Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneTetõtér

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Today at 2:22 am...but it's ecstasy

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Today at 1:41 amBárpult

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Today at 1:20 amKonyha

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Today at 12:50 amOld-Blair albérleti lakás

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Yesterday at 10:22 pmKonyha

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Yesterday at 9:59 pmIndra kietlen pusztaságában // Esotephres && Lothrin

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Yesterday at 7:34 pmSebastian

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Vas. Aug. 02, 2020 10:59 pmAlagsor

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Vas. Aug. 02, 2020 10:58 pmFelszólítások, törlések

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Vas. Aug. 02, 2020 10:47 pmAvada Kedavra

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Vas. Aug. 02, 2020 10:27 pmCaroline Forbes-Salvatore irodája

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
Vas. Aug. 02, 2020 9:39 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

10 Hozzászólások - 29%
6 Hozzászólások - 18%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
1 Témanyitás - 3%
1 Témanyitás - 3%

Share
 
Hard Luck kocsma
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptyKedd Május 14, 2019 11:47 amTheodore & Hope

Nem mondhatnám, hogy sok barátom van a környéken. Sőt, úgy átlagosan talán egy sincs... lehet, hogy ez annak az oka, amiért Alarick nagy ritkán, kimenőt ad nekem néhány órára a városba. Az életem nagy részét itt töltöttem, de mégsem ismerek semmit a központon kívül. Mindig ugyan azokra a helyekre járunk, mindig ugyan abban a parkban sétálunk. Most úgy éreztem, itt az ideje, hogy valami változatosság kerüljön az életembe. A múltkori találkozásom - jellegű - apámmal amúgy is kicsit felzargatta bennem a kedélyeket. Alig tudok aludni, az órákon pedig szinte nulla koncentrációt mutatok és szerintem ez már kezd feltűnni a körülöttem élőknek is. Annak ellenére, hogy nem ismernek - szinte senki -, nem tudom túl jól elrejteni az érzelmeimet, arcomról könnyen leolvasható, ha valami baj van. Persze ilyenkor a lehető legtöbb időmet a szabadban töltöm, futok vagy edzek, ami be szokott válni az a harc, de hát Rick sem ér rá minden alkalommal, amikor csak csettintek. Ezt nem is várhatom el tőle.
Kétségbeesésemben  térek be ebbe a számomra ismeretlen kocsmába. Egy pillanatra állok csak meg az ajtóban, valószínűleg kitűnök majd a tömegből, hiszen a korom épp, hogy megüti a tizenhatot, a fiatalságomat pedig nem vagyok képes elrejteni. Van néhány trükk a tarsolyomban, és mivel megállapítom, hogy nem egy lepukkant helyre keveredtem, talán senki nem fog megpróbálni elrabolni vagy még rosszabb... kihúzom magam, a pulthoz sétálok és felülök az egyik bárszékre. Ujjaimmal kicsit türelmetlenkedve kopácsolni kezdek, természetesen közben tekintetemmel követem a pincért, aki mint megállapítom, nem lehet sokkal idősebb nálam, és egyébként igen jóképű is. Ahogy közeledik felém, hajamat a fülem mögé simítom, aztán pedig előveszem a kevésbé riasztó pillantásomat és mosolyomat, talán beválik. Kérdéseire kicsit sem élettel teli hangon válaszolok, de egy sört végül csak kicsikarok belőle, majd ahogy gyorsan öntöm magamba a keserű nedűt, megered kicsit a nyelvem is. Nem tudom pontosan, hogyan került hozzám egy rövidital, meg némi koktél, de az utóbbival a kezemben már kissé spiccesen és kóvályogva indulok meg egy asztalhoz - kissé irritált már az összegyűlt tömeg - és mivel már képtelem vagyok odafigyelni ennyi dologra, tökéletesen és váratlanul ütközöm neki egy férfinak. A koktél kirepül a kezemből, közöttünk esik le a földre, de még előtte mindkettőnk pólóját megpecsételi - fogalmam sincs mi lehetett ez az ital, de vérvörös színben hagyott nyomot rajtunk -, és akarva, akaratlanul is kénytelen vagyok elnevetni magam, de aztán kínos tekintettel pillantok fel mégis a férfira.
- Jaj, sajnálom! - Fejrázva pislogok értetlenül a pólómon lévő foltra, majd megpróbálom letörölni, sikertelenül természetesen, de aztán inkább csak odébb lépek, mivel konstatálom, hogy az alattunk lévő tócsa még a cipőmet is elérheti, és már ígyis eléggé alkoholszagom van. - Kárpótolhatlak? - Pillanatokkal később mosolygok kínosan a férfire, de hát láthatóan a szemem sem áll túl jól, mondjuk azt hiszem még annyira nem vagyok kész, hogy ne tudjak megállni a saját lábamon. Még semmiképp sem mennék vissza az iskolába. Nem, nem...

