Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Always and Forever, Zack Reed


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd 25 Ápr. 2017 - 23:20-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokHiányzásnapló

Udvar - Page 2 EmptyAmbrosia Thorne
Today at 0:39lady verona

Udvar - Page 2 EmptyAlec Verona
Yesterday at 22:20Avatar- és névfoglaló

Udvar - Page 2 EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 17:47@Theo_RebelStorm

Udvar - Page 2 EmptyAlexis Callaway
Yesterday at 15:59Hard Luck kocsma

Udvar - Page 2 EmptyTheodore Storm
Yesterday at 14:04Hope szobája

Udvar - Page 2 EmptyHope Mikaelson
Yesterday at 12:02Alexander Verona

Udvar - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Szomb. 25 Május 2019 - 19:45Elkészültem!

Udvar - Page 2 EmptyAlec Verona
Szomb. 25 Május 2019 - 15:36@LestHunter85

Udvar - Page 2 EmptyIsaac Lestrange
Pént. 24 Május 2019 - 23:46LBlackwell89

Udvar - Page 2 EmptyLarissa Blackwell
Pént. 24 Május 2019 - 23:46
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptyVas. 29 Júl. 2018 - 0:54


Kai & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Az ér is megfagy az ereimben, amikor kimondja a testvérem nevét. Még nem értem, mi történik itt, nem tudom, ki a srác, vagy mit akar tőlem, de azt nem nehéz kitalálni, hogy nem jó szándékkal érkezett. Bajban vagyok, ez már biztos, ez súgják az ösztöneim is. Csak még azzal nem vagyok tisztában, hogy mekkora is a baj. Nincs kedvem bemutatkozni, valószínűleg nincs is rá szükség, és tulajdonképpen az ő neve sem érdekel annyira, csak mielőbb szeretnék kijutni innen. Nem próbálok cseverészni, nem akarom minden kérdését megválaszolni, csak elbúcsúzni, és elhúzni a csíkot. De Ő nem enged, nem akarja, hogy elmenjek.
- Tudnom kellene, hogy ki vagy? - kérdezem halkan és zavartan. Miért annyira ismerős az arca? Istenem! És akkor beugrik. Hirtelen megvilágosodom, minden előző szava értelmet nyer. Csupán három éves voltam, amikor Bonnie nénivel és Josieval hármasban elküldtük őt a börtönvilágba, és rázártuk az ajtaját. Túl fiatal voltam, hogy tisztán emlékezzem, csak halvány emlékképeim, foszlányaim vannak, de utólag, amikor a családom, a Parkerek, a Gemini koven történetét mesélték nekünk, amikor a tudtunkra hozták, hogy Caroline Forbes valójában nem a vér szerinti anyánk, és hogy mi minden is történt akkoriban, akkor elmondták azt is, milyen szívességet tettünk a világnak a nagybátyánk eltüntetésével. Kai Parker mindez idáig számomra nem volt más, mint néhány régi történet, de azok kegyetlen, véres történetek, rém mesék, olyanok, amelyekkel egymás ijesztgetik itt a diákok a titkos erdei bulikon a tűz körül. És most, úgy tűnik, mindez a borzalom megelevenedni látszik, épp itt, az orrom előtt. Idegesen köszörülöm meg a torkom, és keresem a módját, hogy élve kijuthassak innen.
Kai azt mondja, MÉG nem akar megölni, ám ez számomra cseppet sem tűnik megnyugtatónak. Van egy olyan érzésem, hogy nem szeretném megtudni az egyéb terveit.
- Egyszer már megtettük – vágok vissza remegő hangon. - Egyszer már bezártunk. Mi-miért vagy benne olyan biztos, hogy nem árthatunk neked másodszor is? - próbálok ismét némi dacot, bátorságot és megvetést csempészni a hangomba, ám ez egyre kevésbé működik. Érzem, hogy ezt nem sok esélyem van épségben megúszni, de igyekszem abba a reményfoszlányba kapaszkodni, hogy legalább Josiet megóvhatom, és valami módon elérhetem, hogy őt kihagyjuk ebből.
A szemeim elkerekednek, és halk, rövid sikkantás hagyja el a szám, amikor a közöttünk terpeszkedő, némi hamis biztonságérzetet nyújtó asztal hirtelen eltűnik előlem, és úgy lendül félre, mintha pillesúlyú lenne. A következő pillanatban pedig már ott áll előttem Kai, és levegőt venni is elfelejtek, ahogy a hideg penge a torkomnak feszül.
- Miért nem végzel velem itt és most? Minek a sok körítés? Csak hagyjuk ki a húgomat, és büntess engem! Állj bosszút rajtam! Azzal elég fájdalmat okozhatsz a családomnak is - nézek farkasszemet a nagybátyámmal ezúttal egész közelről. Ám aztán... - Phesmatos... - kezdem orrom alatt motyogni a varázslatot, minek végén ő már repül is hátrafelé, ahogy a mágia erejével  hirtelen eltaszítom magamtól. Nekem sem kell több, egy tized másodpercet sem habozok, hátat fordítok, és futásnak eredek, keresztül a holdvilágos udvaron.


