Vas. Május 30, 2021 12:16 pm
| Amelia Morgenstern Kötött Play by: Caity Lotz |
Státusz Szabad Csoport Hunter Rang Az Ötök Testvériségének egyik vezetője Tartózkodási hely Denver Foglalkozás Vadász Kapcsolatok Isaac Lestrange, Larissa Blackwell, Reagan Blair, Casitel Doyle, Sedrick Delgado, beavatott vadászok
|
Ahogyan én látlak... ℘ Sosem volt egyszerű életed. A szüleid vadászok voltak, s végül életüket veszítették egy vámpír vadászat során; árva lettél, de volt valaki, aki mindent megtett azért, hogy ne kelljen végül árvaházba kerülnöd. Ő volt Isaac; a te fogadott bátyád. Igen, olyanok voltatok egymás számára, mint a testvérek és mindent megtettetek egymásért. Viszont, amint Isaachez és az ő apjához kerültél, lassan rájöttél, hogy Isaacnek nem éppen idilli az élete. Téged az apja sosem bántott, de őt rendszeresen (s nem előtted, sőt, előled nagyon is rejtegetve volt a dolog), aminek megvoltak az okai; a lényeg viszont az, hogy Isaac sosem beszélt neked ezekről a dolgokról. Nem akart belekeverni. ℘ Mondhatni, te tartottad Isaacben a lelket, ha tehetted, elrángattad a családi fészekből, hogy a szabadban lehessetek. Igazából lehet ez az egyik oka annak, hogy elkezdtetek vadászatot tanulni; te a szüleidtől amúgy is kaptál egyféle alapot, azt igyekeztél Isaacnek átadni. Fejlődtetek, napról-napra egyre jobbak voltatok, mígnem… végül kimerészkedtetek terepre. Ott történt meg a tragédia, az, hogy a dolgok annyira elfajultak, miszerint egy vámpír kishíján megölt téged. Elájultál, s Isaac azt hitte, meghaltál; ez volt az a pont, amikor magadra hagyott téged és minden mást: megszökött. ℘ Mikor magadhoz tértél, Isaac apját láttad az ágyad mellett. Ő volt az, aki kiment érted és… lényegében megmentett. Eleinte rajtad kereste Isaacet, de nem tudtál neki semmit mondani róla. Úgyhogy feladta egy idő után… és már nem is érdekelte, hol a fia: hiszen mindig is gyűlölte őt. ℘ Te is leléptél tőle, mikor idősebb lettél, s kiváló vadásszá fejlődtél. Az utóbbi időben pedig furcsa álmaid vannak egy mágiával átitatott kardról. S arra is figyelmes lettél, hogy valami jel elkezdett kirajzolódni a karodon… fogalmad sincs, mi történik veled, de azt tudod, hogy az életedet meg fogja változtatni. ℘ Apropó, fogalmad sincs róla, hogy ez a változás majd Isaachez vezet - hiszen évek óta nem láttad, azt sem tudod, él-e még egyáltalán vagy mi lett vele. Hogyan fogsz reagálni a fogadott bátyádra, Amy? Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|