soksok ● bulika <3
●●


Hope Mikaelson
Tribrid
vámpír, vérfarkas és boszorkány
Hard Luck kocsma - Page 3 R0UrRR4
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
☽ Bonyolult
Keresem :
Léptek száma :
46

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptyKedd Ápr. 16, 2019 10:28 pm

Szabad játéktér.Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Hard Luck kocsma - Page 3 TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Hard Luck kocsma - Page 3 LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Hard Luck kocsma - Page 3 AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
768

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptySzomb. Okt. 06, 2018 6:41 pmConnie & Lara


show me your true colors


- Szép neved van - súgtam vissza, bár lehet, ez úgy hangzott, mint valami olcsó felszedős szöveg, de komolyan gondoltam. Connie. Tetszett a hangzása. Arról mondjuk fogalmam sem volt, lányok közt mennyire illik megjegyezni-megdicsérni az ilyesmit, de már kicsúszott, úgyhogy kár volt ezen tovább rágódni.
Forró lehelete csiklandozta a nyakam, s bár lúdbőrös lettem tőle, mégis közelebb húzódtam, bújtam, jobban kerestem a közelségét. Tetszett az az érzelmi kavalkád, amit kiváltott belőlem, tetszett a hangja és az illata is. Minden tetszett benne, mondjuk ennél többet a szoros összebújásunknak köszönhetően nem láttam még belőle. Még.
A szavai kirántottak a bódulatból, bár még varázslat hatása alatt éreztem magam, ahogy körbelestem, hogy tudatosítsam magamban, hol is vagyunk pontosan. Igaza volt abban, hogy a bemutatónk kezdett... Ööö... Másfelé hajlani, amit egyáltalán nem bántam, de talán tényleg nem szabadott volna pont itt teret adnunk neki.
- Ezt örömmel hallom, mert én is veled. - Olyan szélesen és boldogan mosolyogtam, hogy kissé idétlenül éreztem magam tőle, de hát örültem újdonsült társaságomnak, és annak, hogy úgy tűnt, ő is nekem. Az ilyesmiket szokták egy szép barátság kezdetének titulálni. - Meghívlak egy italra. Vagy te is meghívhatsz egyre... - elhúzódtam tőle annyira, hogy kényelmesen beszélgethessünk, és ne kelljen egymás hajába magyaráznunk, ám bőven kartávolságon belül maradtam. Ha engedte, a kezéért nyúltam, lazán összekulcsolva az ujjainkat.
- Annyira szeretnélek felhívni magamhoz, de nem vagyok idevalósi... Átutazóban vagyok és egy motelben szálltam meg. Persze, ha szereted a moteleket, elvitelre is vehetünk itt valamit... - vagy te is felhívhatsz magadhoz, de ezt már nem tettem hozzá, úgy véltem, túlságosan polgárpukkasztó lenne rögtön meghívatnom magam hozzá, hiszen teljesen idegenek voltunk egymásnak. Akár késes gyilkos is lehetne - én pedig eléggé közel álltam ehhez a defínicóhoz, a munkámnak hála.
Itt vagy szobán, piával vagy pia nélkül, ő fizet vagy én, igazából mindegy volt, amíg Connie társaságát élvezhettem.


így is csodás vagy (: ••• kredit

Larissa Blackwell
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Hard Luck kocsma - Page 3 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
111

