Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneCheesman Park

Folyosók - Page 2 Empty
Yesterday at 9:16 pmSzökõkút

Folyosók - Page 2 Empty
Yesterday at 9:07 pmFell Templomának romjai

Folyosók - Page 2 Empty
Yesterday at 5:38 pmCharlotte Grey

Folyosók - Page 2 Empty
Yesterday at 2:31 pmKívánságkosár

Folyosók - Page 2 Empty
Yesterday at 9:30 am...but it's ecstasy

Folyosók - Page 2 Empty
Yesterday at 12:52 amLarissa Blackwell szobája

Folyosók - Page 2 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 11:56 pmFolyosók és márványlépcsõk

Folyosók - Page 2 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 10:45 pmKai & Sera - Walking on wire

Folyosók - Page 2 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 4:33 pmFolyosók

Folyosók - Page 2 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 3:32 pmTrevor Gillies

Folyosók - Page 2 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:42 pmCameron Gillies

Folyosók - Page 2 Empty
Szomb. Aug. 08, 2020 2:31 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

18 Hozzászólások - 32%
9 Hozzászólások - 16%
5 Hozzászólások - 9%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%

Share
 
Folyosók
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 10:44 pmTo: Carmen, Corni & Vincent

Felvont szemöldökkel hallgattam végig. Nehéz volt elképzelni, hogy nem hisztizik, ha összekeni magát. Előítéletes voltam továbbra is, pedig le kellett volna vetkőznöm ezt egy kicsit. Csak a saját dolgomat nehezítettem meg vele.
- Akkor a graffitis ötleted megvéve. Csináljuk. – Bólintottam is egy aprót. Jó ötletnek tűnt, tényleg. Kíváncsi voltam, mit hozunk ki belőle.
Ahogyan Vincentből és Corniból is. Féltem kissé, hogy nem mennek bele, főleg Vincent első reakciója kapcsán.
- Pontosan ezt szeretnénk. Jó alapanyag lennétek – A tekintetem a vörösre vándorolt, mikor ő is megszólalt. – Oh, ne viccelj. Fotogén vagy nagyon is és gyönyörű – Rákacsintottam, aztán örültem, hogy belementek mindketten. Viszont Carmen reakciója meglepett. Az ölelése Vincentnek… Mikor lett ennyire nyitott? Lehet, tényleg rosszul ítéltük meg ezt a lányt Scarlettel? Értetlenül néztem addig a vöröskére, amíg Carmen hozzá nem ért a karomhoz. Köhintve rápillantottam.
- Carmen, nyugi! – A hevességén csak mosolyogni tudtam. – A vörös-fehér jó, vagy esetleg vörös-fekete. Tüzes… valami olyasmi kellene, ami igazán jellemzi a témánkat – Felvontam a szemöldökömet, majd visszaemeltem a tekintetemet én is a párosra.
Carmen utolsó ötletére felnevettem és Vincentre pillantottam.
- Gondolom ebbe neked is lesz némi beleszólásod, ugye? Bár amúgy viccen kívül, kiemelné a szemed. A fotón jól mutatna – Bólogattam, majd a lányra néztem és végigmérve elképzeltem őt a lepedővel maga előtt. Kívánatosnak találtam, már így gondolatban is, de ő tiltó listán volt a számomra. Ő Vincenté. Már ha végre erőt vesz magán a srác, hogy a barát zóna falait lerombolja. Ideje lett volna.

