Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 74 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 74 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
TémanyitásA Halál Homokórája - Page 3 EmptyVas. Aug. 23, 2020 11:40 pm

The Hourglass of Death
2020. december 25., délelőtt

Miután Rhys visszavonszolta az ikrét az árushoz, a férfi egy barátságos mosollyal nézett a párosra. A kulcs vibrálni kezdett a nőnél, bárhová is rejtette el az őriznivaló kincset.
- Adhatok két pohárral, kedveseim? Szinte ingyen van! – Nevet fel a férfi, akinek az arca alig látható. Eltakarja a sál és a sapka, de egy kicsit sem csoda, hogy így beöltözött a reggel. Ha kérnek a forralt borból, akkor előkészít két poharat és előszedi a plusz ízesítéshez szükséges hozzávalókat. Közben viszont halkan suttogni kezd, hogy csak a páros hallja.
- Nem akarok tolakodni, de az imént jól hallottam, hogy… - Ha lehet, még halkabban folytatja, mintha titkot osztana meg éppen. - …boszorkányokat keresnek? – Egy pillanatra meg is torpan abban, amit csinál, majd egy széles mosollyal tölti ki a forralt bort a két pohárba. Aztán ízesíti még plusz fahéjjal. – Én tudom, hol találhatnának – Még nem nyújtja át a poharakat, hanem keresgélni kezd az asztal alatti rekeszekben. Papírt és tollat vesz elő, majd ráfirkant egy címet. Azzal együtt nyújtja át az egyik poharat a férfinak. – A „ház” ajándéka – Mintha rá is kacsintana Rhysre, de lehet, csak a férfi képzeli be magának. Irisnél a kulcs pedig egyre inkább megzavarodik, mintha vonzaná valami.
Végül egy hangos csilingelés következtében lép hátrébb az árus tőlük.
- Oh, itt az idő! – Emeli fel a kezeit, majd fordul el, hogy újabb adag bort tegyen oda forrni.

226 words ❖ aláfestő ❖ note: lassan itt az idő A Halál Homokórája - Page 3 564837130  

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
A Halál Homokórája - Page 3 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
A Halál Homokórája - Page 3 5b5bbd29a1b5ab3aac0f975e27b6ae1b6b14acbf
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
A Halál Homokórája - Page 3 4e8110ea98a6afcd16833caa4564b5143cf05e21
Az életem ennyi titkot rejt :
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Ennyi éve vagyok a világon :
7
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

A Halál Homokórája - Page 3 Empty
TémanyitásA Halál Homokórája - Page 3 EmptyHétf. Aug. 17, 2020 5:35 pm

A halál homokórája

You can't have christmas without snow.

Hónapok teltek el, lassan kezdtem hozzászokni, hogy Iris velem van. A varázserőm is visszatért, igaz, sok időbe telt, s végül az elmém helyreállítására szolgáló varázslatot is el tudtuk közösen végezni. Jobb volt minden, a gondolataim rég voltak ennyire tiszták, de valami nem stimmelt. Még mindig nehézkesen raktam össze a kirakós darabkáit, bármiről is volt szó, a mágiám pedig nem úgy működött, ahogy annak kellett volna. Mintha nem sikerült volna a varázslat, talán még mindig blokkolta valami az elmémet, vagy csak romlott az állapotom.
Az ünnepeket ettől függetlenül élveztem, már nem voltam egyedül, a bérelt lakásban karácsonyfa díszelgett, Iris mindenhova díszeket és fényeket aggatott. Legalább erre a pár napra félre tudtam tenni minden rosszat ami a múltban történt, s megfeledkezni a kulcsról is, amit nem ismertünk, hogy átadjam magam az ünneplésnek. Ez volt a kedvenc időszakom az évből, s ez volt az egyetlen, amire szívesen emlékeztem még gyerekkoromból is.
A meleg otthonból végül a szokatlanul hideg utcára léptünk, kezeimet a zsebembe mélyesztettem, s az ajándékba kapott sálamba rejtettem félig-meddig az arcomat. Miért kértem volna egyebet, mikor mindent megkaptam azáltal, hogy Iris visszatért?
A karácsonyi vásáron végighaladva különböző illatok keringtek, gőzölgő kalács, s forralt bor vonta el a figyelmemet, ikremet karjánál fogva vonszoltam magammal az egyik árushoz.
- Mit gondolsz, egy kis kitérő? Élvezzük kicsit az ünnepet! A boszorkányok megvárnak. - súgtam oda neki kedélyesen, hol az árusra, hol a mellettünk elsuhanó pelyhekre sandítva.

232 szó ❖ youtube ❖ note: A Halál Homokórája - Page 3 2985343060kredit

Rhys Darwin
Boszorkánymester
mágia birtokosa
Rhys Darwin

163
C szint:
Kalmithil
A Halál Homokórája - Page 3 550cc820521d6bf0edc65613356db80c43de97e1
E szint:
Benandanti

Ez az én történetem :
38
Titulus :
entirely bonkers
Másik felem :
A Halál Homokórája - Page 3 Tumblr_nu0ainALZy1qbahz2o2_250
with my broken mind
405
Lejátszási listám :
A Halál Homokórája - Page 3 Tenor
Johnny Depp
Tartózkodási helyem :
Denver/New Orleans
Keresem :

TémanyitásA Halál Homokórája - Page 3 EmptyVas. Aug. 16, 2020 6:00 pm

The Hourglass of Death
2020. december 25., délelőtt

Hópelyhek ezrei, sőt, millió hulltak alá az égből, táncolva, keringőzve egymással, míg el nem érték a számukra kijelölt végcélt. Ez lehetett egy kabát ujja, egy kalap teteje, vagy szinte bármi. Azon nyomban szétolvadtak, s eltűntek, mintha sosem lettek volna. Hidegséget, nedvességet hagytak maguk után. Aztán lassan olyan sok hó esett, hogy többé nem olvadt el: fehérbe borított mindent.
Egy ilyen délelőttön indult útnak egy testvérpár is: Rhys és Iris. Volt céljuk, de még őket is magával ragadta a karácsony szelleme, a hangulat, ami az egész világot körbeölelte. Sok időt töltöttek egymástól távol, rengeteg bepótolnivalójuk volt. Vajon hány karácsonyt töltöttek külön? Rhys hány éven át hitte, hogy a nővére halott? Azonban ezek a kérdések mit sem számítottak.
A karácsonyi vásár egész nap tárt karokkal várta még őket is, így kaptak a lehetőségen, még akkor is, ha a fejükben ott motoszkált az, amiért valójában New Orleansba érkeztek. Egy kovent akartak felkeresni, hogy magukhoz édesgessenek boszorkányokat, ezáltal saját kovent alapítva. Erről beszélgettek szinte egész úton, néha megszakítva azt egy-egy árusnál megtorpanva, nézelődve, néha pedig a karácsonyi dalok vonták el a figyelmüket róla.
S valaki ezzel pontosan tisztában volt. Valaki, aki már jó ideje figyelte őket a távolból, de senki sem gondolta volna róla, hogy veszélyes. Senki, mert egybeolvadt a környezetével. Tiszta volt, akár a hó.

212 words ❖ aláfestő ❖ note: forralt bort valaki? A Halál Homokórája - Page 3 564837130

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

TémanyitásA Halál Homokórája - Page 3 EmptyVas. Aug. 16, 2020 2:04 pm

A Halál Homokórája nyitja @Rhys Darwin & @Iris Darwin @Zack Reed kalandját.

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :