Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHiányzásnapló

Könyvtár EmptyAmbrosia Thorne
Today at 12:39 amlady verona

Könyvtár EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:20 pmAvatar- és névfoglaló

Könyvtár EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 5:47 pm@Theo_RebelStorm

Könyvtár EmptyAlexis Callaway
Yesterday at 3:59 pmHard Luck kocsma

Könyvtár EmptyTheodore Storm
Yesterday at 2:04 pmHope szobája

Könyvtár EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 12:02 pmAlexander Verona

Könyvtár EmptyLarissa Blackwell
Szomb. Május 25, 2019 7:45 pmElkészültem!

Könyvtár EmptyAlec Verona
Szomb. Május 25, 2019 3:36 pm@LestHunter85

Könyvtár EmptyIsaac Lestrange
Pént. Május 24, 2019 11:46 pmLBlackwell89

Könyvtár EmptyLarissa Blackwell
Pént. Május 24, 2019 11:46 pm
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Könyvtár EmptyCsüt. Jan. 31, 2019 10:17 pm


Nevan & Pops
Everybody's looking for that something; one thing that makes it all complete. You find it in the strangest places, places you never knew it could be...

× music
× 576
× game on  Könyvtár 3808243726  

Sosem voltam az a fajta ember, aki könnyen feladja. Ha az életben nehézségekbe ütköztem, addig próbálkoztam újra és újra, ameddig meg nem oldottam őket. Ugyanez volt a helyzet a családomat övező hatalmas titkok ügyével; eszem ágában sincs felhagyni a kutakodással, amíg válaszokat nem kapok a kérdéseimre. Ha pedig ezeket a válaszokat mások nem hajlandóak nekem megadni, akkor magam keresem meg őket.
Isaac legutóbbi felbukkanása felhívta a figyelmem egy nagyon fontos részletre, ami előbbre vihette a nyomozásomat. Az ő megjelenése újra eszembe juttatta a démonokat, meg a vadászokat, bár nekem még mindig nehezemre esett hinnem bennük, Isaac olyasvalaki volt, akinek hinni akartam, így elgondolkoztam.
Ha első alkalommal is egy démon eredt a nyomomba, talán anyáékat meg egy másik támadhatta meg? S, ha így volt, ez is parancsra cselekedett, mint a másik? Ha pedig a következtetésem nem csal, akkor már csak az a kérdés marad; ki adta a parancsot? Ki parancsolhat egyáltalán egy démonnak?
A csontjaiban éreztem, hogy ezen a szálon is el kell indulnom, még ha végül nem is jutok vele sehová, ha tényleg léteztek ilyen pokolbeli lények – amik az életemre törtek -, akkor az lesz a legjobb, ha minél több dolgot kiderítek róluk, mert nem lesz mindig ott velem egy Isaac-hez hasonló vadász, hogy megmentsen, nem lehet mindig szerencsém.
Ha valamilyen tanulságot sikerült leszűrni az elmúlt hetek történéseiből, egyértelműen az, hogy nem nagyon kéne otthon tartózkodnom, ott vagyok a legkönnyebb célpont, főleg így, hogy teljesen egyedül maradtam. Választhattam, vagy kockáztatom, hogy a saját házunkban ölnek meg engem is, miközben pont azt próbálom kitalálni, kinek áll ez érdekében, vagy megpróbálhatom megnehezíteni a rosszakaróm dolgát azzal, hogy nyilvános helyeken töltöm el a legtöbb időmet. Utóbbi mellett döntöttem.
A könyvtár minden szempontból a legtökéletesebb helynek bizonyult erre. A város egyik legforgalmasabb helyén volt, napközben tele diákokkal, könyvimádókkal, és a legfontosabb; tele könyvekkel. Ráadásul egész szépen modernizálták a helyet, volt egy terem tele gépekkel, ahonnan olyan kereső felületek és archívumok voltak elérhetőek, amihez otthonról sehogy sem férhettem volna hozzá.  
Úgy terveztem az egész napomat itt töltöm, magammal hoztam otthonról mindent, amire csak szükségem lehet, egy nagyobb oldaltáskába belefértek az okmányok, a pénz, egy plusz felső, ha estére lehűlne a levegő, és persze a jegyzeteim, plusz a teljes Parker családról készült fotó, hátha az egyik itteni adatbázisban felbukkanna az arcuk.
Úgy döntöttem, a gépteremben rendezkedem be ez alkalommal, szóval elfoglaltam egy gépet, az asztal lábához leraktam a táskámat, az asztal szabad felületére pedig kiraktam a jegyzeteimet, ezzel nem csak a magam dolgát könnyítve, de jelezve minden erre tévedő számára is, hogy a hely történetesen már foglalt. Ezt követően elindultam könyveket gyűjteni, megpróbáltam összeszedni mindent, aminek köze lehet a démonokhoz, ne adj isten; egyéb természetfeletti hókuszpókuszokhoz. Még a könyvtáros nő segítségét is igénybe vettem a könyvkereséshez, és még mielőtt teljesen idiótának nézett volna, elmondtam neki, hogy különböző néphiedelmekről végzek kutatást, ami még csak nem is volt hazugság.
Végül egy nagy rakás könyvvel tértem vissza az asztalomhoz, amiket a jegyzeteim mellé pakoltam le, jómagam pedig levágódtam a székre és bekapcsoltam a gépet. Amíg a gép felállt, kézbe vettem az első könyvet, átfutottam a tartalomjegyzékét, próbáltam ennyiből leszűrni, hogy találhatok-e benne bármi használható információt, aztán úgy döntöttem, mielőtt olvasgatni kezdeném bármelyik könyvet is, utána nézek a gyors ismertetőiknek a neten. És ha már ezeket nézegettem, több lapot is megnyitottam, mindegyik valamilyen démonokkal foglalkozó oldal volt, képekkel, ábrákkal, meg amiket csak el lehet képzelni egy ilyen témával foglalkozó honlapon. Ahogy gyorsan végig görgettem rajtuk, már tudtam, hogy ez egy hosszú nap lesz…❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖

For death begins with life's first
breath and life begins at touch of
death

Poppy Parker
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
ONLY WITH ❍ MY PILLOW
Play by :
HOLLAND ❍ RODEN
Léptek száma :
5
Népszerûség :
1

Könyvtár Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Könyvtár   Könyvtár EmptyVas. Május 20, 2018 1:53 am

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Könyvtár Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Denver-
^
ˇ