Calm Down

Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Udvar - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptyHétf. 23 Júl. 2018 - 1:51To: Lizzie
Szinte tapintható volt a zavarodottsága. Az, hogy nem tud engem hova tenni. Az, hogy fogalma sincs róla, ki is vagyok és mit akarok tőle így az éjszaka közepén, mikor is minden normális ember aludna a saját kis ágyában, nem itt lebzselne… heh, csak hogy én se nem normális, se nem ember nem vagyok, nem de?
A mentegetőzése, miszerint ő szólt ám valakinek és hogy a testvére tudja, hogy itt van, megnevettetett.
- Oh, valóban? És Jossie miért nincs itt veled? – Kérdeztem nevetve, direkt kihangsúlyozva az ikertestvére nevét. Azt akartam, hogy idővel összerakja a kirakóst. Azt akartam, hogy rájöjjön, a végzetével áll szemben. Azzal, akit bezárt… Kis nyomorult. A kérdésre bólintottam. Játszani. A legjobb módszer a gyilkolásra a játék. De az olyan játék, ahol nincsenek szabályok. Honnan is ismerős ez a módszer? Áh, már tudom. A mítosz királynő, vagyis, a pokol királynője is ezt alkalmazza.
- Ki mondta, hogy csak úgy elmehetsz? – Néztem rá elkerekedett szemekkel. – Mellesleg, elkeserítő, hogy nem ismersz meg… komolyan, Lizzie, nézz csak rám! Ez az arc… feledhetetlen! – Mutattam magamra. Aztán persze tovább magyaráztam, hiszen tudtam, hogy szavaimmal úgyis megállásra kényszerítem. Még néhány információ, az aszcendens, a börtönvilág… s voilá, összerakta. Tapsot neki és buksi simit! Nem is! Inkább cukorkát!
- Ha nem lehetek itt, akkor beverted a fejed és idehallucinálsz, drága Lizzie? – Léptem közelebb hozzá, de az asztal pont ott volt kettőnk közt. Milyen szomorú… nem mintha nem tudtam volna egy fél pillanat alatt odébb rakni azt a fadarabot. A kést állítottam bele, egyenesen az asztal közepébe, miközben hallgattam az ostoba kis kérdéseit.
- Nem, még nem akarlak megölni. Egészen más terveim vannak veled. – Hangsúlyoztam ki a második mondat minden egyes szavát, majd a kést kirántottam vissza az asztalból. Nos, teszteltem, hogy mennyire éles és valljuk be, jó szolgálatot fog tenni, ha használnom kell. Mert akarom használni. Rajta. - Vagy veletek, ha úgy tetszik. Hiszen csak nem hagyhatjuk ki a buliból Jossiet, nem igaz? – Fürkészni kezdtem a lány arcát, felmérve, mennyire értette meg a szavaimat, avagy mennyire sikerült ráijesztenem, de úgy tűnt, mindenáron leplezni akarja a félelmét.
- Tisztáznunk kellene valamit… az üres szavak semmit sem érnek. Azok a boszorkányok, vérfarkasok és egyéb háziállatok nem képesek megállítani engem. S ezt jobb, ha tőlem tudod és jól az eszedbe vésed, mielőtt én vésem bele ezzel itt, ni. – Emeltem meg a kést, s mutattam felé, mintegy jelzésértékkel.
- Hol is van Jossie? Hívjuk ide, mit szólsz? – Fürkészni kezdtem újfent a lányt, majd hirtelen löktem félre az asztalt kettőnk közül, egy kézlegyintéssel, alig hozzáérve, hogy végül odalépve hozzá elkaphassam a karját. A torkához szorítottam a kést. – Jó móka lenne, ha a saját testvéred végezne veled, nem gondolod? – Tettem fel a kérdést, mellyel elárultam neki lényegében a terveimet.

Everybody lies, but it doesn't matter since nobody listens

447 words ◆ I'm Only Human ◆ Game on.  Udvar - Page 2 1787626725credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
❖ Myself (Queen of Hell in future)
Play by :
❖ Chris Wood
Léptek száma :
39
Népszerûség :
4

Udvar - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptyCsüt. 19 Júl. 2018 - 12:20


Kai & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Először csak neszeket hallok, aztán már egy kő csattan a házikó üvegén, én pedig összeriadva lépek egyet visszafelé. Az első gondolatom Josie volt, hogy valószínűleg ő szórakozik velem, felébredt és zokon vette, hogy végül nem vártam meg. A tréfálkozás, a játszadozás kitelne tőle, de ő nem akarna jobban rám ijeszteni, és nem húzná sokáig az időt. Már előlépett volna, ha ő húzta meg magát az árnyak között. Ismét teszek egy lépést előre. Biztos vagyok benne, hogy valaki van ott, és bár egy kicsit rémült vagyok, de igyekszem inkább bosszúsnak tűnni, mint egy ijedt kis nyuszinak. Hiszen úgyis csak valamelyik iskolatársam az, valaki, aki tudja, hogy szokásom ide kilógni, és semmi kedvem holnaptól azt hallgatni, hogy Lizzie Saltzman milyen gyáva, a saját árnyékától is összerezzen.
Aztán egyszer csak előlép az árnyékból ez a srác, és amit besétál a faházba, én automatikusan hátrálok. A gúnyos szavaira a homlokomat ráncolom értetlenségemben. Úgy beszél hozzám, mintha ismerne, mintha nekem tudnom kéne, hogy ő kicsoda. Ami azt illeti, ismerős is. Nagyon ismerős valahonnan. De csak úgy, mintha egy álomban, vagy látomásban láttam volna. Megfoghatatlan, nem tudom behatárolni, nem tudom hová tenni ezt az ismerős, borzongató érzést.
- Én szóltam valakinek. A testvérem tudja, hogy itt vagyok – vágok vissza, mert nem tetszik, ahogy beszél. Egyértelmű, hogy rám akar ijeszteni, és jobb ha nem hisz teljesen védtelennek vagy kiszolgáltatottnak. Bár a szavaim csak részben igazak. Valóban közöltem Josieval, hogy hová tartok, de ő akkor épp a másik oldalára fordult álmában. Nem lehetek benne biztos, hogy egyáltalán felfogott bármit abból, amit mondtam.
- Játszani? - kérdezek vissza összezavarodva. Milyen játékra gondol? Ez valami fura horror film hatás akar lenni. Még mindig nem értem, mit akar tőlem a srác, vagy hogy miért érzem azt, hogy ismerem. Az a váratlanul megjelenő kés pedig a kezében számomra már tényleg több a soknál. Eddig csak halkan, ütemesen bíp-bíp-elt a vészjelzőm, de most már hangosan vonyít a fejemben.
- Én most már inkább visszatérnék a szobámba. De azért kösz a lehetőséget – erőltetek magamra egy vérszegény mosolyt, és őt óvatosan megkerülve szeretnék megindulni kifelé. Ám akkor tovább magyaráz, és én hirtelen megvilágosodom! Bezárás, napfogyatkozás, aszcendens...
- Te Kai Parker vagy – nyögöm döbbentem, és ezúttal már jeges marokként markolássza a torkomat a félelem, még a levegő is egy pillanatra benn akad.
- Te... te nem lehetsz itt – sietve hátrálok, és kerülöm meg a közelben levő terebélyes asztal, hogy az közénk ékelődve tartson a jelenlegi lehető legtávolabb a nagybátyámtól. - Mit akarsz tenni? Csak úgy megölsz? Itt, az iskola területén? Tudod hány boszorkány, vérfarkas is vámpír alszik csupán pár lépésre tőlünk az épületben? Meg fognak hallani, és elkapnak mielőtt végezhetnél velem – figyelmeztetem bátorságot és magabiztosságot erőltetve a hangomba.


tag, you're it

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


You are my secret.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Udvar - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptySzer. 11 Júl. 2018 - 2:00To: Lizzie
Néha még álmodom arról, mikor a börtönvilágban sínylődtem. Hosszú éveken át… jól tudom, hiszen számoltam a napokat. Nem volt jobb dolgom, mégis mit tehettem volna? Tehát, még néha eszembe jut. Vannak dolgok, melyeket az ember képtelen kiverni a fejéből. Az árulás ténye, vagy épp az, hogy a saját családod börtönzött be. Ezek nem elhanyagolható tények. Megtették egyszer. Aztán, lássunk csak csodát: elkövették újra ugyanazt a hibát! Bár, ezúttal külső tényezők, avagy új szereplők is vegyültek a történetbe. Bonnie „Idegesítő” Bennett boszorkány, legfőképp. Vajon mivel is vette rá a két drágalátos kis unokahúgomat arra, hogy segítsenek neki abban a bűbájban? S voltaképpen nem is lenne okom haragudni, hiszen tudtam, hogy nem maradok ott sokáig, de mégis. Az istenit! Nem tűrhetem szó nélkül, sem pedig tétlenül azt, amit tettek. Nem jobbak a család egykori, mára már halott tagjaitól. Nem. Egy hajszálnyival sem.
Idegesebben szívtam magamba a levegőt, ahogy tovább haladtam az utcán. Tudtam, hova tartok, tudtam, hol találom meg azt a két kis porontyot. Jó-jó, már nem is annyira kicsik, de kit érdekel? Úgy taposhatom el őket, ahogyan csak akarom. Aprók. Hozzám képest azok. Porszemek az élet sivatagjában. Apró pici porszemecskék…
Miközben haladtam, azon töprengtem, hogyan is nyiffantsam ki őket. Talán jó volna, ha az egyik végignézné szépen a másik halálát. Oh, várjunk, nem is! Mi volna, ha kényszeríteném Jossiet arra, hogy megölje Lizziet? Nem mondhatna nemet. Fenyítésként mondjuk levághatnám az egyik ujjacskáját a kezéről. Hiszen, biztos nem ugrálna örömében, hogy bántania kell a testvérét. Na igen, mert ők, valószínűleg jobb testvérek, mint én és Jossie voltunk. De kit zavar ez?
Ahogy kirajzolódott előttem a Salvatore híres boszi sulija, mosoly kúszott az ajkaimra. Megérkeztem. Ez az, itt fog a gemini koven ikrek vére folyni... Nos, nem terveztem egyből lebuktatni magam, így füstté válva közelítettem meg az épületet magát. Be is kúsztam volna valahol, de neszt hallottam. Neszt, méghozzá nem is olyan messziről, így arrafelé vettem az irányt. Lizziet egyből felismertem, a sötét ellenére is. Oh, milyen kis naiv. Egyedül indulsz az éjszakába, drágám?
Követtem, aztán a fakunyhótól néhány méterre változtam vissza, emberi alakomat magamra öltve.
- Mi sem egyszerűbb itt végezni veled, ezen az elhagyatott kis helyen, ahol reggelig valószínűleg senki sem keres… - Suttogtam magam elé, miközben felkapva egy követ az ablaknak dobtam. Valószínűleg ezt hallhatta meg a bent levő lányka, hiszen rögtön lépteket hallottam. Az ajtóhoz léptem, s ahogy megszólalt, lenyomtam a kilincset. Hatásosabb belépő kellett volna, nyilván, de… hé, mi sem hatásosabb, mint besétálni valakihez, aki azt hiszi, hogy egészen máshol vagy, bezárva, örökkön-örökké, egy idióta, ostoba dalt hallgatva, nem igaz? Lizziere emeltem a tekintetem, miközben elvigyorodtam.
- Mondd csak, anyukád nem tanította meg, hogy ne kóborolj el az éjszaka közepén anélkül, hogy szólnál valakinek róla? – A mosolyom eltűnt, s kérdőn fürkésztem az arcát néhány pillanatig. – Ejnye, rossz kislány. – Feddtem meg az ujjammal, aztán vállat vontam. – Mondjuk, ez nem is az én gondom. De én… – Magamra mutattam, majd hirtelen jelent meg a kezemben egy kést. Igazából végig nálam volt, csak rejtve, bűbájjal. - …viszont már a Te gondod vagyok. Ugye, akarsz játszani? – Mosolyra húzódtak az ajkaim, s ha netán szökni akart volna, vagy becsapni előttem az ajtót, nem hagytam. Megállítottam, s beljebb léptem, a lányon is lökve egy nagyobbat. Nem érdekelt, ha elesett. – Tudom, mire gondolsz. Hogy lehetek most itt, igaz? Hiszen bezártatok… sem napfogyatkozás, sem aszcendens, s mégis itt vagyok. Ezt hívják… csodának? – Megálltam a magyarázásban, s Lizzie után indultam, miközben a késsel szórakoztam a kezemben. Oh, a drága kis késem már nagyon is vágyott a lányka vérére… s én ezt meg akartam neki adni.

Everybody lies, but it doesn't matter since nobody listens

587 words ◆ I'm Only Human ◆ Ideértem  Very Happy bár ez béna lett... ◆ credit


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Kai Parker
Démon
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
❖ Myself (Queen of Hell in future)
Play by :
❖ Chris Wood
Léptek száma :
39
Népszerûség :
4

Udvar - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 EmptyKedd 3 Júl. 2018 - 20:07


Kai & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Álmatlanul fekszem az ágyamban már vagy két órája, és unottan bámulom a plafonon a holdfény játékát. Nem jön álom a szememre, és kezd elegem lenni, bár lehet, hogy a tudatalattim így próbál megóvni attól, hogy ismét egy rakás hülyeséget álmodjak össze. Rezignáltan felsóhajtok, majd lerúgom a takarót, és lendületesen felülök.
- Josie... - suttogom, de semmi reakció. - Hé, Jos! - szólítom meg hangosabban. - Ébren vagy? - Még mindig nem érkezik válasz. Az ikrem úgy alszik, mintha alvóátkot bocsájtottak volna rá. Kézbe veszem a közelben heverő plüsseim egyikét, és a hozzávágom, mire mordul egyet, és átfordul a másik oldalára. A szemeimet forgatva csóválom a fejem.
- Jó, mindegy, én átmegyek a faházba... - hagyom rá, majd az alvásra használt sortomra és pólómra ráveszek egy dzsekit, annak belsejében elrejtem az összetekert varázsigés füzetem, aztán kimászom az ablakon. Nem először csinálom végig ezt a manővert, az elmúlt években már tökélyre fejlesztettem, mostanra bekötött szemmel is képes lennék kiszökni. Csak át kell kapaszkodnom a közeli faágra, lemászni a fáról, és már szabad is vagyok. Mielőtt a fal mellett elosonva megindulnék a célom felé, még körülnézek, mintha ahogy az úttesten való átkelés előtt szokás. Csakhogy itt nem attól kell tartani, hogy elcsap egy kamion, hanem attól, hogy valaki meglát, mondjuk egy másik, árulkodós diák, akinek az ablaka épp errefelé néz, vagy egy tanár, aki úgy döntött, hogy tesz egy sétát a suli körül takarodó után. Takarodó! Mintha még ovisok lennénk! Tiszta hülyeség! Ám ahogy megbizonyosodom róla, hogy szabad a pálya, a bokrok tövében iszkolok el az említett viskó felé. A hely régen talán valamiféle kerti ház volt, sufni, vagy ilyesmi, mostanra többnyire elhagyatott, leszámítva, hogy a boszik többsége szabadidejében oda lóg el titokban gyakorolni a varázslást. Ez a magamfajta számára is tökéletesen ideális az ilyesmire, mert míg a többiek megbűvölik a tárgyakat, én elszívhatom belőlük a mágiát, és újrahasznosíthatom. Ezzel tulajdonképpen el is tüntetjük egymás nyomait. Tökéletesen ki van találva! Általában Josie-val együtt szoktunk ide átlopózni, de engem nem tart vissza, hogy ezúttal egyedül kell boldogulnom.
Miután belépek az udvari házikóba, várnom kell pár pillanatot, hogy megszokjam a félhomályt, melyet az ablakokon át beszűrődő holdfény biztosít. Utána körbe sétálok ujjaimat épp csak végighúzva a szoba tárgyain, és felmérem, miből nyerhetek magamnak egy kis erőt a gyakorláshoz. Jelenleg nincs sok „anyag”, amivel feltankolhatok, de egyelőre megteszi. Amint ezzel is megvagyok, meggyújtok egy-két gyertyát, és a fellobbanó lángjuknál fellapozom a varázsfüzetemet. Még nem döntöttem el, melyik igét szeretném kipróbálni. Ezen töröm a fejem, mikor váratlanul neszeket hallok a közelből. Az első gondolatom az, hogy valószínűleg Josie ébredt fel időközben, és jött, hogy csatlakozzon. Az ajtóhoz sietek, és kikémlelek az éjszakába.
- Jo..? Ne szórakozz velem, gyere elő! - szólok rá erőteljesen suttogva.


tag, you're it

Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Udvar - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Udvar   Udvar - Page 2 EmptyVas. 20 Május 2018 - 2:22


Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Udvar - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Udvar   Udvar - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom


Udvar - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 

Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Salvatore Boarding School-
^
ˇ