Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Theophile Rhodes


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHalston Sage

Stephanie Stafford
Szomb. Júl. 14, 2018 1:25 amSikátor

Ruby Jacqueline Hale
Csüt. Júl. 12, 2018 7:39 pmNappali

Alesea R. Hyland
Szer. Júl. 11, 2018 11:34 pmCaralyn Crawford

Caralyn Crawford
Szer. Júl. 11, 2018 7:53 pmChicago Guilty

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 3:58 pmEOF - Empire of Fantasy

Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 1:35 pmSikátor

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:34 amUdvar

Kai Parker
Szer. Júl. 11, 2018 2:00 amLivin in New York

Always and Forever
Szer. Júl. 11, 2018 12:14 amLysander Dequan

Lysander Dequan
Hétf. Júl. 09, 2018 8:00 pm
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 6 4
Boszorkányok 6 0
Vérfarkasok 0 3
Hibridek 2 1
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 0 0
Szirének 1 0
Démonok 1 1
Vadászok 2 1
Emberek 1 2
Összesen 19 13

Share | 
 

 Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Boszorkányok   Pént. Márc. 02, 2018 4:39 pm

Bonnie Bennett
Foglalt


Play by:
Kat Graham
Történet:
A Bennett boszorkányok leszármazottja, bár ő maga erre csak néhány évvel ezelőtt ébredt rá, mikor kezdtek eluralkodni a képességei, s kísérteni kezdte az egyik őse. A nagymamája avatta be a dolgokba, akit sokáig csak egy iszákos, bolond öregasszonynak hitt. Édesanyja lelépett a városból és maga mögött hagyta egy szem lányát, édesapja pedig sosem értette meg igazán, így nagymamája állt hozzá a legközelebb, azonban ő már nincs az élők sorában.
Bonnie egy erőteljes boszorkány, aki jelenleg Damon Salvatore-val és Kai Parkerrel együtt egy 1994-es börtönvilágban ragadt, miután megszűnt a túlvilág, s minden vágya, hogy hazajuthasson barátaihoz.

Malachai 'Kai' Parker
Foglalt


Play by:
Chris Wood
Történet:
Kai ritka elszívó erővel rendelkezik, ugyanis saját varázsereje születésétől fogva nincs. Szintén a Gemini koven tagjai közé tartozik, akikkel csaknem végzett, mikor ráébredt, mennyire kilóg a sorból és hogy szörnyszülöttként tekintenek rá. Sosem tartozott a gyülekezet megbecsült tagjai közé, így egyetlen céljává az vált, hogy elszívja ikertestvére, Jo erejét és ő kerüljön a koven élére. A "ceremónia" azonban nem úgy sült el, ahogy azt ő tervezte, családja és a gyülekezet egy 1994-es börtönvilágba zárta, ahol azóta is tartózkodik. Az utóbbi néhány hónapban azonban észrevette, hogy nincs egyedül, s mivel egy Bennett boszorkány szükséges a kijutáshoz, mindent megtesz, hogy újdonsült lakótársait kihasználva megszökjön a saját poklából.

Dr. Josette Laughlin (Jo)
Szabad


Play by:
Jodi Lyn O'keefe
Történet:
A Gemini klán tagja, de varázsereje nincs a birtokában. McKinley-ben doktornő, életét az emberek gyógyítására tette fel, miután ikertestvére, Kai Parker végezni akart vele és a kistestvéreikkel. A család legtöbb tagját lemészárolta testvére, de rajta csak egy sebhelyet hagyott emlékül. Igyekszik távol maradni a természetfeletti világtól, a mágiának rég búcsút mondott, ahogy a gyülekezet megmaradt tagjaitól is. Közte és Alaric Saltzman között romantikus kapcsolat látszik alakulni, de gerlepár még csak az ismerkedős szakaszban van, titkokkal és nehéz múlttal a hátuk mögött.

Olivia 'Liv' Parker
Szabad


Play by:
Penelope Mitchell
Történet:
Jo és Kai Parker kistestvére, aki csupán azért születhetett meg, mert idősebb fivérének nem volt ereje. Születésének csupán egyetlen célja volt: megmérkőzni ikertestvérével, mikor elég idősek lesznek, hogy elszívják egymás erejét. A győztes a Gemini koven élére kerül, mint vezető.
Jelenleg a Whitmore főiskolára jár, s igyekszik távol maradni a családjától, még azt sem tudja, hogy nővére nem messze tőle praktizál.

Lucas 'Luke' Parker
Szabad


Play by:
Chris Brochu
Történet:
Liv Parker ikertestvére, aki szintén a Whitmore főiskolán tanul, s ő is épp úgy érez a kovenjükkel kapcsolatban, mint a lány. Mindketten távol akarnak maradni, de egyszerűbb varázslatokat olykor elvégeznek. Egyedül ikertestvéréhez áll közel, s nem csak közös életen, de közös szobán is osztoznak.

Silas
Szabad


Play by:
Paul Wesley
Történet:
Silas az egyik fő oka, hogy létrejöttek a hasonmások. Az első halhatatlan lény, akinek ugyan vérre van szüksége a túléléshez, de nem olyan "undorító" módon, ahogy a vámpíroknak - az ő szavaival élve. Egykor erőteljes "utazó" boszorkány volt, aki jegyben járt egy hasonlóan tehetséggel nővel, Qetsiyah-val. Menyasszonyával létrehoztak egy halhatatlan varázslatot, de míg a nő azt tervezte, hogy közösen használják, Silas Qetsiyah szolgálólányával használta, akibe beleszeretett. Ezt követően Silas nagyjából kétezer évig egy barlang mélyére volt zárva megkövesedett állapotban Qetsiyah-nak köszönhetően, aki mindkét szerelmest megbüntette.
Silas, halála után mégis visszatért, hónapokkal ezelőtt Bonne-n keresztül, bár erről sem egykori szerelme, sem más nem tud. Ezidáig rejtőzködött, ismerkedett a számára új világgal, de bizonyára hamarosan felbukkan, s talán nem jó szándék által vezérelve.

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
315

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Nagy Fenyves

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Régi, poros dolgaink :: Emlékeink, melyek a porba hulltak :: Sorozatos, canon karik (régi) :: The Vampire Diaries-
^
ˇ