Álomháború
felcsendülő dallamok


"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Larissa Blackwell
Társadmin
Reagan Blair
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mystic Grill

We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s doneMegumi

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 1:05 amAstrah

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 1:04 amCentral Park

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 12:42 amBarlangok

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 12:09 amElhagyatott gyár

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 12:08 amA városi temetõ

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 12:08 amHíd

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 12:07 amA sötét kelepce

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Today at 12:06 amKívánságkosár

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Yesterday at 9:02 pmFotelek és asztalok

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Yesterday at 1:07 pmOld-Blair albérleti lakás

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Csüt. Aug. 06, 2020 11:35 pmat the beginning • Isaac & Lara

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Csüt. Aug. 06, 2020 11:02 pm
Statisztika
Ennyien vagyunk
Szorgos íróink
A hónap posztolói

21 Hozzászólások - 40%
6 Hozzászólások - 11%
5 Hozzászólások - 9%
4 Hozzászólások - 8%
4 Hozzászólások - 8%
3 Hozzászólások - 6%
3 Hozzászólások - 6%
3 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 4%
2 Hozzászólások - 4%

Share
 
...but it's ecstasy
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
Témanyitás...but it's ecstasy - Page 2 EmptySzer. Május 20, 2020 9:38 amTo: Reagan Blair


Something about you. It's like a addiction. Hit me with your best shot honey. I've got no reason to doubt you


Biztos voltam benne, hogy nem számított az üdvözlő puszira, de én úgy gondoltam, hogy ezt muszáj megtennem. Elvégre nem csak egy sima találkáról volt szó, hanem többről és ezt nem szabadott elfelejtenünk egyikünknek sem. Habár fogalmam sem volt, hogy mi lesz a mai napból. Egyáltalán összepasszolunk-e az edzőtermen kívül is, vagy csak ott működött köztünk valami? Nem tehettem róla, aggódtam. Nagyon is. Nem volt véletlen az sem, hogy az egész napot végigizgultam és idegeskedtem.
Láttam, hogy elrejti a kezét, de azt nem, hogy miért. Megsérült? Rögtön a legrosszabbra gondoltam, de nem kérdeztem rá. Hanem sokkal inkább az italra koncentráltam, mert az nekem is jól jött volna.
- A jó öreg whisky – Elmosolyodtam és halkan fel is kuncogtam, aztán oldalra billentettem a fejem.
Mit kellene mondanom? Most lenne lehetőségem jobban megismerni téged, mégsem jut eszembe semmi. Ez annyira kiábrándító.
Sóhajtottam egy nagyobbat, majd én magam is félrenéztem, ahogy ő lehajtotta a fejét. Gondolkoztam, aztán ahogy megköszörülte a torkát, újra ránéztem. A bókját hallva elmosolyodtam megint.
- Köszönöm. Elég sokat vacakoltam vele, hogy kiválasszam, mert… - Kezdtem bele a „felesleges” hablatyolásba, de meg is szakítottam magam. Talán nem jó ötlet, ha tudja, hogy mennyire rákészültem a randinkra. Biztos, hogy hülyének nézne.
- Igen, egy whisky jó lesz nekem is. Azt hiszem… talán kicsit feloldja bennem a feszültséget, akarom mondani a zavart – Felnevettem, majd nagyot nyeltem. Kezdtem nagyon idiótának gondolni magamat. Aztán gondoltam egyet és átültem inkább a Blairhez közelebb eső székre, hogy ne legyek távol tőle.
- Nem zavar, ha ideülök? – Pillantottam fel rá, némileg csillogó szemekkel. Nem akartam elszúrni azt, ami kettőnk közt elindult. Vagy… akármi is legyen ez. – Amúgy örülök, hogy belementél ebbe az egészbe. Féltem, hogy idiótának gondolsz majd és közlöd velem, mekkora hülyeség is ez… - Vallottam be, visszautalva a korábbi edzésünkre és arra a bizonyos randira hívós kérdésemre.
301 words ➢ Certain Things ➢ note: csak ne szúrjam el! ...but it's ecstasy - Page 2 2566525366     ➢ kredit


we got to stop before the regret
Skyler Hastings
Beavatott vadász
a testvériség mágikus csatlósa
...but it's ecstasy - Page 2 Tumblr_inline_p6k4q1s0Eu1t9ndkh_540
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
...but it's ecstasy - Page 2 Tumblr_o0t5hhYJXU1tmr08vo8_250
➢ My Hunter Prince
in the Future
Léptek száma :
44

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Témanyitás...but it's ecstasy - Page 2 EmptyCsüt. Május 14, 2020 12:29 amEvery time I close my eyes
It's like a dark paradise
To: Skye


Nem volt rossz ötlet kicsit előbb érkezni, az ital megtette a várt hatását, az idegességem alábbhagyott, bár nem mondhatnám, hogy teljesen elmúlt. Mégis átváltott egy kellemesebb irányba, inkább volt már csupán izgatottság, mint az az idegbaj, amit éjszaka, s egész nap éreztem. Jobban is tettem, hogy úgy vártam rá, hogy már bennem volt egy adag alkohol, különben száz százalék, hogy beijedek, felállok és kisétálok a helyről. Egy hajszál választott el ettől. Pontosan meg tudtam mondani, mikor váltott ki ilyen érzést belőlem nő; még soha. Nem is tudtam emiatt hova tenni ezeket az érzéseket, a vágyakozást, a feszültséget, aminek tulajdonképpen nagyon oka sem volt. Mellette beszédesebb voltam, felszabadultabb... oké, pont ez volt az ok. Furcsa volt az az ember, aki mellette voltam, jobban mondva hozzám képest furcsa.
Teljesen belemerültem a gondolataimba, fel sem tűnt, hogy mennyire gyorsan megy az idő. A poharam kiürült, jobban mondva csak egyetlen korty maradt benne, igyekeztem lassan iszogatni, hogy ha a nő felbukkan, ne egy üres poharat lásson előttem. Szívesen kiittam volna az utolsó cseppig, sőt, akár újabb kört is rendeltem volna, de nem akartam teljesen elázni, mire megérkezik. Észre sem vettem, mikor lépett be az ajtón, amit nemrég még másodpercenként figyeltem. Még a lépteire sem lettem figyelmes, már csak a hangját hallottam közvetlen közelről, össze is rezzentem, majd egy zavart mosolyra görbültek ajkaim. Ugyanakkor meg is könnyebbültem,
- Szia... - Nem is tudtam többet szólni, amint megéreztem a száját az arcomon, a közelségét, az illatát, a további szavak bennem ragadtak. Olyan jó érzés volt a közelében lenni, tényleg a frászt hozta rám, mert az a kapcsoló, amit olyan jól szabályoztam eddig, ami miatt az érzéseim nem bukkantak elő, a közelében nem is létezett. Ahogy a fal sem, amit olyan gondosan felépítettem magam köré. A kezem remegett, így inkább az asztal alá rejtettem, míg ő leült velem szemben.
- Whisky-t. - ocsúdtam fel hirtelen a kérdése hallatán. - Előbb érkeztem kicsit, de nem... nem várok régóta. - próbáltam értelmes beszélgetést folytatni, dadogás, vagy remegő hang nélkül, s ez sokkalta nehezebb volt, mint amire számítottam. Vagyis... inkább csak elfelejtettem, miféle hatással van rám. Ráadásul piszok jól nézett ki a választott ruhájában. Ahogy ezt észrevételeztem, rájöttem, hogy tulajdonképpen már hosszú másodpercek óta bámulok rá, akár egy idióta, amitől persze rögtön zavarba is jöttem. Lehajtottam a fejemet, megköszörültem a torkom, csak ezután vettem a bátorságot, hogy a szemeibe nézzek.
- Nagyon csinos vagy, Skye. - suttogtam rekedten, csak ennyire futotta, ha hangosan szóltam volna hozzá, egész biztos elcsuklik a hangom. - Iszol valamit? - Hülye kérdés volt, persze, hogy iszik. Annak örültem azért, hogy eszembe jutott megkérdezni tőle, mielőtt még taplónak titulálva faképnél hagyna, vagy valami ehhez hasonló kínos szituáció.


words: 441 ❖ note: ...but it's ecstasy - Page 2 3204947467 ...but it's ecstasy - Page 2 3887785939kredit
You don't even know what you do to me

And I try to let you go
but it's ecstasy

Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
...but it's ecstasy - Page 2 FTeGSeT
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Léptek száma :
60

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Témanyitás...but it's ecstasy - Page 2 EmptyKedd Május 12, 2020 3:54 pmTo: Reagan Blair


Something about you. It's like a addiction. Hit me with your best shot honey. I've got no reason to doubt you


Nem sokat aludtam az éjjel. Állandóan csak Blairre, az edzésünkre, jobban mondva a csókra és a beszélgetésünkre tudtam gondolni. Olyan volt, mintha teljesen elvarázsolt volna egyetlen perc alatt; holott évekig megvoltunk egymás mellett anélkül, hogy talán néhány mondatnál több lezajlott volna köztünk. Olyan volt, mintha… minden kezdene megváltozni. Végre volt valami az életemben azon túl, hogy a lehetetlen után kutattam: a múltam után. Hiszen most itt volt Blair, aki a gondolataim 90%-át kitöltötte, ha nem többet. Nem voltam szerelmes. Még nem. De mélyen legbelül nagyon is az akartam lenni… hogy teljesen el tudjam engedni Zacket; nem az emlékét. Hanem azt, amit iránta reménytelen mód éreztem. Hosszú idő óta először fordult elő, hogy hasonlóan jól éreztem magam valaki más társaságában, aki nem Zack volt.
Reggel 8 körül untam meg az ágyban való forgolódást és keltem fel, hogy aztán a délelőttömet, átnyúlva a délutánba arra szánjam, hogy megtaláljam a megfelelő ruhát az estére. Az első ötletem egy fehér blúzszerű felső volt, egy térd alatt véget érő, barna nadrággal. Aztán szintén egy fehér felsőt találtam, de hozzá farmert húztam fel. Nem találtam megfelelőnek. Igazából fogalmam sem volt róla, hogy Blairnek mi jön be… nem ismertem őt annyira, hogy tudjam, milyen stílust kedvel egy nőn. Miféle… megjelenést. Bajban voltam. Újabb ruha kollekciót vadásztam és már majdnem rámondtam az áment, mikor megpillantottam a szekrényemben a tökéletes jelöltet, így levettem magamról a kissé darkos szerelésemet és magamhoz vettem a lányos, mégis szolid, halvány rózsaszín ruhámat és magamra öltöttem.
Még sokat tollászkodtam a délután folyamán, mire végül eljött az este. Nem tudtam, Blair hol töltötte a napot, de az bizonyos volt, hogy a szervezetben nem futottunk össze. Pedig azért jó lett volna még egyszer lefixálni az estét. Igen, attól féltem, hogy talán meggondolja magát. Amióta a szervezetnél voltam, nem igazán láttam volna, hogy randizott volna valakivel – nyilván azért, mert ő ilyen volt. Zárkózott, védte magát a rossz dolgoktól, és ezzel együtt a jóktól is.
Nem akartam csalódást okozni. Neki nem. Meg saját magamnak sem. De nem tudtam nem arra gondolni, hogy elszúrom. Pont azért, mert nem ismertem őt eléggé. Féltem.
Az alsó ajkam beharapva léptem át a The Crimson Room küszöbét. Megfordult a fejemben, hogy csinálok egy hátraarcot, de végül erőt vettem magamon. Le kellett küzdenem a zavaromat és a feszültséget, ami bennem volt; lazán akartam viselkedni, mint az edzésen. Már amikor lehetett úgy viselkedni… hisz bár önmagamat adtam, de ezzel mentem túl messzire Blairnél. Aztán végül jól alakultak a dolgok, de ez vajon mindig így lesz?
Ahogy beljebb léptem, már majdnem megszólítottam az egyik felszolgálót, hogy segítséget kérjek tőle, de abban a pillanatban szúrtam ki Blairt az egyik eldugottabb részlegen ücsörögni. Megmosolyogtam. Persze, hol máshol ülhetne, ha nem ott? Aranyosnak tűnt így messziről, ahogy az arcát vizslattam. Néhány másodperc után viszont elindultam és meg sem álltam az asztalig.
- Szia, remélem, nem vársz túl régóta rám – Rámosolyogtam és haboztam néhány pillanatig, majd odahajoltam és üdvözlésképp nyomtam egy puszit az arcára. Csak ezt követően ültem le, vele szemben és néztem rá, majd a pohárra, amiből feltételezhetően ő ivott. - Mit iszol? – Érdeklődtem, majd magam mellé raktam a táskámat. Mély levegőt vettem.
514 words ➢ Certain Things ➢ note: csak ne szúrjam el! ...but it's ecstasy - Page 2 2566525366     ➢ kredit


we got to stop before the regret
Skyler Hastings
Beavatott vadász
a testvériség mágikus csatlósa
...but it's ecstasy - Page 2 Tumblr_inline_p6k4q1s0Eu1t9ndkh_540
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Kapcsolatban :
...but it's ecstasy - Page 2 Tumblr_o0t5hhYJXU1tmr08vo8_250
➢ My Hunter Prince
in the Future
Léptek száma :
44

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Témanyitás...but it's ecstasy - Page 2 EmptyHétf. Május 04, 2020 1:25 amEvery time I close my eyes
It's like a dark paradise
To: Skye


A szokásos barna bőrdzseki-sötét farmer összeállításban indultam útnak, tulajdonképpen fogalmam sem volt, miféle öltözék illik egy randira. Nem volt még részem olyan igazi, normális randiban még soha, amikben meg igen, azt nem nevezném randinak. Totálisan felkészületlen voltam, egész nap ideges, még a reggeli edzésem sem nyugtatott meg, sőt, éjszaka is alig aludtam valamit. Kikészített a várakozás, az idegesség, maga Skyler. Egyik pillanatban alig vártam a találkozót, a következőben átkoztam magam, amiért egyáltalán belementem. Mert mégis hogyan gondolhattam, hogy menni fog? Kora estére már kész idegroncs lettem, kétszer kellett lezuhanyoznom emiatt, egyszer a délutáni edzésem után, másodjára pedig az idegesség miatt voltam csurom víz. Próbáltam elterelni a figyelmem a találkozóról, elzárni az idegességet is, de képtelen voltam rá.
A helyszínre érkezve az egyik hátsó boxban foglaltam helyet, rendeltem is rögtön egy whisky-t, ami talán bunkóság volt, hiszen meg kellett volna várnom a partneremet, ahogyan azt illik, de még korán volt. Direkt fél órával előbb érkeztem, hogy legyen időm felhörpinteni egy italt, kicsit összeszedni magam, mert rettegtem. Hiába érkeztem jóval előbb a megbeszélt időnél, akárki lépett be az ajtón, idegesen kaptam oda a fejem, mintha rosszban sántikálnék, vagy bujkálnom kellene valaki elől. Nem véletlenül ültem hátra, ez vlt az egyik oka, hogy ne feltsek akkora feltűnést, a másik pedig az, hogy nyugodtan tudjunk majd beszélgetni a nővel.
Szívem szerint Larától kértem volna segítséget, hogyan viselkedjek, mit illik, mit nem, hogyan öltözzek fel, de nem akartam egyelőre beavatni, ráadásul tuti valami giccses ruhát akart volna rám adni, mondjuk inget, amit soha nem tudtam elviselni magamon. Önmagamat akartam adni különben is, jól érezni magam, közel Skye-hoz, nem feszengeni és erőltetni a dolgot.
Lassan kortyolgattam a rendelt italt, néha kicsit megrázogatva a poharat, s rövid időn belül a dzsekit magam mellé fektettem, s örültem, hogy alá csak egy egyszerű fekete pólót vettem, amiben nem volt melegem. A whisky pedig megtette a hatását, kezdtem lehiggadni, már az ajtót sem figyeltem annyira, csak vártam, mikor bukkan fel a randipartnerem.


words: 321 ❖ note: ...but it's ecstasy - Page 2 3204947467 ...but it's ecstasy - Page 2 3887785939kredit
You don't even know what you do to me

And I try to let you go
but it's ecstasy

Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
...but it's ecstasy - Page 2 FTeGSeT
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Léptek száma :
60

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Témanyitás...but it's ecstasy - Page 2 EmptyHétf. Május 04, 2020 12:58 am

***


You don't even know what you do to me

And I try to let you go
but it's ecstasy

Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
...but it's ecstasy - Page 2 FTeGSeT
A közösség sztárja
Ez az én történetem :
Léptek száma :
60

...but it's ecstasy - Page 2 Empty
Témanyitás...but it's ecstasy - Page 2 Empty


Ajánlott tartalom


...but it's ecstasy - Page 2 Empty
 

...but it's ecstasy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2