What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Szabályzat Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Szabályzat Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Szabályzat Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Szabályzat Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Szabályzat Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Szabályzat Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Szabályzat Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Szabályzat Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Szabályzat Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Szabályzat Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Szabályzat Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Szabályzat Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Szabályzat
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásSzabályzat EmptySzomb. Jún. 16, 2018 12:20 am

Hivatalos kódex
avagy a szabályzatunk

It's only been a lifetime

Regisztráció
Ez az első és legfontosabb lépés. A karaktered teljes nevével kell regisztrálnod! Ha több karaktered lesz az idők során, akkor az összes karakterrel külön kell regisztrálnod. Amint ezzel megvagy, indulhatsz igényelni a szeretett karaktert, akit megálmodtál.
Amennyiben nem a karakter nevével történik a regisztráció, az az account 3 napon belül törlődik, kivéve, ha pm-ben kérsz névváltoztatást.
Más sorozatokból ismert, teljes nevet szigorúan tilos átvenni, valamint a karakterhez tartozó teljes háttér történetet is. A fórumunk alapkövét a Vámpírnaplók című sorozat adta (s habár eltért tőle már bőven), nem szeretnénk pl. Alexander Lightwoodot köreinkben üdvözölni, mivel ő egy Shadowhunters karakter. Apróbb mozzanatok, történések átvehetőek, azzal nincs baj, csak 100%-osan ne egyezzen.

Karakterek, igénylés
Mielőtt nekiesnél a karaktered megalkotásának, érdemes lecsekkolni az alábbi topicokat: Avatar- és névfoglaló, Canonok és Kersettek foglalóját a név és PB egyezések elkerülése végett.
Megfelelően töltsd ki az adatlapot és írd meg az előtörténeti részt, különben a staff jelezhet feléd, miszerint még bővítésre, javításra szorul a lap. Ha nem fogadjuk el elsőre a karakterlapot, ne sértődj meg! Sosem személyeskedünk, mindig megalapozott érveink vannak, ha visszautasítunk egy karakterlapot, és biztos lehetsz benne, hogy mindig segítünk kijavítani az esetleges hibákat.
Szépen kérünk mindenkit, hogy a karakterlap mellett a profil kitöltésre is szánjon időt!
Ha egy karaktered van, ha több, akkor is írnod kell a Főkarakterek összesítőjébe. Köszönjük a jelzést, ugyanis ezzel jelentősen megkönnyíted a munkánkat!
PB előre foglalás admini engedéllyel lehetséges - tehát semmi más dolgod nincs, mint az @Always and Forever fiókra írni egy pm-et a kéréseddel, amennyiben biztosan megalkotod az adott PB-vel a karaktert.
A karakterlapok megírására a regisztrációtól számított kettő hét áll rendelkezésre!

Multi karakterek
Nincsen korlátozás. Mindenkinek annyi karaktere lehet, amennyit elbír, avagy amennyit csak szeretne. Ha a staff azonban úgy ítéli meg, hogy nem vagy kellőképpen aktív, akkor felszólíthat egyrészt az aktívságra, másrészt, ha nem születnek reagok, akkor akár el is vehet tőled karaktert. Viszont a staff megértő, így ha a Hiányzásnaplóban jelezed az esetleges távolmaradást, akkor azt figyelembe fogjuk venni!
Új karakter esetén köteles vagy jelezni a staff felé kiléted. Ezt regisztrációkor meg is kell tenned, hisz ki kell töltened a "Főkarakter" című rublikát. Amennyiben nem írod be, vagy kamuzol nekünk, hidd el, előbb-utóbb kiderül! Amennyiben ez megtörtént, figyelmeztetésben részesülsz. (Azt megértjük, ha a nyilvánosság előtt nem vállalnád fel az adott multi karaktert, de a staffnak tudnia kell róla a kavarodások elkerülése érdekében.) Köszönjük az őszinteséged!

Canon karakterek
A canon karakterek PB-i mind foglaltnak minősülnek, és a listát itt találjátok meg, mint már fentebb is írtuk: canon karakterek összesítője. Jó néhány PB váltható, avagy alkudható, ebben az esetben a feltüntetett admint kell felkeresni.
A canon karakterek esetében, ha több jelentkező van, akkor a staff fog dönteni arról, ki kapja meg a karaktert.
•• A karakterlapnak tükröznie kell azt a leírást, amit mi megadtunk. Ha már az előtörténet olvasása közben teljesen más képet kapunk a karakterről, mint amit mi elképzeltünk, abban az esetben nem kerül elfogadásra a lap.
A staffnak jogában áll visszavenni a karaktert az alábbi esetekben:
•• Amennyiben nem sikerül a havi 2 reagot megírni huzamosabb időn keresztül, akkor a staff hamarabb is elveheti a karaktert, minthogy elérné a harmadik szintet az aktivitásrendszerünkben.
•• Ha nem a megadott leírást, történetet veszi alapul a játékos; tehát eltér a megadott alapoktól teljesen, nem veszi figyelembe azt, ami a meghirdetett canon karakter alapja lenne.
•• Ha a játékos és a staff, vagy más játékosok közt konfliktushelyzet alakul ki és nem tudják megoldani, akkor a karakter elvételre kerülhet.

