Vas. Május 30, 2021 4:09 pm
| Katherine Pierce Kötött Play by: Nina Dobrev |
Státusz Csoport Demon Rang A pokol királynője Tartózkodási hely Pokol (Kali), illetve bárhol felbukkanhat Foglalkozás Megalkotóra bízva Kapcsolatok A sorozatos ismerettségek, valamint a pokolbéli szövetségesei, végezetül pedig Kai Parker |
Ahogyan én látlak... ℘ A túlélő. Szereted magad így nevezni és a helyzet az, hogy valóban egy igazi túlélő vagy. Még akkor is, ha valójában meghaltál – hiszen így történt. Megkaptad a gyógyírt, emberré váltál, majd ugyan trükkökkel megpróbáltad Elena testét a sajátoddá tenni, lebuktál – s természetesen a Salvatore fivérek semmiképpen nem akarták, hogy Elena testét birtokba véve Te maradj ott köztük. Meghaltál. A Pokolra jutottál, bár ekkor még ezt senki sem sejtette. ℘ A Pokolban találkoztál Arcadiussal. A vele eltöltött évek elegendőnek bizonyultak ahhoz, hogy teljességgel az ujjad köré csavard őt. A lábaid előtt hevert, s tudtad, hogy minden készen áll arra, miszerint a bosszús, avagy az Elena Gilbert show folytatódhasson. Úgy rángattad, akár egy marionett bábut. Mindent úgy tett, ahogyan te akartad. S közben te magad Kaival fogadtál. Vajon a gondosan végiggondolt terveden átlátnak-e a Salvatorék avagy sem? S Kai elbukta a fogadást, mikor azt mondta, hogy á, ezen biztos átlátnak. Neked volt igazad. Ezúttal mindent annyira szépen véghezvittél, hogy mindenki bedőlt neki. ℘ A Poklot ezáltal a Te kezedbe juttatták. Nos, igen, Arcadius halott, de ez téged egy pillanatig sem zavar. Hiszen így te vagy a Királynő. Minden démon, s szirén fölött állsz. Sőt mi több, Elena Gilbert is nálad, avagy a te irányításod alatt van. A terved az, hogy a Salvatore fivérek ellen fordítod, s ezáltal oda szúrj a fiúknak, ahol a legjobban fáj. Nos, ha engem kérdezel, nagyon is jó úton jársz. De mindig van buktató. Mindig van kiskapu. Vajon ebben a történetben is? Ám a legjobbat kifelejtettem. Démonná váltál. Adott képességek ℘ Képesség ℘ X szint ℘ Alapból megadott képesség, szinttől függetlenül. Opcionális a kitöltése, megjelenítése.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|