Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Rule Silver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar
Hibrid vagyok
Play by :
Dylan Sprayberry
Léptek száma :
1

TémanyitásTárgy: Rule Silver   Szomb. Nov. 25, 2017 1:43 am

Rule Silver
idézet helye


Becenév:
Rule - hahh... eddig még senkinek sem sikerült becéznie vagy Silver
Titulus:
-
Születési hely, dátum:
Seattle 1995 december 24.
Faj:
Hibrid
Beállítottság:
ide
Play by:
Dylan Sprayberry

Átváltozás:
I. Tizennyolc  voltam, amikor gázolásos balesetet szenvedtünk a haverjaimmal, nem én vezettem, hanem a csapattársam, de én is belenyúltam a kormányba és a megállóban álló embereket letaroltuk, volt aki meghalt volt aki, túlélte.   Azt hiszem ez a baleset volt az, ami aktiválta a vérfarkas átkot. Hogy történt pontosan? Egy részeg pick upos oldalról belénk hajtott, a haverom próbálta menteni a menthetőt, hiszen előröl is jött egy pár autó, de láttam, hogy esélye sincs, így rárántottam a kormányra, mire kipördültünk, és minden jó lett volna, ha nincs ott az a buszmegálló... Kórházba is kerültünk, ellenünk nem indult eljárás, mi rendben vezettünk. A haverom meghalt aki a kocsit vezette. Én az intenzíven nyomtam le pár napot, hol jobban, hol pedig rosszabbul voltam. A kiengedésem után pár napra rá, kezdtem felfedezni magamon egyre furcsább és furcsább dolgokat. Én a stressznek tulajdonítottam. Egyre feszültebb voltam, jobban hallottam, több szagot éreztem, és az összes érzékem kiélesedett.  A következő emlékem az, hogy a telihold környékén teljesen begőzöltem, és átváltoztam. A szüleim persze rajtam tartották a szemüket, így nem egyedül estem át ezen az egészen. Nagyszerű érzés volt farkasnak lenni, minden érzékem kiélesedett ,erősebb voltam bárkinél. Persze nem sok mindenre emlékszem, csak foltokban, az első éjszakáról, mégis a családom elmagyarázott mindent.
II.
Én mondom, hogy ez a Klaus egy elmebeteg őrült állat. Nekem pedig vakon követnem kellett az óhajait és sóhajait, jó ideig. Míg meg nem tanultam megtörni a sarjkötődést. Pfleh.  Itt most gondolom az érdekel, hogy hogyan váltam hibriddé. Nem volt más választásom, miután Klaus megfenyegetett ,hogy a még egyetlen élő kishúgomat is megöli, ha nem csatlakozom. Így, megtettem amit kellett, nem volt más választásom, ittam a hasonmás véréből, ő pedig megölt.
Család:
A farkas családomat Klaus mészárolta le, épp táboroztunk amikor az eredeti rajtunk ütött. Egy húgom él csak, ő még elég fiatal, és gyanítom, hogy is vérfarkas, a családunkban mindenki ezzel az átokkal élt.

