Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Bárpult

Today at 12:11 am

Torrey De Vitto

Yesterday at 4:30 pm

Karácsonyi álom

Yesterday at 1:24 pm

Hangstúdió

Yesterday at 2:24 am

Mûterem

Pént. Dec. 15, 2017 6:13 pm

Alagsor

Pént. Dec. 15, 2017 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vámpírok   Vas. Ápr. 02, 2017 11:15 pm


Damon Salvatore

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Ian Somerhalder

Stefan testvére és Zach távoli rokona (ő már halott). 1840-ben született, Guiseppe Salvatore és Lily Salvatore fiaként. 1864-ben változott át vámpírrá, amiben Katherine Pierce, valamint az öccse segédkeztek. Damon egy önző, manipulatív, kegyetlen vámpír - legalábbis ez a látszat, de sokkal több rejtőzik az álarc mögött, amit már több, mint 160 éve visel. Egy szerethető vámpír, aki mindent a szerelemért tesz, még akkor is, ha a döntései nem a legjobbak.
Jelenleg a börtönvilágban sínylődik Bonnieval együtt, miután azt hitték, meghaltak.
A kérdés csak az, hogyan juthat haza Elenához, mert ez minden vágya.


Stefan Salvatore

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Paul Wesley

Damon öccse, aki 1847-ben született. Emberi életük során nagyon jó kapcsolatot ápolt a testvérével, ez azonban megváltozott, amikor a fivérét az ő akarata ellenére vámpírrá változtatta. Stefan egy lelkiismeretes, gondoskodó vámpír. Annyi bűne van csupán, hogy nem akart egyedül maradni és a testvére nélkül maradni. Az évek során beleszeret Elenába, később pedig érzéseket kezd táplálni a legjobb barátja, Caroline Forbes iránt.
Miután a bátyja, Damon meghalt, elment a városból, hogy új életet kezdjen. Képtelen feldolgozni a gyászt, a bátyja elvesztését és ezért mindent hátra akar hagyni. Azonban Elena hatására mégis csak visszamerészkedett Mystic Fallsba az utóbbi hetekben.


Elena Gilbert

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Nina Dobrev

1992-ben született John Gilbert és Isobel Flemming kislányaként. Erre azonban sokkal később derül fény az életében, mint szabadna - így hát nem is őket tekinti igazi szüleikként, hanem Grayson, valamint Miranda Gilbertet. Van egy öccse, aki igazából csak a vér szerinti unokatestvére, Jeremy. Távoli rokonságban áll Katherine Pierce-el, akinek tulajdonképpen a hasonmása. Egy kissé hisztis, mégis gondoskodó, kedves lányról van szó, aki a sok veszteség ellenére próbál talpon maradni - bár nagyon nem egyszerű.
Miután elvesztette élete igaz szerelmét, nagy lépésre, komoly döntésre szánta el magát: megkérte Alaricot, hogy igézze meg és feledtesse el vele Damont. Jelenleg megpróbál egy boldog életet élni, amiben nincs az a személy, aki őt annyira meghatározta.


Caroline Forbes

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Candice Accola King

A sheriff, Liz Forbes lánya, akivel eleinte nem túl jó a kapcsolata, azonban ez később megváltozik. Az, hogy Katherine vámpírrá változtatta, csak jót tett neki és a személyiségének. Elena és Bonnie legjobb barátnője, ezen kívül gyengéd érzelmeket táplál Stefan Salvatore irányába. Kissé irányításmániás.
Szenved Bonnie elvesztésétől és Stefan "szökésétől". Úgy érzi jelenleg, hogy Stefan cserben hagyta őt azzal, hogy elment a városból és kizárta az életéből, pedig ő mindig mellette volt és most is így lett volna.


Lorenzo St. John

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Michael Malarkey

Damon legjobb barátja... volt. Igen, csak volt, ugyanis mindkettejükön kísérleteket végzett az Augustin társaság, majd a szökésük, szabadulásuk napján a vámpír ott hagyta Enzot, hogy meghaljon. De nem halt meg, mert a kedves orvos megmentette, hogy további kísérleteket végezzen rajta, végül szabadon engedje,  hogy bosszút állhasson Damonön. Enzo a vérbosszúnak él, nagyon haragos személyiség, de aki az álarca mögé lát, az megismerhet egy szerethető vámpírt.
Jelenleg Dr. Wes kezei alatt van, egyelőre fogságban, de csak arra vár, hogy a férfi szabadon engedje és beteljesítse a bosszúját.


Katherine Pierce

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Nina Dobrev

A 15. században született, Bulgáriában, Katerine Petroca néven. Született egy törvénytelen lánya, így a szülei kitagadták a családból, majd száműzték. Ekkor vette fel a Katherine Pierce nevet. Megismerte Klaust és Elijaht, de amint rájött, hogy csak arra kell, miszerint Klaus megtörje a Nap és a Hold átkát, menekülőre fogta. Kihasznált egy vámpírt, Rose-t, hogy vámpírrá változtassa, így Klausnak esélye sem volt többé arra, hogy megtörje az átkot, ugyanis neki emberi hasonmásra volt szüksége. Katherine évszázadokon át menekült Klaus elől. Egy manipulatív, számító, önző, hazug, makacs vámpírról van szó, aki... nos, egy igazi túlélő.
Elena kishíján lenyomta a torkán a gyógyírt, így majdnem emberré változott, ám Damon közbelépése változtatott a dolgokon. Hónapokra eltűnt a városból, de mindenről értesült, ami itt történt.
Egy ideje viszont újra visszatért Mystic Fallsba, hogy borsot törjön a Salvatore fivérek orra alá (bár Damon halott, így minden figyelmét Stefanra tudja fordítani) - és első sorból nézze az Elena Gilbert Show-t. Még mindig úgy véli, Stefan a jobb a fivérek közül.