240 words ● -
●●You ever wonder
what we could have been?
Lucas Lawrence
Boszorkány
mágia birtokosa
Folyosók - Page 2 Ni7wLra
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
19
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 9:58 pmLucas & Carmen


Elgondolkodtam Lucas szavain. Tényleg így lett volna? Pedig szándékosan nem zártam ki senkit, vagyis nem akartam, egyszerűen csak egyedüllétre volt szükségem és Cornin kívül senki sem erősködött, hogy áttörjön a falaimon. Ahogy Lucas előállt egy B tervvel, kissé feszengve mosolyogtam rá és reméltem, Corniék igent mondanak. Tartottam tőle, ki mást találna helyettük és hogyan alakulna úgy az egész fotózás...
- Pedig szeretem összemaszatolni magam. A festés végén sem győzöm levakarni magamról a színeket. - Pont ezt szerettem benne annyira, hogy kézzel-lábbal bele tudtam élni magam. - Az agyagozásban is ez a jó, hogy nem maradsz steril utána. - De elég sok ötletünk volt ahhoz, hogy agyagozni ne kelljen, szerintem. Bár ezt még ráértünk megbeszélni később. Most arra koncentráltam, hogy meg tudjuk győzni Corniékat. Vincent visszakérdezésére helyeslőn bólogattam.
- Meg csokit is veszünk nektek, meg amit csak akartok! Légyszi! - Kérlelőn összeérintettem a tenyerem, úgy fürkésztem őket. Ahogy a lány beadta a derekát, Vincentet kezdtem el szuggerálni, és ahogy ő is rábólintott, lelkesen Lucasra mosolyogtam. Kedvem lett volna a nyakába ugrani örömömben, de moderáltam magam és helyette inkább Vincentet öleltem meg. - Szuper szupi, nagyon köszönjük!!
Hamar elszakadtam tőle, ha nem tolt el még hamarabb és Lucashoz fordulva megérintettem a karját. Egyből megrohamoztak az ötletek.
- Keresnünk kell egy helyet, ahol nyugodtan dolgozhatunk, meg ahol megfelelően be lehet állítani a fényeket. Kell majd díszlet is, vehetnénk vörös szatént. Lehetne az egész színvilág vörös-fehér, vagy esetleg valami törtebb árnyalata? Mit gondolsz? - El is felejtettem néhány pillanatra, hogy nem kettesben vagyunk, úgyhogy sietve visszafordultam hozzájuk.
- Ó, a konkrét koncepciót még nem beszéltük meg, csak most kaptuk előző órán a feladatot, de a bujaságot kell megörökítenünk egy fotósorozatban. Olyan gyönyörűen mutatnátok együtt! Beállítjuk majd a fényeket, meg kaptok valami lepedőt magatok köré, oh, Cornit ki is kell festeni, de szerintem Vincent szemét is kihúzhatnánk... - kezdtem el csacsogni, mely a lelkesedéstől elég végeláthatatlannak tűnhetett a külső megfigyelők számára.dallam ■ szupcsiii
■■
Carmen Callaway
Boszorkány
mágia birtokosa
Folyosók - Page 2 KNSrLNb
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
11
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 9:35 pm


Don’t get too close It’s dark inside

Though this is all for you Don't wanna hide the truth
Bár nem akartam titkolózni, egyben választ sem szerettem volna adni. Ugyanis én magam sem voltam biztos benne. Rengeteget olvastam a démonokról, arról, képesek-e gyermeket nemzeni, vagy hogy mi hogyan működik a fajtájukkal kapcsolatban, de a válasz… azt a válasz, amit találtam, nem akartam tudomásul venni. Mert ha igaz, akkor anyámat én öltem meg, azért, hogy élhessek. Nem szimplán szülési problémák léptek fel, hanem én szívtam el belőle az életenergiát. Elmerengtem, hogy vajon miért érdekel, miszerint egy olyan nő, akit sosem ismertem, halott, majd igyekeztem visszarázni magamat a valóságba.
- Hát, ez bonyolult – Nyögtem ki végül erőtlenül, egy sejtelmes mosollyal az arcomon. Az ő válasza sem volt túl kielégítő, de jobbnak láttam nem firtatni. Bár egyszer, amikor olvasgattam, rábukkantam egy fejezetre egy másik fajról. Már nem rémlik pontosan, hogyan nevezték őket, de az tisztán rémlett, hogy az elemeket irányították. Mint az előbb Cornelia.
- Hm – Biccentettem egy aprót, majd az érkezőkre vándorolt a tekintetem. Figyeltem, hogyan ölelgeti meg a szőkeség az én vöröskémet. Féltékenység lobbant bennem, amit hamar legyűrtem. Úgy éreztem, mintha képes lennék ártani neki. Megráztam gyengén a fejemet, megköszörültem a torkomat és így hallgattam végig a lányt. Segítség? Miféle? Kérdőn pillantottam Lucasra, aki elkezdte kifejteni a dolgot.
- Fotózás? Azt akarjátok, hogy legyünk a modelljeitek? – Némileg szúrósan néztem Lucasra. Reméltem, hogy nem azért találta ki, hogy… hogy összeboronáljon Cornival. Nem kértem asszisztálást az életemhez. De tényleg. Azonban úgy tűnt, nem erről van szó, hanem tényleg egy iskolai feladatról. Hümmentettem és hagytam, hogy Corni válaszoljon előbb. Meglepett, hogy egyből belement, de így… miatta nem volt kedvem ellenkezni. Megadón felemeltem a szabad kezemet.
- Jó, legyen. De csak azért, mert Corni vállalja. Ha ő megy, akkor én is – Sóhajtottam egyet, majd kortyoltam az energiaitalomból. – Miféle fotókra gondoltatok? – A tekintetem felváltva járt Lucas és Carmen között.

