Silhouette FRPG
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff


Share | 
 

 Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

TémanyitásTárgy: Boszorkányok   Pént. Márc. 02, 2018 4:39 pm

Bonnie Bennett
Foglalt


Play by:
Kat Graham
Történet:
A Bennett boszorkányok leszármazottja, bár ő maga erre csak néhány évvel ezelőtt ébredt rá, mikor kezdtek eluralkodni a képességei, s kísérteni kezdte az egyik őse. A nagymamája avatta be a dolgokba, akit sokáig csak egy iszákos, bolond öregasszonynak hitt. Édesanyja lelépett a városból és maga mögött hagyta egy szem lányát, édesapja pedig sosem értette meg igazán, így nagymamája állt hozzá a legközelebb, azonban ő már nincs az élők sorában.
Bonnie egy erőteljes boszorkány, aki jelenleg Damon Salvatore-val és Kai Parkerrel együtt egy 1994-es börtönvilágban ragadt, miután megszűnt a túlvilág, s minden vágya, hogy hazajuthasson barátaihoz.

Malachai 'Kai' Parker
Foglalt


Play by:
Chris Wood
Történet:
Kai ritka elszívó erővel rendelkezik, ugyanis saját varázsereje születésétől fogva nincs. Szintén a Gemini koven tagjai közé tartozik, akikkel csaknem végzett, mikor ráébredt, mennyire kilóg a sorból és hogy szörnyszülöttként tekintenek rá. Sosem tartozott a gyülekezet megbecsült tagjai közé, így egyetlen céljává az vált, hogy elszívja ikertestvére, Jo erejét és ő kerüljön a koven élére. A "ceremónia" azonban nem úgy sült el, ahogy azt ő tervezte, családja és a gyülekezet egy 1994-es börtönvilágba zárta, ahol azóta is tartózkodik. Az utóbbi néhány hónapban azonban észrevette, hogy nincs egyedül, s mivel egy Bennett boszorkány szükséges a kijutáshoz, mindent megtesz, hogy újdonsült lakótársait kihasználva megszökjön a saját poklából.

Dr. Josette Laughlin (Jo)
Szabad


Play by:
Jodi Lyn O'keefe
Történet:
A Gemini klán tagja, de varázsereje nincs a birtokában. McKinley-ben doktornő, életét az emberek gyógyítására tette fel, miután ikertestvére, Kai Parker végezni akart vele és a kistestvéreikkel. A család legtöbb tagját lemészárolta testvére, de rajta csak egy sebhelyet hagyott emlékül. Igyekszik távol maradni a természetfeletti világtól, a mágiának rég búcsút mondott, ahogy a gyülekezet megmaradt tagjaitól is. Közte és Alaric Saltzman között romantikus kapcsolat látszik alakulni, de gerlepár még csak az ismerkedős szakaszban van, titkokkal és nehéz múlttal a hátuk mögött.

Olivia 'Liv' Parker
Szabad


Play by:
Penelope Mitchell
Történet:
Jo és Kai Parker kistestvére, aki csupán azért születhetett meg, mert idősebb fivérének nem volt ereje. Születésének csupán egyetlen célja volt: megmérkőzni ikertestvérével, mikor elég idősek lesznek, hogy elszívják egymás erejét. A győztes a Gemini koven élére kerül, mint vezető.
Jelenleg a Whitmore főiskolára jár, s igyekszik távol maradni a családjától, még azt sem tudja, hogy nővére nem messze tőle praktizál.

Lucas 'Luke' Parker
Szabad


Play by:
Chris Brochu
Történet:
Liv Parker ikertestvére, aki szintén a Whitmore főiskolán tanul, s ő is épp úgy érez a kovenjükkel kapcsolatban, mint a lány. Mindketten távol akarnak maradni, de egyszerűbb varázslatokat olykor elvégeznek. Egyedül ikertestvéréhez áll közel, s nem csak közös életen, de közös szobán is osztoznak.

Silas
Foglalt


Play by:
Paul Wesley
Történet:
Silas az egyik fő oka, hogy létrejöttek a hasonmások. Az első halhatatlan lény, akinek ugyan vérre van szüksége a túléléshez, de nem olyan "undorító" módon, ahogy a vámpíroknak - az ő szavaival élve. Egykor erőteljes "utazó" boszorkány volt, aki jegyben járt egy hasonlóan tehetséggel nővel, Qetsiyah-val. Menyasszonyával létrehoztak egy halhatatlan varázslatot, de míg a nő azt tervezte, hogy közösen használják, Silas Qetsiyah szolgálólányával használta, akibe beleszeretett. Ezt követően Silas nagyjából kétezer évig egy barlang mélyére volt zárva megkövesedett állapotban Qetsiyah-nak köszönhetően, aki mindkét szerelmest megbüntette.
Silas, halála után mégis visszatért, hónapokkal ezelőtt Bonne-n keresztül, bár erről sem egykori szerelme, sem más nem tud. Ezidáig rejtőzködött, ismerkedett a számára új világgal, de bizonyára hamarosan felbukkan, s talán nem jó szándék által vezérelve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Nagy Fenyves

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Életek, történetek :: Megtaláljuk valaha azt, ami elveszett? :: Sorozatbeli karakterek :: The Vampire Diaries-
^
ˇ