Alexia Branson

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Arielle Kebbel

Stefan legjobb barátja. Akkor bukkant fel először, amikor Stefan a vérszomjával küszködött és szüksége volt valakire, aki megtanítja, hogyan küzdje le a sóvárgást. Lexi egy nagyon törődő, gondoskodó nő, amolyan "anya típus". Mindig lehet rá számítani és mindig a legjobbat akarja Stefannak. Damon azonban megölte az önös érdekei miatt, viszont amikor Bonnie elhúzta függönyt, visszatért a Másik oldalról, hogy újból megtalálja a helyét Stefan mellett - természetesen csak úgy, mint egy barát.


Lily Salvatore

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Annie Wersching

A Salvatore fivérek édesanyja. A fiúk úgy tudták, hogy meghalt tüdővészben, azonban ez hazugság volt. Vámpírrá változott és köddé vált, de mielőtt elment, visszatért elbúcsúzni Stefantól. A vámpír úgy emlékezett sokáig arra az éjszakára, hogy egy angyal látogatta meg. Új családot talált magának és mindent maga mögött hagyott. Később viszont őt és az egész családját száműzik egy börtönvilágba, 1994. május 10-re, oda, ahova Kai Parkert is bezárták.


Nadia Petrova

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Olga Fonda

Nem tudni róla sokat azon kívül, hogy Katherine Pierce törvénytelen lánya. Vámpírrá változott és felesküdött arra, hogy a föld alól is előkeríti az anyját. Ő csak egy lány, aki mindig is az anyja figyelmére, szeretetére vágyott és ezt sosem kapta meg.


Julian

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Todd Lasance

Az 1500-as évek egyik ismertebb vámpírja, Lily Salvatore szeretője. Rayna Cruz volt az, aki végül meggyilkolta és a Phoenix kőbe zárta a lelkét. Julian személyisége roppant kegyetlen. Annak idején, mikor a tudomására jutott, hogy Valeria gyermeket vár Stefantól, addig verte a lányt, míg elvetélt. Hisz tudta, hogyha Lily tudomására jut a gyermek, akkor nem akarna eltűnni a fia közeléből, ezt pedig mindenképp meg akarta akadályozni. Julian szinte kiköpött mása Lily első férjének, hisz ugyan azokat a tulajdonságokat képviseli: hazudik, bántja a gyereket, Lily szeretteit... de az tény és való, hogy Lilyt illetően valódiak az érzései és ő érte mindent félretenne. Hogy itt, a fórumon belül miféle sorsa lesz a karakternek, az a megalkotóra van bízva.


Annabelle 'Anna' Zhu

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Malese Jow

Anna az 1460-as években születhetett, Pearl lányaként. Az édesanyja üzletasszony volt, patikán üzemeltetett. Aztán Mystic Fallsban az Alapítók Tanácsa elkezdte levadászni a vámpírokat, így ők elhagyták a várost Katherine Pierceel. Amikor édesanyját 1864-ben elkapták és a Fell templomba zárkák, Emily Bennett megígérte a lánynak, hogy viszont fogja látni Pearlt. Anna 145 évet töltött azzal, hogy megpróbálja kiszabadítani édesanyját (hasonlóan Damonhöz, aki ugye Katherinet akarta visszakapni).
A történet folyamán összejön Jeremy Gilberttel, akin keresztül hozzájut a Gilbert naplókhoz is - ez az, ami elvezeti őt az édesanyjához. Azonban nem sokáig élvezhetik a családi idillt, ugyanis John Gilbert megöli.
Viszont lehet úgy forgatni a szálakat, hogy vagy mégsem halt meg, vagy Bonnien keresztül sikerült visszatérnie.


Vicki Donovan

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Kayla Ewell

1991-ben született, Kelly Donovan lányaként. Matt nővére. Vicki egy olyan lány, aki folyamatosan a drogokba menekült a személyes problémái elől. Ezen kívül a Mystic Grillben dolgozott, mint pincérnő. Kavart Jeremyvel, de kizárólag csak testi kapcsolat volt köztük - legalábbis a lány részéről. Később meg is szakította Jeremyvel a kapcsolatot emiatt. Hivatalos párja Tyler Lockwood lett.
Tudni kell, hogy Damon megtámadta és később át is változtatta a lányt vámpírrá. Azonban Vicki túlzottan instabil és kezelhetetlen lett, így végül a sorsa a halál lett, ami Damon lelkén szárad. Azonban nem kell, hogy halott maradjon... hisz van lehetőség arra, hogy ő is visszatérjen az élők sorába.
avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Akiket keresünk :: Sorozatbeli karakterek :: The Vampire Diaries-
^
ˇ