Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneKai & Sera - Walking on wire

Róka barlang Empty
Today at 4:33 pmFolyosók és márványlépcsõk

Róka barlang Empty
Today at 3:55 pmFolyosók

Róka barlang Empty
Today at 3:32 pmTrevor Gillies

Róka barlang Empty
Today at 2:42 pmCameron Gillies

Róka barlang Empty
Today at 2:31 pmEric Dumas

Róka barlang Empty
Today at 2:25 pmAkane

Róka barlang Empty
Today at 1:54 pmMegumi

Róka barlang Empty
Today at 1:05 amAstrah

Róka barlang Empty
Today at 1:04 amCentral Park

Róka barlang Empty
Today at 12:42 amBarlangok

Róka barlang Empty
Today at 12:09 amElhagyatott gyár

Róka barlang Empty
Today at 12:08 am
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

21 Hozzászólások - 38%
6 Hozzászólások - 11%
5 Hozzászólások - 9%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
4 Hozzászólások - 7%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%
3 Hozzászólások - 5%

Share
 
Róka barlang
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásRóka barlang EmptyHétf. Júl. 27, 2020 3:24 pmTo: Asami

To me you will be unique in all the world

329 szó •• fire on fire ••  Róka barlang 3887785939


- Nem a pokolban kételkedek. - jelentettem ki egyértelműen, bár tudnia kellett, hogy nem úgy értettem a szavaimat. - Legyen. A teremtőnk mégis különálló a saját létrehozójától. - Talán tényleg Cade teremtette, de a pokol jóval fölötte állt, ez egyértelmű volt, különben nem lennénk itt már mi sem. A férfi halála után ugyanis az otthonunk nagyon is ép volt, a trónon pedig valaki más ücsörgött kényelmesen.
- A rólunk szóló legendák a legjobbak. A kedvencem az, hogy egy japán isten változtatta a rókákat emberré. Vagy talán fordítva? - gondolkoztam el egy pillanatra. Mindegyik verzió ostobaság volt, nem csak ezek, az összes legenda, bár van amibe beletrafáltak. Például tényleg a démonokhoz hasonlítunk a leginkább, egy helyről jöttünk, hiába vagyunk erőteljesebbek náluk.
- Mindössze ennyit kérek. Tudjuk meg ki ő. - Jelentőségteljesen néztem rá, kérhettem volna többet is, akartam is, egy részem birtokolni akarta őt, a láthatatlan lánc köztünk ilyenkor szinte égetett, mintha szorosan körém csavarták volna, hogy aztán a nő felé vonszoljanak általa.
Az az egy szó... tudom... mintha egészen más jelentéssel bírna, ahogy kiejti a száján. Nem egyszerű kifejezés, azt jelenti, ismer engem, az igazi énemet, mindent tud rólam. A szó és a közelsége még inkább égetett, mintha már az egész barlang lángolt volna körülöttünk, s mi ott álltunk a közepén sértetlenül. Közelebb hajoltam hozzá, épp akkor, amikor újra beszélni kezdett, elkapva a tekintetét rólam, elhátrálva. Csalódottan fordultam én is el, nem tudva, mit feleljek, hiszen én is ugyanazt éreztem, amit ő.
- Stefan és Damon szerintem nem bánnák, ha nem rohannánk azonnal hozzájuk fejvesztve. - mondtam aztán a vágytól és a félelemtől rekedt hangon, de egyelőre nem mozdultam, bár minden erőmre szükségem volt, hogy egy helyben álljak továbbra is. - Akanénak igaza van velünk kapcsolatban, ugye? - A kérdés fölösleges, mindketten tudjuk, igaza van a démonnak, de képesek vagyunk tovább tagadásban élni? Tudja azt felelni erre a kérdésre, hogy nem? Talán. Talán megteszi, megmentve minket attól, ami elől ezidáig menekültünk. Vagy talán nem, s akkor felégetünk minden határt.Akira
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang 5dbb08f6045a314552161a03
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Róka barlang 543e70a405f9daa7157f7ca4e5f835df6c3c6079
They say that we're out of control
And some say we're sinners
But don't let them ruin
Our beautiful rhythms

Keresem :
our demon ℘ Akane
my brothers ℘ Hikaru & Minoru
Léptek száma :
6

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptyPént. Júl. 10, 2020 2:30 amMi vagyunk az esõcseppek, amelyekbõl dühöngõ vihar születik.