Keresett karakterek
A keresett karakterek PB-je foglaltnak minősül, ha a hirdető beírja ebbe az összesítőbe: keresett karakterek. Onnantól az az arc már nem használható fel más karakterhez.
A keresett karakterek esetében, ha több jelentkező van, akkor a hirdető fog dönteni arról, ki kapja meg a karaktert.
A hirdetőnek jogában áll visszavenni a karaktert az alábbi esetekben:
•• Mivel a játék aktívságot is igényel, ami jobb esetben nem havi 1 reagból áll, így a hirdető elveheti a karaktert, ha számára nem megfelelő a játék tempója.
•• Ha nem a megadott történet, jellem szerint viszi a karaktert. Tehát, ha eltér a megbeszéltektől anélkül, hogy a hirdető belement volna - elvégre nem véletlenül hirdette meg a karaktert, valószínűleg szüksége van az adott szerepkörre.
•• Abban az esetben is visszavehető a karakter, ha a két user között személyes konfliktusok vannak és ez a játék rovására megy.
Ha a hirdető visszavenné a karaktert, abban az esetben az egyik adminnak köteles szólni.
Amennyiben a hirdető nyom nélkül eltűnik és törlésre kerül a fórumról, úgy abban az esetben a keresett karakternek jogában áll meghirdetnie a hirdetője karakterét és a közös szálukat, plotukat.
Természetesen ebben az esetben kérjük, tüntessétek fel, hogy a karakter más szellemi tulajdonát képezi.


Reagok, hozzászólások
A hozzászólások szószáma nincs megszabva, viszont ne két mondattal szúrd ki a másik szemét! Törekedj arra, hogy összeszedett, jól megfogalmazott reagjaid legyenek, hogy minél inkább átérezzük a karakteredet! (Szerintem 300 szó nem okoz gondot senkinek, de nyilván nem fogunk mindenkit árgus szemekkel figyelni, hogy kevesebbet ír-e – de ha canon karaktert viszel, akkor a hosszúságra és az igényességre együttesen törekedj!)
A másik karakterét irányítani szigorúan tilos! Mindig használj feltételes módot, úgy a legkorrektebb!
A reagok E/1-ben vagy E/3-ban íródjanak, egy játékon belül ne cserélgessük a két írásmódot! Az, hogy jelen időben vagy múltban írsz, szintén rajtad áll. A reagokat úgy írjuk, ahogy egy könyvben is látjuk, tehát nem használunk csillagokat a cselekvés jelöléséhez.
Helyesírás! Erre nagyon-nagyon figyelj! A chatben lehetnek elgépelések, gyorsan ír az ember, de amikor reagot körmölünk, több időnk van átgondolni, mit is akarunk írni. Jobb, ha átolvasod minimum egyszer, mielőtt elküldöd a hozzászólást, illetve sokat segíthet a Microsoft Word helyesírást ellenőrző funkciója is.
Aki szereti a pörgősebb, avagy a rövidebb reagokat (100-200 szó), nos, lehetőség van Real Time játékokra. Az ottani reagok ugyanúgy beleszámítanak a reagszámba, de kérünk titeket, hogy mikor topicot nyittok magatoknak, az első hsz ne tartalmazzon reagot! Továbbá kérjük, a 100-200 szót próbáljátok betartani, ne szaladjon el a kezetek túlságosan!
Lehetőség szerint alkalmazzatok, használjatok reag kódokat. Ezeket itt találjátok: Alapkódok és Alkotósarok. Utóbbi rengeteg művészünk keze munkáját rejti!
Mindenkit megkérünk, hogy az összetettebb kódokat kerülje (Háttérszínt és betűszínt ne adjatok meg a kódban! Használjátok a dőlt, vastagított vagy aláhúzott  formázást, ha "színt" akartok vinni a kódokba! Továbbá mindenki lessen rá a segédlet reagkódokhoz című összefoglalónkra!