294 words ❖ demons ❖ note:  Folyosók - Page 2 1036049602    
So they dug your grave and the masquerade


Will come calling out at the mess you made


Vincent Medison
Kambion
démoni félvér
Folyosók - Page 2 LTeive3
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
13
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 9:16 pm


Vin & Corni


Elmosolyodtam Vincent válaszán. Jól esett, hogy a szárnyai alá venné az öcsémet, melengette a szívem, mennyivel másabban állt hozzá, mint a legtöbb barátom. Igaz, hogy Jus viselkedése nem igazán érdemelt túl nagy rokonszenvet senkitől, de azért így is hozzá lehetett állni, ahogy Vin tette.
- Mágia? De hogy...? - Nem értettem. Carmen is boszorkány volt, így tudtam a létezésükről, Vincent mégis mikor, hogyan? Mintha kezdett volna összeállni a fejemben a kirakós, mégis féltem kinyitni a szemem és megnézni a képet. Inkább elhessegettem, ürügyként használva a közeledő Carmenéket. A kérdésre azért sejtelmesen elmosolyodtam.
- Nem, nem vagyok. - tetszett, hogy kicsit húzhattam az agyát. Nem akartam, hogy azt érezze, csak ő változott a távol töltött évek alatt; viszont erről mindenképp beszélni szerettem volna vele. A guardian-szerepemről, és az ő mágiájáról is.
- Sziasztok! Uhh. - fogadtam a nyakamba boruló szőkeséget és viszonoztam az ölelését, aztán érdeklődve a másik fiúra néztem. Látásból ismertem őt, meg aztán a pletyka is utolért vele kapcsolatban. Szinte az összes szaktársam oda és vissza volt tőle. Mégis mit akart pont Carmennel? A közös munkájuk hallatán a gyanakvásom egyből enyhült, elmosolyodtam. Egyikőjükről a másikra néztem, ahogy vázolták az ötletüket. Ártatlan fotósorozatnak hangzott, szóval miért is ne?
- Nem tudom, mennyire vagyok fotogén, de szívesen segítek, persze. Mikor lenne a dolog és mennyi időről lenne szó? - Elég sűrű volt a menetrendem, de Carmenre bármikor szakítottam időt. Sokat segített nekem, az volt a minimum, hogy én is segítek neki, főleg azok után, milyen tragédia érte néhány hónapja. Örültem, hogy végre újra szocializálódik. Kérdőn Vincentre néztem, ő is benne van-e, és ha esetleg győzködésre szorult volna, akkor kérlelni kezdtem a pillantásommal.


zene ■ szőkém~
■■
Cornelia Tyler
Guardian
angyali kiválasztott
Folyosók - Page 2 H88Cl2a
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
7
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 7:55 pmTo: Carmen, Corni & Vincent