Megnyalom a szám szélét, igyekezve a gondolataimat oda összpontosítani, ahová kell. A hangjára és a pokolra. Az az elsődleges, nem holmi buta ábrándok, amiket csak azért kergetek és csak azért érzek, mert Akane mellett nőttem fel. Beharapom egy pillanatra az ajkam, majd sóhajtok.
- Számtalan legenda van arról, miképp jött létre a pokol. De csak az egyik igaz, nem? Nekünk tudnunk kell, melyik és nem kételkedni – Én továbbra is hiszek abban, hogy Arcadius halála következtében jött létre a pokol. Ő volt a teremtő, még akkor is, ha nem tudott róla, ha nem szándékosan tette. – Bár az igaz, hogy minden legendát kiszíneznek az emberek – Rahmiel? Ez lehetett a valódi neve…? Megrázom a fejem, de még merengek néhány pillanatig ezen. Ez a legenda tűnt mindig is a legvalószínűbbnek az összes közül és mégsem. Hihető volt, de hihetetlen. Elvégre csak a pokol létezett. Erről tudtunk. Itt éltünk mi.
Megrázom a fejem a kérdésére.
- Nem, nem kell tétlenül ülnünk. Ha fel akarod keresni a Salvatore fivéreket, veled tartok és megtudjuk, ki az új királynőnk – Komolyan nézek a szemébe, határozottan ejtve ki a szavakat. Bárhová követném őt és mégsem.
Inkább hagynom kéne, hogy egyedül vágjon útnak és derítse ki, amit tudni akar.
De képtelen vagyok egyedül elengedni őt. Egy láthatatlan, eltéphetetlen fonál húz utána. Nem tudok kihátrálni.
- Tudom, Akira – Szelíden elmosolyodok és amit ezek után mond, már nem jut el a tudatomig. Csak figyelem őt, a gondolataimba merülve és az emlékképekbe, amiket legszívesebben egytől-egyig kitörölnék.
Fel sem tűnik, hogy már ő is engem bámul, hasonló tekintettel, mint én őt. Csillognak a szemeim, ezt még ebben a félhomályban is könnyen észreveheti. Közelebb lép hozzám és már össze sem rezzenek ettől. Felemelem a fejem, hogy jobban rá tudjak nézni, így tudatosul bennem a kérdése is. Lopva az ajkaira pillantok, majd újra a tekintetébe vésem a magamét.
- Szerinted mi? – Költői kérdésnek szánom, értetlenül fürkészve őt, gyengén megrázva a fejem, szinte alig észrevehetően. – Ha közeledben vagyok, megőrülök, de ha nem vagy a közelemben, attól őrülök meg… - Annyira halkan mondom ki mindezt, hogyha nem állna hozzám ennyire közel, meg sem hallaná. Ezúttal nem hagyom magam, sem pedig azoknak a vágyaknak, amik bennem tombolnak. – Én… - Félrekapom róla a tekintetemet és elfordulok tőle, majd lépek egyet a barlangból kivezető folyosó felé. – Koncentráljunk arra, ami fontos. Stefanra és Damonre – Próbálom menteni a menthetőt, de belül mégis tudom, hogy kizárt innen visszafordulni. Ahogy rám nézett az előbb… és én Rá.


To: Akira

401 ● Someone To You ●  Róka barlang 2453766849
●●Asami
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang GNB11UZ
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
4

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptyPént. Júl. 10, 2020 1:19 amTo: Asami

