What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Fürdõszoba Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Fürdõszoba Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Fürdõszoba Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Fürdõszoba Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Fürdõszoba Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Fürdõszoba Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Fürdõszoba Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Fürdõszoba Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Fürdõszoba Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Fürdõszoba Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Fürdõszoba Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Fürdõszoba Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Fürdõszoba
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásFürdõszoba EmptySzomb. Márc. 13, 2021 12:03 am

my one and only, ElenaÉdes volt, könnyű és tökéletesen ismerős és normális. Olyan régóta vágytam már erre, hogy szinte el sem mertem képzelni, hogy valóban megtörténhet mindez, hogy valóban a karjaimba zárhattam újra a nőt. És ennél még sokkal több mindent tehettem most meg vele, most hogy végre kettesben voltunk és senki nem zavarhatott meg minket. Mohón, kiéhezve kaptam az ajkai után és úgy csókoltam meg, mintha soha nem lenne elég. Majdnem olyan révülettel vágytam Elenára, mint a forró és fémes vérre. A karjaim között engedelmes fordult meg, hagyta, hadd járjam be a testét az ujjaimmal, és kényeztessem, hol puhán, hol egy egészen picit durvábban. A kezemet egészen egyértelműen irányította a combjai találkozásához, én pedig nem ellenkeztem az ellen, hogy a lehető legérzékenyebb pontját simogassan őt, miközben a vállát és a nyakát csókoltam és haraptam. A sóhajai, melyek olyan nagyon hiányoztak nekem az évek alatt hirtelen betöltötték a párás szobát, a levegő nehézzé vált, a számomra is, és ahogyan nekem feszült Elena teste érezhette a kemény farkamat. De nem tartottam sokáig így, mert túlságosan vágytam a nőre, jelenleg pedig a testére is, arra, hogy végre újra együtt legyünk, így aztán engedtem neki, hogy szembe forduljon velem, élveztem minden apró érintését. Visszacsókoltam, ugyanolyan hévvel, ahogyan ő esett az ajkaimnak. Nem akartam elengedni, ennyi idő után semmiképpen sem, hiszen végre itt volt velem, és valóban ő volt.
A gondolataimat elborította a fürdőben keringő forró gőz, amely elhomályosított mindent, és egészen összemosta az éleket, elsodort Elena irántam mutatott szenvedélye, és felfoghatatlan idő után tértem magamhoz a kábulatból, melynek a végén a kádban lévő víz már kihűlt, mi pedig az egyik ágyban kötöttünk ki az emeleten, a pezsgő az éjjeliszekrényen pihent az eperrel együtt, mi pedig meztelenül feküdtünk a takaró alatt. Egyik kezemmel átöleltem Elenát, másik kezem ujjait pedig összefűztem az övével, és a hajába fúrtam az arcomat, úgy lélegeztem be az illatát. Most ez így tökéletesnek tűnt… sőt, az is volt!
- Megnézünk valami filmet ma este? - kérdeztem, mintha abszolút nem lenne nagyobb problémánk annál, hogy mivel üssük el az időnket, mintha tényleg csak egy kicsit kikapcsolódni jöttünk volna ide. De nem akartam visszazökkenni a hétköznapok valóságába, még nem, ki akartak élvezni az a kicsit, ameddig nem kell a világon semmi mással foglalkoznunk, csak egymással.under glorious suns
with the freedom that
comes with the truth

i was and you were happy


You want a love that consumes you.


You want passion, an adventure, and even a little danger.Elena Gilbert szívét megdobogtatta
Damon Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Fürdõszoba NJevagn
D szint:
Milk tooth
Ez az én történetem :
Titulus :
the badass vampire
Kapcsolatban :
with my one and only vampire girl, Elena
Fürdõszoba Tenor
Tartózkodási hely :
everywhere, she is
Zenedoboz :
Keresem :
i want you by my side
so that i never feel alone again

they've always been so kind but now
they've brought you away from here
i hope they didn't get your mind,
your heart is too strong anyway
we need to fetch back the time
they have stolen from us

Fürdõszoba Tumblr_ndayclbNfM1s3ad1ro4_250
Léptek száma :
52
Az álarc mögött :
szuszu

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba EmptyCsüt. Dec. 17, 2020 4:10 am
To: Damon Salvatore 16+