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 3:38 pm


to: Larissa Blackwell
Pandóra szelencéje? Nem is tudtam, hogy az ékszerlánc már dobozokat is gyártott. Egy pillanatra zavar jelei villantak meg az arcomon, vagy létezik egy másik Pandóra is... Ami azt illeti,mitológia nem volt kenyerem, a névmemóriám pedig egyenesen borzasztó volt. Szóval tetett egyetértéssel bólogattam és megfogadtam magamnak, hogy amint hazaérek rákeresek erre a bizonyos Pandorára meg a nyomorék szelencéjére... Lehet,hogy még van remény.
A zakatoló gondolataim miatt meg is feledkeztem a táncpartneremről, de amint kizökkentem, Larára mosolyogtam. A hangjától, vagy inkább a közelségétől kellemes borzongás futott végig a testemen, és már nem barátságos-meleg tekintettel méregettem az arckifejezését. - Connie - súgtam valahonnan a torkom mélyéről érkező hanggal. Már csak a szemeimmel követtem az ujját,a fejem,sőt az egész testem mozdulatlan maradt (már amennyire egy táncparketten, táncolás közben mozdulatlan lehet valaki) és Lara figyelméért kiáltott.
Amit pillanatokon belül meg is kaptam.
Viszonzásként az orrommal elsöpörtem a nyakába csüngő hajfürtöket. - Máskor is - motyogtam lassú nyelvmozgatással, ügyelve arra, hogy az ajkaim a bőréhez simuljanak. Kérdezni akartam valamit, de ebben a helyzetben és pillanatban, minden túl... feleslegesnek és lényegtelennek tűnt. Megkérdezhettem volna, mit csinál egy ilyen lány egyedül, ilyen késő este. De, én is csak egy lány voltam, egyedül, ilyen késő este. Most már legalább ketten vagyunk.
Mielőtt hátrébb húzodtam volna lassan kifújtam a levegőt, egyenesen Lara bőrére fújtam.Aztán már csak a zenére figyeltem és arra, ahogy Lara mozog előttem. És a végén már a zene sem érdekelt, amozgásomat és a testemet úgy igazítottam, hogy kiegészítse és gyengéden összeütközzön és fonódjon Lara testével. - Azt hiszem innunk kellene valamit - elvégre egy kocsmáról beszéltünk és nem egy klubbról. - nagyon jól érzem magam veled - kezdtem máris a mentegetőzésbe, amit hamar abba is hagytam és körbejárattam a tekintetem a majdnem-tátott szájjal bámuló urakon. - talán valami kevésbé polgárpukkasztóba kellene kezdenünk - vagy valami sokkal polgárpukkasztóbba.
.

lesztöbb ❖ spread ur legs ❖  Hard Luck kocsma - Page 3 2090244124Vendég

avatar
Vendég

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptyPént. Szept. 14, 2018 3:12 pmConnie & Lara


show me your true colors


Mint kiderült, kár volt annyira féltenem a lányt, legalábbis a célirányosan taperoló keze megnyugtatott afelől, hogy ez az ütközés neki is épp olyan cikire sikerült, mint nekem. Aztán persze visszaszívta a bocsánatkérését, és azon túl, hogy meglepetten elnyílt a szemem, rögvest széles mosolyra görbült a szám jelezve, egyáltalán nem tapogatózik rossz helyen arrafelé. Ó, értem. Szerencsémre pontosan értette a részeg, nonverbális zagyválásomat, és hajlandó volt segíteni pasimentessé tenni az estét. Fogalmam sem volt, kicsoda-micsoda, de máris szívből jövő hálát és túlcsorduló szeretet ébresztett bennem (valószínűleg a pia rájátszott) a hősies tettével.
Ahogy közelebb húzott magához, az édeskés, fűszeres illata mellett éreztem, hogy ő sem szomjas már. Ez egyáltalán nem riasztott el attól, hogy a nyaka köré fonjam a karom, még közelebb húzódva hozzá. Tetszett a közelsége, és a fenébe is, pont az egyik kedvenc dalomat játszották! Semmibe sem került ellazulnom mellette és hangulatba jönnöm. Néhány pillanatra, vagy talán percre le is kapcsolt az agyam, lehunyt szemmel ringatóztam a lánnyal, és amikor ismét felnéztem rá, láttam, hogy mozog a szája. A fejemen rántva hátrasöpörtem a hajam a vállam mögé, majd közelebb hajoltam hozzá, hogy értsem, mit mond.
- Ne reménykedj, a pasikkal Pandora szelencéje óta nem sikerült semmit megértetni, és az jóóó rég volt - kuncogva csóváltam a fejem, noha nem igazán állt szándékomban bibliai leckét adni egy idegennek az ölén ringatózva, de az elfogyasztott felesek után ez jutott először eszembe. - Ők már csak ilyenek.
Helyet adtam a combjaim közé simuló lábának és előre toltam a csípőm, hogy jobban összeérjünk, szinte már rajta ültem szegényen. Szorosabbra fontam a karjaimat körülötte, ajkaimmal puha szavakat formáltam, enyhén a fülcimpájához érve.
- Lara vagyok. Téged hogy hívnák? - Hogy halljam a válaszát (és mert jól esett), a nyakába fúrtam az arcom, befészkeltem a fejem a vállára. - Köszi, hogy megmentetted az estém. Ki nem állhatom az ilyeneket - böktem a pult felé, ahol az imént még a hapsi lebzselt. Nem felejtettem el a beígért italt, de túlságosan tetszett a melegség, ami az újdonsült táncpartneremből áradt, így egyelőre még nem akartam elszakadni tőle, inkább lejjebb simítottam a hátán, a derekán pihentetve meg a kezem, és lusta, szórakozott köröket, ábrákat firkáltam a körmöm hegyével a bőrére.

