Silhouette FRPG* 2017
Üdvözlünk az oldalon!

Egy The Vampire Diaries, illetve The Originals témájú szerepjátékos világba keveredtél. Nézz szét, olvass el mindent és csatlakozz! Sok sorozatos karakter vár gazdára, de akadnak canonok is, valamint egyéb keresett karakterek is. Biztos, hogy megtalálod a neked megfelelőt, de akár saját karaktert is alkothatsz!

2017. április 14-én nyitottunk meg.A Staff;
Elena, Hayley é& Stefan 
The devils on your shoulder...
silhouette frpg

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill
silhouette frpg


2017. július 20. - Jelölj te is! 2017* nyár díjaiNyomatékosan megkérünk minden játékost, hogy helyszínt önmaguktól ne hozzanak létre! Hamarosan bevezetésre kerül egy reag számláló és ne okozzon kavarodást, hogy az üres hozzászólást is hozzáadja. Használjátok bátran a Helyszínkérő topicot!
Köszönettel; a Staff

SFamily
silhouette frpg

Oldalunk nem csak itt, hanem a facebook-on is elérhető! Ha tagja vagy a családunknak, akkor csatlakozz! Admini közlemények, csevegések, ilyesmik várnak rád.

Utolsó bejegyzéseink
silhouette frpg
Charlotte szobája

Today at 12:34 am


Grace cellája

Yesterday at 8:02 pm


Brennan kávéház

Yesterday at 8:00 pm


Steferine - 3 hónappal ezelőtt

Yesterday at 5:09 pm


Raktárépületek

Szomb. Aug. 19, 2017 10:39 pm


Avatar- és névfoglaló

Szomb. Aug. 19, 2017 5:45 pm


Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
Information
silhouette frpg

Téma: The Vampire Diaries & The Originals FRPG
Főadmin: Elena Gilbert
Társadminok: Hayley Marshall, Stefan Salvatore & Damon Salvatore
Megnyitott: 2017. április 14.
Elérhetőség: e-mail (ha írsz, jelezd a chatben!)


Share | 
 

 Eretnekek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Eretnekek   Kedd Ápr. 04, 2017 2:50 am


Eretnekek

a vámpír-boszorkányok

Az eretnekek olyan vámpírok, akik boszorkányerővel vannak felruházva. Egykor a Gemini koven tagjai voltak. Összesen hat személyről tudunk és a vezetőjükről, akik a tagjai voltak ennek a "családnak":

Lily Salvatore, a vezető: Damon és Stefan vérszerinti anyja, akiről a fiúk úgy tudják, meghalt. Azonban a sors úgy hozta, hogy vámpírrá változott, majd eltűnt a család közeléből, mígnem rátalált az új családjára, melynek tagjai:

- Valerie Tulle
- Nora
- Mary Louise
- Oscar
- Malcolm
- Beau

A család további tagja még Julian, aki Lilyt teljesen az ujja köré csavarta.

Kezdetben a kitagadottak nem voltak képesek varázslatokra, az erejük használatára. Szükségük volt egymásra, vagy különféle mágikus tárgyakra, amiből el tudják szívni a mágiát, hogy végül használni tudják azt. Ilyen erőforrások: mágikus tárgyak, boszorkányok, vérfarkasok... egyszóval tényleg bármi, ami varázslattal jött létre, abból ők el tudják nyerni az erőt.

Ahogy megismerték Lilyt, ő lett a megmentőjük. A nő vámpírrá változtatta őket, hogy együtt lehessenek - a boszorkány erejük azonban megmaradt. Így váltak eretnekekké. Mindkét faj tulajdonságait magában hordozzák, sőt, mivel vámpírok lettek, így a korlátlan mágia is a rendelkezésükre állt a továbbiakban. Azaz áll jelenleg is.
A vérfarkasok harapása nem árt nekik, nem halnak bele, képesek arra, hogy meggyógyítsák a sérülésüket.

Az eretnekek, amiért a Gemini koven kitagadta őket, fellázadtak és immár vámpír-boszorkányokként szálltak szembe a kovennel. Ennek az lett az ára, hogy börtönbilágba küldték őket.
Lily mindvégig úgy érezte, hogy ki fognak egy nap szabadulni onnan és ez a nap úgy tűnik, egyre közelebb van.

Ez a faj, vagyis csoport nagyon kiszámíthatatlan. Számukra a család az első és az összetartozás, azonban ez a talaj elég ingatag.

Megölésük: Szívkitépés vagy megkarózás. De minden bizonnyal az is eléggé árt nekik, ha elégetik őket.
avatar
Egy sziluett vagyok
✦ Keresem ✦ :
✦ Megérkezés időpontja ✦ :
2017. Mar. 03.
✦ Hozzászólások száma ✦ :
346

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Eretnekek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Silhouette FRPG* 2017 :: Minden, ami a világunk ismeréséhez kell :: Szabályzat és leírások :: Fajok részletes leírása-
^
ˇ