I just wanna be by your side

Bizonyára túl sokat beszéltem, de muszáj volt, éreztem rá a kényszert… ahelyett, hogy tényleg minden pillanatot kiélveztem volna a szeretett férfival. Hisz sosem tudhattuk, mennyi időt tölthetünk együtt békében és nyugalomban, avagy mikor is robban be megint a gonosz hasonmásom és tesz mindent tönkre. Emlékeztem a szirénre is és elgondolkodtam, vajon ő önszántából segített-e neki vagy pedig Katherine megfenyegette valamivel. Azonban a gondolatok végül elillantak a fejemből.
A kádban már egyáltalán nem kattogtam, csak Damonre koncentráltam, a szavaira, a pezsgőre… nem, sokkal inkább rá. Nem érdekelt, hova sikerül leraknom a poharat, az sem zavart volna, ha felborul, mert engem csak Damon foglalkoztatott. A csókjából ítélve pedig ő is hasonlóan vélekedett rólam. A hajával játszottam, gyengéden simítva őt úgy, mint régen. Habár én nem éreztem teljesen, mennyi évet töltöttünk külön, mert a nagyrészét átaludtam vagy agymosott voltam, de még így is éreztem, hogy fájóan régen érhettem így Damonhöz. És ha nekem ennyire fájó ez az érzés, akkor vajon neki, aki tisztában volt minden egyes perccel az elmúlt… években? Bele sem akartam gondolni.
Szenvedéllyel csókoltam ajkait, majd játékosan beleharaptam a szájába, így szakadva el tőle, ahogy helyezkedni kezdett. Aztán megfordított, így engedelmesen simultam karjaiba.
- Nekem is hiányoztál, Damon – Rámosolyogtam halványan, a szemeit fürkészve, majd érezve a simítását követtem lassan a tekintetemmel a keze útját. Nagyot kellett nyelnem, majd tekintetemmel visszaugrottam Damonre. Mindketten egyet és ugyanazt akartuk; egymást. Ahogy a combom belső oldalára simított, egy halk sóhaj hagyta el a számat. Jobb kezemmel simítottam végül a kezére és jobban magamhoz húztam, hogy ezúttal ne csak a combomat érintse. Akartam őt és azt is akartam, hogy tudja; vágyom rá. Megcsókoltam, ezúttal sokkal mohóbban, mint eddig. Közben kezemet visszahúzva vezettem végig a mellkasán a tenyerem, fel a nyakára, onnan pedig újra lefelé indultam, felfedezőútra, hogy apró érintésekkel halmozzam el a férfit.


From: Elena Gilbert


297 words ❀ silhouette ❀ note: i love you Fürdõszoba 3993946357kredit
Just a little change. Small to say the least.


Both a little scared. Neither one prepared... Beauty and the Beast


Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Fürdõszoba Tumblr_inline_ompvi0GBgY1tdkbvo_500
C szint:
Molar
Ez az én történetem :
Titulus :
.•° Warrior Princess
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
.•° Mystic Falls
Zenedoboz :
Keresem :
.•° Myself... and my memories
Léptek száma :
127
Az álarc mögött :

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba EmptyKedd Dec. 01, 2020 4:46 pm

