Vas. Május 30, 2021 1:27 pm
| Zack Reed ✟ Kötött Play by: Misha Collins |
Státusz Halott Nem igényelhető Csoport Hunter Rang Az Ötök Testvériségének egyik vezetője volt Kapcsolatok Reagan Blair, Larissa Blackwell, Castiel Doyle, Hazel Rhian Wallace ✟, Skyler Hastings, Killian Lacroix
|
Ahogyan én láttalak... ℘ Jelen voltál, mikor az Ötök felemelkedtek és létrejött a jelenlegi formája. Egyike voltál az első kiválasztottaknak. Mágiát kaptál, hogy felvedd a harcot a gonosz ellen. Az egész életedet arra tetted fel, már gyerekkorodtól kezdve, hogy megtisztítsd a világot az ártó lelkektől. ℘ A vezetők között úgy érezted, otthonra leltél. Családra. Larissával különös gonddal bántál, segítetted, ahol tudtad, míg Castielt igyekeztél a magad módján terelgetni, segíteni. Egyedül Blair volt az, aki valamiért távolabb állt tőled. ℘ Az egyik beavatottal, Skylerrel viszont különös kapcsolatba bonyolódtál. A tanítványod volt, rengeteget tanult tőled, de közben amolyan "se veled, se nélküled" viszony is kialakult köztetek. Nem akartál engedni az érzéseidnek, Zack? Sosem tudjuk meg, mit éreztél valójában. ℘ Az életeddel semmi gond nem volt egészen addig, míg a tested felett valaki át nem vette az uralmat. Egy másik lélek volt az. A végsőkig küzdöttél, de hiába. Képtelen voltál kilökni őt magadból. Egy biztos viszont: sokan emlékeznek rád még ma is, s ez így is marad. Adott képességek Nem rendelkezett vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|