Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokFire Meets Fate

Isaac Lestrange
Yesterday at 3:17 amCharlotte szobája

Patrick Joseph Reynolds
Csüt. Jan. 17, 2019 10:00 pmUtcák

Oliver Hemingway
Csüt. Jan. 17, 2019 8:34 pmAsztalok

Grace Moore
Szer. Jan. 16, 2019 11:29 pmGrace cellája

Grace Moore
Szer. Jan. 16, 2019 11:07 pmTrónterem

Kai Parker
Szer. Jan. 16, 2019 1:09 pmAz épület elõtti tér

Reagan Blair
Kedd Jan. 15, 2019 8:52 pmNevan

Nevan
Hétf. Jan. 14, 2019 7:56 pmAlaric Saltzman irodája

Caroline Forbes-Salvatore
Hétf. Jan. 14, 2019 10:01 amKlaus & Camille - It's good to see you again{Franciaország}

Camille O'Connell
Hétf. Jan. 14, 2019 8:08 am
Nyerteseink
avagy az ősz díjazottjai
Az ősz őrangyala
Reagan Blair

Az ősz női karaktere
Elisabeth Saltzman

A ősz férfi karaktere
Isaac Lestrange

Az ősz párosa
Damon & Elena

Az ősz játéka

Az ősz előtörténete

Share | 
 

 Caroline Forbes-Salvatore irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Csüt. Nov. 29, 2018 1:59 amit was always you


Caroline & Stefan
A fejrázásra, és mosolygásra egy halk nevetés volt a válaszom. Ha az ember szerelmes, mindig ott motoszkál a gondolataiban a választottja, akkor is, ha mást csinál, vagy ha észre sem veszi, valahogy mindig ugyanott lyukad ki. Caroline látszólag nagyon nem azzal foglalkozott, amit elvileg csinált, a gondolatai egész máshol jártak, de kitűnően tudta leplezni. Ha más tévedt volna be az irodájába, talán észre sem veszi, hogy a tudata egés máshol jár, de én jobban ismertem őt, mint a saját tenyeremet. Azonnal kiszúrtam, ahogy azt is, hogy kimerült, és kikapcsolódásra van szüksége. - Igyekeztem. - mosolyogtam, de még én is tudtam, hogy átlátszó vagyok, és színtisztán látszik rajtam, hogy egyáltalán nincs jó kedvem. Illetve nem volt, amíg ide nem jöttem, Care a legrosszabb pillanatokban is képes életet lehelni az emberbe, így határozottan jobban éreztem magama közelében. A fáradtságon azonban még ő sem tudott segíteni, és teljes mértékben a bajlós gondolataimból sem tudott kirántani. - Nem akarom elrontani a boldog dolgozatjavítást, de feltétlenül kérdeznem kell valamit. Szerinted cserben hagytam őt? - Nem kellett mondanom, kiről van szó, mert Caroline pontosan tudta, hogy rémálmaim vannak Damonről, és meggyőződésem, hogy nem szabadott volna feladnom. Javarészt saját magamban meccseltem le az ilyen vívódásaimat, s természetesen mindig meggyőztem magam, hogy én vagyok a hibás, bármiről is volt szó. Ha valamit megtanultam a házasélet alatt, az viszont az, hogy ne tartsak mindent magamban, Care-től az évek alatt nem egyszer hallottam erről kioktatást. A beszédeiből könyvet lehetne írni a reménytelen lelkeknek, vagy pólókra írni a bölcsességeit, hogy eljusson másokhoz is, ne csak rám "pazarolja" őket. - Bocsásson meg, Mrs. Salvatore, ez esetben inkább a bourbont választom helyetted. Már megszereztelek, nem kell megerőltetnem magam a továbbiakban. - gúnyolódtam, amivel próbáltam az előbbi kérdés élét kicsit elvenni, mert amióta feltettem a kérdést, legalább ötször megbántam.
Kicsit eltereli a figyelmem, amint ajkai az enyémekre találnak, néhány pillanatra majdnem el is felejtem, hogy mi volt a problémám, emiatt viszont szörnyű bűntudatot éreztem. Valahogy csak arra tudtam gondolni, hogy Damon nincs itt, ő nem boldog, s ki tudja miféle dolgokat művel nagy "unalmában", érzések nélkül. Le se tagadhattam volna, hogy valami bajom van, pedig megpróbáltam elviccelni a dolgot, de ez is csak azt bizonyította, tényleg szükségünk van egy kis kikapcsolódásra. - Szeretnélek elvinni valahová ma este. Komolyan. Te nem egy unalmas házas életet érdemelsz. Bár azt hiszem elég extrém, hogy unalmasnak neveztem az életünket. A varázsiskola vezetése, és egy ex-vérkoholista vámpír feleségének lenni mennyire unalmas? - ráncoltam a homlokom, aztán egy vérszegény mosolyt megeresztve végigsimítttam hüvelykujjammal az arcán.
Úgy éreztem magam, mint egy hógömb, amit ha megráz az ember, minden felkavarodik benne, majd egy idő után leülepszik. Hol fent, hol lent, a hullámvölgyek az őrületbe kergettek, de ha nem volt velem Caroline, Lizzie, vagy Josie, még ezek sem voltak nekem. Csak a sötétség, a borús gondolatok, és az önostorozás, amihez már hozzá kellett volna szoknom nagyon rég.  


I love you... forever.

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
52
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Kedd Nov. 06, 2018 6:30 am


Stefan & Caroline

A kérdésére széles mosolyra húzom a számat és megrázom a fejem, jelezve, hogy bizony egy röpke másodperc sem telik el anélkül, hogy ő ne lenne a gondolataim részese. Ha másért nem is, a szeretteimért örökké hálás leszek. Hiába vett el tőlünk megszámlálhatatlanul sokat az élet, nem szabad elfelejtenünk, hogy mennyi mindent adott is. Például itt van Stefan is. Sok időbe telt, mire felfogtam az esküvőnk után, hogy igen, hozzámentem feleségül. Szürreális volt, pedig már évek óta szeretjük egymást. Mégis mintha teljesen más emberek lettünk volna, amikor találkoztunk. Valamilyen szinten ez így is van. Hiszen én felszínes voltam, mondhatni önző, és ugyan a radarom a történéseket nézve remekül működött - a fenébe is, megjósoltam, hogy összeházasodunk -, azonban Stefan...nos, minek szépítsem a dolgot, észre sem vett anno. Számára csak Elena létezett, de végül mindegyikünk szerelmi élete a helyes mederbe terelődött. Hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka és mindennek eljön a maga ideje, mindössze ki kell várni. Jaj, de elgondolkodtam. De legalább ezúttal nem a negatív dolgok pörögnek a fejemben, hanem a reményteljesség maga. Igen, Stefan, sőt talán mindenki elveszítette a reményt, én viszont nem adom fel. Hiszem...nem. Tudom, hogy Damon előbb-utóbb visszatalál a helyes ösvényre. Ennek így kell lennie.
- Olyan jó, hogy itt vagy. - Ezek a szavak kvázi utat törtek maguknak. Muszáj volt kimondanom őket, miközben az ölében ücsörögtem. Apropó, említettem már, hogy mindig meg tud nevettetni? Ez az egyik ok a megszámlálhatatlanul sokból, amiért szeretem. Hangosan kacagok, miközben lajhárként lógok rajta.
- Ó, igen? Pedig majdnem biztosra vettem, hogy félredobsz, amint előjövök ezzel a visszautasíthatatlan ajánlattal. - Még mindig ott van a letörölhetetlen mosoly az arcomon. Azt hiszem, most épp erre van szükségem. Látom, hogy Stefan lelki világa nagyon ramaty állapotban van, és előbb-utóbb előhozakodom a témával, de nem szeretnék máris. Előtte megpróbálom elterelni a figyelmét, egy kicsit jobb kedvre deríteni, aztán úgyis ráérünk még lelkizni.
- Randira? Drágám, ugye tudod, hogy már nem szükséges randevúznunk, ugyanis...házasok vagyunk. - Az utolsó két szót suttogva ejtem ki a számon, aztán rákacsintok. - De ha már egyszer ennyire ragaszkodsz hozzá, ki vagyok én, hogy ellenkezzek? Na meg aztán tegyük hozzá, hogy hiányoztál is.- Felnevetek, aztán olyan hévvel csókolom meg, mintha már hónapok óta nem láttam volna. Igen, elterelem a gondolatait, mert ha valaki, ő biztosan nem érdemli meg, hogy egész álló nap szomorkodjon és szenvedjen.
●    ●
●●


