Vas. Május 30, 2021 1:04 pm
| Heather Blanchard Kötött Play by: Alexandra Daddario |
Státusz Szabad Csoport Hunter Rang Beavatott vadász Tartózkodási hely Denver Foglalkozás Vadász Kapcsolatok Damien Blanchard, Castiel Doyle, többi vezető
|
Ahogyan én látlak... ℘ Az édesanyád meghalt, mikor az öcsédet hozta haza egy születésnapi partyról - autóbaleset. Csak az öcséd, Damien élte túl az esetet, s apátok azóta is elítéli a saját tulajdon fiát. Sőt mi több, gyűlöli. Őt okolja azért, amiért az édesanyjátok már nem lehet veletek. Viszont a te kapcsolatod Damiennel mindig is jó volt. Imádod az öcsédet és bármit megtennél érte. Terelgeted az útján, mellette állsz, ha kell. Ám... ℘ Évekkel ezelőtt Damiennek nyoma veszett. Egy este úgy ment el otthonról, hogy azt mondta, nem kell megvárnod ébren. Eltűnt. Hetekkel később megtudtad, hogy a barátnője, Clarissa szakított vele. De Damient nem találtad meg. Nem tudtad telefonon elérni és a rendőrség sem találta meg. Azóta a rendőrség halottnak nyilvánította, holttest nélkül, azonban te kételkedsz abban, hogy így lenne... hogy halott lenne. Minden erőddel azon vagy, hogy megtaláld. ℘ S a keresés közben váltál vadásszá. Minél inkább belemerültél a város rejtélyeibe, titkaiba, annál inkább megláttad azt a természetfeletti világot, mely mindvégig itt volt New Orleansban. Egy éjjel rád támadt egy vámpír, de ügyes voltál és sikerült megölnöd. Azóta vadászol. S azóta már az Ötök testvériségéhez tartozol, ahová Castiel vitt el. Látta benned a lehetőséget, azt, hogy mire is vagy képes. Beavattottá váltál, s azóta Denver és New Orleans közt ingázol. ℘ Mi lesz, ha rájössz, hogy az öcsédből vámpír lett? Már nem álltok egy oldalon. S a vadászösztön, mely egész testedet átjárja, arra fog sarkallni, hogy öld meg őt... Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|