Egy álomban élünk
pillanatkockák


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Zack Reed
Társadmin
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok@Theo_RebelStorm

Jossie & Lizzie szobája EmptyTheodore Storm
Today at 12:05 am@LestHunter85

Jossie & Lizzie szobája EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 11:46 pmLBlackwell89

Jossie & Lizzie szobája EmptyLarissa Blackwell
Yesterday at 11:46 pmAlec Michael Verona

Jossie & Lizzie szobája EmptyAlec Verona
Yesterday at 10:17 pmKastélykert

Jossie & Lizzie szobája EmptyKai Parker
Yesterday at 11:06 amKépzeletek tere

Jossie & Lizzie szobája EmptyKai Parker
Yesterday at 1:37 amNappali

Jossie & Lizzie szobája EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:33 amUtcák

Jossie & Lizzie szobája EmptyIsaac Lestrange
Yesterday at 1:07 amHope szobája

Jossie & Lizzie szobája EmptyKlaus Mikaelson
Csüt. Május 23, 2019 10:06 pmEddigi külsõk

Jossie & Lizzie szobája EmptyAlways and Forever
Csüt. Május 23, 2019 12:03 am
A tél díjazottjai
a tél őrangyala
Isaac Lestrange

a tél női karaktere
Lara & Katherine

A tél férfi karaktere
Zack Reed

a tél párosa
Kai & Katherine

a tél játéka

a tél előtörténete
A közönség kedvencei
a legjobb tag
Elisabeth Saltzman

a legjobb admin
Isaac Lestrange

a legjobb író
Larissa Blackwell

a legjobb ötletgazda
Reagan Blair

a legjobb alkotók
Hazel, Stefan & Isaac

a legjobb karakterek
Sierra & Poppy Parker

a legjobb szál
Zack Reed bosszúja az Ötök ellen

Share
 

 Jossie & Lizzie szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyHétf. Ápr. 15, 2019 7:39 pmI've got your back, kid


Lizzie & Stefan
Egy szomorkás mosoly jelent meg arcomon, ahogy Lizzie emlékeztetett rá, még sosem meséltem neki az apámról. Nem sok mindenkivel osztottam meg életem során, mégis miféle ember nevelt engem, és Damont. Nem voltam rá büszke, hogy egy hozzá hasonló embernek engedelmeskedtem éveken keresztül, mint naiv kisgyermek. Damon mindig is okosabb volt ilyenformán nálam, ő nem dőlt be az öreg húzásainak, szavainak, s valójában én is tudtam, hogy milyen ember ő. Mégsem mondtam neki nemetsoha semmire, nem ellenkeztem, követtem a kéréseit, amik inkább parancsok voltak. Úgy bánt velünk, mintha a felettesünk volna, nem pedig az apánk. Katonák voltunk a szemében, akiknek úgy kellett ugrálnia, ahogy ő fütyült. Damon hamar ellene fordult, én továbbra is a kedvére akartam tenni, valójában halálom napjáig engedelmeskedtem neki. - Kevesen tudják, milyen ember volt ő. Nem volt apának való, kegyetlen, gonosz ember volt. Nem tudom, egyáltalán képes volt-e a szeretetre valaha is. Ha jól emlékszem, soha nem volt hozzánk egy kedves szava sem, anyánk halála épp ezért rázott mg minket olyan nagyon. Nem volt többé senki, aki gondunkat viselte volna. Onnantól már csak egymásra számíthattunk Damonnel. - Elég idős volt már ahhoz, hogy mindezeket megtudja, mégsem volt egyszerű ilyet mesélnem neki. Szerettem volna azt mondani, hogy jó ember volt, aki szeretett minket, és anyámat is, de ez nem volt igaz. Nem tudtam, hogy képes volt-e a szeretetre. Ez eszembe jutatta, hogy Kai is hasonlón mehetett át, csak épp benne megtört valami mindezek hatására. Sajnálhattam volna, s egy részem engedett is a kísértésnek. Ennek ellenére mégis gyűlöltem, mert bántotta a szeretteimet, mert halála után is képes volt előmászni a pokolból, hogy minket kínozzon. - Azt hiszem, ha rossz példa van egy gyerek előtt, vagy a szülőre fog hasonlítani, mert úgy hiszi, így kell viselkednie. Vagy pedig dacol vele, és csak azért is másmilyen lesz felnőtt korára. - kezdtem bele egy nagyot sóhajtva, erre a kérdésre nem volt egyszerű válaszolni. - Talán a megfelelési kényszerem győzött meg arról, hogy más vagyok, mint ő. Őt sosem érdekelte mások véleménye, engem pedig egészen halálomig más sem érdekelt, mint az övé. Ő nyugodt volt annak ellenére is, amilyen szörnyűségeket elkövetett, én pedig a mai napig igyekszem jót cselekedni, hogy a korábbi rossz életem magam mögött hagyjam. - Ennél jobban nem tudtam volna megfogalmazni, miért tartom magam másnak, jobbnak, mint az apám. Tudom, hogy halandóként nem ártottam volna másoknak, a vámpírlét viszont mindent megváltoztatott számomra. Ezen gondolatokat viszont megtartottam magamnak, mert eszem ágában sem volt mentegetni saját magam Lizzie, vagy bárki más előtt is. Én is küzdhettem volna a késztetés ellen, a sóvárgást ugyanúgy legyűrhettem volna, mint bárki más. Nem lehetett kifogás a vámpírlét minden rosszra.
Lizzie arcára mintha egy kis szín is kiült volna, ahogy a távozásról beszéltünk. Azonnal ki is mászott meleg takarója menedékéből, hogy elkészülhessen, s mikor már cipő és dzseki is volt rajta, én magam is felkeltem. - Semmi baj, Liz! A mi titkunk marad. - biztosítottam róla, és a fejemet kezdtem ingatni, amikor az ajtóhoz lépett. - Akkor már csináljuk rendesen. Gyere! - Azzal a lendülettel az ablakhoz sétáltam, amit kitártam, és megnéztem magamnak a távolságot. - Kiviszlek, csak kapaszkodj! - ha engedte, és közelebb jött hozzám, felkaptam a karjaimba, és egyetlen gyors, rutinos mozdulattal már kint is voltunk az ablakon. Odalent a pázsitra érkeztünk szinte hangtalanul, az épület takarásában, ahonnan nem volt nehéz eljutni a kapuig, vagy éppen ki, a kerítés fölött.