Ez az én történetem
It's only been a lifetime

Gyámság alá helyezés. Ez csak kevesek életében következik be, és valóban olyan fekete betűs, fekete zászlós nap, ünnepnek semmiképp sem nevezném. Ezeket az időket egy kedves évfolyamtársam igyekezett átvészelni velem. Szó volt arról, hogy a nagykorúvá válásomig, az állam veszi át a húgom felügyeletét. Én nem akartam, tudtam ,hogy a kis tizenkét éves lány mennyire más mint a többi. Annyira, hogy ha ne adj isten , véletlenül megölne valakit, annak beláthatatlan következményei lennének. Jobban örülnék neki, ha ő nem is élné át ezt az egész herce -hurcát az átváltozással. Csak célponttá válna az olyanok szemében, mint maga Klaus. Az ügyvédem, aki anyáék jó barátja volt, és sejthetett valamit a családunk körüli természetfeletti dolgokból, addig húzta halasztotta az egészet, hogy tavaly decemberben felfüggesztették a tárgyalást, arra hivatkozva, hogy szenteste a családnak együtt kell töltenie az ünnepeket. Azóta megjött a bírósági végzés, hogy én nevelem, nevelhetem. A szüleim vagyonának köszönhető, hogy nem kell plusz munkát vállalnom azért,hogy egyetemre is járhassak, és a húgomat is iskoláztassam.
Egyébként egyetemre járok, még tavaly szakirányt váltottam, Ő miatta, aki segített átvészelni a tavalyi kálváriámat, egyrészt azért, mert jót tett a közelsége, másrészt, mert igaza volt, a szinkron színészetet pont nekem találták ki. Az osztálytársaim, akik rendezéssel foglalkoznak, rengetegszer kérnek fel, hogy a hangomat adjam kisebb-nagyobb projektjeikhez. Nem szeretek különösebben a középpontban lenni, mert amiatt, hogy nem öregszem, előbb utóbb szemet szúrhatok bárkinek. De úgy gondoltam, hogy első körben, miért ne élhetnék ennek a hóbortnak, aztán kipróbálom magam valami másban is akár?
Amióta nincs itt Melissa kicsit szétszórt vagyok, éjjelente őt kutatom, utána járok, hátha megtalálom, de hiába a farkas szimat, van egy pont ahol elvesztem az illatát, és egyre távolabbi, egyre messzebbről érzem. De nekem itt kell maradnom a húgom miatt is. Emellett tagja vagyok pár sport klubnak is, hiszen buzog bennem az energia, valahol le kell vezetnem a felgyülemlett feszültségemet.
Melissa tudta, hogy mivé váltam, kérdés nélkül hívott be a házába, hiszen amikor visszatértem, és nem voltam már Kalus befolyása alatt, hozzá mentem, hogy segítsen rajtam. Mondja el, hogy hol a húgom és mi történ vele. Mi a legrosszabb egy farkas számára? Ha magányos, ha falka nélküli és én most úgy érzem ,hogy elvesztettem a saját falkámat, a húgom, Melissát és kicsit magamat is.
Mellesleg a családom elvesztése miatt az iskola pszichológushoz is kell járnom, órákig csak csendben ülök vele szemben, hiszen ki értené meg, hogy átokkal sújtották a családom, aminek következtében a balesetem után, farkassá váltam, majd később hibriddé Klausnak hála. A bíróság írta elő a pszichológusi viziteket, arra az esetre, ha alkalmatlan volnék a húgomra vigyázni, de erre mindig igyekszem ügyelni, hogy ne történjen baj.
Egy pillanat... ha jobban belegondolok, Melissa a balesetem óta velem van, és egészen természetesnek vette, hogy dühkitöréseim lettek, hogy kicsit elviselhetetlenebbé váltam, de valahogy mindig képes volt megnyugtatni, magam sem értem ,hogy hogyan. Szóval az elejétől kezdve velem volt, aztán egyre szorosabb barátság kezdett kialakulni köztünk, ám egy napon tényleg magamra hagyott, ahogy a többiek is. Időnként Caine az aki jókor kerül elő , jó időben, vámpír, érzem rajta, de valahogy mindig megérzi, ha épp ki akarnám tépni valaki szívét, akkor megjelenik és inkább elirányítja a gondolataimat más felé.
Hogy ismerkedtem meg vele? Mivel a csapatunkban én vagyok az irányító, (ugye nem szeretek központi figura lenni, de a csapat játékot viszont élvezem, mert nem rajtam múlik az egész) a csapatunkba kellett egy beugrós és épp arra járt. A vámpír erejére és ügyességére apelláltam, és nem kellett csalódnom benne, képes volt csapatban dolgozni, velünk együtt, és megnyertük a meccset. Ráadásul, ahhoz képest, hogy először lacrosseozott, ahhoz képest hamar belejött a játékba.
Caine egy osztállyal feljebb jár felettem, korábban nem igazán foglalkoztam vele, én az élni és élni hagyni elvét tartottam eddig is szem előtt, ha nem bántanak, én sem bántok senkit.

but tonight you're a stranger or some silhouette
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar
Hibrid vagyok
Play by :
△ joseph 'bloody king' morgan
Léptek száma :
21

TémanyitásTárgy: Re: Rule Silver   Kedd Nov. 28, 2017 3:51 pm

Gratulálunk, elfogadva
It's only been a lifetime

Rule Silver

Először is, hadd üdvözöljelek nálunk! Remélem jól fogod érezni magad itt wink Másodszor... talán itt az ideje, hogy megváltozzak, hiszen nem te vagy az első, akinek ily' módon tettem tönkre az életét. Haha, el ne hidd egy szavam se!  Very Happy Leéltem már kicsivel több, mint ezer évet, nem most fogok megváltozni, sőt, valószínűleg már soha  
Az előtörténetedben nem találtam hibát, kíváncsian várom, hogyan alakul az életed, játéktéren talán több dolog kiderül erről a Melissáról, illetve arról, a gyámsággal hogyan boldogulsz. Annyira így utólag megkérnélek, hogy ha további terveid vannak velem, előtte jelezd, hogy tudjak róla (nem egy hibrid rohangászik már odakint, aki megúszta a velem való találkozást)  
Mindenképp nézz a hátad mögé, bármerre is jársz, nehogy összefuss velem, a következő találkozást talán nem éled túl
Well, don't be fooled, love.
I'm the devil in disguise.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Rule Silver

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Akik megtalálták a békét :: Hibridek-
^
ˇ