Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokKét hét múlva egy Denver-i sikátorban. - Izzy & Liv

Wickery Híd - Page 2 EmptyOlivia C. Summers
Yesterday at 11:43 pmElhagyatott raktárépületek

Wickery Híd - Page 2 EmptyTatiana Shelley
Yesterday at 5:08 pmLili Reinhart

Wickery Híd - Page 2 EmptyLucas Lawrence
Yesterday at 4:24 pmUtcák

Wickery Híd - Page 2 EmptyElectra Fanning
Yesterday at 12:26 amAvatar- és névfoglaló

Wickery Híd - Page 2 EmptyEmmett Keener
Csüt. Okt. 17, 2019 6:26 pmEmmett Keener

Wickery Híd - Page 2 EmptyElectra Fanning
Csüt. Okt. 17, 2019 12:26 amBejárat

Wickery Híd - Page 2 EmptyCelian Darveaux
Szer. Okt. 16, 2019 6:57 pmElkelt a keresettem!

Wickery Híd - Page 2 EmptyTatiana Shelley
Szer. Okt. 16, 2019 11:45 amUdvar

Wickery Híd - Page 2 EmptyKlaus Mikaelson
Szer. Okt. 16, 2019 12:37 amNothing else matters - Drezera

Wickery Híd - Page 2 EmptyDrezath
Kedd Okt. 15, 2019 10:02 pm

Share
 

 Wickery Híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Wickery Híd   Wickery Híd - Page 2 EmptyPént. Júl. 12, 2019 4:44 pm
To: Drezath


Vékony a határ a szerelem és a gyűlölet között.

Úgy hittem a napjaim unalmasan fognak telni a földön, ha figyelemmel kell tartanom Elenát. Szerencsére a fő feladatom mellett kaptam lehetőséget arra, hogy legyen egy kis szabadidőm, amit kellőképpen ki is használtam. De azzal nem számoltam, hogy jön majd egy démon, aki mindent felborít. A kis játékaimat teljesen szabotálja és nem hagy kibontakozni. Az őrületbe kerget ez a férfi, aki mindig a sarkamban lohol, mintha más dolga nem is lenne csak az én bosszantásom. Szerencsére mostanában nem láttam, így kicsit fellélegeztem, hogy végre kapok elég teret a terveim kibontakoztatásához. Hiszen csak is azokkal rendelkeztem. Szolgákat akartam, akik ellátnak megfelelő élelemmel, arról nem is beszélve, hogy szórakoztatnak. De a mai este nem erre való, pihenéssel akarom tölteni. Átvettem pár emberi szokást, amik közé tartozik az esti séta is, mindig más felé megyek, hogy minél jobban megismerjem a várost, viszont ma este egy gondolat vezérelt, ami a Wickery hídhoz vezetett. Elena emlékeiből nagyon jól ismerem ezt a hidat, több vámpír akart itt öngyilkos lenni, van akinek sikerült is. Milyen ostobák! Ha tudnák, hogy haláluk után mi vár rájuk, biztos mindent megtennének azért, hogy örökké élhessenek. Ahogy felnéztem az égre a telihold fénye ragyogta be arcomat ezernyi csillaggal karöltve, fényük mosolyra késztett. Mégsem élvezhettem sokáig a holdfényt, mivel megéreztem, hogy valaki követ. Gyorsítottam a lépteimet, majd a híd közepén megállva a korlátnak támaszkodtam, vártam, hogy felfedje kilétét az alak, bár kétségem sem fér hozzá a démon az.
- Kellemesebb lenne egyedül  - válaszoltam vissza morogva, amint meghallottam kellemes baritonját. Kérdésére csak megforgattam a szemeimet, hagytam, hogy közelebb jöjjön hozzám csak aztán ültem fel a híd korlátjára. Gyűlölöm, hogy annyival magasabb nálam, ha szemtől szembe krülünk minden fel kell néznem rá, amit nem akarok.
- Mióta érdekel egy démont, hogy van egy szirén? Kissé abszurd ez az állapot, nem gondolod Drezi? - teszem fel a kérdést egyik szemöldökömet felhúzva. Az él egyértelműen halaltszik a hangomban, bosszant a jelenléte viszont nem vagyok rest vissza vágni. Tudom mennyire idegesíti, ha így becézem, éppen ezért jól meg is nyomtam a szót. Ha harc hát leegyen harc. Nézzük meg melyikünk bírja tovább.
- Hetek óta a nyomomban vagy. Két lehetőség van; vagy ennyire tetszem neked vagy valami célod van ezzel kapcsolatban - gondolkodok hangosan, majd rá emelem a pillantásom - Félre ne érts, imponál a megszállottságod, de kezd unalmassá válni - teszem hozzá játékosan, kezeimmel erősen gesztikulálva.From: Sierra

 Wickery Híd - Page 2 3993946357   ❀  kredit

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

I hate you, I love you
I hate the way you talk to me. I hate it when you stare and the way you read my mind. I hate you so much that it makes me sick it even makes me rhyme. I hate the way you're always right. I hate the way you're not around but mostly I hate the way I don't hate you not even close, not even a little bit, not even at all.