555 szó ■  remélem így megfelel Jossie & Lizzie szobája 3739568389
S akkor részemről ez egy záró, folytathatjuk a Grillben, ha gondolod! Jossie & Lizzie szobája 2566525366❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
I love you... forever.

Stefan Salvatore
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
60
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyCsüt. Ápr. 04, 2019 7:46 pm


Stefan & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Stefan szavai megnyugtatóak, és jó hatással vannak rám. Bizonyos részletekkel ugyan tudnék vitatkozni, de nem teszem. Nincs értelme. Mindenesetre elkönyvelem magamban, hogy kicsit azért elfogult velem szemben. Ahogy általában a szülők szoktak lenni a gyerekeikkel. Ő persze nem az igazi apám, de anyám férje, a mostohaapám, szóval olyasmi, és valószínűleg ő is még ma is olyan ártatlan kislánynak lát, mint tíz, tizenöt évvel ezelőtt voltam. Bár abban igaza van, hogy sosem akarnék Josienak ártani. Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ami okot adhatna arra, hogy a testvérem ellen forduljak. Ő olyan, mint a másik felem. Néha veszekszünk persze, de mutassanak nekem akár csak egyetlen olyan testvérpárt, akiknél ez sosem fordul elő.
- Az apád? - vonom fel a szemöldököm, mikor Stefan megosztja velem a saját hasonló jellegű tapasztalatait. Ahogy ez a beszélgetés halad előre, egyre inkább rá kell jönnöm, milyen sok hasonlóság van közöttünk. - Szerintem igazából még sosem beszéltél róla. Legalábbis nem emlékszem rá. Rossz ember volt? - pillantok a szemeibe érdeklődve. A szüleimnek és Mystic Fallsnak olyan hosszú és tartalmas története van, amelyet képtelenség megjegyezni. Pedig ennek egy része egyben történelem is, és a tananyagunk részét képezi, illetve ott áll feketén-fehéren a tankönyvekben, vagy a könyvtárunk polcain sorakozva. Diák legyen a talpán, aki képes ennyi mindent fejben tartani. - Mi az, ami végül segített megbizonyosodni arról, hogy te más vagy, mint ő volt? - kíváncsiskodok tovább. Lehet, hogy kicsit furcsa kérdés, és talán túl sokat kérdezek, de ha Stefan úgy érzi, sok vagyok, bármikor leállíthat. Viszont ha már úgy döntött, hogy megosztja velem a saját tapasztalatait, tényleg érdekelnek ezek a dolgok, és talán tanulhatok is belőlük valamit, ami nekem is hasznomra válhat.
A társalgást azonban simán folytathatjuk a suli falain kívül is. Egyébként is néha úgy tűnik, mintha folyton csak itt lennénk a négy fal között. Mindig örülök, ha lehetőségem adódik kimozdulni innen. Most meg főleg, és nem csak azért, mert éhes vagyok, vagy mert nincs kedvem az iskolatársaim körében reggelizni, hanem azért is, mert távolabb kerülhetek az előző este eseményeinek helyszínétől.
- Szuper! Akkor máris elkészülök! - félredobom magamról a takarómat, amibe eddig belegubóztam, magamra kapom a dzsekimet és a bakancsomat, zsebre dugom a telefonomat és a tárcámat is.
- Már kész is vagyok. Indulhatunk! - nézek azért körül, hogy minden megvan-e, majd az ajtóhoz lépek. - Mit gondolsz, maradhatna ez az egész a mi titkunk? - Sandítok Stefan felé közben. - Nem tudom, anya és apa megértenék-e a lógást... Meg ezt a beszélgetést. Tudod... nem szeretném őket megijeszteni azzal, hogy ilyen dolgokon gondolkodom... - utalok itt a korábbi kijelentéseimre, miszerint tartok tőle, hogy valamikor én is olyanná válhatok, mint Kai. Szerintem a szüleimnek most így is épp elég oka van aggódni, tudva, hogy az életünk veszélyeben lehet az a démon miatt. Nem akarok nekik még több okot adni az idegeskedésre.


Paralyzed

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


You are my secret.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptySzer. Márc. 27, 2019 11:27 pmI've got your back, kid


Lizzie & Stefan
Még mindig alig akartam elhinni, hogy ez velünk történik. Hogy Kai valóban visszatért, Lizzie életére tört, s nem csak éreztem, tudtam is, hogy ez csak a kezdet. Amikor nem beszéltünk, végig azon gondolkodtam, miként védhetnénk meg a lányokat, miként óvhatnánk meg mindenkit, akit szeretünk, s akit bántani akar az a szörnyeteg. Nem szerettem az erőszakot, ha tehettem, elkerültem, de nála tényleg nem láttam más megoldást, nem is éreztem semmiféle bűntudatot, hogy ez megfordult a fejemben. Inkább megkönnyebbültem volna, ha végre valamelyikünk eltakarítja őt erről a világról. Ha eddig nem tanultunk a hibánkból, most itt volt az ideje, a börtönvilág nem megoldás. Ahogy legyintett, azonnal komolyan vettem mindazt, amit mondott, amit kérdezett. Tényleg ostobaságnak tartottam mindezt, de tudatni akartam vele, hogy nem veszem mindezt félvállról, s hogy nekem bármiről beszélhet, még ilyen kellemetlen és borzalmas dolgokról is. - El tudom képzelni, hogy ez milyen érzés lehet neked. És nem azért mondom, hogy te nem hasonlítasz rá, mert meg akarlak védeni, vagy nyugtatni. Te szereted a testvéredet, nem a versenytársat látod benne, sosem tudnál Josie-nak ártani. Kedves vagy, jószívű, és erős, fizikailag és szellemileg is. Bízz bennem, egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy olyanná válsz, mint ő. - Egy halvány mosollyal próbáltam még inkább érzékeltetni, hogy én ebben hiszek, és valóban így gondolom. Szörnyű lehet a tudat, hogy a saját rokonod végezni akar veled... Egy kicsit még át is tudom érezni, Damon is hasonló dolgokat vágott a fejemhez, vagy épp közel került ahhoz, hogy megöljön, Kai-jal ellentétben viszont ő sosem gondolta komolyan, vagy ha mégis, nem tett semmit. Megkeserítette az életem, s ott tett keresztbe, ahol tudott, de sosem tett volna bennem nagy kárt. Ahogy én sem voltam erre képes, még akkor sem, mikor Lexi szívébe karót döfött. Annyira messzinek tűnik mindez, hogy beleborzongok, és próbálok rájönni, hogy suhant el így az idő. Mintha egy másik életben történt volna mindez. - Tudod, nekem is voltak hasonló gondolataim. Emberként borzasztóan féltem tőle, hogy ugyanolyan rossz apa leszek, mint az én apám volt. Csak csoda, hogy végül félig-meddig megapasztalhattam ezt az érzést, és egyáltalán nem vagyok olyan, mint az apám. Én nem tudnálak bántani benneteket. - Próbáltam párhuzamot vonni eközött, s aközött, amitől ő is tart, ennél jobb pedig eszembe sem juthatott volna. Giuseppe Salvatore szörnyű ember volt világ életében, de valóban tartottam attól, hogy rá fogok hasonlítani. A mai napig nem értem, hogy tud valaki úgy bánni a gyermekeivel, és a feleségével, ahogy ő tette. Ugyanakkor azt sem értem, valaki hogy mészárolhatja le a saját testvéreit, Kai mégis más, mint az apám volt. Ő csak kegyetlen volt, szívtelen, Kai viszont őrült. Megnyugtatott a szavaival, egy hatalmas sóhaj szakadt ki belőlem, viszont teljesen nem nyugodtam meg, Kai még odakint volt. Kapva-kapok az alkalmon, hogy kirángathassam innen, ebből a sötét, és üres szobából, ahová begubózott egymaga. Bólintok, és mosolygok, mikor felteszi a kérdést, madjhogynem felnevetek, mert ő ajánlotta fel, anélkül, hogy győzködnöm kellett volna, nem akartam semmit sem ráerőltetni. - Persze. Kiviszlek innen, ne aggódj! - kacsintottam rá, mint valami cinkostárs, hiszen elvileg tanórák zajlanak még odalent, amikről nem szabadna lógnia. Ám mégis ki lennék én, ha épp most szigorítanék be, és tagadnám meg tőle a lógást?


