Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Yesterday at 11:55 pm


Raktárépületek

Yesterday at 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Yesterday at 5:45 pm


Charlotte Grey

Yesterday at 5:41 pm


Asztalok

Yesterday at 3:24 pm


Padok

Yesterday at 2:20 pm


Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vadászok   Kedd Ápr. 04, 2017 2:50 am


Vadászok

Bevezető

A The Vampire Diaries és The Originals világában többféle vadász is felüti a fejét. Ha kihagynám valamelyiket és fontosnak tartjátok, szóljatok és pótolom.

Átlagos vadászok

Alaric a történet elején az átlagos vadászokat erősítette. Egy ember, aki eldöntötte, hogy megtisztítja a világot a vérszívóktól. Semmi különleges nincs bennük, halandóak, könnyen megölhetőek a vámpírok által.

Ötök testvérisége

Egy halandó boszorkány hozta őket létre, aki eleget akart tenni Qetsiyah kívánságának azzal kapcsolatban, hogy meglegyen a gyógyír és Silas meghaljon. A megvalósítás érdekében egy, a vadászok karján található tetoválás vezet el a gyógyírhez, amit nem mellesleg a vadászon kívül senki nem lát. A tetoválás minden egyes megölt vámpír után egyre nagyobb lesz, egyre inkább kiteljesedik.

A vadászok átka: Ha egy vámpír megöl egy vadászt az ötök közül, akkor a vadász szelleme addig gyötri, amíg a vámpír öngyilkosságot nem követ el. A lánc akkor szakad meg, ha a potenciális új vadász megöli az első vámpírját.

Fokozott erő: A testvériség tagjai erősebbek, mint egy átlagos ember, de a vámpírok erejéhez az övék nem ér fel.

Fokozott gyorsaság: Gyorsabbak, mint egy átlagos vadász.

Igézés: Nem lehet őket megigézni, még egy ősi sem képes rá. Valószínűleg Silas pszichikai erejétől való védelemként kapták ezt a tulajdonságot.

Vadászösztön: Minél több vámpírt öl meg a vadász, az ösztön egyre inkább eluralkodik rajta. A sorozatban Jeremy a saját nővérére is képes rátámadni, mert csak arra a tényre tud fókuszálni, hogy a lány vámpír.

Megölhetőek, halandóak, hisz csak emberek. Talán ez az egyetlen igazi gyengeségük.

Felszerelésük és fegyvereik: Kardok, fehértölgy karók, verbéna, fatöltények, puska, robbanóanyagok és még több verbénával átitatott fegyverek és tárgyak.

Alaric Saltzman, mint ősi vámpír és vámpírvadász

Esther, az Ősiek megalkotója egy varázslattal előhozta Alaric azon énjét, aki gyűlöli a vámpírokat. Ezután teljessé tette a varázslatot és ősi vámpírrá változtatta a férfit. A célja az volt vele, hogy lemészárolja az Ősi családot, ezzel kiírtva az összes vámpírt.
Azonban nem sikerült a terve és Alaric meghalt - azonban amikor Bonnie megnyitotta a másik oldalt, visszatért az élők sorába, de Ősi vámpír maradt. Előnye: képes megigézni más vámpírokat.

Rayna Cruz-féle vadász és a bölcsek

Ezt a fajta vadászt a 7. évadban ismerhettük meg. Rayna története hosszú évekre nyúlik vissza, amikor is az élete össze lett kötve 5 bölcsével és meg lett "áldva" a vámpírölő ösztönökkel. Látja, hallja, érzi a vámpírokat és az ösztönei annyira erősek, hogy képtelen leállni. Ha megöregszik vagy meghal, akkor egyszerűen újjá éled - addig, amíg az utolsó bölcs életét fel nem használja. Olyan ez, mint egy PC játék. 5 életed van, használd fel jól és írts ki annyi vámpírt, amennyit csak tudsz!
(Ez a vámpírvadász képesség Bonniera száll át, ami bizony a sorozatban elég sok bonyodalomhoz vezet.)

Mikael Mikaelson, a vámpír, aki vámpírokat öl

Évszázadokon át üldözte a saját gyermekeit és mostoha fiát, hogy megölje őket, ezzel véget vetve a vámpíroktól hemzsegő világnak.
avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
346

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vadászok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Neminra élővilága
» Régi vadászház [Natan lakhelye]
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Jeremy Gilbert - Átvételi szándékát az adminnál lehet jelezni
» [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Minden, ami a világunk ismeréséhez kell :: Szabályzat és leírások :: Fajok részletes leírása-
^
ˇ