my one and only, ElenaElmosolyodtam a válaszára, de nem feleltem. Nem volt mit mondanom. Az elmúlt hónapban nem Elenával találkoztam, hanem egy Katherine utánzattal, és most hogy visszakaptam a lányt, akit szerettem, elég is volt, hogy ezt elfelejtsem. Nem érdekelt. Nem akartam ebben a pillanatban arra gondolni, hogy mi lesz, ha ki kell lépni a fürdőből vagy ha vissza kell térnünk Mystic Fallsba. Ebbe a rövid és boldog pillanatra akartam koncentrálni, bele akartam kapaszkodni, hogy elfelejthessem azt, ami New York óta történt.
Ahogy bemásztunk a fehér buborékok közé a meleg vízbe, kibontottam a pezsgőt, de már akkor megfordult a fejemben, hogy minek is? Elvégre volt az italnál sokkal fontosabb is előttem, és a nő túlságosan vonzó volt, még akkor is, ha a lényeget alig néhány percig láttam csak, mielőtt elmerült volna a vízben. Most, hogy így ketten voltunk csak, távol a szülővárosomtól, egészen megnyugodtam, és elengedtem magamat. Tudtam, Elena biztonságban volt, és csak ez számított.
Koccintottunk, de azért csók követett csókot, én pedig belefeledkeztem ebbe az ismerős és fájón régi érzésbe, ahogy a nő ujjai a hajamba szaladtak, és úgy húzott közelebb magához. Gondolkodás nélkül pakoltam le a poharamat én is, bár kissé jobban átgondolva tettem mindezt, mint Elena így némi nyújtózással az ő poharát is lepakoltam a kád mellé a padlóra, hogy aztán már csak vele kelljen foglalkoznom. Türelmetlenül és mohón csókoltam vissza, egyre többet és többet akartam belőle. Átöleltem a víz alatt, szorosan tartottam magamon, kezeim végül derekáról és hátáról lecsúsztak a fenekére. Úgy estem az ajkainak, mint amikor annak idején összejöttük. Aztán feljebb csúsztam a kádban, és szinte észrevehetetlenül fordítottam meg Elenát, hogy szabadon garázdálkodhassanak az ujjaim a testén, minden porcikáját könnyedén elérve.
- Hiányoztál - morogtam az ajkai közé, majd lejjebb vándoroltam a nyakára, közben mindkét szabadon lévő kezem felfedező útra indult, hogy újra megismerhessék a nő testét. Balom az arcára simított lejjebb és lejjebb, végig a mellkasán, egészen a melléig, éreztem ahogy az érintésem alatt a lágy bőr megfeszült, jobbom pedig végig lecsúszott a nő hasára, hogy onnan a combja belső oldalát cirógathassam végig. Mindenét akartam ennyi idő után: érezni, látni és hallani őt; visszakapni mindent, amit a külön töltött idő elvett tőlünk.under glorious suns
with the freedom that
comes with the truth

i was and you were happy


You want a love that consumes you.


You want passion, an adventure, and even a little danger.Elena Gilbert szívét megdobogtatta
Damon Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Fürdõszoba NJevagn
D szint:
Milk tooth
Ez az én történetem :
Titulus :
the badass vampire
Kapcsolatban :
with my one and only vampire girl, Elena
Fürdõszoba Tenor
Tartózkodási hely :
everywhere, she is
Zenedoboz :
Keresem :
i want you by my side
so that i never feel alone again

they've always been so kind but now
they've brought you away from here
i hope they didn't get your mind,
your heart is too strong anyway
we need to fetch back the time
they have stolen from us

Fürdõszoba Tumblr_ndayclbNfM1s3ad1ro4_250
Léptek száma :
52
Az álarc mögött :
szuszu

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba EmptyHétf. Nov. 30, 2020 3:15 am
To: Damon Salvatore