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
I love you... forever.

Stefan Salvatore
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
60
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyCsüt. Feb. 07, 2019 1:36 am


Stefan & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Mélyet sóhajtok. Akárhogy is nézem, Stefannak igaza van. Hiába próbálnám megérteni Kai tetteit, megmagyarázni a viselkedését, okot és okozatot összekötni, ez egyszerűen nem fog menni. Mert Kai nem viselkedik racionálisan, és azelőtt sem tette, hogy hosszú-hosszú időre magányra volt ítélve egy másik világban. Nem értem, nem igazán tudom elképzelni sem, milyen volt a számára az élet a Parker-házban, hogy mi mindent kellett kiállnia a szülői, főképp apai elutasítás miatt. De akkor sem lehetett annyira rossz a helyzet, és semmi sem adhatott igazán jó okot arra, hogy lemészárolja a testvéreit. És megtette volna anyámmal is, meg Olivia néniékkel is, ha alkalma adódott volna. Később pedig meg is tette. Megölte az édesanyámat, és bár kaptunk egy esélyt a viszonylagosan normális életre Caroline-nal, de Kai miatt így is rengetegen haltak meg, és sokakat elveszítettünk. Durva és kegyetlen ilyet mondani, de valószínűleg mind jobban jártunk volna, ha már első alkalommal is a börtönvilág helyett inkább halálbüntetést kap. Akkor valószínűleg arra sem lett volna esélye, hogy démonná váljon. De ezen utólag már kár filózni, nem igaz? Azt a problémát kell most megoldanunk, ami előttünk van.
- Persze, most ezt mondod, hogy nem hasonlítunk rá, és értem, hogy szerinted nem kellene ilyesmire gondolnom sem, csak... úgy értettem, tudod, hogy ő is elszívó volt, mint mi vagyunk. Ez pedig ritka dolog. Ráadásul rokonok vagyunk... mármint... csak egy kicsit eltűnődtem, hogy talán az ilyesmi lehet örökletes is. De mindegy. Nem számít – legyintek. Persze, tudom, hülyeség ilyeneken agyalni, nem is áll szándékomban, de a tegnapi este után nem igazán tehetek róla, ha mindenfélék eszembe jutnak. Nem mintha éreznék rá bármiféle késztetést, hogy egy nagy konyhakéssel feldaraboljak bárkit is. Talán Kait kivéve.
Stefan szavaiból és a tekintetéből is kitűnik, megnyugtatja őt, hogy efféle konklúzióra jutottam. A mi erősségünk az egységben van. Emiatt pedig muszáj elmosolyodnom. A nagybátyámnak talán sokféle előnye van démonként, de mi ha összefogunk, mindenre meg fogjuk találni a megoldást, kiállunk egymásért, megvédjük a szeretteinket. És ezt nem veheti el tőlük. Ezek a gondolatok pedig lassan, fokozatosan kicsit bennem is csillapítják a tegnap óta tomboló vihart. Kezdem egy kicsit kevésbé elveszettnek érezni magam.
- Ne aggódj, Stefan, semmi ilyesmit nem tervezek. Nem őrültem meg teljesen, sosem szállnék vele szembe egyedül – ingatom a fejem. Persze más a helyzet, ha ismét olyan szituációba kerülnék, mint tegnap, hogy esélyem sem volt segítséget hívni. Nem szeretném soha az életbe olyan kiszolgáltatottnak érezni magam ismét. Éppen ezért megteszem majd, ami tőlem telik, hogy ha lesz legközelebbi alkalom, addigra már felkészültebb legyek, és meg tudjam védeni magamat. Ne megint egy hajszálon múljon az életem. Ha előző nap nem jutottam volna el anyához időben... Bele sem akarok gondolni!
- Igazából eléggé éhes vagyok. Nem mentem el reggelizni, mert, tudod, nem akartam másokkal találkozni. A menzán ilyenkor mindig van valaki, és... egyelőre semmi kedvem a kérdéseikre válaszolni. Szóval... mit gondolsz, meg lehetne oldani, hogy elmenjünk valahová enni? Mondjuk a Grillbe? - pillantok rá ezúttal kissé könyörgő tekintettel. Ő régen hosszú évekig itt élt. Biztos tudja a módját, hogy lehet innen a leginkább észrevétlenül kisurranni. Csak mert az éjjeli szökésekben már ugyan van némi tapasztalatom, fényes nappal még nem sokszor próbáltam kilógni.