Jogos volt, amit mondott. Senki sem kérdez tőle. Viszont nem bírtam ki, hogy ne szólaljak meg.
- Nem is hagysz rá igazán lehetőséget, nem? Mármint bocsánat, de elég zárkózottnak tűnsz. Nem hiszem, hogy túl sokan meg mernek téged közelíteni – Hanyagul vállat vontam.
Ami Corneliát és Vincentet illette, nem voltam benne biztos, hogy rá tudjuk venni őket, de egy próbát megért. Ha ők nem, akkor… nos, nekem volt egy tippem, kit kérhetnénk fel női modellnek. Akaratlanul is Scarlett jutott eszembe. Ő talán még pikánsabb fotókba is belement volna. Khm.
- Meglátjuk. A remény hal meg utoljára – Felnevettem, majd sóhajtottam. – Meggyőzük őket. Talán. De ha mégsem, van jelöltem női modellre, nyugi – Tettem hozzá, miközben rákacsintottam. Így haladtam tovább, s így válaszoltam a kérdésére.
- A magány szar dolog. Szerintem az ember becsavarodik tőle egy idő után. Mindenkinek szüksége van valakire. Néha pedig a felszínes kapcsolatok is elegendőek… amíg rá nem találunk az igazira – Sóhajtottam, lazán a vörös tincseimbe túrva, majd megráztam a fejemet.
- Nem azt mondtam, hogy idegen tőlünk. Hanem inkább úgy mondom, nem néztem ki belőled, hogy összemaszatolod magad a sprayvel. – Vigyorogtam. Elképzeltem, hogyan fúj tele egy egész falat színes sprayvel és ebből mennyi ragad rá. Meg rám. Ez ezzel járt.
Ahogy elszaladt mellőlem a lány, picit meglepődtem. Azt hittem, nincsenek közeli barátai, de… ahogy Cornelia nyakába ugrott, kezdtem kételkedni a dologban. Elgondolkodtam, majd beérve megálltam mellettük. Carmen nem köntörfalazott túl sokáig és kissé kellemetlenül éreztem magamat. Talán amiatt, hogy hülyének néznek minket, de… végül egy sóhaj után megszólaltam.
- Közösen kell elkészítenünk a portfóliónkat és úgy gondoltuk, hogy az egyik művünk rólatok készülne. Egy sima, mezei fotózásról lenne szó. – Néztem felváltva hol Vincentre, hol Corneliára. Nem tudtam, belemennek-e. – Persze, megértjük, ha nem vállaljátok, deeee… rajtatok kívül nehéz lenne jó alanyokat találni. Komolyan. Fizetünk egy vacsit nektek, vagy amit akartok – Lekenyerezés? Mondjuk. Bár nem hittem, hogy beválik, de hangulat oldásnak talán jó volt.

313 words ● -
●●
You ever wonder
what we could have been?
Lucas Lawrence
Boszorkány
mágia birtokosa
Folyosók - Page 2 Ni7wLra
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
19
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 6:42 pmLucas & Carmen