I just wanna be by your side

Igyekeztem a ajtón túl hagyni a gondjainkat, vagy a történteket, de egyelőre még ott motoszkált a fejemben  minden bűnöm, hibám, amit elkövettem – még ha nem is akarattal, de megtettem és nem tudtam, hogyan lendüljek túl ezen. S még ha magamból is indultam ki, aki általában megbocsátott és a jót kereste, magammal szemben… nem tudtam elnéző lenni. Nem tudtam elfogadni, hogy olyanokat kezeltem ellenségként, akiket szeretek és akik szeretnek. Damon mégis megpróbálta elfeledtetni velem a gondokat és hálás voltam neki érte. Aprót bólintottam. Igen, egy rémálom… bárcsak kitörölhetnénk, ami történt. Habár ez meggondolatlanság is lett volna a részemről, hisz megtanulhattam volna már, hogy felejteni és emléket törölni nagy butaság. Nagyobb károkat okoz, mintsem hasznot. Elég volt arra gondolnom, mikor Damont felejtettem el, szándékosan. Gyengén megráztam a fejem, és minden erőmmel azon voltam, hogy a férfira koncentráljak, aki a legfontosabb volt a számomra. Másrészről jó gondolatterelés volt az, ahogyan vetkőzni kezdett… határozottan megmozgatott bennem valamit és úgy éreztem, benne is. Rég volt már, mikor ő és én… Még úgyis sok időnek tűnt, hogy a felét átaludtam, a másik felében meg nem voltam magamnál.
Kezem a testére simult, hol itt, hol ott simítottam rá; érezni akartam őt, a lehető legjobban. Aztán bocsánatot kértem, de nem azért, hogy megtörjem a pillanatot, hanem mert úgy éreztem, ki kell mondanom és ha nem tehetem meg, abba beleroppanok. Tudnia kellett, hogy bánom, amit tettem, még akkor is, ha nem szándékos volt.
Eltolt magától, így lassan felnéztem rá és vártam a leszidást, amit meg is kaptam.
- De, figyeltem, csak tudnod kellett, Damon – Halványan rámosolyogtam, majd a kezéhez simultam, ahogy végigsimított az arcomon. Fel sem tűnt, hol babrál a másik kezével, így meglepetésként ért, ahogy a melltartócsatom megadta magát. Bár igazán zavarba nem jöttem, hisz számtalan alkalommal látott már ruha nélkül, mégis egy zavart mosoly néhány másodpercre az arcomon ragadt. Ez egészen addig tartott, amíg meg nem fordított, egyenesen a tükör felé, amiben már alig-alig látszódtunk. Belesimultam a karjaiba, neki a mellkasának és csak néztem magunkat a tükörben. Jó érzés volt így látni magunkat, nem marakodva, nem ölve egymást, feleslegesen, teljesen értelmetlen módon. A gondolataimból az rántott ki, hogy kezével tovább ügyködött és a nadrágot, a fehérneműmmel együtt letolta rólam.
- Igenis, Mr. Salvatore – Mosolyogtam, a hangom pedig boldogabb volt, mint eddig. Kezdtem… azt hiszem, kezdtem feloldódni. Damon közelében ez nem volt annyira nehéz. A nyakcsókra jólesőn megborzongtam, majd nagyot nyeltem és letolva magamról teljesen a maradék ruhát, kiléptem belőle és odébb rúgtam a lábammal. Követve a férfi utasításait a habok közé merültem és egészen elmerültem bennük, míg ő a pezsgővel bűvészkedett. Figyeltem, ahogy kitöltötte nekünk az italt, majd átvettem a poharat, miközben kicsit közelebb csúsztam hozzá a kádban.
- Kettőnkre – Helyeseltem és koccintás előtt én magam is csókra gondoltam; amit Damon végül kezdeményezett is. Röviden viszonoztam, mégis elmerülve az érzésben, hogy most, jelen pillanatban minden jó és szép. Boldog voltam. – Én is szeretlek, Damon – A pezsgő annyira nem is volt lényeges, mert amint koccintottunk, újabb csókot kaptam és ez elég volt ahhoz, hogy ne az ital iránt érdeklődjek, hanem valaki sokkal izgalmasabb iránt. A poharat vakon leraktam a kád szélére, remélve, hogy megáll a talpán, közben pedig a férfi ajkainak esve csókoltam, teljesen odacsúszva a közelébe, szinte hozzásimulva. A hajába futtattam az ujjaimat, másik kezemmel a tarkóján játszadoztam, simítottam, majd a mellkasára tértem át.


From: Elena Gilbert


547 words ❀ silhouette ❀ note: i love you Fürdõszoba 3993946357kredit
Just a little change. Small to say the least.


Both a little scared. Neither one prepared... Beauty and the BeastDamon Salvatore szívét megdobogtatta
Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Fürdõszoba Tumblr_inline_ompvi0GBgY1tdkbvo_500
C szint:
Molar
Ez az én történetem :
Titulus :
.•° Warrior Princess
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
.•° Mystic Falls
Zenedoboz :
Keresem :
.•° Myself... and my memories
Léptek száma :
127
Az álarc mögött :

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba EmptyVas. Nov. 29, 2020 4:42 pm

my one and only, ElenaNem válaszoltam a kérdésére, csak megfogtam a kezét és elindultam. Nem érdekelt most semmi, nem számított semmi, és a világon mindent a tóparti házon kívül hagytam, ahogyan átléptem a küszöböt. Jelenleg csak az volt fontos, hogy Elena élt - már amennyiben egy vámpír élőnek számított -, semmi baja nem volt, és visszakapta az összes emlékét, ezzel megszabadulva annak a pokolbéli ribancnak a láncaitól. Nem tudom, mire készült Katherine, de jobban járt, amíg nem került a szemem elé.
A fürdőszobában mindent előkészítettem, meleg, fülledt, édeskés illat lepte be a szobát, ami a forró habfürdőnek volt köszönhető. És tényleg azt akartam, hogy ha csak fél órára is, de engedjük el a múltat, tegyünk úgy a lánnyal, mintha nem szakítottak volna el egymással minket.
- Mert az egész csak egy rémálom most már - feleltem csendesen, majd a csók után vetkőzni kezdtem, és azt hiszem, ez is segített Elenának kikapcsolni - még jó, hogy segített, elvégre nem akármilyen látvány tárult elé ahogy megváltam a pólómtól! Kíváncsi pillantással követtem a felsője útját a földig, aztán elkaptam, hagytam, hogy kibontsa az övemet és a nadrágomat, majd szorosan átöleltem. Élveztem az ujjai érintését a bőrömön… olyan rettenetesen régen volt már, és mindez ebben a pillanatban rám szakadt. A felismerés belém villant, hogy hány számolatlan hónap és év telt el, mióta utoljára láthattam a mosolyát, megérinthettem őt és érezhettem az illatát. Úgy éreztem hatalmas súly hullott le rólam. Ám ahogy bocsánatot kért ismét, kicsit eltoltam magamtól, hogy a szemébe nézhessek.
- Nem, nem, nem. Nem figyeltél: elfelejtjük egy kis időre az egészet, most ez meg sem történt, csak mi vagyunk, és a kád víz meg a pezsgő - simítottam végig az arcán a hüvelykujjammal, és finoman ráztam a fejemet. Tényleg nem akartam foglalkozni a történtekkel, csak Elenával, mert végre együtt voltunk, és úgy éreztem, járt nekünk mindez. A hátán pihenő kezemmel gyors mozdulattal kikapcsoltam a melltartóját, majd megfordítottam őt, a mellkasom a hátának simult, kezeim a derekánál simultak a bőrére. Szemben velünk egy tükör volt, ami bár bepárásodott a meleg gőztől még látszódtunk benne valamennyire. Ujjaim lejjebb csúsztak és kibontották a farmernadrág gombját és cipzárját a lányon, majd a fehérneműjével együtt letoltam a fenekéről.
- És most irány a kád - suttogtam rekedt hangon Elena fülében a szavakat, miközben ujjaim belemélyedtek a bőrébe egy pillanatra és hozzásimultam teljesen. Számomra ő volt a világ csodája, és bármit megtettem volna érte.
Elengedtem miután belecsókoltam a nyakába, hogy aztán én is kibújjak a maradék ruhámból, s ha már a habok között voltunk, kibontattam a pezsgőt, melynek dugója finom pukkanással adta meg magát. Kitöltöttem a gyöngyöző arany színű italt, majd átnyújtottam a poharat a nőnek.
- Ránk - hajoltam közelebb, hogy megszűntessem azt a kevés távolságot is, ami köztünk volt, ahogy egymással szemben a kádban ültünk. - Szeretlek! - összekoccintottam a poharainkat, ha Elena nem akart mást mondani, majd megcsókoltam, most hosszabban, mint mikor megérkeztünk a fürdőbe.under glorious suns
with the freedom that
comes with the truth

i was and you were happy


You want a love that consumes you.


You want passion, an adventure, and even a little danger.


Damon Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Fürdõszoba NJevagn
D szint:
Milk tooth
Ez az én történetem :
Titulus :
the badass vampire
Kapcsolatban :
with my one and only vampire girl, Elena
Fürdõszoba Tenor
Tartózkodási hely :
everywhere, she is
Zenedoboz :
Keresem :
i want you by my side
so that i never feel alone again

they've always been so kind but now
they've brought you away from here
i hope they didn't get your mind,
your heart is too strong anyway
we need to fetch back the time
they have stolen from us

Fürdõszoba Tumblr_ndayclbNfM1s3ad1ro4_250
Léptek száma :
52
Az álarc mögött :
szuszu

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba EmptyCsüt. Okt. 29, 2020 8:20 pm
To: Damon Salvatore


I just wanna be by your side

Egész út alatt Damont figyeltem, más nem tudta lefoglalni a gondolataimat, sem pedig a tekintetemet. Szükségem volt rá, hogy lássam, halljam őt, érezzem… még mindig nehéz volt elhinnem, hogy visszatértem és ráadásul úgy, hogy hellyel-közzel minden rendben volt velem. Mindenki életben volt, legalábbis nem tettem kárt senkiben és Katherine terve nem jött be. Igaz, ezt akkor fogom tudni kijelenteni száz százalékosan, ha mindenki megbocsát. Ezt viszont nem várhatom el. Habár minden, amit hittem, Katherine és Sierra hatása miatt volt, de utólag belegondolva… néhány dologban igaza volt a „sötét” felemnek. Bonnie számtalan alkalommal áldozta fel a saját boldogságát miattunk, és Caroline talán jogosan nem bírt engem sokáig. Vagyis… abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán barátnők voltunk-e valaha. Az én szemszögemből igen, de vajon ő mit gondol?

A tóparti ház szerencsére elvonta a figyelmemet, újra csak Damonre koncentrálhattam. Mondjuk úgy, sikerült kikapcsolnom kicsit. Nem tudtam, mire készül Damon, így csak figyeltem, ahogy megragadja a pezsgőt és a poharakat, majd a kezemet. Elmosolyodtam.
- Hova megyünk…? – Érdeklődtem halkan, miközben utána lépkedtem, fel a lépcsőn, egyenesen a fürdőszoba felé. Ahogy belökte a vállával az ajtót, meglepve néztem körbe a gyertyákra és a habos fürdővízre. Idejét sem tudom, mikor volt ilyesmiben részem. Olyan volt, mintha minden rendben lenne, vagy, ha sosem mentem volna el… ha az utóbbi évek nem történtek volna meg. Csak Damon és én, és a tóparti ház, meg a boldogság. – Gondolatolvasó vagy? Épp azt pörgettem magamban végig, hogy mennyi minden történt, de most, hogy itt vagyunk, mintha mindez csak egy rémálom lett volna – Magyaráztam a szemeit fürkészve, majd viszonoztam a csókját, amennyire tudtam. Aztán lehunytam a szemeimet, így fogadva az orr puszit. Ahogy elengedett, utána pillantottam. A mosolyom levakarhatatlan volt és újra meg újra végigfuttattam a tekintetemet a férfin, miközben megvált az ingétől. Ezután követtem a példáját és kibújtam a felsőmből, amit leejtettem magam mellé a földre. Aztán Damonhöz suhantam; egyszerűen nem bírtam várni. Az övéhez nyúltam, hogy kioldjam és elkezdjem megszabadítani a nadrágjától. – Hiányoztál, Damon… és sajnálok mindent – Suttogtam, miközben a kezeimet a hátára csúsztatva simítottam végig rajta.


From: Elena Gilbert


337 words ❀ silhouette ❀ note: i love you Fürdõszoba 3993946357kredit
Just a little change. Small to say the least.


Both a little scared. Neither one prepared... Beauty and the BeastDamon Salvatore szívét megdobogtatta
Elena Gilbert
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Fürdõszoba Tumblr_inline_ompvi0GBgY1tdkbvo_500
C szint:
Molar
Ez az én történetem :
Titulus :
.•° Warrior Princess
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
.•° Mystic Falls
Zenedoboz :
Keresem :
.•° Myself... and my memories
Léptek száma :
127
Az álarc mögött :

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba EmptyKedd Szept. 29, 2020 11:24 pm