így is csodás vagy (: ••• kredit

Larissa Blackwell
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Hard Luck kocsma - Page 3 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
111

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptyVas. Szept. 02, 2018 6:02 pm


to: Larissa Blackwell
A fejemet jobbra balra dobálva okoztam kellemetlen perceket a körülöttem álló embereknek. De, amint a velem szemben táncoló lányra vetettem a tekintetem, rájöttem, hogy nem érdekel senki és semmi. Itt ma bulizás van. Nincs az a könyék az oldalamban, nincs az a jeges víz és ragadós sör a hajamban, ami ettől eltántorítana.
A boróka íze ott tombolt még a nyelvemen, amikor Cissy, vagy Lizzy vagy Nemtudommianeve, meghozta az újabb pohár gin tonicomat. Nevetve félrerepítettem a szívószálat és nagyokat kortyolva ontottam a szomjomat.
A kiürült pohárral tovább gyarapítottam a talpunk alatt lévő kupacot. Mikor a padlóról felnéztem Cissy-Lizzy-Nemtudommianeve, a Pultnálbarátkoztunkössze már egy nagydarab, szőrös fazonnal enyelgett... amiből én teljes mértékben ki akartam maradni.Pohár híján, a kezemmel intettem nekik. Akkor jó szórakozást, én megyek és iszom tovább.
Az átváltozás  utáni 48 óra elmúltával újra önmagam voltam. A karcolások, zúzodások és a sajgás megszűnt. Ha lehet nem is önmagam voltam, hanem egy teljesen új, másik én és ezt ki kellett használni . Már sikeresen átharcoltam magam a tömeg nagyrészén, amikor.  -Óóóóhóóóó . - már kaptam a kezeimet a csávó mellkasához, hogy tartsam a tisztes távolságot, amit két idegennek illik betartani. - Óóóóóóhóó. - kaptam vissza a kezeimet három másodperccel később, mikor rájöttem, hogy egy férfinak, legyen akármilyen szobanövény, nem lehetnek ilyen mellei. - Öm. Semmi gond, én sajnálom . - motyogtam magam elé, amint visszanyertem az egyensúlyom és a lelkem is visszatért a testembe. - Jobban belegondolva. Nem sajnálom. - néztem már a nő szemébe. A fejemmel a pult felé intettem. - Amúgy is oda igyekztem. - aztán a tekintetét követve én is elvigyorodtam. Csak röviden biccentettem; értve vagyunk.
Tapló-pasieltávolító hadművelet indul.
A kezemet gondolkodás nélkül, mégis finoman a csípőjére csúsztattam és közelebb húztam magamhoz,de én is közelebb csoszogtam. Az érintésemben semmi tolakodó nem volt, csupán jelezni akartam az idegennek,hogy mi a másik klubban játszunk.  
Reményeim szerint ez lelohasztotta a közönségünk érdeklődését, és tovább állt és másokat tapogatni. - Igazán megtanulhatnék, hogy a mindent a szemnek, semmit a kéznek szabály itt is működik. - próbáltam eljuttatni a lány fülébe a mondandómat valamilyen úton-módon. Ahogy átpörögtünk a következő számba, a csípőmet finoman tekerve csúsztattam az egyik lábamat a lábai közé, hogy közelebb legyünk egymáshoz.
.

lesztöbb ❖ spread ur legs ❖  Hard Luck kocsma - Page 3 2090244124Vendég

avatar
Vendég

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptySzer. Aug. 15, 2018 11:39 pmConnie & Lara