- Senki nem kérdez. - Úgy nehéz valakiről többet megtudni, ha mindenki csak pletykálkodik, de az igazságra senki sem kíváncsi. Örültem, hogy tovább lendítjük a témát, nem akartam reagálni a megjegyzésére.
- Tényleg? De jó, akkor biztos belemennek, ha már ketten is megkérjük őket. - Corni az én kedvemért, Vincent meg miatta. Ellenállhatatlan ajánlat, mondjuk egy kicsit aggasztott, hogy a lány talán akadékoskodni fog a téma miatt, de majd megoldjuk valahogy. Végül is nem kellett semmi durvára gondolni, csak egy egyszerű fotózás...
Meg akartam kérdezni, magányos-e, de végül nem tettem. Úgy tűnt, hárítaná magáról a témát, én meg nem akartam tolakodni.
- Ez az egyik véglet, de van, aki inkább elzárkózik, ha magányos, mert túl sokszor megsérült már ahhoz, hogy ki merje újra adni magát. - megértettem, ha Lucas ezt csajozással vezette le, de nekem nem ment volna. Én minél magányosabbnak éreztem magam, annál mélyebbre bújtam a takaróm alá. Tudtam, hogy önsajnálattal nem fogok változtatni semmin, mégsem érdekelt, mert nem maradt sem erőm, sem bátorságom nyitni mások felé.
- Csak egy ötlet, de ha szerinted túl idegen tőlünk... - Szívesen kipróbáltam volna a graffitit Lucasszal, viszont nem ellenkeztem, ha szerinte hülyeség. A szavaira lassan elmosolyodtam, aztán ahogy befordultunk a folyosóra, ismerős vörösséget szúrtam ki. Felderült az arcom és egyből integetni kezdtem.
- Corniii! Sziasztok! - Előre siettem néhány lépéssel, hogy a lány nyakába tudjak ugrani. Röviden megölelgettem, aztán visszahúzódtam Lucas mellé. - Pont titeket keresünk. Lucasszal együtt fogunk dolgozni egy közös órai projekten és óriási szükségünk lenne a segítségetekre. - A lehető legkérlelőbb, legédesebb pillantásomat vetettem be hol Cornira, hol Vincentre nézve, aztán Lucasra sandítottam, hogy folytassa a meggyőzést.


dallam ■ szupcsiii
■■
Carmen Callaway
Boszorkány
mágia birtokosa
Folyosók - Page 2 KNSrLNb
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
11
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:55 pm


Don’t get too close It’s dark inside

Though this is all for you Don't wanna hide the truth
Felvontam a szemöldökömet a szavakra és a fejcsóválásra. Szusszantam.
- Ezt úgy mondod, mintha esélyem se lenne. Pedig van. Az öcséd klassz srác, biztos megérti majd a dolgot – Bólintottam is, majd a kérdésre ártatlanul vállat vontam. Nem voltam az, aminek titulált. Inkább más voltam, de nem akartam ezt szavakkal kifejezni. Használtam a képességemet és láttam, hogy megleptem vele. De nem annyira, mint azt elsőre gondoltam volna.
- Trükk? Ez nem trükk, hanem mágia – Jegyeztem meg sejtelmes hangon, majd hátrébb léptem és kortyoltam az energiaitalomból. Jólesett.
Kissé meglepődtem, ahogy az egész gép rázkódni kezdett. Kissé felszegtem az állam, kérdő pillantással mértem végig a lányt. Aggasztott, amit csinált. Ő csinálta, nem? De.
- Boszorkány vagy? – Suttogtam a kérdést, de csak azért, mert már a közelünkben voltak Lucasék. Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni Cornit, sem pedig magamat. – Mondjuk, te nem tűntél meglepettnek annyira – Tettem hozzá halkan, majd megköszörültem a torkomat és a padhoz lépve felkaptam a szabad kezembe a táskámat. A vállamra kaptam, így fordultam vissza Cornihoz, még mindig kíváncsian vizslatva, miközben úgy éreztem, a félelem egy picit nő bennem. Nem értettem. Megráztam gyengén a fejemet. Mély levegőt vettem, így fordultam az érkezők irányába.
- Sziasztok – Lucasra rávillantottam egy barátságosnak tűnő mosolyt, míg a szőkére kíváncsian pillantottam rá. Azt tudtam, hogy Corni barátnője, de ennél többet nem igazán.

215 words ❖ demons ❖ note: bocsi, ez mini  Folyosók - Page 2 3739568389   
So they dug your grave and the masquerade


Will come calling out at the mess you made


Vincent Medison
Kambion
démoni félvér
Folyosók - Page 2 LTeive3
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
13
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:38 pm