“I promise, I will come back to you!"

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
✧ stefan is my hubby
Play by :
✧ candice accola king
Léptek száma :
24
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Hétf. Aug. 27, 2018 11:29 pmit was always you


Caroline & Stefan
Ahogy nekilátott a sült krumplinak, mosolyra görbültek az ajkaim, pedig ebben az állapotban még az is kész csoda volt, hogy nem borultam a szék alá. A fáradtság kezdett eluralkodni rajtam, de még tartottam magam, ráadásul idefele jövet egy jó nagy adag koffeint én is elfogyasztottam. Étel viszont nem ment le a torkomon, a gyomrom apróra volt szűkülve, vért is csak éppen annyit fogyasztottam, amennyire tényleg szükségem volt. A whisky annál inkább ínyemre volt, de igyekeztem mértékkel inni, nehogy átessek a ló túloldalára. - Van olyan pillanat, amikor épp nem rám gondolsz? - viccelődtem, hiszen szerencsére rengeteg időt tudtunk együtt tölteni, ha épp nem az iskolával, vagy az ikrekkel volt elfoglalva, minden idejét nekem szentelte. Minta anyuka, és feleség volt, kétség nem fér hozzá, s ezt igyekeztem is gyakran a tudtára hozni. A nevetésem azonban nem volt elég őszinte, jobban mondva erő nem volt benne, de hát az bennem sem volt, egy leheletnyi sem, épp csak meg tudtam ülni a hátsómon anélkül, hogy elaludnék, és heves horkolásba kezdenék. Igazán szép látvány lenne, ha az iskola egyik alapítója az irodában aludna, miután sült krumplival és kávéval kenyerezte le az igazgatónőt. Mielőtt azonban bekövetkezett volna a "baj", Caroline fogta magát, és hirtelen az ölemben foglalt helyet, ami egyáltalán nem volt ellenemre, sőt. Derekára csúsztattam egyik kezem, míg a másikat a hajába rejtettem, hogy szőke, puha fürtjeivel óvatos játékba kezdjek. Érdeklődést mímelve kezdtem vizslatni az asztalon lévő papírokat, homlok ráncolva. Óvatosan felemelkedtem félig a székről, miközben a nőt megtartottam a derekánál és a fejénél, enyhén hátra döntve a testét, a szőke hajzuhatag néhány másodpercig csaknem a földet súrolta. Az egész olyan hatást kelthetett, mintha félredobnám őt holmi papirosok miatt, aztán vigyorogta visszaültem, és csókot nyomtam ajkaira. - Nagyon érdekesnek tűnnek azok a dolgozatok, de te egy kicsit érdekesebb vagy. - továbbra is incselkedtem vele, remélve, hogy akkor nem kerül szóba, mennyire ramaty állapotban vagyok, bár sejtettem, hogy nem kerülgethetem sokáig a forró kását. Caroline-t ismerve hamar szóba kerül, már csak azért is, hogy vigyázzon az egészségemre. - Korán keltél ma. Mi lenne, ha befejeznéd azokat a dolgozatokat, és elvinnélek egy igazi randira? - ajánlottam fel, és úgy éreztem nem csak rám, de őrá is ráfér a kikapcsolódás, a lazítás, túl sok időt töltött itt, igazán megérdemelné.
372 szó &  I love you... forever.

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
52
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Csüt. Júl. 05, 2018 6:53 pm


Stefan & Caroline

Az elmúlt pár év tele volt érzelmi hullámvasúttal, amit javarészt én okoztam saját magamnak...a bűntudattal. Akárhányszor jól érzem magam és vidám vagyok, sőt majd kicsattanok a boldogságtól, eszembe jut a szeretteim szenvedése. Hogy Bonnie micsoda fájdalmat élhet meg Enzo nélkül, és hogy ez az űr a szívében sosem gyógyul be teljesen. Na meg ott van Damon, akiről hosszú ideje nem hallottunk semmit. Azóta, hogy...kikapcsolta az érzéseit. De nem is tudom hibáztatni érte, hiszen Elena nélkül semminek nem látta már értelmét. Elena. Istenem, bárcsak jóra fordulna minden. Vagy ami még jobb: derüljön ki, hogy ez az egész csak egy rossz álom volt. Hogy az elmúlt pár év meg sem történt. Na jó, ezt félig-meddig visszaszívom. Mármint a töredéknyi boldogságomat semmi pénzért nem adnám oda. Önző vagyok, ugye? Próbálom a napom 80%-át depresszióba süppedéssel tölteni, de nem olyan könnyű. Már attól mosolygok, ha csak eszembe jut, milyen nagyszerű dolog a Salvatore iskola falai között töltenem a mindennapjaim, és hogy micsoda energiabomba számomra a fiatal tehetségek jelenléte. Plusz ott van a két fantasztikus gyerekem, akik már tinédzserek, és nem tudom, hogy lépek túl azon, amikor majd kvázi idősebbek lesznek nálam. Márpedig erre már nem kell sokat várnom. És persze Stefan. A férjem. Úristen, már megint vigyorgok. Bár már 7 éve házasok vagyunk, még mindig hajlamos vagyok idétlen bakfisként viselkedni a közelében. Szerintem ezt sosem tudom levetkőzni. Hirtelen egy ismerős hang zökkent ki a gondolataimból.
- Nahát, pont rád gondoltam. - Bámulok fel rá a papírhalomból. Basszus, a munkám most teljesen ki is ment a fejemből. Megkockáztatom, hogy az elmúlt félórában egy árva betűt sem firkantottam rá egyik dolgozatra sem. Mindegy, a kávé és a sült krumpli illata túl csábító. Stefan túlságosan is jól ismer. Félrepakolom a javítanivalót, és magam elé veszem a finomságokat. Az első pár szem sült krumplit kb. egyszerre tömöm be a számba, ami bizonyára nem épp a legszebb látvány, de a fenébe is, éhezem. Sőt ahogy most nézem, lassan véget ér a nap, én pedig még egy pohár kávét sem ittam. Ez nem vall rám.
- Észre sem vettem, milyen fáradt vagyok. Viszont megmentettél. Mivel hálálhatnám meg? - Kérdezem ártatlanul, a szempilláimat rebegtetve, mielőtt kiszökne belőlem egy apró nevetés. Bár látom, hogy nincs túl jó kedve - nem mintha ezt el lehetne várni tőle -, azonban nem akarom most felhozni a témát. Hátha kicsit el tudom terelni a baljós gondolatait, és elérni, hogy legalább ma estére ki tudjon kapcsolni. Na, nem szó szerint, persze. Miután befalom a sült krumplit és a kávé is elfogy, átlibbenek egyenesen az ölébe.
- Van kedved esetleg...hmm...nem is tudom...segíteni dolgozatokat javítani? Hárommal megvagyok, még maradt tizenhat. Ugye, hogy csábító ajánlat? - Incselkedek vele, miközben karjaimat a nyaka köré fonom.
●    ●
●●


“I promise, I will come back to you!"

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
✧ stefan is my hubby
Play by :
✧ candice accola king
Léptek száma :
24
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Kedd Júl. 03, 2018 8:40 pmit was always you


Caroline & Stefan
Boldog voltam, hogy annak idején adtam egy esélyt a kapcsolatunknak Caroline-nal, s nem féltem annyira attól, hogy elveszítem őt, mint barátot, hogy eldobjak egy ilyen csodálatos életet. Összeházasodtunk, s két fantasztikus kislány is az életem részévé vált ezáltal, akikre szinte lányaimként tekintettem. Persze, ott volt nekik Alaric, mint édesapjuk, de igyekeztem éreztetni velük az évek alatt, hogy rám is számíthatnak, ott leszek nekik, ha szükségük lesz bármire, s bizalommal fordulhatnak hozzám. Azt hiszem, sikerült mindent elérnem az életben - még többet is -, amire valaha is vágytam. Rengeteg minden hiányzott még így is, Damon, és Elena, akik jelenleg nem voltak részesei az életünknek. Nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rájuk, de jelenleg semmit sem tehettem, talán ez volt az oka, hogy 2 hete alig aludtam pár óránál többet egy nap, ha egyáltalán sikerült álomra hajtanom a fejem. Caroline is elég nyugtalan volt emiatt, valahogy kárpótolni akartam, nála pedig a kávé, és a sült krumpli volt a legjobb mód erre.  
A mai napig jó ötletnek tartottam pénzt fektetni ebbe az épületbe, hiszen egész életemben azon igyekeztem, hogy valami jót tegyek, s ezzel kevésbé volt bűntudatom a sok rossz dolog miatt, amit létezésem alatt elkövettem. Peesze ez nem egy olyan tulajdonság, amit az ember egyik pillanatról a másikra levetkőzik, még mindig hajlamos voltam mindenért magamat okolni, de így legalább tényleg tettem valamit jót másokért. Az iskola igazgatója Caroline és Alaric voltak, de mindenben segítettem, amiben csak kellett, s jómagam is sok időt töltöttem itt. Nem akartam belefolyni az ügyintézésbe, de fontos volt számomra ez a hely, a tanítványok, akik kaptak egy esélyt, hogy megfelelő oktatásban részesüljenek. Ezúttal Caroline irodájának ajtaja előtt álltam meg, s két halk kopogtatás után beengedtem magam az ajtón. Sosem zárta, ha bent volt, és jó néhányszor leszidott már amiatt, ha az ajtóban ácsorogtam. Ahogy beléptem a helyiségbe, és megláttam, hogy egy nagy rakás papíros fölött görnyed, elmosolyodtam magam, és leültem vele szemben. Nem egyszer fordult elő, hogy hosszú percekig ültem ott, mire észrevett. Most nem vártam, letettem a kávét, és a sült krumplis zacskót az asztalára, közvetlenül a papírok mellé. - Hogy vagyunk ma? - a mosoly még mindig az arcomon ült, igyekeztem leplezni az aggódásom, sőt, egyenesen elfelejteni legalább egy kis időre, de a fáradtságot sajnos nem tagadhattam volna le. Sötét karikák éktelenkedtek a szemeim alatt, amikből mintha kiveszett volna a fény, de ennek ellenére kitűnően éreztem magam. Elnyomtam egy ásítást, amit reméltem, hogy ő nem vett észre. Egy kiadós alvásra lett volna szükségem, de úgy éreztem, addig nem pihenhetek nyugodtan, amíg a barátaink és a családtagjaink miatt aggódunk.
425 szó &  I love you... forever.

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
52
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Vas. Május 20, 2018 2:23 am


avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
427
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Caroline Forbes-Salvatore irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Salvatore Boarding School-
^
ˇ