my one and only, ElenaAz érintését élveztem, ahogyan a mellkasomra simultak az ujjai. Szerettem volna ha így maradunk, de valahogy nem lepett meg, amikor elhúzta a kezét. Kristálytisztán élt az elmémben, hiába voltam kikapcsolva, hogyan fúródtak a mellkasomba az ujjai, és hogyan fúródtak az enyémek az ő bőre alá.
– Tudom – feleltem végül egy keserédes mosollyal és egy bólintással, majd a hajába csókoltam. Nem akartam erőltetni a dolgokat. Ismertem ezt a helyzetet, tudtam, hogy kell egy kis idő, amíg feldolgozza a történteket. És ez így volt rendben. Ezért sem ellenkeztem, amikor felhozta a tóparti házat.
Nem akartam magára hagyni Elenát, de azt sem akartam, hogy a kriptában töltsük az időnket. Ennél sokkal jobb időtöltést is el tudtam képzelni, hiszen a sírbolt mindig a veszteségeinkre emlékeztetett, s önszántamból biztosan nem jöttem volna kifejezetten ide. A csókja viszont megnyugtatott, tudtam, nem fog összeomlani, amíg visszaérek. Egy pillanatig olyan erősen kapaszkodott belém, hogy azt hittem, nem is fog elengedni, így átöleltem a derekánál fogva, és csak élveztem, ahogyan az ajkaink és a nyelvünk találkozott.
Aztán ahogyan elsuhantam, olyan sebesen tértem vissza a kocsival. A hátsó ülésen egy kis táskával, beledobáltam néhány ruhát Elenának és magamnak is, mert fel voltam készülve arra, hogy pár éjszakát a tóparti házban töltünk majd. Stefannak pedig meghagytam, hogy ne aggódjon és ha szüksége van rám telefonon elérhető leszek. Amint Elena beszállt az autóba elindultam. Egészen felszabadultnak éreztem magamat. Egyik kezemmel átnyúltam a váltó felett és megfogtam a barátnőm kezét, s csak akkor engedtem el, ha nagyon muszáj volt a vezetés végett.

Órákkal később már a tóparti nyaralóban voltunk, szemmel láthatólag Elena ellazult, hogy távolabb kerültünk Mistyc Falls-tól, és ezt teljesen megértettem. Az elmúlt időszak számára nem túl kedves emlékekkel telt meg ebben a városban. Ezért is döntöttem végül úgy, hogy a fürdőszobában mindent elrendezek, hogy neki csak élveznie kelljen a forró fürdőt. Gyertyákat gyújtottam, forró vizet engedtem és hatalmas habot csináltam. A konyhában még egy pohár pezsgőt is találtam, s felkapva az üveget, meg két poharat ragadtam kézen Elenát és húztam a fürdő felé.
– Csak hogy kicsit elengedd magad – löktem be az ajtót a vállammal, majd lepakoltam az üvegneműt, és a nő felé fordultam. – Most ne gondolj semmire, ami eddig történt. Csak vegyél egy mély levegőt, és fújd ki, és élvezd, hogy újra együtt vagyunk – az arcát a kezeim közé fogtam óvatosan, aztán csókot leheltem az ajkaira, majd egy kisebbet az orra hegyére. Tényleg szerettem volna, ha kicsit elengedi a történteket, legalább egy órácskára. Azután elengedtem és vetkőzni kezdtem. – És persze a látványomat – emeltem meg kissé a szemöldökömet, egy hatásvadász mosolyt villantva Elenának, miközben sztriptíz táncosokhoz hasonló mozdulatokkal váltam meg az ingemtől. Bár nem volt zene, én így is élveztem a dolgot. Végtelenül megnyugtatott és feldobott, hogy visszakaptam Őt.under glorious suns
with the freedom that
comes with the truth

i was and you were happy


You want a love that consumes you.


You want passion, an adventure, and even a little danger.Elena Gilbert szívét megdobogtatta
Damon Salvatore
Vámpír
a legsötétebb rémálmod
Fürdõszoba NJevagn
D szint:
Milk tooth
Ez az én történetem :
Titulus :
the badass vampire
Kapcsolatban :
with my one and only vampire girl, Elena
Fürdõszoba Tenor
Tartózkodási hely :
everywhere, she is
Zenedoboz :
Keresem :
i want you by my side
so that i never feel alone again

they've always been so kind but now
they've brought you away from here
i hope they didn't get your mind,
your heart is too strong anyway
we need to fetch back the time
they have stolen from us

Fürdõszoba Tumblr_ndayclbNfM1s3ad1ro4_250
Léptek száma :
52
Az álarc mögött :
szuszu

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba EmptyPént. Ápr. 07, 2017 12:06 pm

***Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Fürdõszoba 73Gher5
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Fürdõszoba LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Fürdõszoba AavKTjb
Tartózkodási hely :
℘ Look around
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
911

Fürdõszoba Empty
TémanyitásFürdõszoba Empty


Ajánlott tartalom


Fürdõszoba Empty
 

Fürdõszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal