Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
suttogások
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Isaac Lestrange


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztokNappali

Cassidy Hemingway
Today at 6:46 pmPadlás

Always and Forever
Today at 6:41 pmErkély

Always and Forever
Today at 6:41 pmSamael szobája

Always and Forever
Today at 6:41 pmAlesea szobája

Always and Forever
Today at 6:41 pmFürdõszoba

Always and Forever
Today at 6:40 pmKonyha

Always and Forever
Today at 6:40 pmBejárat

Always and Forever
Today at 6:40 pmUtcák

Isaac Lestrange
Yesterday at 11:47 pmEmerald City

Vendég
Yesterday at 9:16 pm
Nyerteseink
avagy a nyár díjazottjai
A nyár őrangyala
Always and Forever

A nyár női karaktere
Lara Blackwell & Lizzie Saltzman

A nyár férfi karaktere
Theodore Storm

A nyár párosa
Caroline & Stefan

A nyár játéka

A nyár előtörténete

A nyár alkotója
Elena Gilbert
Ennyien vagyunk
létszámunk
Fajok Lányaink Fiaink
Vámpírok 7 6
Boszorkányok 6 1
Vérfarkasok 3 3
Hibridek 1 0
Tribridek 0 0
Eredetiek 0 1
Eretnekek 1 0
Szirének 2 0
Démonok 1 1
Vadászok 3 2
Emberek 1 2
Összesen 24 17

Share | 
 

 Caroline Forbes-Salvatore irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Hétf. Aug. 27, 2018 11:29 pmit was always you


Caroline & Stefan
Ahogy nekilátott a sült krumplinak, mosolyra görbültek az ajkaim, pedig ebben az állapotban még az is kész csoda volt, hogy nem borultam a szék alá. A fáradtság kezdett eluralkodni rajtam, de még tartottam magam, ráadásul idefele jövet egy jó nagy adag koffeint én is elfogyasztottam. Étel viszont nem ment le a torkomon, a gyomrom apróra volt szűkülve, vért is csak éppen annyit fogyasztottam, amennyire tényleg szükségem volt. A whisky annál inkább ínyemre volt, de igyekeztem mértékkel inni, nehogy átessek a ló túloldalára. - Van olyan pillanat, amikor épp nem rám gondolsz? - viccelődtem, hiszen szerencsére rengeteg időt tudtunk együtt tölteni, ha épp nem az iskolával, vagy az ikrekkel volt elfoglalva, minden idejét nekem szentelte. Minta anyuka, és feleség volt, kétség nem fér hozzá, s ezt igyekeztem is gyakran a tudtára hozni. A nevetésem azonban nem volt elég őszinte, jobban mondva erő nem volt benne, de hát az bennem sem volt, egy leheletnyi sem, épp csak meg tudtam ülni a hátsómon anélkül, hogy elaludnék, és heves horkolásba kezdenék. Igazán szép látvány lenne, ha az iskola egyik alapítója az irodában aludna, miután sült krumplival és kávéval kenyerezte le az igazgatónőt. Mielőtt azonban bekövetkezett volna a "baj", Caroline fogta magát, és hirtelen az ölemben foglalt helyet, ami egyáltalán nem volt ellenemre, sőt. Derekára csúsztattam egyik kezem, míg a másikat a hajába rejtettem, hogy szőke, puha fürtjeivel óvatos játékba kezdjek. Érdeklődést mímelve kezdtem vizslatni az asztalon lévő papírokat, homlok ráncolva. Óvatosan felemelkedtem félig a székről, miközben a nőt megtartottam a derekánál és a fejénél, enyhén hátra döntve a testét, a szőke hajzuhatag néhány másodpercig csaknem a földet súrolta. Az egész olyan hatást kelthetett, mintha félredobnám őt holmi papirosok miatt, aztán vigyorogta visszaültem, és csókot nyomtam ajkaira. - Nagyon érdekesnek tűnnek azok a dolgozatok, de te egy kicsit érdekesebb vagy. - továbbra is incselkedtem vele, remélve, hogy akkor nem kerül szóba, mennyire ramaty állapotban vagyok, bár sejtettem, hogy nem kerülgethetem sokáig a forró kását. Caroline-t ismerve hamar szóba kerül, már csak azért is, hogy vigyázzon az egészségemre. - Korán keltél ma. Mi lenne, ha befejeznéd azokat a dolgozatokat, és elvinnélek egy igazi randira? - ajánlottam fel, és úgy éreztem nem csak rám, de őrá is ráfér a kikapcsolódás, a lazítás, túl sok időt töltött itt, igazán megérdemelné.
372 szó &  

“I think you were wrong about Caroline. I realized that I may not be able to explain what I feel for her, but it is something. And yeah, maybe all love isn’t true love in the messed up way that you and I have experienced it but
I think this could turn into something even better.”

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Keresem :

Léptek száma :
44
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Csüt. Júl. 05, 2018 6:53 pm


Stefan & Caroline

Az elmúlt pár év tele volt érzelmi hullámvasúttal, amit javarészt én okoztam saját magamnak...a bűntudattal. Akárhányszor jól érzem magam és vidám vagyok, sőt majd kicsattanok a boldogságtól, eszembe jut a szeretteim szenvedése. Hogy Bonnie micsoda fájdalmat élhet meg Enzo nélkül, és hogy ez az űr a szívében sosem gyógyul be teljesen. Na meg ott van Damon, akiről hosszú ideje nem hallottunk semmit. Azóta, hogy...kikapcsolta az érzéseit. De nem is tudom hibáztatni érte, hiszen Elena nélkül semminek nem látta már értelmét. Elena. Istenem, bárcsak jóra fordulna minden. Vagy ami még jobb: derüljön ki, hogy ez az egész csak egy rossz álom volt. Hogy az elmúlt pár év meg sem történt. Na jó, ezt félig-meddig visszaszívom. Mármint a töredéknyi boldogságomat semmi pénzért nem adnám oda. Önző vagyok, ugye? Próbálom a napom 80%-át depresszióba süppedéssel tölteni, de nem olyan könnyű. Már attól mosolygok, ha csak eszembe jut, milyen nagyszerű dolog a Salvatore iskola falai között töltenem a mindennapjaim, és hogy micsoda energiabomba számomra a fiatal tehetségek jelenléte. Plusz ott van a két fantasztikus gyerekem, akik már tinédzserek, és nem tudom, hogy lépek túl azon, amikor majd kvázi idősebbek lesznek nálam. Márpedig erre már nem kell sokat várnom. És persze Stefan. A férjem. Úristen, már megint vigyorgok. Bár már 7 éve házasok vagyunk, még mindig hajlamos vagyok idétlen bakfisként viselkedni a közelében. Szerintem ezt sosem tudom levetkőzni. Hirtelen egy ismerős hang zökkent ki a gondolataimból.
- Nahát, pont rád gondoltam. - Bámulok fel rá a papírhalomból. Basszus, a munkám most teljesen ki is ment a fejemből. Megkockáztatom, hogy az elmúlt félórában egy árva betűt sem firkantottam rá egyik dolgozatra sem. Mindegy, a kávé és a sült krumpli illata túl csábító. Stefan túlságosan is jól ismer. Félrepakolom a javítanivalót, és magam elé veszem a finomságokat. Az első pár szem sült krumplit kb. egyszerre tömöm be a számba, ami bizonyára nem épp a legszebb látvány, de a fenébe is, éhezem. Sőt ahogy most nézem, lassan véget ér a nap, én pedig még egy pohár kávét sem ittam. Ez nem vall rám.
- Észre sem vettem, milyen fáradt vagyok. Viszont megmentettél. Mivel hálálhatnám meg? - Kérdezem ártatlanul, a szempilláimat rebegtetve, mielőtt kiszökne belőlem egy apró nevetés. Bár látom, hogy nincs túl jó kedve - nem mintha ezt el lehetne várni tőle -, azonban nem akarom most felhozni a témát. Hátha kicsit el tudom terelni a baljós gondolatait, és elérni, hogy legalább ma estére ki tudjon kapcsolni. Na, nem szó szerint, persze. Miután befalom a sült krumplit és a kávé is elfogy, átlibbenek egyenesen az ölébe.
- Van kedved esetleg...hmm...nem is tudom...segíteni dolgozatokat javítani? Hárommal megvagyok, még maradt tizenhat. Ugye, hogy csábító ajánlat? - Incselkedek vele, miközben karjaimat a nyaka köré fonom.
●    ●
●●


“I promise, I will come back to you!"

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
✧ stefan is my hubby
Play by :
✧ candice accola king
Léptek száma :
22
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Kedd Júl. 03, 2018 8:40 pmit was always you


Caroline & Stefan
Boldog voltam, hogy annak idején adtam egy esélyt a kapcsolatunknak Caroline-nal, s nem féltem annyira attól, hogy elveszítem őt, mint barátot, hogy eldobjak egy ilyen csodálatos életet. Összeházasodtunk, s két fantasztikus kislány is az életem részévé vált ezáltal, akikre szinte lányaimként tekintettem. Persze, ott volt nekik Alaric, mint édesapjuk, de igyekeztem éreztetni velük az évek alatt, hogy rám is számíthatnak, ott leszek nekik, ha szükségük lesz bármire, s bizalommal fordulhatnak hozzám. Azt hiszem, sikerült mindent elérnem az életben - még többet is -, amire valaha is vágytam. Rengeteg minden hiányzott még így is, Damon, és Elena, akik jelenleg nem voltak részesei az életünknek. Nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rájuk, de jelenleg semmit sem tehettem, talán ez volt az oka, hogy 2 hete alig aludtam pár óránál többet egy nap, ha egyáltalán sikerült álomra hajtanom a fejem. Caroline is elég nyugtalan volt emiatt, valahogy kárpótolni akartam, nála pedig a kávé, és a sült krumpli volt a legjobb mód erre.  
A mai napig jó ötletnek tartottam pénzt fektetni ebbe az épületbe, hiszen egész életemben azon igyekeztem, hogy valami jót tegyek, s ezzel kevésbé volt bűntudatom a sok rossz dolog miatt, amit létezésem alatt elkövettem. Peesze ez nem egy olyan tulajdonság, amit az ember egyik pillanatról a másikra levetkőzik, még mindig hajlamos voltam mindenért magamat okolni, de így legalább tényleg tettem valamit jót másokért. Az iskola igazgatója Caroline és Alaric voltak, de mindenben segítettem, amiben csak kellett, s jómagam is sok időt töltöttem itt. Nem akartam belefolyni az ügyintézésbe, de fontos volt számomra ez a hely, a tanítványok, akik kaptak egy esélyt, hogy megfelelő oktatásban részesüljenek. Ezúttal Caroline irodájának ajtaja előtt álltam meg, s két halk kopogtatás után beengedtem magam az ajtón. Sosem zárta, ha bent volt, és jó néhányszor leszidott már amiatt, ha az ajtóban ácsorogtam. Ahogy beléptem a helyiségbe, és megláttam, hogy egy nagy rakás papíros fölött görnyed, elmosolyodtam magam, és leültem vele szemben. Nem egyszer fordult elő, hogy hosszú percekig ültem ott, mire észrevett. Most nem vártam, letettem a kávét, és a sült krumplis zacskót az asztalára, közvetlenül a papírok mellé. - Hogy vagyunk ma? - a mosoly még mindig az arcomon ült, igyekeztem leplezni az aggódásom, sőt, egyenesen elfelejteni legalább egy kis időre, de a fáradtságot sajnos nem tagadhattam volna le. Sötét karikák éktelenkedtek a szemeim alatt, amikből mintha kiveszett volna a fény, de ennek ellenére kitűnően éreztem magam. Elnyomtam egy ásítást, amit reméltem, hogy ő nem vett észre. Egy kiadós alvásra lett volna szükségem, de úgy éreztem, addig nem pihenhetek nyugodtan, amíg a barátaink és a családtagjaink miatt aggódunk.
425 szó &  

“I think you were wrong about Caroline. I realized that I may not be able to explain what I feel for her, but it is something. And yeah, maybe all love isn’t true love in the messed up way that you and I have experienced it but
I think this could turn into something even better.”

avatar
Vámpír vagyok
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Keresem :

Léptek száma :
44
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Caroline Forbes-Salvatore irodája   Vas. Május 20, 2018 2:23 am

***

avatar
Értetek vagyunk
Léptek száma :
352
Népszerûség :
0

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes-Salvatore irodája   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Caroline Forbes-Salvatore irodája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Caroline Forbes
» Caroline Forbes
» A Kazekage irodája
» Lilian Salvatore
» A falu vezetőjének irodája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Salvatore Boarding School-
^
ˇ