To me you will be unique in all the world

419 szó •• fire on fire ••  Róka barlang 3887785939


Nem tudtam eldönteni, melyikünknek van igaza, de honnan is tudhattam volna? Nem mintha kaptunk volna útmutatót a pokolról, vagy egyáltalán a saját fajtánkról, hiszen mindent magunk tapasztaltunk meg. Minden egyes képességet, s minden információt, amit jelenleg tudtunk. Volt amit ösztönből tudtunk, avagy ismertünk, azonban rengeteg ismeretlen dolog volt számunkra, mikor megteremtődtünk.
Az uralkodóról pedig korábban sem tudtunk többet, viszont Arcadius esetében nem voltak szemtanúk, nem volt senki, aki igazán ismerte volna. A királynőnél más volt a helyzet, s ezt az előnyt meg is akartam ragadni.
- Ezt nem találod különösnek? Arcadius teremtette a poklot. Vagy talán... csak ezt hitte, s tulajdonképpen neki jelent meg először. - gondolkodtam el újra. Jobban belegondolva elég keveset tudtunk a mi teremtőnkről, de ezek eddig nem voltak fontosak.
Részben egyetértek vele, nekünk nem ezzel kellene foglalkoznunk... részben viszont nem tagadhatom meg a kötelességeimet. A poklot szolgáljuk, ha valami nem jó neki, nem kellene megakadályoznunk? Vagy minimum utánajárnunk a dolgoknak.
- Egy elmélet miatt képes lennél tétlenül ülni? - Egyáltalán nem volt támadó a hangom, sőt, szinte suttogásként hatott, olyan halkan szólaltam meg. Kíváncsi vagyok, s ez a kíváncsiság olyan fajta, ami nem múlik, csak izzik, mint tűz alatt a parázs.
- Sosem teszek semmit ok nélkül, te is tudod. Nem kezdek bele egy boszorkányüldözésbe sem, ha nincs miértje. - feleltem szinte hadarva, valahogy elfogott az izgatottság, részben a küldetés miatt, mert végre volt valami, ami motivált, részben a nő miatt. Utóbbi miatt elég gyakran. - Csak tudni akarom ki ő. - vontam vállat hanyagul, megerősítve őt a feltételezésében, bár ez talán több annál. Tudja milyen vagyok, ismeri a gondolkodásmódomat is, ismer engem.
Én pedig ismerem őt, így hamar kiszúrom, miféle nézéssel illet, amitől más talán zavarba jönne. De nem én. Oldalra billentett fejjel mérem végig, s tudom, ha odalépnék hozzá, egészen közel, ugyanaz történne, ami általában. Szétdobált ruhák, szétzilált haj, izzadtságtól nedves bőr. Nem tudom, ezúttal kész vagyok-e arra, hogy elveszítsem a józan eszem mellette. Egy kicsit mégis közelebb lépek hozzá, nem egészen közel, de a leheletét érzem az arcomon, bizonyára ő is az enyémet.
- Mi jár a fejedben, Asami? - kérdeztem aztán, s nem is kifejezetten a gondolataira voltam kíváncsi, azt bármikor képes velem megosztani. Inkább csak érdekelt, mit akar, ezúttal ez miféle találkozás, de talán csak ki akartam zökkenteni magunkat, mielőtt még egymásnak esünk. Vágytam rá, ezt nem is próbáltam meg tagadni, de mindig is volt köztünk egyfajta távolságtartás, mintha próbálnánk megakadályozni, hogy valódi párt alkossunk. Küzdöttünk az ellen, amit Akane már tudott, s amit mi nem voltunk hajlandóak beismerni magunknak.Akira
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang 5dbb08f6045a314552161a03
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Róka barlang 543e70a405f9daa7157f7ca4e5f835df6c3c6079
They say that we're out of control
And some say we're sinners
But don't let them ruin
Our beautiful rhythms

Keresem :
our demon ℘ Akane
my brothers ℘ Hikaru & Minoru
Léptek száma :
6

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptyCsüt. Júl. 09, 2020 9:25 pmMi vagyunk az esõcseppek, amelyekbõl dühöngõ vihar születik.

Visszaismétli a neveket, amiket mondtam. Aprót biccentek, habár nincs szüksége megerősítésre és közben a mosolyába feledkezek egy röpke pillanatra. De nem szabadna.
Ezután Akira elgondolkozik az elméletemen. Én még mindig úgy vélem, hogy a pokol képes mindent irányítani. Ha minket képes büntetni, akkor az uralkodót ne tudná? Ugyan már.
A fejemet csóválom a férfi szavaira, a kérdésére viszont megtorpanok a mozdulatban.
- Szerintem lehetséges, hogy így van. A pokol… úgy vélem, él. És képes döntéseket hozni. Minket is büntet, ha a pokol törvényei ellen vétkezünk, ugye? Úgy vélem, Arcadius szabályait már nem tűrte el a pokol – Végigsimítok a barlang hűvösnek érződő falán. Pedig valójában a pokol tüze mindenhol ott van, még akkor is, ha néha kevésbé erőteljesen.
A nagyszerű megjegyzésére sóhajtok. Nem értem, ezúttal hova akar kilyukadni.
- Talán nem is kell semmit megoldanunk, Akira. Ha az elméletem helyes és a pokol ezt a nőt akarja, még mi sem tehetünk ellene semmit – Persze, ez csupán egy feltételezés volt. Töprengve figyelem, majd teszek felé néhány lépést. – Nem eltüntetni akarod a pokolból, igaz? Hanem tudni, milyen ő. Káros-e a világunkra – Teszem hozzá gondolkozva, mintha csak olvasnék a gondolataiban, pedig nem így van. Egyszerűen csak ismerem már őt, mint a saját tenyeremet. Többnyire sikerül rájönnöm, mire gondol.
Az én gondolataim pedig újra meg újra elkalandoznak és én valamiért nem tudom megállítani. Akane jut eszembe és amiket számtalanszor mondott, mesélt. A következő pillanatban pedig megint az jár a fejemben, mikor Akira olyan közel van hozzám. Könnyebb lenne, ha nem fűzne minket egymáshoz semmi. De valamiért a pokol összekötött minket és a társainkat is. Ismét a fejemet csóválom, hogy visszatereljem a gondolataimat a jelen problémájára. A királynőnkre.
A tekintetem a férfira kalandozik és remélem, hogy amíg én mélyen merengtem, semmi fontos nem hangzott el a szájából.


