Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokAvatar- és névfoglaló

Városi temetõ - Page 2 EmptyGwendolyn Rosendhal
Yesterday at 6:51 pmAz erdõ mélyén

Városi temetõ - Page 2 EmptySierra
Yesterday at 6:50 pmHard Luck kocsma

Városi temetõ - Page 2 EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 6:21 pmgwendolyn rosendhal

Városi temetõ - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 6:17 pmElkészültem!

Városi temetõ - Page 2 EmptyGwendolyn Rosendhal
Yesterday at 3:06 pmHátsó boxok

Városi temetõ - Page 2 EmptyTheodore Storm
Yesterday at 12:14 amKépzeletek tere

Városi temetõ - Page 2 EmptyZack Reed
Hétf. Május 20, 2019 6:33 pmNappali

Városi temetõ - Page 2 EmptyAlesea R. Hyland
Hétf. Május 20, 2019 6:11 pmHiányzásnapló

Városi temetõ - Page 2 EmptyHope Mikaelson
Hétf. Május 20, 2019 9:59 amTörlések, figyelmeztetések

Városi temetõ - Page 2 EmptyAlways and Forever
Vas. Május 19, 2019 8:31 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Városi temetõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Városi temetõ   Városi temetõ - Page 2 EmptyPént. Nov. 02, 2018 12:56 am


To: Miss Blackwell
Csak a fejemet ráztam a szavaira, hiszen nem igazán volt időm tovább cseverészni vele. A feladatra, a vámpírokra koncentráltam és arra, hogy mihamarabb megöljem mindegyiket. Aztán ahogy ez sikerült, a földbe szúrtam a kardomat és rátámaszkodtam. Szabad kezemmel a derekamra csúsztattam a kezemet. Fájt. A vámpír az imént nagyon is erősen csapott ahhoz a sírkőhöz. Csoda volt, hogy csontom nem tört, de egy szóval sem panaszkodtam. Nem engedhettem meg magamnak… lassan körbepillantottam, majd kihúztam a földből a kardot és egy varázslattal el is tüntettem magam elől. Larára tévedt a tekintetem, s lopva végigmértem őt, majd nyugtáztam, hogy kutya baja – azaz túléli.
- Semmiség. Csak a dolgomat végeztem, Blackwell. – A másik kérdésre megvontam hanyagul a vállam. – Engem csak ide küldtek. Nyilván, ha lennének még a városban, Blair szólt volna. – Töprengtem hangosan, miközben rágyújtottam, majd az egyik vámpír maradványaihoz léptem. Habár a teste elporladt, minden mása itt maradt… leguggoltam és elkezdtem átkutatni a ruháit, tárgyait, amiket maga után hagyott. Egy szál cigivel a számban válaszoltam újfent a nőnek.
- Nekem van egy elméletem… - Két ujjam közé csippentettem a cigarettát, így tekintve Larára. – Egyet megölünk, kettő jön vissza. – Mosolyodtam el, aztán megráztam a fejem. – Oké, komolyra véve a szót… nem hiszem, hogy most szaporodtak el ennyire. Pusztán igyekszenek felvenni velünk a harcot. Ki akarnak űzni minket innen, avagy elhitetni velünk, hogy elbukunk, mint vadászok. De tévednek. Eddig legalábbis, mi vagyunk előnyben, nem igaz? – Újabbat szívtam a dohányból, majd visszapillantottam a földre magam elé. Egy tárgyat emeltem ki a porból. Egy órának tűnő tárgy volt, elég értékesnek tűnt, s mágiát éreztem benne. Oh, én ostoba. Ez egy iránytű volt, de… ahogy forgattam, folyamatosan Blackwell felé mutatott. Töprengve egyenesedtem fel a tárggyal, miközben hallgattam a szavait.
- Mystic Falls? Nyugalom, Blackwell, ezek a nyomorultak ott is megtalálnának téged. Ezt nézd. – Léptem vele oda az iránytűvel, ami egyenesen rámutatott. Még egyet szívtam a dohányból, majd fújtam is ki lassan a füstöt. – Úgy tűnik, nem akármilyen társasággal állunk szemben. Úgy értem, talán egy boszorkány segíti őket, hiszen ez… mágikus tárgy. Egy vámpír ilyet nem talál akárhol, főleg nem olyat, mely az Ötök tagokat hivatott megtalálni… - Magyaráztam tovább.


