Vas. Aug. 16, 2020 6:02 pm
| Tell me a story 2020. december 25., reggel
Most is ugyanúgy telt a Sinclair házban a karácsony, mint eddig bármikor - és ez a legkevésbé sem volt baj. A frissen sült mézes-gyömbéres sütemény és a gőzölgő kakaó illatára ébredni, miközben a feldíszített fa alatt ajándékok szerény kupaca sorakozik, nagyon is jó dolog lehetett az olyan fiatal lányok, mint Jane számára. Megszokott. Terv szerinti. Nem úgy, mint az a különös kulcs, mely varázslatos módon megjelent a nyakában néhány nappal ezelőtt, és amiről elhatározta, hogy ha délután átjön, megkérdezi Winstont is, hátha tud róla valamit. Ő volt a legközelebbi természetfeletti a környezetében. Nem az egyetlen, de a másikra amúgy sem szívesen gondolt. A reggeli meghitten és varázslatosan telt, leszámítva azt az aprócska érzést, hogy valaki figyeli. Ezt érezte akkor is, mikor megmosakodott, felöltözött, a nyakába akasztotta a vékony láncra fűzött kulcsot és leült a bátyjával a tv elé a kedvenc karácsonyi műsoraikat nézni, miközben mézeskalácsot eszegettek és azt találgatták, vajon idén is hat pár zokni lesz-e a Brunhilda néni által küldött ajándékcsomagban. Az érzés annyira nem akart szűnni, hogy végül - talán maga sem tudta volna megmondani, miért - az ablakhoz sétált, félrehúzta a függönyt és kilesett a hólepte utcákra. Mystic Fallst maga alá temette a szűzfehérség. Elvakította a szemét néhány pillanatra a látvány, de ha erősen hunyorgott, még elcsíphette: az utca sarkán ismerős alak ácsorgott, és egyenesen őt nézte. Ahogy a tekintetük találkozott, Kevin elfordult és indulni készült. Nem szerepelt a tervei közt, hogy megfigyelésének alanya észreveszi. És az sem, hogy kiront majd a házból és a nyomába ered.
reagsorrend: nincs ❖ határidő: augusztus 23.
| | The Travelers Bejárták a világot készen állsz a mesére?
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Az életem ennyi titkot rejt : 102
Titulus : Ϟ Kalandmester
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : Ϟ Scary Face
A fiók mögött :
|
Vas. Aug. 16, 2020 2:09 pm
|
| | The Travelers Bejárták a világot készen állsz a mesére?
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Az életem ennyi titkot rejt : 102
Titulus : Ϟ Kalandmester
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : Ϟ Scary Face
A fiók mögött :
|