Paralyzed

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


You are my secret.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyKedd Dec. 04, 2018 11:29 pmI've got your back, kid


Lizzie & Stefan
Minél többször mondtuk ki Kai nevét, annál valóságosabb lett az ittléte. Egészen idáig alig akartam elhinni, hogy tényleg itt van, s újra az a célja, hogy bántsa a lányokat. Nem mintha bármit is számított volna, ő már démon volt, nem boszorkány, volt saját ereje - bár nem voltunk tisztában az összes képességével. Csupán a bosszúvágy vezérelné ezúttal? Az ikrek létezése nem sokat nyomhat a latba, nem úgy, mint első alkalommal, mikor az életükre tört. - Azért azt ne felejtsük el, hogy csak azután került a börtönvilágba, hogy lemészárolta a fél családját. Abban viszont igazad van, hogy ronthatott a helyzeten. - Némiképp le voltam  nyűgözve, mennyire érett is a velem szemben ülő lány, milyen tisztán látja a dolgokat már ilyen fiatalon. S rettegtem is, hogy mindezt a tudást a saját kis akciójára fordítja, mert volt egy olyan rossz érzésem, hogy nem véletlenül kérdez ennyit. Ez nem sima kíváncsiságnak tűnt, bár részben a saját félelmén próbált kerülkerekedni.
A kérdés hallatán egy pillanatra a levegő is bent rekedt a tüdőmben, hirtelen azt se tudtam mit feleljek erre. Kicsit úgy éreztem, ezt Alaric-kal, vagy Caroline-nal kellene megbeszélnie, de én is ugyanúgy törődtem vele, mint a szülei, és szerettem volna, ha nem is gondol ilyenekre. - Ez miféle kérdés, Lizzie? - sóhajtottam, és egyetlen pillanatig csak meredtem rá, próbálva kitalálni, mire gondol, miért fél ettől. - Nem, nem gondolom. Kai beteg. Te egyáltalán nem hasonlítasz rá. Szeretném, ha nem gondolnál ilyenekre. - a fejemet ingattam rosszallóan, de nem voltam rá mréges, mégcsak nem is nehezteltem. Értettem, miért tart ettől, mégis butaságnak tartottam, hogy egy pszichopatához hasonlítja magát. - Sem te, sem Josie nem hasonlítotok rá, rendben? - Vártam, hogy reagáljon rá, legalább egy bólintással, ha másra nem futja. Teljesen le voltam döbbenve még mindig a kérdésen, és egyre inkább aggódtam a lány iránt. Kai már így is elvett tőlük, és Rictől valami igazán fontosat. Caroline a lehető legjobb pótanya, aki létezhet a világon, de attól még tragédia volt, ami évekkel ezelőtt történt. Nem csak Jo vesztette életét azon a napon, az egész koven elpusztult, s rengeteg ember élete változott meg.
Lizzie hozzáállása nagyon is tetszett, teljes mértékben igaza volt, hisz' eddig mindenkit, aki az életünkre tört, együttes erővel gyűrtük le, vagy léptünk túl rajta. A leglehetetlenebb helyzeteket oldottuk meg közösen, kezdve Elena életbentartásával, amit rengeteg bonyodalom követett. Damont kigyógyítottuk egy vérfarkasharapásból, visszahoztuk őt és Bonnie-t egy börtönvilágból... Megannyi lehetetlennek bizonyult dolog, amit sikerült megoldanunk, mert kitartottunk egymás mellett, és nem adtuk fel, amíg minden meg nem oldódott. Felkeltem a székből, és odaültem Lizzie mellé az ágyra, miközben végiggondoltam mindazt, amit mondott. - Igen, itt vagyunk egymásnak. Épp ezért nagyon fontos, hogy ne kezdj magánakcióba. Ezt halál komolyan mondom, Liz. Nem tudjuk mire képes, fogalmunk sincs, mit jelent, ha valaki démon, mivel jár mindez. Kai pedig már elszívóként is nagyon veszélyes volt. Meg kell ígérned, hogy nem csinálsz butaságot! - biztosítanom kellett, hogy megmarad a hátsóján, s nem próbál hőst játszani, mert túl sokat veszítettünk már Kai miatt. Sosem bocsájtanám meg magamnak, ha a lányokat is elvenné tőlünk.  


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
I love you... forever.

Stefan Salvatore
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
60
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptySzer. Nov. 28, 2018 12:38 am


Stefan & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Elgondolkodva hallgatom ismét Stefan mondandóját, a feleletét, és talán most először némi szánalmat is érzek Kai iránt a harag, a bosszúvágy és a félelem mellett. Persze az utóbbiak még mindig jóval erősebbek. De határozottan jó kicsit kibontani ezt a csomagot, megnézni, elemezgetni a tartalmát, annál valóságosabb és megfoghatóbb lesz. Nem csupán egy démon, aki értelmetlen okokra hivatkozva az életünkre tör, és ehhez meg is van minden hatalma, hanem emellett egy egykori családtag is, akivel rosszul bántak. Ebben ugyanannyira megvan a lehetőség arra, hogy fogódzót találjunk rajta, minthogy jobban megértsük, mi mozgatja. Bár nyilván a Pokol és a démoni mivolta is tovább formálta őt azóta, hogy többször is meghalt, és többször is bebörtönözték.
- Igen, azt hiszem igazad van. Kairól is, meg arról is, hogy a körülmények nagyban hozzátesznek ahhoz, akik vagyunk, akikké válhatunk. Nem azt mondom, hogy sajnálom őt, de... - a hangom most kissé tűnődővé válik. - Elképzelni sem tudom, milyen lehet húsz évet leélni egy börtönvilágban.... egy olyan világban, ahol nincs senki más rajtam kívül, és teljesen egyedül vagyok. Semmi sem változik. Minden nap ugyanaz... - Persze nyilvánvaló, hogy ezt felfogni sem tudom, hisz összesen sem éltem még annyit, mint amit a nagybátyám ott töltött. És ez csupán egy dolog a furcsa családom még furcsább dolgai közül. Büntetésből bezárni embereket valamiféle időhurokba. Valljuk be, kissé beteges.
- Gondolod, hogy egyszer én is olyanná válhatok, mint ő? Mint Kai? - Egy vérből valók vagyunk. Ő is elszívó volt, akárcsak én. A kovenből már nem él senki rajtam és Josien kívül, de a családom, akik a jelenben körülvesznek, néha épp olyan diszfunkcionális. Én is lázadó típus vagyok. Ez olyasmi, ami belülről jön, és nemigazán tudok rajta változtatni. Szóval... összefoglalva: talán megvan rá az esély, hogy egyszer nekem is egyszerűen csak bekattan valami, és le akarom majd kaszabolni a szeretteimet? Mert ha ez tényleg megtörténhetne, talán nekem is jobb helyem lenne egy másik világban.
A fejemben motoszkáló gondolatok kíváncsiságot ébresztenek bennem a nagyapám iránt is, de Stefan válasza végül valamiképpen megnyugtatóan hat rám. Azt hiszem, csak jó azt hallani, hogy nem volt rossz ember. Tulajdonképpen őt is a körülmények formálták. Ám magamban hozzáteszem, hogy ennek ellenére mégis, ha ő nem lett volna olyan, amilyen, az egész családomnak máshogy alakult volna a sorsa. Ha jobban bánik Kaijal, a többieknek talán nem kellett volna meghalnia. Ha nem erőltetik az összemérettetést, valószínűleg még az édesanyám is élne. Persze ezt már sosem tudhatjuk meg.
- Van egy előnyünk vele szemben – pillantok fel Stefre, miután elmondja, szerinte milyen véget kell ennek érnie Kai számára. - Ő egyedül van, mi pedig itt vagyunk egymásnak – jegyzem meg halványan elmosolyodva. Lehet, hogy erős, és nagyjából legyőzhetetlen, mi viszont összetartunk, és nem adjuk fel.


