Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Raktárépületek

Yesterday at 9:00 pm


Founding Fathers pub

Yesterday at 6:04 pm


Padsorok

Yesterday at 4:52 pm


Bonenzo ~ Vampire vs. Witch

Yesterday at 12:54 pm


Damien & Heather - az átváltozás előtt

Kedd Aug. 22, 2017 10:51 pm


Bolt

Kedd Aug. 22, 2017 8:46 pm


Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vámpírok   Vas. Ápr. 02, 2017 11:15 pm


Damon Salvatore


Play by:
Ian Somerhalder

Státusz:
Foglalt


Stefan testvére és Zach távoli rokona (ő már halott). 1840-ben született, Guiseppe Salvatore és Lily Salvatore fiaként. 1864-ben változott át vámpírrá, amiben Katherine Pierce, valamint az öccse segédkeztek. Damon egy önző, manipulatív, kegyetlen vámpír - legalábbis ez a látszat, de sokkal több rejtőzik az álarc mögött, amit már több, mint 160 éve visel. Egy szerethető vámpír, aki mindent a szerelemért tesz, még akkor is, ha a döntései nem a legjobbak.
Jelenleg a börtönvilágban sínylődik Bonnieval együtt, miután azt hitték, meghaltak.
A kérdés csak az, hogyan juthat haza Elenához, mert ez minden vágya.
Stefan Salvatore


Play by:
Paul Wesley

Státusz:
Foglalt


Damon öccse, aki 1847-ben született. Emberi életük során nagyon jó kapcsolatot ápolt a testvérével, ez azonban megváltozott, amikor a fivérét az ő akarata ellenére vámpírrá változtatta. Stefan egy lelkiismeretes, gondoskodó vámpír. Annyi bűne van csupán, hogy nem akart egyedül maradni és a testvére nélkül maradni. Az évek során beleszeret Elenába, később pedig érzéseket kezd táplálni a legjobb barátja, Caroline Forbes iránt.
Miután a bátyja, Damon meghalt, elment a városból, hogy új életet kezdjen. Képtelen feldolgozni a gyászt, a bátyja elvesztését és ezért mindent hátra akar hagyni. Azonban Elena hatására mégis csak visszamerészkedett Mystic Fallsba az utóbbi hetekben.
Elena Gilbert


Play by:
Nina Dobrev

Státusz:
Foglalt


1992-ben született John Gilbert és Isobel Flemming kislányaként. Erre azonban sokkal később derül fény az életében, mint szabadna - így hát nem is őket tekinti igazi szüleikként, hanem Grayson, valamint Miranda Gilbertet. Van egy öccse, aki igazából csak a vér szerinti unokatestvére, Jeremy. Távoli rokonságban áll Katherine Pierce-el, akinek tulajdonképpen a hasonmása. Egy kissé hisztis, mégis gondoskodó, kedves lányról van szó, aki a sok veszteség ellenére próbál talpon maradni - bár nagyon nem egyszerű.
Miután elvesztette élete igaz szerelmét, nagy lépésre, komoly döntésre szánta el magát: megkérte Alaricot, hogy igézze meg és feledtesse el vele Damont. Jelenleg megpróbál egy boldog életet élni, amiben nincs az a személy, aki őt annyira meghatározta.
Caroline Forbes


Play by:
Candice Accola / King

Státusz:
Foglalt


A sheriff, Liz Forbes lánya, akivel eleinte nem túl jó a kapcsolata, azonban ez később megváltozik. Az, hogy Katherine vámpírrá változtatta, csak jót tett neki és a személyiségének. Elena és Bonnie legjobb barátnője, ezen kívül gyengéd érzelmeket táplál Stefan Salvatore irányába. Kissé irányításmániás.
Szenved Bonnie elvesztésétől és Stefan "szökésétől". Úgy érzi jelenleg, hogy Stefan cserben hagyta őt azzal, hogy elment a városból és kizárta az életéből, pedig ő mindig mellette volt és most is így lett volna.
Lorenzo St. John


Play by:
Michael Malarkey

Státusz:
Foglalt


Damon legjobb barátja... volt. Igen, csak volt, ugyanis mindkettejükön kísérleteket végzett az Augustin társaság, majd a szökésük, szabadulásuk napján a vámpír ott hagyta Enzot, hogy meghaljon. De nem halt meg, mert a kedves orvos megmentette, hogy további kísérleteket végezzen rajta, végül szabadon engedje,  hogy bosszút állhasson Damonön. Enzo a vérbosszúnak él, nagyon haragos személyiség, de aki az álarca mögé lát, az megismerhet egy szerethető vámpírt.
Jelenleg Dr. Wes kezei alatt van, egyelőre fogságban, de csak arra vár, hogy a férfi szabadon engedje és beteljesítse a bosszúját.
Katherine Pierce


Play by:
Nina Dobrev

Státusz:
Foglalt


A 15. században született, Bulgáriában, Katerine Petroca néven. Született egy törvénytelen lánya, így a szülei kitagadták a családból, majd száműzték. Ekkor vette fel a Katherine Pierce nevet. Megismerte Klaust és Elijaht, de amint rájött, hogy csak arra kell, miszerint Klaus megtörje a Nap és a Hold átkát, menekülőre fogta. Kihasznált egy vámpírt, Rose-t, hogy vámpírrá változtassa, így Klausnak esélye sem volt többé arra, hogy megtörje az átkot, ugyanis neki emberi hasonmásra volt szüksége. Katherine évszázadokon át menekült Klaus elől. Egy manipulatív, számító, önző, hazug, makacs vámpírról van szó, aki... nos, egy igazi túlélő.
Elena kishíján lenyomta a torkán a gyógyírt, így majdnem emberré változott, ám Damon közbelépése változtatott a dolgokon. Hónapokra eltűnt a városból, de mindenről értesült, ami itt történt.
Egy ideje viszont újra visszatért Mystic Fallsba, hogy borsot törjön a Salvatore fivérek orra alá (bár Damon halott, így minden figyelmét Stefanra tudja fordítani) - és első sorból nézze az Elena Gilbert Show-t. Még mindig úgy véli, Stefan a jobb a fivérek közül.
Alexia Branson


Play by:
Arielle Kebbel

Státusz:
Szabad


Stefan legjobb barátja. Akkor bukkant fel először, amikor Stefan a vérszomjával küszködött és szüksége volt valakire, aki megtanítja, hogyan küzdje le a sóvárgást. Lexi egy nagyon törődő, gondoskodó nő, amolyan "anya típus". Mindig lehet rá számítani és mindig a legjobbat akarja Stefannak. Damon azonban megölte az önös érdekei miatt, viszont amikor Bonnie elhúzta függönyt, visszatért a Másik oldalról, hogy újból megtalálja a helyét Stefan mellett - természetesen csak úgy, mint egy barát.
Lily Salvatore


Play by:
Annie Wersching

Státusz:
Szabad


A Salvatore fivérek édesanyja. A fiúk úgy tudták, hogy meghalt tüdővészben, azonban ez hazugság volt. Vámpírrá változott és köddé vált, de mielőtt elment, visszatért elbúcsúzni Stefantól. A vámpír úgy emlékezett sokáig arra az éjszakára, hogy egy angyal látogatta meg. Új családot talált magának és mindent maga mögött hagyott. Később viszont őt és az egész családját száműzik egy börtönvilágba, 1994. május 10-re, oda, ahova Kai Parkert is bezárták.
Nadia Petrova


Play by:
Olga Fonda

Státusz:
Szabad


Nem tudni róla sokat azon kívül, hogy Katherine Pierce törvénytelen lánya. Vámpírrá változott és felesküdött arra, hogy a föld alól is előkeríti az anyját. Ő csak egy lány, aki mindig is az anyja figyelmére, szeretetére vágyott és ezt sosem kapta meg.
Julian


Play by:
Todd Lasance

Státusz:
Szabad


leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás
Annabelle


Play by:
Malese Jow

Státusz:
Szabad


leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás
Vicki Donovan


Play by:
Kayla Ewell

Státusz:
Szabad


leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírás leírásavatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
348

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Keresett karakterek :: Sorozatbeli karakterek :: The Vampire Diaries-
^
ˇ