Egyéb fontos tudnivalók
A másik karakterét megölni csak a másik user engedélyével lehet! Viszont a Staffot mindenképp értesítsétek a karakterhalálról, már annak tervezetéről is! Canon karaktereket például semmiképp ne öljetek meg engedély nélkül - ha ráuntál a karakterre, inkább add át, de ne öld meg!
Ha hosszabb ideig nem reagál a partnered, nyugodtan tekintheted lezártnak a játékot - értesíts minket és odaírjuk a játéktérre, hogy szabad játéktér, így átadva a helyszínt másnak egy újabb játékra.
A +18-as játékok engedélyezettek, azt már mindenki maga döntse el, hogyan él ezzel a lehetőséggel. Azért túlzott részletezés nem biztos, hogy muszáj, nem tudni, ki téved ide olvasgatni. Az ilyen játékok reagjainál jelöljétek a felnőtt tartalmat!
Egy karakter nyugodtan lehet egyszerre több helyen, futhat egyszerre több szálad is. Az már rád van bízva, hogy hány kört vállalsz be, mennyire tudsz aktív lenni.
Már megkezdett körbe csak úgy csatlakozz be, ha előtte engedélyt kértél a résztvevőktől.
Egy helyszínen csak egy játék mehet a kavarodás elkerülése végett! Ha lezárult egy játék, köteles valamelyik játékos írni a helyszínzárás topicba és jelezni ezt nekünk, a staffnak, hogy intézkedhessünk.
Helyszínt csak staff tag nyithat (admini fiókok valamelyikével: @Always and Forever,  @Doppelgängers, @Siphoners), kivéve a múlt-jövő-alternatív, valamint a határon túli játékhelyszínnél. Színteret az arra kijelölt topicban kérhetsz itt.

Jegelt karakterek
A staff engedélyezi a karakterek jegeltetését. A meghatározott idő alatt nem szükséges reagot írni az adott karakterrel, s foglalásai is aktívak maradnak.
Csak abban az esetben kérj jegelést, ha tudod, hogy visszatérsz!
A jegelés maximum 9 hónapra terjedhet ki, saját karakterekre vonatkozóan. Ha további időre volna szükséged, a karakteredet nem töröljük, de foglalásai felszabadulnak. Amennyiben visszatérsz és az adott arc még szabad, csak le kell foglalnod újra.
Canon és sorozatos karakterek esetében a jegeltetés maximum 6 hónapra terjedhet ki. Ezek után a foglalásai felszabadulnak, s a karakter újra igényelhetővé válik, de a Te fiókod még nem kerül törlésre. Amennyiben a 7. hónapban sem tudsz visszatérni, törlésre kerülsz. Ha beregisztrálja valaki a karaktert és elfogadtuk, abban az esetben is törlésre kerül a tiéd.
Ha jegeltetnéd a karaktered, nincs más dolgod, mint írni a Staff valamelyik tagjának.
A felolvasztáshoz pedig egyetlen reag szükséges - ebben az esetben azonnal visszakapod a színed (ugyanis, a jegelt karakterek külön színnel rendelkeznek).
Előfordulhat, hogy a jegelt időszak alatt születik reag, de az user még nem olvasztaná fel teljesen a karaktert. Különleges esetekben engedélyezett ez az opció! (Nem akar lezáratlan játékokat hagyni maga után, vagy a magánéletébe csak nagyon ritkán fér bele az írás huzamosabb ideig, de mindenképp írni szeretne az user néha.)

Jelenleg jegelt karakter(ek):
@Elisabeth Saltzman •• 2020. május 2.
@Elora Lacey White •• 2020. május 2.
@Derick Vernon •• 2020. december 4.
@Alesea R. Hyland •• 2020. december 9.
@Liezel Z. Lacroix •• 2020. december 9.
@Darren Fray •• 2020. december 9.

Aktivitás ellenőrzés; avagy Vámpírizmus
Úgy döntöttünk, hogy sutba vágjuk az eddigi rendszert. Nem fogjuk időről-időre megkérdezni, ki szeretne maradni. Egyszerűen csak figyelni fogjuk, ki mennyire aktív és akit rajtakapunk azon, hogy egy hónapot nem írt, annak ránézünk a körmére! De a rendszerről bővebben a  Vámpírizmus címet viselő topicban olvashattok.

A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása alól!Standing in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Szabályzat 73Gher5
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Szabályzat LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Szabályzat AavKTjb
Tartózkodási hely :
℘ Look around
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
911

Szabályzat Empty
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal