Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Theophile Rhodes


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHalston Sage

Stephanie Stafford
Szomb. Júl. 14, 2018 1:25 amSikátor

Ruby Jacqueline Hale
Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pmNappali

Alesea R. Hyland
Szer. Júl. 11, 2018 11:34 pmCaralyn Crawford

Caralyn Crawford
Szer. Júl. 11, 2018 7:53 pmChicago Guilty

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 3:58 pmEOF - Empire of Fantasy

Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 1:35 pmSikátor

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:34 amUdvar

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:00 amLivin in New York

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 12:14 amLysander Dequan

Lysander Dequan
Hétf. Júl. 09, 2018 8:00 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 6 4
Boszorkányok 6 0
Vérfarkasok 0 3
Hibridek 2 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 1 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 19 13

Share | 
 

 Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Pént. Márc. 02, 2018 4:40 pm

Damon Salvatore
Foglalt


Play by:
Ian Somerhalder
Történet:
Stefan testvére és Zach távoli rokona (ő már halott). 1840-ben született, Guiseppe Salvatore és Lily Salvatore fiaként. 1864-ben változott át vámpírrá, amiben Katherine Pierce, valamint az öccse segédkeztek. Damon egy önző, manipulatív, kegyetlen vámpír - legalábbis ez a látszat, de sokkal több rejtőzik az álarc mögött, amit már több, mint 160 éve visel. Egy szerethető vámpír, aki mindent a szerelemért tesz, még akkor is, ha a döntései nem a legjobbak.
Jelenleg a börtönvilágban sínylődik Bonnieval együtt, miután azt hitték, meghaltak.
A kérdés csak az, hogyan juthat haza Elenához, mert ez minden vágya.

Stefan Salvatore
Foglalt


Play by:
Paul Wesley
Történet:
Damon öccse, aki 1847-ben született. Emberi életük során nagyon jó kapcsolatot ápolt a testvérével, ez azonban megváltozott, amikor a fivérét az ő akarata ellenére vámpírrá változtatta. Stefan egy lelkiismeretes, gondoskodó vámpír. Annyi bűne van csupán, hogy nem akart egyedül maradni és a testvére nélkül maradni. Az évek során beleszeret Elenába, később pedig érzéseket kezd táplálni a legjobb barátja, Caroline Forbes iránt.
Miután a bátyja, Damon meghalt, elment a városból, hogy új életet kezdjen. Képtelen feldolgozni a gyászt, a bátyja elvesztését és ezért mindent hátra akar hagyni. Azonban Elena hatására mégis csak visszamerészkedett Mystic Fallsba az utóbbi hetekben.

Elena Gilbert
Foglalt


Play by:
Nina Dobrev
Történet:
1992-ben született John Gilbert és Isobel Flemming kislányaként. Erre azonban sokkal később derül fény az életében, mint szabadna - így hát nem is őket tekinti igazi szüleikként, hanem Grayson, valamint Miranda Gilbertet. Van egy öccse, aki igazából csak a vér szerinti unokatestvére, Jeremy. Távoli rokonságban áll Katherine Pierce-el, akinek tulajdonképpen a hasonmása. Egy kissé hisztis, mégis gondoskodó, kedves lányról van szó, aki a sok veszteség ellenére próbál talpon maradni - bár nagyon nem egyszerű.
Miután elvesztette élete igaz szerelmét, nagy lépésre, komoly döntésre szánta el magát: megkérte Alaricot, hogy igézze meg és feledtesse el vele Damont. Jelenleg megpróbál egy boldog életet élni, amiben nincs az a személy, aki őt annyira meghatározta.

Caroline Forbes
Foglalt


Play by:
Candice Accola
Történet:
A sheriff, Liz Forbes lánya, akivel eleinte nem túl jó a kapcsolata, azonban ez később megváltozik. Az, hogy Katherine vámpírrá változtatta, csak jót tett neki és a személyiségének. Elena és Bonnie legjobb barátnője, ezen kívül gyengéd érzelmeket táplál Stefan Salvatore irányába. Kissé irányításmániás.
Szenved Bonnie elvesztésétől és Stefan "szökésétől". Úgy érzi jelenleg, hogy Stefan cserben hagyta őt azzal, hogy elment a városból és kizárta az életéből, pedig ő mindig mellette volt és most is így lett volna.

Lorenzo St. John
Szabad


Play by:
Michael Malarkey
Történet:
Damon legjobb barátja... volt. Igen, csak volt, ugyanis mindkettejükön kísérleteket végzett az Augustin társaság, majd a szökésük, szabadulásuk napján a vámpír ott hagyta Enzot, hogy meghaljon. De nem halt meg, mert a kedves orvos megmentette, hogy további kísérleteket végezzen rajta, végül szabadon engedje,  hogy bosszút állhasson Damonön. Enzo a vérbosszúnak él, nagyon haragos személyiség, de aki az álarca mögé lát, az megismerhet egy szerethető vámpírt.
Jelenleg Dr. Wes kezei alatt van, egyelőre fogságban, de csak arra vár, hogy a férfi szabadon engedje és beteljesítse a bosszúját.

Katherine Pierce
Foglalt


Play by:
Nina Dobrev
Történet:
A 15. században született, Bulgáriában, Katerine Petroca néven. Született egy törvénytelen lánya, így a szülei kitagadták a családból, majd száműzték. Ekkor vette fel a Katherine Pierce nevet. Megismerte Klaust és Elijaht, de amint rájött, hogy csak arra kell, miszerint Klaus megtörje a Nap és a Hold átkát, menekülőre fogta. Kihasznált egy vámpírt, Rose-t, hogy vámpírrá változtassa, így Klausnak esélye sem volt többé arra, hogy megtörje az átkot, ugyanis neki emberi hasonmásra volt szüksége. Katherine évszázadokon át menekült Klaus elől. Egy manipulatív, számító, önző, hazug, makacs vámpírról van szó, aki... nos, egy igazi túlélő.
Elena kishíján lenyomta a torkán a gyógyírt, így majdnem emberré változott, ám Damon közbelépése változtatott a dolgokon. Hónapokra eltűnt a városból, de mindenről értesült, ami itt történt.
Egy ideje viszont újra visszatért Mystic Fallsba, hogy borsot törjön a Salvatore fivérek orra alá (bár Damon halott, így minden figyelmét Stefanra tudja fordítani) - és első sorból nézze az Elena Gilbert Show-t. Még mindig úgy véli, Stefan a jobb a fivérek közül.

Alexia Branson
Szabad


Play by:
Arielle Kebbel
Történet:
Stefan legjobb barátja. Akkor bukkant fel először, amikor Stefan a vérszomjával küszködött és szüksége volt valakire, aki megtanítja, hogyan küzdje le a sóvárgást. Lexi egy nagyon törődő, gondoskodó nő, amolyan "anya típus". Mindig lehet rá számítani és mindig a legjobbat akarja Stefannak. Damon azonban megölte az önös érdekei miatt, viszont amikor Bonnie elhúzta függönyt, visszatért a Másik oldalról, hogy újból megtalálja a helyét Stefan mellett - természetesen csak úgy, mint egy barát.

Lily Salvatore
Szabad


Play by:
Annie Wersching
Történet:
A Salvatore fivérek édesanyja. A fiúk úgy tudták, hogy meghalt tüdővészben, azonban ez hazugság volt. Vámpírrá változott és köddé vált, de mielőtt elment, visszatért elbúcsúzni Stefantól. A vámpír úgy emlékezett sokáig arra az éjszakára, hogy egy angyal látogatta meg. Új családot talált magának és mindent maga mögött hagyott. Később viszont őt és az egész családját száműzik egy börtönvilágba, 1994. május 10-re, oda, ahova Kai Parkert is bezárták.

Nadia Petrova
Szabad


Play by:
Olga Fonda
Történet:
Nem tudni róla sokat azon kívül, hogy Katherine Pierce törvénytelen lánya. Vámpírrá változott és felesküdött arra, hogy a föld alól is előkeríti az anyját. Ő csak egy lány, aki mindig is az anyja figyelmére, szeretetére vágyott és ezt sosem kapta meg.

Julian
Szabad


Play by:
Todd Lasance
Történet:
Az 1500-as évek egyik ismertebb vámpírja, Lily Salvatore szeretője. Rayna Cruz volt az, aki végül meggyilkolta és a Phoenix kőbe zárta a lelkét. Julian személyisége roppant kegyetlen. Annak idején, mikor a tudomására jutott, hogy Valeria gyermeket vár Stefantól, addig verte a lányt, míg elvetélt. Hisz tudta, hogyha Lily tudomására jut a gyermek, akkor nem akarna eltűnni a fia közeléből, ezt pedig mindenképp meg akarta akadályozni. Julian szinte kiköpött mása Lily első férjének, hisz ugyan azokat a tulajdonságokat képviseli: hazudik, bántja a gyereket, Lily szeretteit... de az tény és való, hogy Lilyt illetően valódiak az érzései és ő érte mindent félretenne. Hogy itt, a fórumon belül miféle sorsa lesz a karakternek, az a megalkotóra van bízva.

Annabelle 'Anna' Zhu
Szabad


Play by:
Malese Jow
Történet:
Anna az 1460-as években születhetett, Pearl lányaként. Az édesanyja üzletasszony volt, patikán üzemeltetett. Aztán Mystic Fallsban az Alapítók Tanácsa elkezdte levadászni a vámpírokat, így ők elhagyták a várost Katherine Pierceel. Amikor édesanyját 1864-ben elkapták és a Fell templomba zárkák, Emily Bennett megígérte a lánynak, hogy viszont fogja látni Pearlt. Anna 145 évet töltött azzal, hogy megpróbálja kiszabadítani édesanyját (hasonlóan Damonhöz, aki ugye Katherinet akarta visszakapni).
A történet folyamán összejön Jeremy Gilberttel, akin keresztül hozzájut a Gilbert naplókhoz is - ez az, ami elvezeti őt az édesanyjához. Azonban nem sokáig élvezhetik a családi idillt, ugyanis John Gilbert megöli.
Viszont lehet úgy forgatni a szálakat, hogy vagy mégsem halt meg, vagy Bonnien keresztül sikerült visszatérnie.

Vicki Donovan
Szabad


Play by:
Kayla Ewell
Történet:
1991-ben született, Kelly Donovan lányaként. Matt nővére. Vicki egy olyan lány, aki folyamatosan a drogokba menekült a személyes problémái elől. Ezen kívül a Mystic Grillben dolgozott, mint pincérnő. Kavart Jeremyvel, de kizárólag csak testi kapcsolat volt köztük - legalábbis a lány részéről. Később meg is szakította Jeremyvel a kapcsolatot emiatt. Hivatalos párja Tyler Lockwood lett.
Tudni kell, hogy Damon megtámadta és később át is változtatta a lányt vámpírrá. Azonban Vicki túlzottan instabil és kezelhetetlen lett, így végül a sorsa a halál lett, ami Damon lelkén szárad. Azonban nem kell, hogy halott maradjon... hisz van lehetőség arra, hogy ő is visszatérjen az élők sorába.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Régi, poros dolgaink :: Emlékeink, melyek a porba hulltak :: Sorozatos, canon karik (régi) :: The Vampire Diaries-
^
ˇ