Vas. Május 30, 2021 3:09 pm
| Meredith Fell Kötött Play by: Torrey DeVitto |
Státusz Szabad Csoport Vampire Rang Vámpír Tartózkodási hely Mystic Falls vagy McKinley Foglalkozás A kórházban dolgozó nővér Kapcsolatok Alaric Saltzman, Elena Gilbert, Damon Salvatore, Stefan Salvatore, Caroline Forbes, Bonnie Bennett, Thalia Hartfiel, Julian Mirchoff
|
Ahogyan én látlak... ℘ Évek teltek el azóta, hogy szakítottatok Alarickal - nyilván nem azért, mert ne szerettétek volna egymást, de annyi minden közétek állt, hogy nem volt mit tenni. Kezdve Alaric halálával - de azóta újra az élők között van és titkon még remélted, hogy egyszer együtt lehettek. Azonban ez a nap nem jött el. ℘ Nővérként dolgozol továbbra is McKinley-ben és minden békés volt, egészen néhány héttel ezelőttig. Elővigyázatosságból mindig tartasz magadnál vámpírvért, és ha úgy érzed, veszély fenyeget, akkor a biztonság kedvéért szoktál inni belőle. Inkább a magad megnyugtatása miatt, nem azért, mert ténylegesen arra pályáznál, hogy átváltozz. ℘ De rád támadtak. Elég durván ráadásul, ugyanis több késszúrással a testeden jutottál el a Salvatore Boarding Schoolhoz: abban reménykedtél, hogy Alaric tud segíteni neked. De késő volt. Ajtót nyitott, majd a karjaiban haltál meg. ℘ Vámpírként pedig magadhoz tértél. Fogalmad sincs, hogyan bírkozz meg azzal, ami lett belőled. Még abban sem vagy biztos, hogy jó ötlet volt emberi vért innod: Alaric adott a véréből, hogy befejezhesd az átváltozást. ℘ Amióta vámpír lettél, nem tértél haza és a munkahelyeden sem tudják, mi van veled. ℘ Bonnie készített neked napfénygyűrűt arra az esetre, ha végre kidugnád a fejed az iskola falain kívülre. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|