show me your true colors


A negyedik feles után már nem igazán számított, ki alvilági a kocsmában és ki nem; egyöntetűen mindenkivel végezni akartam, aki csak túl közel merészkedett hozzám, vagy felruházta magára a jogot, hogy betörjön a személyes terembe. Ma nem igazán voltam ismerkedős hangulatban, vagy inkább csak nem találtam senkit, aki méltó lett volna a figyelmemre.
Amint elegem lett a pultnál rám nyomuló, félrészeg és tajrészeg fickók felhozatalából, egy utolsó felessel belevetettem magam a táncolók sokaságába. Szerettem kiereszteni a gőzt, és itt - Denvertől eltérően - még csak attól sem kellett tartanom, hogy ismerősökbe botlok. Ahogy a kocsma címere alatti leírás is hirdette, ezen a helyen bárki lehettem, legalábbis arra az egy-egy éjszakára, amíg a kötelességeim megengedték, hogy kikapcsolódjak kicsit.
Érdes tenyereket éreztem a derekamon, az érintésük kellemetlenül hatott; undorodva odébb húzódtam. Nem vágytam rájuk, nem érdekeltek, hiszen semmi nem volt bennük, ami megfogott volna. Mindegy azonban, mennyire húzódtam odébb, mennyire próbáltam lehunyt szemmel átadni magam a zenének, lágyan ringatózó testemet újra és újra megtalálták a kéretlen kezek. Az egyik ilyen után betelt nálam a pohár, az alkohol eldöntötte helyettem, hogy ideje fegyvert rántani és vérfürdőt rendezni. Elég nagy, sőt, túl nagy hévvel pördültem meg, hogy szembenézzek a pimasz taperolókkal, ám az elfogyasztott alkohol mennyiség és az ütemesen nekem verődő testek kibillentettek az egyensúlyomból, és a következő pillanatban már neki is borultam a vállammal egy idegen hátnak, a lendületemnek köszönhetően elsodorva a parketten.
- Jaj, szent szűz, ne haragudj! - megragadtam a derekát, hogy talpon tartsam, bár még magam is kerestem az egyensúlyt, és amint meggyőződtem róla, hogy nem sikerült fellöknöm, talpon marad, és az üvöltő zenét is sikerült túlharsognom, elengedtem a derekát. Ahogy szembefordult velem, csak akkor esett le, hogy egy lánynak estem neki. - Sajnálom! Nem ütöttelek meg nagyon? - Talán furcsaságnak számít ilyet kérdezni egy látszólag korombeli nemtársamtól, de hát ő nem tudhatja, hogy kemény edzésekkel és gyilkolással tartom magam életben. Ha nem lettem volna részeg, egy ilyen lökéssel feltörölhettem volna vele a padlót; még szép, hogy gyötört a bűntudat miatta!
- Hadd hívjalak meg valamire! Kárpótlásul! - A pult felé mutogattam, hátha a zene miatt nem érti, mit zagyválok, de a szemem sarkából láttam, hogy a kéretlen udvarlóm még mindig ott terpeszkedik az itala felett, a tömeget lesve. Remek. Egyszer szórakoznék egymagamban, akkor sem hagynak... Eszembe jutott viszont valami, amivel talán kimenthetem magam egy darabig. - Táncolunk? - Meglehet, hogy egy kissé túlságosan flörtölőn hívogattam a lányt, arról nem is beszélve, hogy az előbb még inni akartam vele - egek, Lara, ma este már csak kólát! -, de le sem esett. Csupán kedveskedni akartam, amiért nekiestem, illetve lerázni a pasasokat magamról. Nem láttam semmi többet abba, hogy táncolni kértem, így hát széles mosollyal kezdtem el ringatózni előtte, hátha azzal az ő kedvét is meghozom.

remélem, kezdetnek megteszi! ••• kredit

Larissa Blackwell
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Hard Luck kocsma - Page 3 1RFOY0K
Az aktív résztvevő
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
111

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 EmptySzer. Aug. 15, 2018 11:17 pm

A város egyik legsötétebb kocsmája, mely épp ezért vonzza az alvilágot. Itt - megfelelő mennyiségű alkohol után - az lehetsz, aki csak akarsz. Azért jobb ha ügyelsz rá, hogy legyen valaki, aki hazatámogat; máskülönben sok szerencsét...Doppelgängers
Hasonmás
egy tükör; örökké
Hard Luck kocsma - Page 3 TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Hard Luck kocsma - Page 3 HVFNmyD
"Azt hittem, a legszörnyűbb dolog a világon, ha elveszítjük szeretteinket, de tévedtem. Az a legszörnyűbb dolog a világon, amikor az ember rájön arra, hogy saját magát vesztette el."
Hard Luck kocsma - Page 3 PLNOXQ3
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
6

Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
TémanyitásHard Luck kocsma - Page 3 Empty


Ajánlott tartalom


Hard Luck kocsma - Page 3 Empty
 

Hard Luck kocsma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3