Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Nappali

Yesterday at 2:19 pm

Kol Mikaelson

Yesterday at 1:55 pm

Elkészültem!

Kedd Nov. 21, 2017 8:46 pm

Vendégszoba

Kedd Nov. 21, 2017 7:27 pm

Jazz club

Kedd Nov. 21, 2017 6:44 pm

Damon && Elena || Már nem vagy itt

Kedd Nov. 21, 2017 2:08 am

Jeff szobája

Hétf. Nov. 20, 2017 7:10 pm

Nappali

Hétf. Nov. 20, 2017 6:26 pm

Bárpult

Hétf. Nov. 20, 2017 4:27 pm

Fell Templomának romjai

Vas. Nov. 19, 2017 9:03 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 ~ i am my demon ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: ~ i am my demon ~   Csüt. Nov. 09, 2017 5:03 pm


Noah Adkins

"You haven't even seen my bad side yet"


Becenév

-

Titulus

~ i am my demon ~

Születési hely, dátum

hely, 1991. november 7.

Faj

ex hunter & siphoner
eretnek

Átváltozás

hogyan és mikor történt?(kitöltése értelemszerű)

Család

mesélj a családodról!

Play by

Dylan O'Brien

Ez az én történetem...

›› What if it just gets worse? And it's just hell later on ‹‹

Aprót ráztam a fejemen, ahogy a sötétség belepte az elmémet, a gondolataim ködössé váltak, a testem szinte irányíthatatlanná, az átok - vagy nevezzük bárminek - szép lassan átvette az irányítást. Körkörös mozdulattal megrántottam mindkét vállam, nyakam halkan reccsent, ahogy egyik oldalról a másikra mozdítottam, látásom pedig hirtelen kitisztult. Mintha a jeges óceán mélyéről bukkantam volna fel, jobban mondva az a vadász, aki egykor voltam. Én ekkor már nem voltam önmagam - még mindig ugyanaz a személy voltam, de mégsem. Kicsúszott kezemből az irányítás.
Áldozat után kutatva nézett körbe, a levegőbe szimatolva pedig ráébredt, hogy ő a vadász, és a préda egy személyben. Már meg sem próbált küzdeni a sötétséggel, az teljesen ellepte elméjét, agyára vörös köd szállt, teljesen másképp látta a világot. Újra lejátszódott ugyanaz, ami ilyenkor szokott. Mintha új helyzetben lenne, mintha nem ez zajlana le minden egyes héten, vagy olykor minden egyes nap. Beletelt jó néhány hosszú percbe, mire magához tért annyira, hogy ismerőssé váljon számára a szituáció. A megszokott, s már társként üdvözölt hallucinációk egyike válla fölött hajolt füléhez, hogy rosszra buzdító, vagy romboló szavakat duruzsoljon fülébe. A férfi egyenesen előre meredt, séta közben a fenevad végig a nyomában volt. A belváros forgatagában emberek mellett haladt el, akiknek fekete szemű hasonmása fel sem tűnt. Keresztülnéztek rajta, amiből ő mit sem vett észre. Ő látta, hallotta, érezte hideg ujjait, amikor azok néha megérintették vállát. Ő beszélt hozzá, hallgatott szavaira, valódinak hitte. Fel sem merült benne az ellenkezője, csupán józanabb pillanataiban, amikor nem volt önmaga. Amikor Noah Adkins volt, az eretnek, az undorító féreg, a vámpír, akit el kell pusztítani. De most... most végre a vadász lehetett, aki bevégezheti szent feladatát, s eltörölheti a piócákat a föld színéről, visszaküldheti őket a pokolba, ahová tartoznak.

›› So you wanna play with magic? ‹‹avatar
Ismeretlen vagyok
Play by :
dylan o'brien
Keresem :


Léptek száma :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

~ i am my demon ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kira
» Caedes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadásra várva-
^
ˇ