Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.



A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Nappali

Yesterday at 2:19 pm

Kol Mikaelson

Yesterday at 1:55 pm

Elkészültem!

Kedd Nov. 21, 2017 8:46 pm

Vendégszoba

Kedd Nov. 21, 2017 7:27 pm

Jazz club

Kedd Nov. 21, 2017 6:44 pm

Damon && Elena || Már nem vagy itt

Kedd Nov. 21, 2017 2:08 am

Jeff szobája

Hétf. Nov. 20, 2017 7:10 pm

Nappali

Hétf. Nov. 20, 2017 6:26 pm

Bárpult

Hétf. Nov. 20, 2017 4:27 pm

Fell Templomának romjai

Vas. Nov. 19, 2017 9:03 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 6 10
Boszorkányok 12 5
Vérfarkasok 3 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 3 1
Vadászok 3 0
Emberek 11 5
Összesen 41 33
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Malena Queenly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Malena Queenly   Szer. Nov. 15, 2017 10:52 am


Malena Veruca Queenly

I've always been the girl that got away but maybe it's because I'm always runnin and no one has been able to stop me


Becenév

Lena

Titulus

barbie witch

Születési hely, dátum

hely, 1991. december 6.

Faj

boszorkány

Átváltozás

-

Család

Mystic Falls városának határában lakott Samuel és Lilian Queenly, akik friss házasokként, direkt a helység zajaitől mentes övezetre költöztek, hogy a sűrű napok végén nyugalomban elfogyaszthassák a vacsorájukat a természet zenéjét és egymás tárgsaságát élvezve.  A különleges lakhelyük azonban senkit ne tévesszen meg! Sose vetették meg az emberi társaságot, vagy a szórakozást, és baráti kapcsolatokban sem szűkölkedtek.
1992 decemberében születtem az ódon ház négy falai között, ugyanis abban az évben szornyű hóvihar tombolt a városban, amit a szüleimet az otthonukban zárta. Érkezésemet ikerhúgomé követte, így bővült egyik napra a másikra duplájára a kicsiny család.
Boldog volt minden egyes napunk, míg a sors úgy nem döntött, ideje  felforgatni az életünket. Egyik pillanatban mi voltunk a mindenség egyik legboldogabb ikerpárja, a másikban csak azon kaptuk magunkat, hogy elárulva, más városban, más házban élünk és az egyetlen, ami az előző életünkből maradt, mi vegyunk. Mi egymásnak.
A szüleink autóbalesetben hunytak el, így a törvény a Baltimoreban élő nagynéniknek, édesanyám testvérének ítélt minket. Claraval, a húgommal elég nehézkésen szoktunk hozzá a gondolathoz, hogy el kell hagynunk biztonságos otthonunkat, de muszáj volt megtennünk.
Lianne néni csapnivaló gyámnak bizonyult, és noha igyekeztünk szavakkal felhívni a gyámhivatalosok figyelmét, panaszaink süket fülekre találtak. A következő lépés a tettek voltak, mi pedig bármire képesek lettünk volna, hogy elkerüljünk Lianne néni poklából. Apró csíntevéseink kinőtték maguk nagy galibákká, azonban még így sem értünk el semmit… csak tizennyolcadik életévünk betölttével kölzöthettünk vissza kedvenc házunkba. Azóta Mystic Falls Queenly családja ismét él; személyemben és a húgoméban.

Play by

Margot Robbie





Ez az én történetem...

A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker. A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker.



avatar
Ismeretlen vagyok
Play by :
◆ margot robbie ◆
Léptek száma :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Malena Queenly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Elfogadásra várva-
^
ˇ