Sierra
Szirén
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
handsome demon の in future
Play by :
の Emilia Clarke
Keresem :
He's found me
Wickery Híd - Page 2 Tumblr_n3qbqosdQ91qccm4fo1_250
Léptek száma :
25
Népszerûség :
1

Wickery Híd - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Wickery Híd   Wickery Híd - Page 2 EmptyKedd Júl. 09, 2019 8:10 pm
Sierra & Drezath

{ tonight i can't tell if it's love or hate
how smooth they are and quick to interchange }

Még mindig nem volt egyszerű a létezés a privát tömlöcömben, és éreztem, hogy a halandó lelke is kaparászik odabent, ahová bezártam. Persze teremthettem volna neki kellemesebb klímát is, de egyelőre megfelelő volt az ellátása, több is mint amit egy halandó megérdemelt. Ennek ellenére folyton szemmel tartottam, nem akartam megszivatni saját magamat azzal, hogy figyelmetlenségből visszahúzzon a sötétségbe, a saját húsa és csontjai közé. Elégszer tette ezt meg velem az elején, és igen kellemetlen meglepetéseket eredményezett nekem is. Persze, ha nem ragaszkodtam volna annak idején Arcadius parancsához… de honnan tudhattam volna, hogy kinyiffan, hiszen mindenki azt hitte, ez nem történhet meg. És mégis megváltoztak a dolgok, most egy nő ül a trónon, akivel kapcsolatban még mindig akadnak kérdéseim, bár hűséget fogadtam neki, melyet komolyan is gondoltam.
Mindennek folyományaként most Mystic Fallsban tengettem a napjaimat egy szirént kajtatva. Be kellett vallanom, nem volt kifejezetten izgalmas munka, már csak azért sem, mert a nő, akit követtem és megfigyeltem kifogástalanul követte Kathrine utasításait. Különösebben nem láttam bele ebbe a projektbe, nem is igazán érdekelt, ami azt illeti, ennek pedig az az egyszerű oka, hogy nem az én dolgom volt. Az egészet azért vállaltam el, hogy bizonyítsak a királynőnek, amíg valami megoldást találok a vadászok istenverte pecsétjére, ami bezárt az emberi testbe, és mert szabad kezet kaptam a megfigyelés mellett. Ez azt is jelentette, hogy nem titkoltam el a jelenlétemet Mystic Fallsban a célpont elől, bár nem fedtem fel a valódi okokat, erre különösen ügyeltem. És így szórakoztathattam magamat is. Sierra valószínűleg nem élvezte a konfrontálódásainkat, én azonban rendkívül nagy örömömet leltem benne, és mi tagadás, jól állt neki a düh. Mindezért követtem a hídra is, amelyen éppen álltunk.
Felettünk csillagos volt az ég, telihold ragyogta be a halandók világát és minket, cseppet sem erre a világra teremtetteket.
– Kellemes esténk van, nincs igazam? – biztosan tudta, hogy a nyomában voltam eddig is, újabban sokkal hamarabb kiszúrta, ha követtem. Igaz ugyan, hogy hagytam is magamat észre venni. – Hogy vagy mostanság, kedves? – kérdeztem, lefaragva a néhány lépés távolságot is kettőnk között, hogy szembe kerülhessek vele.


{ háromszázharminchét szó }

kredit

Drezath
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
{ silver hair siren... maybe }
Wickery Híd - Page 2 Giphy
Play by :
{ Michiel Huisman }
Léptek száma :
12
Népszerûség :
2

Wickery Híd - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Wickery Híd   Wickery Híd - Page 2 EmptySzomb. Márc. 03, 2018 9:46 pm

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Wickery Híd - Page 2 Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro3_250
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Wickery Híd - Page 2 Tumblr_ou84bwSpS91r9xerro4_250
Keresem :
Léptek száma :
566
Népszerûség :
0

Wickery Híd - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Wickery Híd   Wickery Híd - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Wickery Híd - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Wickery Híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette in the Darkness :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls-
^
ˇ