Paralyzed

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


You are my secret.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyHétf. Nov. 05, 2018 12:19 amI've got your back, kid


Lizzie & Stefan
Még ennyi év elteltével is furcsa volt belegondolni, hogy valóban közöm van ehhez a két csodálatos lányhoz. Másnak talán természetes volna mindez, egy halandónak, aki nem veszített semmit, aki eltervezte, hogy egy nap családot alapít, s mikor megtalálta a megfelelő nőt, bele is vághatott. Én az évtizedek alatt, amiket leéltem leginkább csak veszítettem - embereket, önuralmat, álmokat. Meganyi dolog volt, amire vágytam, s amiről le kellett mondanom csak azért, mert 1864-ben vámpírrá változtam Katherine Pierce vére által. A sok borzalom, a sok veszteség megváltoztatott, volt egy oldalam, amire nem voltam büszke, ami még mindig tüske volt a mellkasomban, és amiről nem akartam, hogy Lizzie, vagy Josie tudjon. Nem voltam vele tisztában, hogy Caroline mennyit mesélt nekik rólam az évek alatt, vagy mit szűrtek le mindenből, de kimondva valójában sosem lett, hogy miket tettem. Rosszabb dolgokat, mint Damon, mégis őt hoztam fel példának, mikor a lány Kairól kérdezett. Saját magamról nem gondoltam, hogy megjár nekem az a bizonyos megváltás, hogy megérdemlem ezt az életet, amit jelenleg élek, s tessék. Kai Parker képében érkezett a válasz. - Őszintén? Nem tudom. De tényleg szeretnék abban hinni, hogy senki sem születik gonosznak. Az biztos, hogy nem segít, ha egy szülő előbbre tartja a kovenjét, mint a saját gyerekeit. Kai végképp elnyomva érezhette magát egy olyan boszorkánycsaládban, ahol csak az erőd miatt becsülnek meg. - Annak mindenképp örültem, hogy a lányoknak ezekben a furcsa hagyományokban nem kellett részt venniük, nem kellett átérezniük milyen attól rettegni egész életükben, hogy egyszer majd meghalnak, vagy elveszítik a testvérüket. Egy szerető család tagjai voltak, biztonságban érezhették magukat, legalábbis egészen idáig úgy hittük, nem érheti őket baj. Kai felbukkanása mindannyiunkat sokként ért, amiből én személy szerint még mindig nem tudtam feleszmélni. - A nagyapád nem volt rossz ember, bár ezt talán nehéz elhinni. Úgy nevelték, hogy minden esetben a koven az első. Van, aki nem tud változatni a berögzült szokásokon, és van, aki igen, például a nagyanyád, akiről a nevedet kaptad. - Mosoly bújt meg a szám sarkában, mikor az egykori sheriffre gondoltam, és igazán hálás volt Alaricnak, hogy róla nevezte el Lizzie-t. Caroline nehézidőszakot élt át, mikor az édeasanyja nélkül kellett megküzdenie a mágikus terhességével, ez a gesztus pedig a legszebb ajándék volt, amit kaphatott.
Próbáltam úgy megválaszolni Lizzie kérdéseit, hogy közben kellemesebb témák felé tereltem a szót, hátha kicsit megnyugszik, hátha le tudom venni a vállán lévő teher egy részét. Nem volt könnyű dolgom, mikor jómagam is feszült voltam, féltem, aggódtam, és mindeközben majd' szétvetett a bűntudat önmagam, és a harag Kai miatt. - Ismersz engem, és tudod, hogy nem szeretek erőszakhoz folyamodni. Legalábbis jó ideje kerülöm a bajt. - tettem hozzá a torkomat köszörülve. Talán Enzo halála volt az utolsó, mikor úgy istenigazán elszaladt velem a ló, azóta is évek teltek el, de azóta az érzéseim köszönik szépen, jól vannak. - Mégis... Kai esetében azt hiszem nincs más mód. Keresnünk kell egy megoldást, hogy többet ne okozzon problémát neked, Josie-nak, és senki másnak. - Nem mondtam ki kerek-perec, hogy meg kell ölnünk, de tudnia kellett, hogy erre gondolok. Túl veszélyes volt, ezúttal nem becsülhettük alá, mert borzasztóan ostobák voltunk, mikor azt hittük, elég, ha újabb börtönvilágba zárjuk. Túl nagy volt a tét, ezúttal még nagyobb, mint legutóbb, egy egész iskola volt itt természetfeletti lényekkel, ingadozó hangulatú, befolyásolható kamaszokkal.


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
I love you... forever.

Stefan Salvatore
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
60
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyKedd Okt. 16, 2018 5:42 pm


Stefan & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Már az első pillanattól kezdve látom Stefan szemében az aggodalmat és a szomorúságot. Bár talán nem akarja ennyire nyilvánvalóan kimutatni, de abból, hogy itt van, már így is egyértelmű. Ő is, anya is, apa is... mind aggódnak értem, pedig igazából nem miattam kéne. Jól vagyok, túl leszek rajta. Kai-ra kéne összpontosítanunk. Arra, hogy itt van, hogy visszatérhet, hogy újra támadhat, és legközelebb talán nem is engem kap el, hanem Josiet, és mi van, ha neki nem lesz ilyen szerencsére? Tehetetlennek érzem magam. Nem akartam órára menni, nem hiányoznak most a kíváncsi tekintetek, meg a társaság úgy általában. A barátaim társasága, akikhez előbb-utóbb úgyis szintén eljuthat a pletyka, és kérdezgetnének, vagy a szánakozó pillantásuk kísérne minden felé. Ők nem érthetik, milyen ez. Én se nagyon értem.
Vérszegény mosolyt küldök Stefan felé, miközben ő helyet foglal, és közli, hogy nem is várja tőlem senki, hogy órán üljek most. A tekintetem leginkább azt üzeni, hogy „hát nem is tudom... de oké”. Persze a szüleim talán tényleg nem várják el tőlem, de én magamtól elvárnám, hogy összeszedjem magam, és ne itt szerencsétlenkedjek. Azt mutassam, hogy tök jól vagyok, mert tényleg nem akarom, hogy miattam parázzanak. Viszont ha már ellógtam, talán hasznosabb lenne a könyvtárban múlatni az időt, és utánaolvasni a démonoknak, vagy legalább a neten nézelődni, mert muszáj többet tudnom. Ki kell derítenem, mit tehetünk, hogy felkészüljünk, és megvédhessük magunkat.
Végig hallgatom Stefant, nem szólok közbe, egyelőre nincs kedvem beszélni, inkább csak figyelek, és a fülesemmel babrálok közben az ujjaim között. Aztán sóhajtok egyet, és újra felnézek rá.
- Szóval... öhm... azt gondolod, hogy Kai azért lett ilyen, mert az apja nem szerette? - ráncolom a homlokom. Talán van némi értelme. Magam sem tudom, miért érzem így, de azt hiszem, jó hogy ezt tudom. Kicsit segít. Jobban megérteni őt. Talán mert ha jobban értem, és jobban ismerem, kevésbé lesz ijesztő, a sötétben felbukkanó, megfoghatatlan mumus, aki álmaimban is kísért, és sokkal inkább valaki, aki valaha valóban egy emberi lény volt, és akivel bátrabban merek farkasszemet nézni legközelebb, ha erre sor kerülne. - És a nagyapám, Kai apja... ő milyen ember volt? Őt is ismerted, igaz? Amit eddig hallottam és olvastam a családomról, az olyan... fura – jegyzem meg a vállaimat vonogatva. Belegondolni, hogy egyszer meg kéne ölnöm Josiet, vagy neki engem... kész őrület. Ha bennünket is ilyen szellemben neveltek volna... Hogy is mondjam? Talán a génjeinkben van, hogy nem vagyunk teljesen normálisak.
- Azt mondtad, egy démont nem lehet bezárni és meggyógyítani... Ezt értem. De akkor mégis mit tehetünk? Mert valamit tennünk kell, kitalálni valamit, mielőtt visszatérne - pillantok fel újra Stefanra, és a takaróm sarkát gyűrögetem közben kissé idegesen. Az az igazság, hogy mindaz, ami itt eddig elhangzott, egyelőre nem nyugtatott meg. Remélem, van valami tervük már, vagy dolgoznak rajta, hogy legyen.


Paralyzed

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


You are my secret.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptySzomb. Okt. 13, 2018 10:20 pmI've got your back, kid


Lizzie & Stefan
Amikor valami történik a szeretteimmel, hajlamos vagyok magamra vállalni, magamat hibáztatni, mintha én tehetnék arról, amit mások tesznek. Ezt a... nevezzük ösztönnek, sosem tudtam levetkőzni, s inkább próbáltam előnyt kovácsolni belőle. Mert rengeteg rosszat tettem az életem során, s ha valami balul sül el, mindig én próbálom helyrehozni, az elkövető ugyanis általában nem tesz semmit. Például Kai sem fog virágcsokrot, vagy bonbont küldeni Lizzie-nek, amiért elrabolta, de én vígaszt nyújthatok neki, amíg ki nem találjuk, hogyan győzzük le. Mert bármi is ő, boszorkány, eretnek, vagy démon, kell lennie egy módnak, hogy végezzünk vele, másban nem is próbálok hinni. Ha annak idején Jo családja csak úgy elfogadja, hogy az utolsó gemini ikrek is odavesszenek, most nem lenne ez a két csodálatos, csaknem felnőtt lány, hogy boldoggá tegye az életünket. Nem tudom, Ric-kel mi történt volna, vagy Caroline hogyan küzdötte volna le a vágyát, hogy valaha is édesanya lehet. Én pedig megkaptam azt, amiről még csak álmodni sem mertem, mert egykor lehetetlen volt.
Ahogy beléptem a szobába, Lizzie félig lerántotta a takarót, ami előtte a fején volt, a fülhallgatóját pedig kihúzza a fejéről. A szívemen mintha kettőt csavartak volna, borzasztó volt így látni őt, ijedten, elzárkózva a világtól. A vidám, huncut lányból mintha minden fény kiveszett volna. Nagy erőfeszítésembe telt, hogy kiűzzem a sajnálkozást, és a szomorúságot a szemeimből, de azt hiszem, utóbbit nem sikerült. Leültem az íróasztalnál lévő székre, az ágy felé fordulva, és bólintottam egyet a kérdésre, bár nyilvánvaló volt, hogy mindenről tudok. Caroline Ric után rögtön engem hívott fel, és még mindig a füleimben csengtek aggódó szavai, bennem pedig még az ütő is megállt. Ledöbbentett, hogy ez a lány mennyire erős, látszott rajta, hogy próbálkozik nem kimutatni az érzéseit. Olyan volt, mint Alaric, mikor minden fájdalma és vesztesége ellenére gondját viselte Elenának és Jeremy-nek. Lizzie-nek is fontosabb volt, hogy másokat ne lásson szenvedni, szerettem volna levenni ezt a terhet a válláról, de tisztában voltam vele, hogy úgysem hagyja majd. - A szüleid nem várják el tőled, hogy most a tanulmányaiddal foglalkozz, Lizzie. Pihenj, erősödj, a többit pedig bízd ránk. - kacsintottam rá, hogy kicsit oldjam a feszültséget. Nem akartam rögtön a lényegre térni, s megkérni, hogy ne csináljon semmi butaságot, volt elég baja így is, nem vágyott kioktatásra. - Nézd, én nagyon gyűlölöm őt.. Ugyanakkor hiszem, hogy senki sem születik gonosznak. - sóhajtottam egyet, mert pokolian nehéz volt megértőnek lenni valakivel, aki újból és újból a családod, a szeretteid életére tör. - De egy démont nem zárathatsz diliházba, vagy tömheted gyógyszerekkel. Számára már nincs megváltás, és ostobák voltunk, hogy annak idején azt hittük, elég ha bezárjuk. - Egész nap törtem a fejem rajta, miért nem végeztünk vele évekkel ezelőtt, amikor még megtehettük. Mindig kerestük a másik lehetőséget, a másik utat, mielőtt gyilkoltunk, de Klaust képesek lettünk volna megölni, ha sikerül, Kai pedig még nála is rosszabb volt. Ostobák voltunk, erre nincs más kifejezés. - Emberként sem volt különb, csak sötétséget láttál a szemeiben. Miután megismertük őt, és a történetét, egy kicsit Damonre emlékeztetett. Tudom, ez így elég meredek, egy pszichopatát hasonlítani a saját testvéremhez, viszont Damont legalább ennyire megvetette apánk, mint Kait az övé. - újabb sóhaj, és egy tarkóvakargatás után viszont kimondtam a lényeget, ami megkülönböztette őket. - Damon számára azonban van remény, Kai már veszett ügy. - Egy pillanatra Lizzie szemeibe néztem, aztán elkaptam a pillantásom, mert akárkiről is volt szó, utáltam ezt mondani, utáltam, ha valakit már nem lehet megmenteni. A családom élete fontosabb volt ennél, ezért is igyekeztem elengedni a lelkiismeretfurdalást, s arra gondolni, mi mindent tett már tönkre a lányok nagybátyja. Megölte Jo-t, majdnem őket is, elvette tőlünk Elenát, minek következtében Damont is elveszítettük, újra. Mintha ott tartottunk volna, ahol akkor, mikor bezártuk ezt a szemétládát a börtönvilágba. Ez nagyon elkeserítő, és legfőképp bosszantó volt.


❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
I love you... forever.

Stefan Salvatore
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
60
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyPént. Okt. 12, 2018 6:40 pm


Stefan & Lizzie
"THE SKY WAS CLOUDLESS AND OF A DEEP DARK BLUE."


Nem volt könnyű éjszakám. Ami egy kis mókázásnak indult, tiltott varázslásnak az elhagyott kunyhóban, egy semmitmondó diákcsínynek, az majdnem az életembe került. Szembe kerültem Kai Parkerrel, a nagybátyámmal, egyes egyedül, aki hasba szúrt, megfenyegetett, az anyám emlékével gúnyolódott, a húgom életével tréfálkozott... Azt hiszem, igen kevésen múlott, hogy élve kerültem ki ebből, hogy el tudtam botorkálni az irodáig, és anyának, mármint Caroline-nak sikerült megmentenie. És ezt mostanra valószínűleg már az egész családom tudja. Igencsak gyorsan terjednek a hírek errefelé. De ezt most kivételesen nem is bánom, hisz talán mindannyian kelleni fogunk ahhoz, hogy ezt a problémát megoldjuk. Nem ismerem jól a bácsikámat, nem is sokszor találkoztam vele eddigi életemben, és azokról a találkozásokról sincs sok saját emlékem, de azt tudom, hogy valahányszor újra felbukkant, visszatért a szeretteim, vagy a megboldogult Parkerek életébe, az valaki számára rosszul végződött. És most sem akar mást, mint gyilkolni, bosszút állni rajtunk – elsősorban Josien és rajtam – valamiért, amihez aligha volt sok közünk, de egy pszichopatánál nem érdemes az okokat vagy válaszokat keresni.
Egyben vagyok, még élek, ez egy fajta kisebb győzelem. Egyelőre biztonságban vagyok itt, a suliban, a barátaim és a családom körében, de tudom jól, hogy ez csak átmeneti. Megint el fog jönni. Ez a gondolat pedig nem sokat hagyott aludni az éjjel. Jobbára csak nyugtalanul forgolódtam, legfeljebb röpke tíz percekre hunytam csak le a szemem. Fáradt vagyok, kissé még mindig rémült, de nem is annyira magam miatt, mint a testvérem és a többiek miatt, és a tény miatt, hogy Kai már nem boszorkány és nem vámpír, hanem démon. Egy démonnal mégis hogyan lehet felvenni a versenyt? Tele vagyok kérdésekkel, és kétkedéssel, és félelmekkel, de tudom, hogy erős vagyok, vagy legalábbis az leszek, amint mindez kicsit letelepszik bennem, és hinni akarom, hogy megtaláljuk majd a megoldást. Egyelőre azonban még kicsit nehéz az estéről beszélnem, pontosan ezért is kerültem el Josiet is, mióta csak hajnalban kipattantak a szemeim. Megvártam, amíg órára megy, vagy reggelizni, és csak azután tértem vissza a szobánkba. Most még nem akarok beszélni vele a tegnap estéről, mert nem akarom megijeszteni a pánikolásommal őt is. Úgyhogy most csak magamban gubbasztok itt, fejemre húzva a takarót, zenét hallgatva a fülesemmel, és készen rá, hogy  alvást színleljek, vagy bevessem magam a szekrénybe, ha valaki keresne, és mondjuk elrángatna az óráinkra. Ám amikor végül nyílik az ajtó, olyasvalaki lép be rajta, akire most valamiért nem is számítottam. Pedig gondolhattam volna, hogy Caroline hamar őt is beavatja.
- Szia – pillantok fel rá, majd leengedem a takarót a fejemről a vállaimig, és kiveszem a füleseket. - Anya elmesélte, mi történt, igaz? - sóhajtok, aztán egy vállvonással intek egyet az íróasztalom melletti székre, hogy nyugodtan üljön le, ha szeretne. Igazából egy pillanatra elfog az érzés, hogy odarohanjak, és megöleljem, de ezt az ötletet hamar elvetem. Nem akarom, hogy gyengébbnek és sebezhetőbbnek tűnjek, mint amilyen egyébként is most lehetek. Nem akarom, hogy még inkább aggódjanak értem. Tudom jól, én voltam a hülye, amiért ismét kiszöktem. Ha nem lógok ki megint a szobámból, ha maradok itt, a fenekemen, ez az egész nyilvánvalóan meg sem történt volna. De Stefan olyan, mintha a második apám lenne... vagy valami olyasmi. Kicsit bonyolult ez a család, és az sem sokat könnyít a helyzeten, hogy ő is, és anya is külsőre olyanok, mintha nagyjából velünk egykorúak lennének... De hát ki akar normális családot, amikor elszívó boszorkányként lehet egy ikre, egy vadász apja, meg vámpír pótszülei, és egy pszichopata démoni nagybátyja?
- Csak ne mondd el neki, hogy lógok óráról, oké? - kérdezem egy sunyi mosollyal, ami igazából most csak árnya a tőlem megszokott gyakori, szemtelen vigyornak. - Te találkoztál vele régebben is, ugye? Mármint Kai-jal. Ismerted őt még előttünk is. Akkor is ilyen... őrült volt, amikor még... halandó volt? - kérdezem, és lehet, hogy kicsit furcsa a kérdés, de... azt hiszem, csak próbálom jobban megérteni, miért ilyen. Hogy miért akar ennyire megölni bennünket.