352 words || I'll never be your chosen one || note: naa, ennyire rossz társ volnék? || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✠ Oh, what about love?
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
44
Népszerûség :
3

Városi temetõ - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Városi temetõ   Városi temetõ - Page 2 EmptyPént. Okt. 19, 2018 8:32 pm
Isaac & Lara
Abban a pillanatban, hogy megjelent Isaac, máris megbántam, hogy olyan türelmetlenül sóvárogtam a társasága után. Inkább a vámpírok, mint ő - legalábbis elég gyakran és elég gyorsan elfogott mellette ez az érzés, főleg, mikor a száraz megjegyzéseivel jött. Ha legalább viccelne ilyenkor, és nem tudnám, hogy teljesen komolyan gondolta...
- Én kérek elnézést, hogy lekötött a kilenc másik - böktem a kardom pengéjével a szanaszét heverő hullák irányába, de nem maradt túl sok időm veszekedni vele, hiszen minden figyelmemre szükségem volt, hogy megvédjem magam. Az összes rossz tulajdonsága ellenére igazából örültem, hogy nem hagyott cserben és a segítségemre sietett, amikor hívtam.
Amíg ő kettőt is lefoglalt a vámpírok közül, én a maradék kettőre koncentráltam. Egynek sikeresen lecsaptam a fejét, a másikkal meg kellett egy kicsit küzdeni, de Isaac közbenjárásának köszönhetően végül sikeresen átdöftem a mellkasát. A térdemre dőlve szuszogtam, próbáltam levegőhöz jutni, és közben szemügyre vettem a látványt. Igazi mészárszéket csináltunk szerencsétlen temetőből; mondhatni, elég morbid lett az összkép.
Eltettem a kardomat és Isaachez botorkáltam, bárhol is tartózkodott éppen. Kicsit még kapkodtam a levegő után és a megjelenésem is elég lestrapált, zilált és koszos volt, de hát ez érdekelt a legkevésbé a társam mellett. Az Ötök közt megtanultam, hogy elsősorban vadászként tekintettek rám, csak aztán nőként.
- Köszönöm - Aprót biccentettem felé hálám jeléül, majd kézbe vettem a tönkrement adóvevőt. Hiába vizsgálgattam, teljesen tropára ment, így esélyem sem volt elérni a többieket, de reméltem, hogy jól vannak - a képességeiket ismerve erősen bíztam benne. - Maradtak még valahol a városban? - érdeklődtem Isaactől, hátha ő még tud további munkáról. Őszintén szólva eléggé elfáradtam és jól esett volna már egy zuhany meg egy sör, meg az ágyam... De a kötelesség az első, és ha Lestrange azt mondja, menni kell, akkor megyünk.
- Különösen elszaporodtak mostanában, nem? - böktem fejemmel célzón a vámpír-maradványok felé. Más forgalmas városokhoz viszonyítva, mint mondjuk New Orleans vagy Mystic Falls, Denver mindig is békésebbnek számított. Talán pont az Ötök jelenléte borította fel ezt az egyensúlyt. - Néha azon töprengek, hogy el kéne költöznöm. Mystic Falls egész szimpatikus város. Csinosak a lányok - pajkos mosolyt eresztettem meg Isaac felé, még ha talán nem is volt vevő az ilyesmire, és elindultam mellette a temetőben. Ha van máshol dolgunk, akkor oda, ha meg nincs, akkor ne álldogáljunk tovább ezen a nyomasztó helyen.

hát, kezdem megbánni, hogy hívtalak xD
@


Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
49
Népszerûség :
0

Városi temetõ - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Városi temetõ   Városi temetõ - Page 2 EmptyHétf. Szept. 17, 2018 12:19 am


To: Miss Blackwell
A napom egészen békésen indult. Egészen lazának, pihentetőnek tűnt, egészen addig, míg eljutottam az első kávémig. Utána viszont, mintha ezek a nyomorult lények tudták volna, hogy feltöltődtem energiával, máris támadásba lendültek. Néha azt éreztem, hogy minél többet ölünk meg, annál többen térnek vissza. Néha úgy gondoltam, képtelenség őket kiirtani. Teljesen talán soha sem fog sikerülni, de meg kell próbálnunk. Hiszen mi, az ötök társasága, erre vagyunk hivatottak. S jó vagy sem, de rajtunk kívül megannyi szabadúszó vadász is létezik a világban, mintegy segítve nekünk. Ez a harc talán örökkön-örökké fog tartani, áldozatokkal, de mégis tudjuk, hogy egy jobb jövőéért tesszük. Még akkor is, ha netán a saját halálunkkal kell fizetnünk érte. Hogy félek-e a haláltól? Érdekes kérdés. S válaszolnék rá, ha nem lenne éppenséggel dolgom…
A temető, huh? Tekintetem egyből a temető nevének a címfeliratára tévedt, majd tovább haladva belöktem a kaput. Tudtam, hol keressem Larissát, hiszen Blair megadta a pontos címet. Sosem szerettem csapatban dolgozni, de amikor hívott a kötelesség, nos, szedtem a holmijaim és jöttem. Nem hagyhattam cserben a társamat, nem igaz?
Ahogy egyre inkább közeledtem, hallottam a csapásokat. Azt, hogy valami eltört. Lara hangját. Reméltem, hogy ez azt jelenti, hogy még életben van. A kardom markolatára csúsztattam a kezemet és előrántottam, ahogy végül a helyszínre értem. Láttam, hogy a nő hátrál, s az előtte levő alak is jól kivehető volt. Na és persze a másik négy is.
- Megjött az erősítés, habár csalódtam, Blackwell. Öt átkozottal nem tudsz elbánni egymagad? – Kérdeztem szárazon, miközben igyekeztem az egyik vámpírt a túlvilágra segíteni. A fejét vágtam le, az pedig egyenesen Lara lábai elé repült. Ennek hatására két vámpír engem vett célba, de csak egy mosollyal adtam a tudtukra, hogy egyáltalán nem bánom: jöjjenek csak, engem nem győznek le annyira egyszerűen.
- Megtanulhatnátok végre, hogy hol van a helyetek, korcsok… - Tekintetem szinte elsötétült, ahogy két kézbe vettem a kardot. Az egyik vámpír magyarázott valamit, miközben mögém suhant, s készült lecsapni rám. Felé fordulva viszont a gyomra felé szúrtam. Megsérült, hátrált, ám mivel a figyelmem ráirányult, így egy másik vámpírnak lehetősége volt rám támadni. Az egyik sírkőhöz vágott erőteljesen, de a kardot nem eresztettem el. Sőt, ahogy a vámpír felém indult, határozott mozdulattal szúrtam át a szívét, ezúttal esélyt sem hagyva a menekülésre.