To: Akira

291 ● Someone To You ●  Róka barlang 2453766849
●●Asami
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang GNB11UZ
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
4

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptySzomb. Júl. 04, 2020 1:19 amTo: Asami

To me you will be unique in all the world

303 szó •• fire on fire ••  Róka barlang 3887785939


A nőstény nem okozott csalódást ezúttal sem, nem törődött ő sem a fölösleges körítésekkel. Rögtön reagált a kérdésemre, mintha már órák óta beszélgettünk volna, nem mintha most érkezett volna. Megszokta már a stílusomat, vagy ő maga is pont ilyen volt, tulajdonképpen nem számított.
- Stefan és Damon. - halványan elmosolyodtam. Ezzel már tudtam mit kezdeni, ha tudtam a nevüket, felkereshettem őket, így a tervem sínen volt. Volt egy olyan sejtésem, hogy ha Katherine bosszút esküdött fel ellenük, akkor kölcsönösen nem kedvelték egymást. Ha pedig nem kedvelték a nőt...
Asami elterelte a figyelmemet, így ráemeltem a pillantásom, enyhén oldalra billentett fejjel. Elgondolkodtattak a szavai, de valahogy nem értettem egyet vele. Még mi sem tudtunk mindent a pokolról, hiába teremtett minket, teljes egészében még talán Arcadius sem ismerte. Talán soha senki nem is fogja igazán ismerni, s érteni.
- Szerintem a pokol nem tehet semmit az uralkodó ellen. Hiszen az uralkodik a poklon, s nem fordítva. Hiába kellene így lennie, ahonnan én nézem, nem így van. - Benne volt a pakliban, hogy én láttam rosszul, nem is állítottam semmit biztosra. Bonyolult dolog volt ez, s egyáltalán nem átlátható. - Szerinted maga a pokol választotta ki Katherine-t? - Komolyan érdekelt a véleménye, hiszen ez az opció is ugyanúgy játszott, vagy talán csak jóváhagyta Cade akaratát. Végtére is az ő halála után vált Katherine a királynővé, de azt senki sem tudta, hogyan zajlott ez a dolog.
- Véleményem szerint Stefan és Damon a kulcs a megoldáshoz. - jegyzem meg csak úgy mellékesen, halkan hümmögve hozzá, a gondolataim pedig rögtön pörögni kezdtek, miként oldhatnánk meg ezt a problémát. Persze nem tudhattam, mennyire káros a pokolra a nő, épp ezért akartam megismerni őt jobban, de nem fordulhattam hozzá. Azoktól kellett megkérdeznem, akik már hosszú évtizedek óta ismerik őt, s mindent tudnak róla, reményeim szerint a Salvatore fivérek voltak ezek.
Akira
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang 5dbb08f6045a314552161a03
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Róka barlang 543e70a405f9daa7157f7ca4e5f835df6c3c6079
They say that we're out of control
And some say we're sinners
But don't let them ruin
Our beautiful rhythms

Keresem :
our demon ℘ Akane
my brothers ℘ Hikaru & Minoru
Léptek száma :
6

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptyVas. Jún. 14, 2020 12:21 amMi vagyunk az esõcseppek, amelyekbõl dühöngõ vihar születik.