Paralyzed

❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖


You are my secret.


Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
vagyok
Szintlépési fázis :
Egy értékes tag
Kapcsolatban :
✩ only in the future, with my badass hunter
Play by :
✩ Shelley Hennig
Keresem :
✩ my father
Léptek száma :
27
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyCsüt. Okt. 04, 2018 8:37 pmI've got your back, kid


Lizzie & Stefan
Az erdőben kerestem menedéket, ahol magam lehetek a gondolataimmal. Évekkel ezelőtt hetente egy-két alkalommal a fák közé kényszerültem a "különleges diétám" miatt, s akkor egyáltalán nem volt a szívem csücske ez a hely, de most már hiányzott. Az utóbbi időben rengetegszer vágytam a magányt, nem mintha boldogtalan lettem volna, de igyekeztem titkolni Caroline elől, mennyire hiányzik a bátyám, s hogy mennyire aggódok Elena miatt. Gyanítom nem sok sikerrel, mert ő mindig is észrevette, ha bántott valami, már akkor is, mikor csupán legjobb barátok voltunk. Ő az a fajta nő volt, aki tudta, ha valakinek problémája van, s általában nem hagyta szó nélkül, de velem ezidáig kivételt tett. Itt, az erdőben viszont nem kellett rejtegetnem semmit, apró állatok neszén, s a gondolataimon kívül nem hallottam semmi mást. Most különösen szükségem volt a csöndre, s nyugalomra, hogy előálljak valami ötlettel. Tegnap este, mikor Care felhívott azon az aggodó hangon, rögtön tudtam, hogy valami nincs rendben, de mikor kiejtette Kai nevét a száján, hirtelen nem jutottam levegőhöz, talán még a szívem is abbahagyta egy pillanatra az újabban megszokott, zaklatott dübörgést. Egy teljes perc biztosan eltelt, mire reagálni tudtam feleségem riadt, roppant dühös panaszáradatára. De Lizzie jól volt - már amennyire jól lehet valaki azután, hogy a saját nagybátyja támad rá. Care viszont befészkelt az irodájába, mert tudta, hogy Lizzie nem örülne, ha az ágya mellett rostokolna, de haza nem volt hajlandó jönni, amit megértettem.
Néhány óra fejszellőztetés,és séta után hirtelen elhatározásra jutottam, látni akartam az említett lányt. Még tisztán láttam magam előtt az ikreket egészen kicsinek, úgy tűnt, mintha tegnap lett volna, hogy pici tüll szoknyában ugrándoztak, gondtalanul, boldogan. Az, hogy Kai újra feltűnt a színen, leírhatatlanul dühössé tett, mindenáron szerettem volna megvédeni a csöppségeket, akik most már csaknem felnőtt korba léptek, s akik nagyon fontosak voltak számomra. Volt nekik édesapjuk, aki nem én voltam, de életük minden pillanatában igyekeztem éreztetni velük, hogy rám is ugyanúgy számíthatnak, mint a szüleikre. Az erdőben való bolyongás pedig nem segíthetett rajtuk, heteket, hónapokat is tölthettem volna ott egymagam, akkor sem jövök rá arra, hogyan takarítsam el azt a patkányt az életünkből.
A rólam elnevezett iskola kapujában egy pillanatra megálltam, miután nagyjából három másodpercembe telt, hogy az erdőből odaérjek a vámpír sebességemnek köszönhetően, de nem hezitáltam sokat. Tudni akartam, hogy érzi magát ma Lizzie a történtek után, sokkal hasznosabb cselekedetnek éreztem ezt, mint kóvályogni a fák között, elmerülve a gondolataimba, amiket még csak hallani se akartam. Nem először jártam az iskola folyosóit, hiszen ha kellett, szívesen besegítettem amiben csak kellett, bár hivatalosan nem akartam részt venni az oktatásban, vagy az igazgatásban. Az egész intézmény csupán egy a jócselekedeteimből, amikkel törleszteni próbáltam a sok rosszat, amit elkövettem. A lányok szobáját könnyedén megtaláltam, és néhány halk kopogtatás után - ha jött válasz -, benyitottam. Rögtön Lizzie-re tévedt a tekintetem, aki úgy tűnt, igencsak a gondolataiba mélyedt, de hát mi mást tehetne az ember, miután a rokona így "meglepi"? Én sem repestem az örömtől, mikor Damon űzött velem hasonló játékot, azzal a különbséggel, hogy neki sosem volt szándéka, hogy végezzen velem, Kai viszont... Megpróbáltam nem gondolni rá, én mit művelnék a legidegesítőbb emberrel, akit valaha is ismertem, pedig hé, még magának Klaus Mikalesonnak is cimborája voltam egykor! - Csak azért jöttem, hogy megnézzem, minden rendben van-e veled. Remélem nem zavarok. Ha inkább pihenni szeretnél, elmehetek. - Ajánlottam fel felemelt kezekkel, és egyelőre nem moccantam el túlzottan az ajtótól.
remélem kezdőnek megfelel Jossie & Lizzie szobája 2566525366   ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ ❖
I love you... forever.

Stefan Salvatore
Vámpír
vagyok
Szintlépési fázis :
A közösség sztárja
Kapcsolatban :
Caroline is my beautiful wife
Play by :
paul "hottie" wesley
Léptek száma :
60
Népszerûség :
1

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája EmptyVas. Május 20, 2018 2:25 am

***

Always and Forever
Értetek
vagyunk
Szintlépési fázis :
Az oldal szíve
Léptek száma :
449
Népszerûség :
0

Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Jossie & Lizzie szobája   Jossie & Lizzie szobája Empty

Ajánlott tartalom


Jossie & Lizzie szobája Empty
Vissza az elejére Go down
 

Jossie & Lizzie szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG :: Színterünk, amit bejárhatsz :: Mystic Falls :: Salvatore Boarding School :: Hálókörletek-
^
ˇ