372 words || I'll never be your chosen one || note: remélem, megfelel Városi temetõ - Page 2 564837130  || kredit || inspirate by

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Isaac Lestrange
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✠ Oh, what about love?
Play by :
✠ Matt Ryan
Keresem :
Léptek száma :
44
Népszerûség :
3

Városi temetõ - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Városi temetõ   Városi temetõ - Page 2 EmptyPént. Szept. 14, 2018 3:41 pm
Isaac & Lara
Épp hogy csak félre tudtam ugrani a rögtönzött vasfegyver elől, mielőtt még beleállt volna a két szemem közé. A harctól rám ragadt a föld pora, itt-ott elszakadt a ruhám is, a felkaromon pedig mélyebb vágás éktelenkedett, de nem törődhettem a fájdalommal. Lefoglalt, hogy a klán megmaradt tagjait szemmel tartsam és ártalmatlanítsam. Holttestek és csonkok hevertek mindenfelé, de hatan még így is talpon voltak.
- Az erdő tiszta. - Az adóvevő kiesett ugyan a fülemből, de még a nyakamban lógva is hallottam Doyle határozott, ám végtelenül kimerült hangját, melybe szinte rögtön becsatlakozott egy mélyebb zönge.
- Város tiszta. Blackwell, mi a pozíciód? - Képtelen voltam Blair kérdésére összpontosítani, mert két vámpír azzal a mocskos gyorsaságával mellettem termett és ismét félre kellett ugranom a támadásuk elől. Próbáltam eljutni az elejtett kardomhoz, de teljesen elzártak tőle, így a megmaradt fegyveremre kellett hagyatkoznom: előrántottam az övemből a tőrömet.
- Negatív. Hatan vannak. - Az egyik férfi közvetlenül elém érkezett, mire kirúgtam a lábát, és ahogy felugrottam, a pengémmel elmetszettem a torkát tiszta erőből. A feje lerepült a törzséről, a vére újabb árnyalatot festett bőröm palettájára.
- Öten. - korrigáltam magam, de a vámpírok egyre csak jöttek. - Isaac, hol a francban vagy már?! - kezdett fogyni a türelmem, hisz a beígért erősítés igencsak váratott magára, én meg kezdtem nem csak fáradni, hanem az ötletekből is kifogyni.
- Ejnye, Blackwell, egy hölgynek nem illendő ennyire mocskosan... - Nem hallottam azonban, Blair hogyan fejezte be az okoskodását, mert a következő ugrásommal fegyvert csaptak a fejemhez, amit elrántottam ugyan, de darabokra zúzta az adóvevőt. Félregurultam a következő csapás elől, egyenesen a kardomhoz, és annak markolatára fogva magabiztosabban ugrottam talpra.
- Reg? - Hiába szólongattam a többieket, senki sem válaszolt. Teljesen magamra maradtam.
Larissa Blackwell
Az Öt vezetõ
egyike vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
[ keresem a hiányzó félt ]
Play by :
[ Alicia Vikander ]
Keresem :
Léptek száma :
49
Népszerûség :
0

Városi temetõ - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Városi temetõ   Városi temetõ - Page 2 EmptyVas. Május 20, 2018 1:48 am

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Városi temetõ - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Városi temetõ   Városi temetõ - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Városi temetõ - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Városi temetõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Denver-
^
ˇ