Igyekszem mindig és mindenkor megtartani ezt a távolságtartó stílust. Könnyebb így, távolabb, mintsem közelebb kerülni bárkihez. Róka vagyok, egy a pokol őrzői közül és mindig is úgy gondoltam, hogy erre kell koncentrálnom. Úgy értem, csakis erre. Az emberi érzelmek nem férnek bele a képletbe, kilógnak belőle és összekuszálnak mindent. Azonban az, hogy Akane mellett nevelkedtünk, adott egyfajta alapot számunkra. Megtanultunk érezni dolgokat. Megtanultunk kötődni is. Én leginkább Akanéhoz kötődtem, a nevelőnkhöz, hiszen ő az, aki mindig is mellettünk volt.
És megtanultam kötődni a mellém kirendelt társhoz is, Akirához. Még most is nehéz eldöntenem, jó ötlet-e, ha sokat érintkezünk egymással. A sors viszont úgyis mindig összehoz minket. Vagy ez maga a pokol ékes köteléke?
Nem válaszol a kérdésemre, de nem zavar túlságosan. Megszoktam, hogy ilyen. Nem szereti a felesleges csevejt, ahogyan én sem.
- Salvatore. Stefan és Damon Salvatore – Egészítem ki, mikor rájön ő maga is a válaszra. Félig legalábbis. Egy ideig némán figyelem a vonásait és hogy miképp gondolkozik, majd közelebb lépek hozzá. – Sejtem, mi aggaszt. De ez ellen egyelőre nem tehetünk semmit. Katherine nem vétett a pokol ellen azzal, hogy a saját játszmáit űzi. Sajnos – Teszem hozzá szomorú éllel a hangomban. – És amíg ez így van, addig a pokol sem fogja kivetni magából – Igen, úgy vélem, hogy a pokol maga is megszabadulna attól a nőtől, ha azt érezné, árt neki. Ha minket, rókákat képes megbüntetni, akkor miért volna kivétel maga az uralkodó? De ez csak egy teória volt és semmi sem támasztotta alá. – Vagy szerinted a pokol nem képes ilyesmire? – Kérdésemet ezúttal komolyan teszem fel. Érdekel, mit gondol ő és hogy a véleményünk egyezik-e. Ám ahogy őt figyelem, valahogy elkalandoznak a gondolataim és beugrik néhány kép arról, hogy mennyire közel is voltam hozzá néhány napja. Sóhajtok. Nem kellene efféle dolgokra gondolnom. Hiba.


To: Akira

293 ● Someone To You ●  Róka barlang 2453766849
●●Asami
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang GNB11UZ
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
4

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptyPént. Május 22, 2020 1:03 amTo: Asami

To me you will be unique in all the world

329 szó •• fire on fire ••  Róka barlang 3887785939


Megnyugtató volt Asami közelségét érezni a kötelékünkön keresztül, végül is ő volt az én társam, akit a pokol mellém rendelt, akit hozzám láncolt, ha úgy tetszik. Néha nem vágytam a társaságát, a jelenlétét, sőt, a hátam közepére sem kívántam amikor épp olyan kedvem volt, de az esetek többségében azért nagyra tartottam a közelségét. Amikor valamin kattogtam, mikor valami olyannyira foglalkoztatott, hogy szó szerint éjjel s nappal lekötötte a figyelmemet, különösen értékeltem őt. Vele könnyű volt beszélgetni, hiszen az egész világon ő állt a legközelebb hozzám, majdnem annyira ismerte a gondolataimat, az elmémet, mint én magam. Különleges volt ez a kapcsolat a fajunknál, néha elgondolkodtatott, miért pont párban vagyunk, illetve miért éppen Asamit kaptam magam mellé, de nem kérdőjeleztem meg ezt soha. Akkor sem, mikor a bundámba mélyesztette a fogait, vagy szitokszavakat szórt felém. A pokol mindent okkal tesz, hiszen épp annyira élő, mint mi magunk - akkor is, ha sokan ezt másképp gondolják.
Nem néztem rá, ahogy belépett a barlangba, csak meredtem valahová mellé egy pontra, nem is igazán figyeltem a környezetemre, ahhoz túl mélyen voltam a fejemben. Csak akkor emeltem rá lassan a pillantásom, mikor kicsivel előttem megállt, pontosan velem szemben. A kérdését elengedtem a fülem mellett, tényleg nem igazán figyeltem semmire. A kimért, rideg stílusát, a kemény hangszínét azért érzékeltem, ám nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, ő gyakran volt ilyen, ez pedig nem azt jelentette, hogy nem érdekli, min rágódom. Engem pedig nem érdekelt, ő miért jött, jobban mondva nem tudtam volna arra figyelni, a gondolataim túlzottan lefoglaltak ahhoz. Tehát nem feleltem a szavaira, a körítést sosem kedveltem, inkább a lényegbe tenyerelős figura voltam mindig is.
- Katherine kedvenc testvérpárját, egykori szeretőit... hogy is hívják őket? - tettem fel helyette én egy kérdést, közben erősen összpontosítva, hiszen megannyiszor hallottam már a nevüket, nem csak a királynő szájából. - Salvatore, ugye? - A pontos neveiket mégsem tudtam felidézni, azt hiszem azért, mert nem tartottam ezelőtt fontosnak, a fölösleges információkat pedig nemcsak az agyam, de a fülem is kiszűrte.
Akira
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang 5dbb08f6045a314552161a03
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Róka barlang 543e70a405f9daa7157f7ca4e5f835df6c3c6079
They say that we're out of control
And some say we're sinners
But don't let them ruin
Our beautiful rhythms

Keresem :
our demon ℘ Akane
my brothers ℘ Hikaru & Minoru
Léptek száma :
6

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptySzer. Május 20, 2020 7:58 pm

To: Akira
Mi vagyunk az esőcseppek, amelyekből dühöngő vihar születik.

Yennefer-of-Vengerberg-1-08-Much-More-witcherladies-tumblr-com-the-witcher-netflix-43226121-268-331.gif
A pokol csak azok számára unalmas, akik nem ide teremtődtek. Én élvezem minden percét, nem is tudnám elképzelni máshol a halhatatlan életemet. Habár ez is érdekes, ugyanis biztos, hogy a rókák is elpusztíthatók valamilyen módon. Lehet, hogy pont a pokol tüzének ereje lenne képes elseperni minket, már csak abból kiindulva is, hogy büntetni is képes minket, ha megszegjük a pokol szabályait. Noha engem még egyszer sem kapott rajta szabálytalanságon, de van köztünk valaki, akit igen. Egy farka bánta a nyolcból. Talán az erejéből is veszített, nem tudom. Nem lettem volna viszont a helyében. A szerelmet választotta és csúnya árat fizetett érte.
Nekem nincs szükségem erre. A szívem, akár egy jégtömb, ami soha nem fog felolvadni. Nem, még Akira közelében sem. Nem engedhetem meg magamnak, hogy veszélyeztessem a saját pozíciómat, sem az övét. Az, hogy néha egymásba gabalyodunk, egyszerűen megmagyarázható. Pusztán az állatias, róka ösztöneink vezérelnek olyankor minket. A testi élvezetek. De semmi több. Ennek így is kell maradnia.
De nem tudom megjósolni, tényleg így marad-e.
A gondolataim lassan elterelődnek, ahogy egyre közelebb érek ahhoz a bizonyos barlanghoz. A születésünk színtere. Az egyik legfontosabb hely az egész pokolban. Számomra mindenképp. Ha tehetem, itt töltöm az időmet, a gondolataimba merülve és figyelve a pokolban levő életet, mozgást. Ha valaki megkérdezné tőlem, szeretek-e kitsune lenni, azt válaszolnám, igen. Jó dolog mindenről tudni anélkül, hogy a kisujjamat meg kellene mozdítani. És könnyű ítélkezni a betolakodók fölött, könnyű bíráskodni a démonok tetteit illetően. Ez az életem. Az életünk. Semmire sem cserélném el. A pokol bennem van. A pokol talán én magam vagyok.
Megérzem Akira jelenlétét, ami lassításra késztet. A barlang bejáratánál megállok és elgondolkozok azon, hogy mennyire nevetséges ez az egész. Minket mindig összesodornak a hullámok. Bárhol vagyunk is, végül mindig egymás mellett kötünk ki, akkor is, ha épp menekülni vágynánk egymás közeléből. Vajon miért? A pokolnak ezzel célja van?
Beljebb indulok, lépteim határozottak, vonásaim keményem. Megpillantom őt és ekkor késztetem megállásra magam.
Csak ránézek, szavak nélkül fürkészem néhány hosszabb momentum erejéig.
- Mi járatban, Akira? – Érdeklődöm kimért hangszínnel egybekötve. Érzem rajta, hogy zavarja valami és remélem, hogy megosztja velem az aggályait.

347  words ❖ someone to you ❖ megérkeztem Very HappyAsami
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang GNB11UZ
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Keresem :
Léptek száma :
4

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptyVas. Ápr. 26, 2020 12:53 amTo: Asami

To me you will be unique in all the world

375 szó •• fire on fire ••  Róka barlang 3887785939


A barlang volt a kedvenc helyem ezen a vidéken, ebben a birodalomban. Otthonosabban éreztem magam, mint a házban, sokkal inkább ide tartoztam. A róka jobb szeretett itt lenni, egymaga, s inkább voltam ő, mint az ember, ez számomra inkább csak egy alak volt, amit felvettem. Megszoktam persze, nem volt idegen a bundát emberi bőrre váltanom, de még ebben a formában is rókának éreztem magam. A gondolatokat is jobban kedveltem a szavaknál, valahogy sokkal egyszerűbb volt úgy kifejeznem magam, olykor pedig még a gondolatokra sem volt szükség. Egyszerű lény voltam a magam bonyodalmával, s nem is vágytam sokra, nem kívántam hatalmat, nem akartam birtokolni semmit azon felül, amim már eleve megvolt. Szolgáltam a poklot, ahogy annak lennie kellett, s elég ritkán kerültem kapcsolatba másokkal a fajtársaimon kívül. Nem szerettem mások közelében lenni, idegenek közelében, rajtuk kívül nekem mindenki az volt. Maga a királynő is, akivel nem volt semmi problémám, még az sem zavart, hogy valaki uralkodik a birodalom felett, de a miatta kialakult viszály kifejezetten zavart. A birodalomnak egyáltalán nem erre volt szüksége, elég egyszerű volt a képlet. Lelkeket szállítanak neki, mi őrizzük, cserébe különféle képességekkel lát el minket, erőt ad, ám el is veszi ha szabályt szegnek.
Olyannyira bosszantottak a hatalmi harcok, a trónbirtoklás lehetősége elvette sokak eszét, pedig tulajdonképpen bárki megszerezhette volna magának, ha nagyon akarja. Én úgy gondoltam oka volt annak, hogy Arcadius ereje létrehozta ezt a helyet, oka volt annak, hogy ő vezette, s annak is ugyanúgy oka volt, hogy Katherine vette át a vezetést. Semmi sem történik idelent véletlenül, ez egyértelmű volt számomra. A kialakult helyzettel viszont valamit kezdeni kellett, mert előbb vagy utóbb a pokol rovására fog menni mindez. Úgy tűnt a legtöbb démont vagy szirént nem érdeklik a következmények, de a mi dolgunk nem csak a kapuk őrzése volt. Magát a birodalmat is őriztük, személyes küldetésemnek gondoltam tehát az ügy megoldását valamilyen módon.
A lehetséges megoldásokon agyaltam, mikor megéreztem Asami jelenlétét, aki ugyan még nem volt mellettem, éreztem, hogy a közelben jár. Reméltem csak, hogy erre tart, jelenleg egyáltalán nem bántam volna valamelyik róka jelenlétét, az övét főleg nem. Szükségem volt valakire, akivel megbeszélhetem az aggályaimat, aki nem fél bemocskolni a kezét ha arról van szó. A nő támaszom lehetett ebben is, mert egyelőre fogalmam sem volt, mitévők legyünk.
Akira
Kitsune
a pokol őrzőinek egyike
Róka barlang 5dbb08f6045a314552161a03
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
Róka barlang 543e70a405f9daa7157f7ca4e5f835df6c3c6079
They say that we're out of control
And some say we're sinners
But don't let them ruin
Our beautiful rhythms

Keresem :
our demon ℘ Akane
my brothers ℘ Hikaru & Minoru
Léptek száma :
6

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang EmptyCsüt. Márc. 26, 2020 9:42 pm


Ez az a barlang, ahol a kitsunék legelőször megjelentek. Ha úgy jobban tetszik: itt születtek.Standing in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Róka barlang TWp3oLI
Az oldal szíve
Ez az én történetem :
Róka barlang LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Róka barlang AavKTjb
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
774

Róka barlang Empty
TémanyitásRóka barlang Empty


Ajánlott tartalom


Róka barlang Empty
 

Róka barlang

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal