Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Maffia tagok

Today at 2:29 pm


Erdő

Today at 11:53 am


Cedric Sutton

Today at 12:03 am


VIP terem

Yesterday at 11:51 pm


Dolgozószoba

Yesterday at 11:49 pm


Dolores "Lola" Cortez

Yesterday at 9:32 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Boszorkányok   Vas. Ápr. 02, 2017 11:16 pmBonnie Bennett


Play by:
Kat Graham

Státusz:
Szabad


A Bennett boszorkányok leszármazottja, bár ő maga erre csak néhány évvel ezelőtt ébredt rá, mikor kezdtek eluralkodni a képességei, s kísérteni kezdte az egyik őse. A nagymamája avatta be a dolgokba, akit sokáig csak egy iszákos, bolond öregasszonynak hitt. Édesanyja lelépett a városból és maga mögött hagyta egy szem lányát, édesapja pedig sosem értette meg igazán, így nagymamája állt hozzá a legközelebb, azonban ő már nincs az élők sorában.
Bonnie egy erőteljes boszorkány, aki jelenleg Damon Salvatore-val és Kai Parkerrel együtt egy 1994-es börtönvilágban ragadt, miután megszűnt a túlvilág, s minden vágya, hogy hazajuthasson barátaihoz.
Silas


Play by:
Paul Wesley

Státusz:
Szabad


Silas az egyik fő oka, hogy létrejöttek a hasonmások. Az első halhatatlan lény, akinek ugyan vérre van szüksége a túléléshez, de nem olyan "undorító" módon, ahogy a vámpíroknak - az ő szavaival élve. Egykor erőteljes "utazó" boszorkány volt, aki jegyben járt egy hasonlóan tehetséggel nővel, Qetsiyah-val. Menyasszonyával létrehoztak egy halhatatlan varázslatot, de míg a nő azt tervezte, hogy közösen használják, Silas Qetsiyah szolgálólányával használta, akibe beleszeretett. Ezt követően Silas nagyjából kétezer évig egy barlang mélyére volt zárva megkövesedett állapotban Qetsiyah-nak köszönhetően, aki mindkét szerelmest megbüntette.
Silas, halála után mégis visszatért, hónapokkal ezelőtt Bonne-n keresztül, bár erről sem egykori szerelme, sem más nem tud. Ezidáig rejtőzködött, ismerkedett a számára új világgal, de bizonyára hamarosan felbukkan, s talán nem jó szándék által vezérelve.
Gemini kovenDr. Josette Laughlin
(Jo Parker)


Play by:
Jodi Lyn O'keefe

Státusz:
Szabad


A Gemini klán tagja, de varázsereje nincs a birtokában. McKinley-ben doktornő, életét az emberek gyógyítására tette fel, miután ikertestvére, Kai Parker végezni akart vele és a kistestvéreikkel. A család legtöbb tagját lemészárolta testvére, de rajta csak egy sebhelyet hagyott emlékül. Igyekszik távol maradni a természetfeletti világtól, a mágiának rég búcsút mondott, ahogy a gyülekezet megmaradt tagjaitól is. Közte és Alaric Saltzman között romantikus kapcsolat látszik alakulni, de gerlepár még csak az ismerkedős szakaszban van, titkokkal és nehéz múlttal a hátuk mögött.

Malachai 'Kai' Parker


Play by:
Chris Wood

Státusz:
Foglalt


Kai ritka elszívó erővel rendelkezik, ugyanis saját varázsereje születésétől fogva nincs. Szintén a Gemini koven tagjai közé tartozik, akikkel csaknem végzett, mikor ráébredt, mennyire kilóg a sorból és hogy szörnyszülöttként tekintenek rá. Sosem tartozott a gyülekezet megbecsült tagjai közé, így egyetlen céljává az vált, hogy elszívja ikertestvére, Jo erejét és ő kerüljön a koven élére. A "ceremónia" azonban nem úgy sült el, ahogy azt ő tervezte, családja és a gyülekezet egy 1994-es börtönvilágba zárta, ahol azóta is tartózkodik. Az utóbbi néhány hónapban azonban észrevette, hogy nincs egyedül, s mivel egy Bennett boszorkány szükséges a kijutáshoz, mindent megtesz, hogy újdonsült lakótársait kihasználva megszökjön a saját poklából.

Olivia 'Liv' Parker


Play by:
Penelope Mitchell

Státusz:
Szabad


Jo és Kai Parker kistestvére, aki csupán azért születhetett meg, mert idősebb fivérének nem volt ereje. Születésének csupán egyetlen célja volt: megmérkőzni ikertestvérével, mikor elég idősek lesznek, hogy elszívják egymás erejét. A győztes a Gemini koven élére kerül, mint vezető.
Jelenleg a Whitmore főiskolára jár, s igyekszik távol maradni a családjától, még azt sem tudja, hogy nővére nem messze tőle praktizál.

Lucas 'Luke' Parker


Play by:
Chris Brochu

Státusz:
Szabad


Liv Parker ikertestvére, aki szintén a Whitmore főiskolán tanul, s ő is épp úgy érez a kovenjükkel kapcsolatban, mint a lány. Mindketten távol akarnak maradni, de egyszerűbb varázslatokat olykor elvégeznek. Egyedül ikertestvéréhez áll közel, s nem csak közös életen, de közös szobán is osztoznak.

avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
345

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Nagy Fenyves

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Karakterek birodalma :: Keresett karakterek :: Sorozatbeli karakterek :: The Vampire Diaries-
^
ˇ