Vin & Corni


Ahogy felajánlotta, hogy beszél az öcsémmel, felszusszantam. Fogalma sem volt, mibe vágja a fejszéjét. Az a kis démon még Christ is kiidegelte, bár őt nem volt nehéz, amilyen türelmetlen típus volt. Nem is igazán szerette a gyerekeket. Vin és Justin régebben viszont jól kijöttek, igaz, akkor az öcsém még alig két éves volt és nem tudott visszafeleselni neki.
- Sok sikert hozzá. - csóváltam meg a fejem, de nem álltam kettejük közé. Bíztam Vincentben annyira, hogy bármikor rá merjem bízni az öcsémet. Furcsa volt, hiszen csak néhány hónapja jött vissza. Teljesen új ember is lehetett volna, én mégis a legjobb barátomat láttam benne.
- Hímsoviniszta vagy, ugye tudod? - A szememet forgatva hagytam, hogy félretoljon, és a gép oldalának támaszkodva, kíváncsian figyeltem, mit próbál. Elkerekedett a szemem, ahogy megbűvölte az energiaitalt. Nem tudtam, hogy... Eddig nem adta jelét. Vagy csak...? Összezavarodtam kicsit, a gyomrom különösen bizsergett. Elnyílt ajkakkal figyeltem, hogyan veszi ki az italt az automatából és lassan felemeltem a kezem, megérintettem a gép oldalát. Elfogott a kísértés, hogy megmutassam az erőmet és már majdnem meg is tettem, amikor észrevettem az ismerős alakokat a folyosó végéről. Mosolyogva odaintettem, majd leengedtem a kezem, a farmerom zsebébe dugtam.
- Ügyes trükk. - jegyeztem meg Vince-nek, de csak nem ment ki a fejemből a dolog, sem pedig az a különös érzés, ami mindig elfogott mellette. Carmen megpróbálta telebeszélni a fejem, hogy ez romantikus jellegű, pedig... Nem is tudom. Valami más volt. Más jellegű. Sokkal ősibb és mélyebb annál. Különben meg a legjobb barátom volt és végre visszakaptam. Nem kockáztattam volna holmi rózsaszín maszlagért a barátságunkat.
Egy hirtelen mozdulattal megérintettem az automata oldalát, mire az egész gép hevesen rázkódni kezdett. Néhány pillanatig tartott csupán az egész, mégis az egyik csokoládé szelet lepottyant a polcról. Vincentre mosolyogtam, ártatlanság mögé rejtett kihívással, majd lehajoltam és kivettem a csokit, elégedetten bontogatni kezdtem.


zene ■ szőkém~
■■
Cornelia Tyler
Guardian
angyali kiválasztott
Folyosók - Page 2 H88Cl2a
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
7
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:25 pm


Don’t get too close It’s dark inside

Though this is all for you Don't wanna hide the truth
Az automata zavart a legkevésbé, mégis azon töltöttem ki a mérgemet. Néhányszor az oldalára csaptam, hátha beadja végre a derekát a gépezet, de tévednem kellett. S mint mondtam, a legkevésbé sem érdekelt, kiadja-e az energiaitalomat, vagy sem. Ami valójában zavart, az Cornelia volt. Örültem, tényleg örültem, hogy újra láthatom, de amióta a közelében voltam, elfogott időről-időre valami fullasztó érzés. Még azt is megkockáztatom, hogy féltem tőle, de nem tudtam rájönni, miért. A másik oldalról pedig vonzott. Még Lucas is rávilágított arra, hogy Corni meg én… de valójában jó ötlet lett volna ez? Azt sem tudtam, mit akarok vele kapcsolatban. Az érzéseim vegyesek voltak és örvényként kavarogtak bennem. Grimaszoltam némileg a gépet bámulva, majd arra gondoltam, hogy a mágiámmal segítek rá, de Corni kizökkentett az agyalásomból. Oh, igen, Justin. Az öccséről beszéltünk. Érdeklődve pillantottam rá, majd vettem egy mély levegőt.
- Engedd, hogy találkozzak vele. Talán én meg tudom győzni, hogy jó helyen van itt, melletted – Elmerengtem némileg. Annak idején én voltam az, aki mellettük akart maradni bármi áron, hogy megvédhessem őket. Mégis el kellett mennem. Akkoriban vált minden túlságosan mássá. Köztük én is.
Ahogy megjelent köztem és az automata közt, felvontam a szemöldökömet.
- Dehogy hívsz meg. Ez nem a lányok dolga, és ismersz, nem? – Rávillantottam egy mosolyt. – Várj még, megpróbálok valamit – Félretoltam a gép elől, ha magától nem ment és ezúttal a telekinézis képességemmel próbálkoztam. Nem akartam titkolni az erőmet, de tény, hogy Corni előtt most használtam először mágiát. Az energiaital lehuppant a helyére, az „adagoló” kis rekeszbe, s onnan végül könnyedén ki tudtam szedni.
- Voilá – A lányra mosolyogtam, miközben diadalittasan felbontottam. Észre sem vettem, hogy közben a folyosó másik felén ismerős arcok bukkantak fel. Bár én csak Lucast ismertem.

282 words ❖ demons ❖ note: végre itt  Folyosók - Page 2 564837130  
So they dug your grave and the masquerade


Will come calling out at the mess you made


Vincent Medison
Kambion
démoni félvér
Folyosók - Page 2 LTeive3
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
13
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptyVas. Nov. 17, 2019 5:05 pm


Vin & Corni


Nem volt szívem félbeszakítani Vincent küzdelmét az italautomatával. Úgy tűnt, a gép fellázadt a kapitalizmus beszűkült rendszere ellen és nem volt hajlandó kiadni azt a valamit, amiért ex- és legújabb legjobb barátom annyi pénzt bedobált. Pontosabban elkezdte, csak aztán elakadt félúton. Egy darabig elég szórakoztatónak találtam, ahogy a géppel szenved, olyannyira, hogy még az éppen olvasott könyvemből is felnéztem, de aztán kezdett unalmassá válni az eredménytelennek látszó harc, így visszamerültem a sorok közé.
-  Nem tudom, attól még aggaszt. Talán rosszul tettem, hogy elhoztam őt otthonról. Nem kellett volna kivennem az ottani iskolából. - tértem vissza az imént félbehagyott témánkhoz, mert attól még, hogy könyv volt a kezemben, nem azt jelentette, hogy ne tudtam volna tökéletesen megosztani a figyelmem köztük. Nőből voltam, ez a minimum.
- Talán ezért lázadozik annyit ellenem és jobban tenném, ha visszaküldeném anyuhoz. - Nem említettem még Vincentnek, mi minden történt a családunkkal, miután elment. Azt tudja, hogy anyuék elváltak, de az okokba még nem volt szívem beavatni őt, így abba sem, miért akartam minél messzebb tudni az öcsémet attól a környéktől.
Meguntam a szenvedését és becsuktam a könyvet, miután megkönyvjelzőztem, majd a padról felkelve odaszökkentem mellé. Az automatának dőltem, eltakarva előle a kilátást. Annyit változott az elmúlt években! Persze, én is, mégis csak tizenhárom év telt el, de Vincent valahogy... Nem is tudom. Az a jókedv és kedvesség, amit gyerekként sugárzott magából, mintha kikopott volna a szeméből. Pimasz mosollyal közé és az automata közé húzódtam, hogy megvédjem a gépet a fiú haragja elől.
- Gyere, menjünk át a büfébe! Meghívlak rá, bármit is próbáltál kipofozni szegény automatából. - ajánlottam, mielőtt még kihajította volna az egész gépet az épületből. Valami azt súgta, jelenlegi formájában képes lett volna rá.


zene ■ szőkém~
■■
Cornelia Tyler
Guardian
angyali kiválasztott
Folyosók - Page 2 H88Cl2a
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Léptek száma :
7
Fagyasztva: 2020. május 2.

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 EmptySzomb. Ápr. 08, 2017 5:15 pm

***Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Folyosók - Page 2 TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Folyosók - Page 2 LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Folyosók - Page 2 AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
771

Folyosók - Page 2 Empty
TémanyitásFolyosók - Page 2 Empty


Ajánlott tartalom


Folyosók - Page 2 Empty
 

Folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2