Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan

Egy álomban élünk
Silhouette Frpg
Elgondolkoztál azon valaha, hogy sok legendában miért pont az este az az időszak, amikor a legtöbb szörnyűség történik? Vagy azon, hogy az emberek miért félnek ösztönösen a sötéttől, az éjtől? Mintha valami gonosz lapulna benne, valami, amit senki sem ismer, senki sem lát, de retteg tőle, mert érzi a belőle áradó gonoszságot... Te is tudni akarod ezekre a kérdésekre a választ, nem igaz? De hinnél-e nekem, ha azt mondanám, minden mese a vámpírokról, vérfarkasokról és boszorkányokról igaz? A nem értő, tudatlan szemek elől elrejtve, de a felszín alatt ott van a világ az igazi valójában, s minden szegletét mágia itatja át. S pontosan ennek következtében jöttek létre a természet anomáliájaként a vámpírok, vérfarkasok, hibridek, eretnekek, s ki tudja, milyen torz lényeket rejt még az éjszaka… Készen állsz, hogy felfedezd ezt a világot, mely nemcsak izgalmakat, hanem megannyi veszélyt is tartogat a számodra?
Szembeszállhatsz a sötétséggel, megpróbálva eltörölni a föld színéről az emberek számára veszélyes teremtményeket, de ugyanígy melléjük is állhatsz, s élvezheted a hatalmat, a felsőbbrendűséget, azt, hogy mindenki felett állsz… A választás a te kezedben van, ám jól vigyázz, hogyan döntesz, mert annak súlyos következményei lehetnek, s ha egyszer belevágsz ebbe a kalandba, akkor többé nem visszakozhatsz…
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
SFamily

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
Hangstúdió

Today at 2:24 am

Mûterem

Yesterday at 6:13 pm

Karácsonyi álom

írta: Venus Juno
Yesterday at 6:11 pm

Alagsor

Yesterday at 4:59 pm

Best friends reunion

Csüt. Dec. 14, 2017 2:02 pm

Fakunyhók

írta: Shelby Ford
Kedd Dec. 12, 2017 10:18 pm

Ethan J. Rodrigez

írta: Grace Moore
Kedd Dec. 12, 2017 10:16 pm

Chace Crawford

Hétf. Dec. 11, 2017 11:44 pm

Dominik Parker

Hétf. Dec. 11, 2017 12:00 am

Félvér Tábor - Frpg

írta: Vendég
Vas. Dec. 10, 2017 10:59 pm

Ennyien vagyunk
Fajok Lányaink ♀ Fiaink ♂
Vámpírok 7 9
Boszorkányok 13 8
Vérfarkasok 2 5
Hibridek 2 4
Eredetiek 1 3
Eretnekek 4 1
Vadászok 4 0
Emberek 9 5
Összesen 42 35
Mi is itt vagyunk
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Boszorkányok   Vas. Ápr. 02, 2017 11:16 pm


Bonnie Bennett

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Kat Graham

A Bennett boszorkányok leszármazottja, bár ő maga erre csak néhány évvel ezelőtt ébredt rá, mikor kezdtek eluralkodni a képességei, s kísérteni kezdte az egyik őse. A nagymamája avatta be a dolgokba, akit sokáig csak egy iszákos, bolond öregasszonynak hitt. Édesanyja lelépett a városból és maga mögött hagyta egy szem lányát, édesapja pedig sosem értette meg igazán, így nagymamája állt hozzá a legközelebb, azonban ő már nincs az élők sorában.
Bonnie egy erőteljes boszorkány, aki jelenleg Damon Salvatore-val és Kai Parkerrel együtt egy 1994-es börtönvilágban ragadt, miután megszűnt a túlvilág, s minden vágya, hogy hazajuthasson barátaihoz.


Malachai 'Kai' Parker

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Chris Wood

Kai ritka elszívó erővel rendelkezik, ugyanis saját varázsereje születésétől fogva nincs. Szintén a Gemini koven tagjai közé tartozik, akikkel csaknem végzett, mikor ráébredt, mennyire kilóg a sorból és hogy szörnyszülöttként tekintenek rá. Sosem tartozott a gyülekezet megbecsült tagjai közé, így egyetlen céljává az vált, hogy elszívja ikertestvére, Jo erejét és ő kerüljön a koven élére. A "ceremónia" azonban nem úgy sült el, ahogy azt ő tervezte, családja és a gyülekezet egy 1994-es börtönvilágba zárta, ahol azóta is tartózkodik. Az utóbbi néhány hónapban azonban észrevette, hogy nincs egyedül, s mivel egy Bennett boszorkány szükséges a kijutáshoz, mindent megtesz, hogy újdonsült lakótársait kihasználva megszökjön a saját poklából.


Dr. Josette Laughlin (Jo)

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Jodi Lyn O'keefe

A Gemini klán tagja, de varázsereje nincs a birtokában. McKinley-ben doktornő, életét az emberek gyógyítására tette fel, miután ikertestvére, Kai Parker végezni akart vele és a kistestvéreikkel. A család legtöbb tagját lemészárolta testvére, de rajta csak egy sebhelyet hagyott emlékül. Igyekszik távol maradni a természetfeletti világtól, a mágiának rég búcsút mondott, ahogy a gyülekezet megmaradt tagjaitól is. Közte és Alaric Saltzman között romantikus kapcsolat látszik alakulni, de gerlepár még csak az ismerkedős szakaszban van, titkokkal és nehéz múlttal a hátuk mögött.


Olivia 'Liv' Parker

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Penelope Mitchell

Jo és Kai Parker kistestvére, aki csupán azért születhetett meg, mert idősebb fivérének nem volt ereje. Születésének csupán egyetlen célja volt: megmérkőzni ikertestvérével, mikor elég idősek lesznek, hogy elszívják egymás erejét. A győztes a Gemini koven élére kerül, mint vezető.
Jelenleg a Whitmore főiskolára jár, s igyekszik távol maradni a családjától, még azt sem tudja, hogy nővére nem messze tőle praktizál.


Lucas 'Luke' Parker

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Chris Brochu

Liv Parker ikertestvére, aki szintén a Whitmore főiskolán tanul, s ő is épp úgy érez a kovenjükkel kapcsolatban, mint a lány. Mindketten távol akarnak maradni, de egyszerűbb varázslatokat olykor elvégeznek. Egyedül ikertestvéréhez áll közel, s nem csak közös életen, de közös szobán is osztoznak.


Silas

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Paul Wesley

Silas az egyik fő oka, hogy létrejöttek a hasonmások. Az első halhatatlan lény, akinek ugyan vérre van szüksége a túléléshez, de nem olyan "undorító" módon, ahogy a vámpíroknak - az ő szavaival élve. Egykor erőteljes "utazó" boszorkány volt, aki jegyben járt egy hasonlóan tehetséggel nővel, Qetsiyah-val. Menyasszonyával létrehoztak egy halhatatlan varázslatot, de míg a nő azt tervezte, hogy közösen használják, Silas Qetsiyah szolgálólányával használta, akibe beleszeretett. Ezt követően Silas nagyjából kétezer évig egy barlang mélyére volt zárva megkövesedett állapotban Qetsiyah-nak köszönhetően, aki mindkét szerelmest megbüntette.
Silas, halála után mégis visszatért, hónapokkal ezelőtt Bonne-n keresztül, bár erről sem egykori szerelme, sem más nem tud. Ezidáig rejtőzködött, ismerkedett a számára új világgal, de bizonyára hamarosan felbukkan, s talán nem jó szándék által vezérelve.
avatar
Egy sziluett vagyok

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sárkányok kódexe
» Patkányok kódexe
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Boszorkányfény
» Nagy Fenyves

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Világunk karakterei :: Akiket keresünk :: Sorozatbeli karakterek :: The Vampire Diaries-
^
ˇ