Vas. Május 30, 2021 1:24 pm
| Hazel Rhian Wallace ✟ Kötött Play by: Eiza González |
Státusz Halott Nem igényelhető Csoport Hunter Rang Az Ötök Testvériségének egyik vezetője volt Kapcsolatok Zack Reed ✟, Reagan Blair, Castiel Doyle, Larissa Blackwell, Isaac Lestrange, Damien Blanchard, Alesea R. Hyland
|
Ahogyan én láttalak... ℘ Te voltál az utolsó vadász a régi Ötök Testvériségéből. A kard mégis úgy határozott, hogy téged is felemel és mágiával jutalmazott. Azonban az Ötök Testvérisége tényleg merőben más volt, mint amihez te hozzászoktál. A mágián túl több kötöttséggel járt és azzal, hogy a vezetők nem szétszéledve voltak a világban, hanem Denverben: egy helyen. Nehezen találtad az összhangot a társaiddal. Talán senki nem is került hozzád közel. Sőt, Isaac igencsak ellenszenves volt, hiszen árulónak hitt téged, amiért az egyik vámpírral, Damiennel elég közeli viszonyban vélt látni. ℘ Végül az Ellenállás, aki veletek teljesen ellentétes nézeteket vall, csapdába csalt titeket. Egy démon átvette feletted az uralmat. Az utolsó pillanatig küzdöttél és sikerült néhány pillanatra visszanyerned az uralmat magad fölött, így megmentetted Castielt és magaddal végeztél. ℘ Halálod nagy port kavart Damien és Heather életében is, ugyanis Te hoztad újra össze a testvérpárt. Adott képességek Nem rendelkezett vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|