Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 45 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
ÜzenetSzerző
Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyHétf. Szept. 14, 2020 11:34 am

The member 'Dominic Arback' has done the following action : Dobókocka

'Dobókocka' :
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 KfqhsMs

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
Az életem ennyi titkot rejt :
1120
Ennyi éve vagyok a világon :
7
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Empty
Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyHétf. Szept. 14, 2020 11:34 am

To: Theodore & Celian
In life there aren't failures, just lessons that need to be learned

Egyszerűen tehetetlennek éreztem magamat… Kezdtem kicsit visszanyerni az erőmet, de még mindig éreztem, ha elengedem a szekrényt, akkor nem tudom megtartani az egyensúlyomat… és ismételten a földön nyúlnék el. Dühös voltam, amiért Celian-nak egyedül kellett megküzdenie a Lovassal. Remek ötletnek tűnt, hogy beszédbe elegyedett a nővel és ügyesen húzta is az időt, hátha kitalálunk valamit. A párbeszédre koncentráltam és próbáltam agyalni valami terven, ha már az első nem működött… de semmilyen ötlettel nem tudtam előrukkolni, ami segíthetett volna… viszont a Nőszemély nem hagyta, hogy bármit is csináljunk… Először Theo-t majd engem kényszerített a földre… melegség fogott el… majd egy ismerős érzés is. – Jaj, ne… ne, csak ezt ne! – Átváltozás… hogy mennyire utálom! Hatalmas ereje van, ha ezt képes velünk megtenni fényes nappal… Teljesen más volt az egész, mint mikor a Hold kényszerít minket a folyamatra. A rituálé lassabb lefolyású volt a megszokottnál.
Próbáltam ellenállni, legalábbis lelassítani az átváltozást, viszont nem tudtam megállítani… nem volt szerencsém… csak vergődtem a földön és a farkas énem egyre jobban kezdett rajtam eluralkodni. A varázslat a végéhez közeledett. Tudtam, ha farkassá válok, akkor nem leszek magamnál, csak abban reménykedtem, hogy nem fogok kárt okozni a fiúkban...

191 words ❖ Somebody ❖ Theo & Cel  Very Happy

Dominic Arback
Omega
éjjeli vonyító
Dominic Arback

163
C szint:
Kalmithil
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Fe2bcd34fdae2065a72cbe6618efd16c1f0a8844
D szint:
Child of the Ghost Moon

Ez az én történetem :
56
Titulus :
☾ Védelmező fivér
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
☾ Wolfgang Novogratz
Tartózkodási helyem :
☾ Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Bc43005676e3f898ea965b862c3aa644b0a88df0
Az álarc mögött :
Fedora

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyVas. Szept. 13, 2020 12:07 am

Your emotions make you weak
I have no desire to fight you

Theodore felvillanó, sárga szeme nem kerülte el a nő figyelmét, aki róla egyenesen Dominicre pillantott, elkönyvelt magában valamit, aztán állapodott csak meg a tekintete az ifjú eretneken. Noha maga volt a háború, nem szította feleslegesen a feszültséget, előbb megpróbálta demokratikus úton megszerezni a kulcsot.
- Úgy hallom, valaki elvégezte a házi feladatát. - jegyezte meg őszinte csodálattal a nő, ahogy meghallotta a világ által rájuk aggatott, ősi jelzőt. Apokalipszis. Lovasok. Tetszett a szavak csengése, habár nem hitte volna, hogy viszont hallja bármelyik őrzőtől is. - Eddig te vagy az egyetlen, ki magától rájött... - Az ifjú tudása előtt pedig elismeréssel hajtott fejet. Csakhogy nem barátkozni jött, ahogyan időzni sem kívánt sokáig.
- Nimue vagyok, a legősibb mind közül. Már akkor léteztem, mikor az emberek öntudatra ébredtek és egymásba táplálták a háború ízét. - Miközben beszélt, lágyan Theodore felé pillantott, kezét épp csak kinyújtva felé. A kisfarkas úgy érezhette, teste lángolni kezd, csontjaiba elemi erővel mart bele az ismerős fájdalom.
- Viszályaik után fogant a betegség, az éhínség és a halál. Ugyanakkor egyek vagyunk mind. - Szeme ekkor Dominic felé rebbent, ujjai felé zongoráztak a levegőben. A fiú ugyanazt élte át, mint Theodore, égető, izzó fájdalmat. Aztán a két fiú csontjai töredezni kezdtek, mintha a telihold ereje szólította volna őket, fényes nappal.
- A halál háborút teremt. Az éhínség betegséget szül. A betegségből táplálkozik a halál. - Nimue, erejét felhasználva, elkezdte beindítani az átváltozást a két vérfarkasnál. Sokkal lassabban, mint ahogyan az teliholdkor szokott történni, de a fiúkat lassan négykézlábra kényszerítette az erő, egyelőre még emberbőrben, ám agyaraik lassan elővillantak, karmaikkal együtt, a ruhájuk pedig szakadozni kezdett a hátukon és a lábaikon. Nimue pedig zavartalanul folytatta a beszédét, ám pillantása visszatért Celianra. - Ugyanannak a körforgásnak a részesei vagyunk. Mondd, biztosan tovább szeretnéd húzni az időm?

//Megjegyzés: Theodore és Dominic megpróbálhatnak ellenállni az átváltozásnak. Teljesen megállítani nem tudjátok, de ha dobtok Dobókockával és páratlan számút dobtok, akkor sikerül annyira lelassítanotok, hogy tudatotoknál maradtok és megpróbálhattok tenni valamit.//

reagsorrend: nincs ❖ határidő: szeptember 20.

Nimue
Az Apokalipszis Lovasa
megérint a Háború szele?
Nimue

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
12
Titulus :
horsewoman of war
Minka Kelly
Tartózkodási helyem :
on the battlefield

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 10, 2020 3:14 pm

a Christmas carol

say you believe that the sky could turn red, the cities could fall despite all the ashes we'd still have it all

Nem fűztem sok reményt ahhoz, hogy Theo egyáltalán megfontolja a szavaimat, de meg kellett próbálnom elküldeni. Egy pillanatig belefúrtam a tekintetem a sárgásarany farkasszemekbe, amik visszameredtek rám, ám a figyelmemet gyorsan elterelte az a meglepő jelenet, ami ezután következett.
Az ismeretlen nő alak Dominic mellett egyszerűen „elsétált”, nem érdekelte a kulcs sem, ami a férfi nyakában lógott, s egy perccel később már előttem állt. Éreztem, ahogyan a kulcs mágnesként húzódozott a gazdájához. A szemem sarkából láttam, ahogy a kisfarkas egy lépést tett felém, majd megállt, ahogyan a Lovas kifejtette, békével elmegy, ha megkapja a kulcsot. De persze ez nem volt ennyire egyszerű.
Odébb léptem én is, hogy távolodjak Theotól és a nőtől is, miközben a kezem öntudatlanul is a kulcsra zárult, bár biztos voltam benne, ez igen kevés védelmet jelentett volna.
– Miért adnám oda a kulcsot? Ha itt vagy az tényleg azt jelenti, hogy az Apokalipszis Lovasai a Földön járnak újra… És felteszem a kulcs közelebb vinne a pusztuláshoz – a nő hideg tekintetét figyeltem, miközben ismét léptem egyet hátra. Fogalmam sem volt, mire lehetett képes egy Lovas, de bármelyikük is volt ez a nő, biztos voltam benne, hogy az enyémnél nagyobb hatalma lehetett.
– Melyikük vagy? – kérdeztem csak hogy húzzam az időt, míg azon gondolkodtam, volt-e olyan varázslat a tarsolyomban, ami használhatott volna egyáltalán a Lovas ellen.

216 --- war machines couldn't break us    note:   A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 564837130   --- kredit

Celian Darveaux
Ősi eretnek
a legelső eretnek
Celian Darveaux

163
C szint:
Kalmithil
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Tumblr_inline_o5xc7zOLEj1rifr4k_250
C szint:
Witch Bats

Ez az én történetem :
102
Titulus :
the first heretic ---
Másik felem :
1115
Lejátszási listám :
Sebastian Stan ---
Tartózkodási helyem :
where the wind blows ---
Keresem :
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 XlAFZ3o
and i found love
where it wasn't supposed to be
right in front of me ---
Az álarc mögött :
szuszu ---

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptySzer. Szept. 09, 2020 3:12 am

☾ A viszály pallosa & Apollón dala

☾ Karácsonyi mese

Tehetetlenül néztem végig, mi történik. Mindketten fontosak voltak, egyiküket sem akartam sem elveszíteni, sem semmi ilyesmi, pont ezért volt olyan rossz, hogy nem tudtam mit tegyek. Tekintetem cikázott kettejük között, mígnem Celianon állapodott meg. Talán pont azért, mert hozzám szólt, szinte parancsolt.
- Nem megyek el nélküled! – Morrantam vissza rá, megvillantva a farkas énemet, sárgán csillanó tekintetemet, majd elnéztem Dom felé, aki a körülményekhez képest jól volt, de a nő jelenléte még mindig bezavart a képbe. Őt kezdtem figyelni, majd értetlenül húztam össze a szemöldökömet.
Miért fontosabb neki Celian? Nem tudtam összerakni a képet. Mindkét kulcs hasonló volt, mármint láthatóan kellett neki, de a Dom nyakában levő valamiért nem kellett neki.
Ahogy a nő Celian előtt termett, közelebb léptem, de amint kimondta, hogy nem kíván harcolni vele, inkább nem csináltam semmi egyebet. Bár nem hittem, hogy Celian önként átadná, de… de bár átadta volna, mert akkor biztos, hogy nem esett volna baja.

152 words   note: bocsánat, nem nagyon tudtam most mit írni... gyenge lett

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Original
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
A lelkem zárt ajtói mögött :
31
Lejátszási listám :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Tumblr_n55spjRvJa1rg7ylio5_r1_250
I don’t feel like getting up in the morning. Everything that used to make me happy anymore doesn’t. I don’t know what happened, either people in my life just left me or I started to push everyone away...
Az álarc mögött :
Eliffe

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyKedd Szept. 08, 2020 11:58 am

Eléggé merész ötletnek tűnt, de nem tehettem mást… Celian-nal jóban lettünk az elmúlt időszakban. Mivel Theo-t boldoggá teszi, nekem ennyi bőven elég volt, ahhoz hogy valamilyen szinten a szeretteim közé soroljam, akiket megvédek. Ezért ugrottam oda, még ha nagy őrültségnek nézett is ki. A lökéshullám egyenest a Lovas felé repített. Ahogy közeledtem az irányába egyszerűen köddé vált és kitágult szemmel néztem farkasszemet az ablakpárkánnyal. Becsukott szemmel fogattam el a vereséget, és ahogy tudtam próbáltam eltakarni az arcomat, hogy legalább az ne sérüljön az ütközéstől. Egy hatalmas csattanás után a padlóra csapódva terültem el… Csak a tenyeremet vágtam meg a padlón levő üvegszilánkokkal, így pár másodpercbe telt mire nagy nehezen feltápászkodtam a földről… Addigra a nő egy szempillantás alatt újra ott állt Celian előtt. Remegő testtel álltam a szekrény mellett és csak kapaszkodva tudtam egyáltalán a lábamon megállni. Meglehet, hogy a három robbanás nem volt olyan nagy, viszont azért megviselte az embert. Vagy talán csak a kulcs váltotta ki belőlem a remegést… legalábbis eléggé fura és ismerős érzés fogott el miután felkeltem. Félelem… – Khm… Sajnálom Cel… – Néztem a fiúra, majd az ijedt tekintetemet Theo felé irányítottam.

185 words ❖ Somebody ❖ Theo & Cel  Very Happy

Dominic Arback
Omega
éjjeli vonyító
Dominic Arback

163
C szint:
Kalmithil
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Fe2bcd34fdae2065a72cbe6618efd16c1f0a8844
D szint:
Child of the Ghost Moon

Ez az én történetem :
56
Titulus :
☾ Védelmező fivér
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
☾ Wolfgang Novogratz
Tartózkodási helyem :
☾ Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Bc43005676e3f898ea965b862c3aa644b0a88df0
Az álarc mögött :
Fedora

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyHétf. Szept. 07, 2020 10:59 pm

A nőt láthatóan meglepte a közé és a célpontja közé vetődő alak, főleg, hogy a kulcsok taszítóerejének köszönhetően a fiú éppen felé repült. Az utolsó pillanatban tudott csak kitérni, gyorsasága a vámpírok gyorsaságát idézte, szemmel nem lehetett követni. Mintha az egyik pillanatban ott állt volna enyhén elnyílt szemekkel, a következőben pedig köddé vált, hogy két lépéssel odébb jelenjen meg ismét. Dominicet így az ablakpárkány fogta fel, csak a szerencsén múlt, hogy nem repült ki a szilánkosra tört ablakon. A nő arcán tovább nőtt a csodálkozás, ahogy lepillantva észrevette a vérfarkas nyakában lógó kulcsot.
- Nem veled van dolgom. - jegyezte meg szárazon, hogy aztán ismét semmivé váljon, Theodore azonban érezhette, ahogy a fehér villanás elillan mellette túlságosan gyorsan ahhoz, hogy bármit is tehessen a feltartóztatásáért.
A következő pillanatban már Celian előtt állt, hátat fordítva a másik kettőnek, mintha azt érzékeltetné, emberszámba sem veszi őket.
- Nem kívánok veled harcolni. Add át, ami az enyém! - Azzal kinyúlt a kulcsért. Az aprócska tárgy érezhetően hozzá akart menni, ellenben Dominic kulcsával, ami inkább csak zavarodottnak érződött, sőt, mintha tovább erősítette volna a vérfarkas félelmét.

reagsorrend: nincs ❖ határidő: szeptember 14.

Nimue
Az Apokalipszis Lovasa
megérint a Háború szele?
Nimue

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
12
Titulus :
horsewoman of war
Minka Kelly
Tartózkodási helyem :
on the battlefield

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 03, 2020 8:57 pm

a Christmas carol

say you believe that the sky could turn red, the cities could fall despite all the ashes we'd still have it all

A kimondatlan kérdésre, amire valójában nem akartam választ kapni egy női hang szólalt meg… A fejemben? Nem, nyilvánvalóan nem, mivel a másik két férfi is értetlenül kapkodta a fejét. Én is a hang forrását kerestem, de sehol sem volt, s paradox módon mégis mindenütt. Aztán meghallottam az üveg pattanásának félreismerhetetlen hangját, majd a nyakamba zúdultak a szilánkok. Önkénytelenül kaptam a fejemhez, de elég keveset ért, éreztem, ahogy szilánkok fúródtak a nyakam hátsó részébe. Ahogy szembefordultam az ablakban álló nővel egyből tudtam, hogy a legendák igazak voltak, de nem volt időm, hogy rákiáltsak Theoékra, hogy fussanak, mert a nő hideg szemeit az enyémekbe fúrta, majd intett, és én tehetetlenül megindultam felé, éreztem, semmi esélyem nem lett volna szembe szállni vele. Távolról hallottam a kisfarkas hangját, tompán, mintha nem ugyanazon a helyen lettünk volna. Ekkor gyorsultak fel az események, és egyik pillanatról a másikra megjelent a látóteremben Dominic alakja, a kulcsaink pedig újra fényleni kezdtek, majd egymáshoz közeledtek, s a következő pillanatban megismétlődött a robbanás, ami elszakított az ismeretlen nő bűvköréből, s eltaszított a konyhából. Átrepültem a házon, hogy a nappali szemközti fala fogjon meg. Éreztem, hogy az ütközéstől mélyebbre fúródott az egyik üvegdarab, de nem volt időm foglalkozni ezzel.
– Tűnj el! – pillantottam Theora, akit szerettem volna biztonságban tudni, még mielőtt a Lovas őt szemeli ki célpontjának. A hangomból és a tekintetemből rájöhetett a fiú, miért mondtam ezt. És könnyebb dolgom lett volna, ha nem kell arra gondolnom, mi baja eshet a kisfarkasnak, amíg megpróbálom valahogy megmenteni Dominic-ot.

246 --- war machines couldn't break us    note:   A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 564837130   --- kredit

Celian Darveaux
Ősi eretnek
a legelső eretnek
Celian Darveaux

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Witch Bats

Ez az én történetem :
102
Titulus :
the first heretic ---
Másik felem :
1115
Lejátszási listám :
Sebastian Stan ---
Tartózkodási helyem :
where the wind blows ---
Keresem :
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 XlAFZ3o
and i found love
where it wasn't supposed to be
right in front of me ---
Az álarc mögött :
szuszu ---

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 03, 2020 4:18 pm

☾ A viszály pallosa & Apollón dala

☾ Karácsonyi mese

Értetlenül álltam az egész helyzet előtt, Celian szavai csak még inkább aggódásra adtak okot, ha az iménti kulcsos közjáték nem lett volna elég. Háborúisten? Nem, nem volt szükségünk semmi ilyesmire. Figyeltem, ahogy vámpírsebességgel átmegy a szobába, majd Dominicra pillantottam. Azon gondolkodtam, hogy lehet, hiba volt iderángatnom magammal… lehet csak bajba sodortam mindkettejüket ezzel és ez a gondolat megrémisztett. Aztán Celian szavaira újra elnéztem fele, aki már a konyhában lapozgatta a könyvet. Lovas? Én magam is mondtam volna valamit, ha nem hallom azt a női hangot. A kérdést. Nagyot nyeltem, szívem sokkalta gyorsabban kezdett verni, ahogy egyre inkább forrósodott a helyzet. Körbe-körbenéztem, a hang forrását keresve.
- Ez valami vicc… boszorkánytréfa… - Magamat akartam nyugtatni a halk motyogásommal, de a beálló csendben tisztán érthető volt. Aztán újra megszólalt az a nő. És az ablak szilánkosra tört. Ez még annyira nem is lett volna ijesztő, de a megjelenő női alak annál inkább. Nem volt emberi, ez első ránézésre látszott. Démon? Nem. Valami egészen más volt és ijesztő. Sose mondtam még nőre, hogy ijesztő!
Ahogy Celianon állapodott meg a tekintete, összevontam a szemöldökömet. A kulcsot akarja – legalábbis erre saccoltam.
- Celian…! – Léptem volna felé, de Dom tekintetét megérezve elpillantottam rá. Nem volt időm véleményezni az őrült ötletét, sem megállítani, így tehetetlenül néztem, hogy mi fog történni. Abban reménykedtem, hogy mindketten megússzák.
Tehetetlennek éreztem magam és utáltam, hogy semmit nem tudok tenni.

228 words   note: :fél:

Theodore Storm
Omega
éjjeli vonyító
Theodore Storm

163
C szint:
Kalmithil
A szint:
Child of the Dragon Moon

Ez az én történetem :
228
Titulus :
☾ Little Wolf
Másik felem :
Waiting for you, Celian
until i die
A lelkem zárt ajtói mögött :
31
Lejátszási listám :
☾ Chace Crawford
Tartózkodási helyem :
☾ In the Darkness
℘ ℘ ℘ :
I’m tired. Lonely.
 A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 Tumblr_n55spjRvJa1rg7ylio5_r1_250
I don’t feel like getting up in the morning. Everything that used to make me happy anymore doesn’t. I don’t know what happened, either people in my life just left me or I started to push everyone away...
Az álarc mögött :
Eliffe

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyKedd Szept. 01, 2020 1:33 pm

Theo látomása, egy női sikoly és Cel-lel ha megközelítjük egymást kirobbanó élményben lesz részünk… ez… ez nekem sok! Pánikrohamom kezdett lenni, annyi szerencsém volt, hogy nem egyedül voltam ebben a helyzetben és a két fiú jelenléte csillapította az érzést, viszont az idegesség nagyon is megmaradt. Látszott rajtam, ahogy a tenyeremet a combomba dörzsöltem. A padló irányába fordítottam a fejemet és becsukott szemmel koncentráltam arra, amit Celian mondott. Csak később figyeltem fel a kérésére, hogy kicsit menjek odébb. Igaz… a kulcsok miatt kénytelenek voltunk távolságot tartani… Felfutott és seperc alatt a konyhában termett. A nappaliból csak annyit láttunk Theo-val, hogy buzgón lapozgat egy könyvet. Miután kimondta a „Lovas” szót, egy hang járta át az egész házat. Egy női hang… ez nem lehetett véletlen, talán az ő sikolyát hallottuk? Ez kattogott az agyamban, majd egy pillanatra elcsöndesedett, és amit utána mondott attól kirázott a hideg… Cel mellett az ablak abban a másodpercben tört ki a helyéből. Hirtelen a hang alakot öltött és maga a nő meg is jelent előttünk. Haladni kezdtem Cel irányába, mivel éreztem, hogy itt baj lesz, viszont a fránya kulcsok miatt nem mehettem annyira a közelébe. A nő a fiú felé nézett majd kinyújtotta a kezét… – Cel! Ne! – A fiút a levegőbe emelte és maga felé kezdte húzni. Tenni akartam valamit, de egyszerűen földbegyökerezett a lábam. Vajon, ha kettejük közé ugrok, akkor a robbanás megmenthetné őt a nőtől? Ezen gondolkodtam, ahogy a pult mögött figyeltem őket. Theo-ra néztem komoly arccal és egy nagy levegőt vettem, majd megpróbáltam a tervemet véghezvinni. Amilyen gyorsan csak tudtam odavetettem magamat kettejük közé. Bíztam a kulcsok természetében, és ha a tervem sikerült, akkor a robbanás keltette lökéshullám Celian helyett engem sodort a nő felé.

280 words ❖ Somebody ❖ Theo & Cel  Very Happy

Dominic Arback
Omega
éjjeli vonyító
Dominic Arback

163
C szint:
Kalmithil
D szint:
Child of the Ghost Moon

Ez az én történetem :
56
Titulus :
☾ Védelmező fivér
Másik felem :
32
Lejátszási listám :
☾ Wolfgang Novogratz
Tartózkodási helyem :
☾ Mystic Falls
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
Fedora

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyVas. Aug. 30, 2020 10:59 pm

A lapok sebesen pörögnek Celian ujjai alatt, varázsereje és olvasottsága révén pedig igazán hamar megtalálja a keresett szimbólumot. Igazából több bejegyzés mellett is... Pusztító pestisjárványok, a tragikus lecsengésű fekete halál, kolerajárvány, ebola, tüdőbaj; csupa szörnyűség, emberhalálok tömkelege elevenedik meg előtte a történelem festményében, fertő, mely nem csak a testet, hanem az elmét is megfertőzi, és egészen a Bibliáig nyúlik vissza, egy névhez, egy személyhez, a legelsőhöz, kinek váratlan árulása máig örök rejtély a teológusok számára, kinek elméjét egészen biztosan egy démon suttogása rontotta meg, lelkét pedig eltorzította maga a betegség: Yehudah.
- Miért nem? - csendül fel egy lágy, női hang a lakás csendjében, megválaszolva Celian kérdését. Mindhárman hallják, a falakról visszhangzik, ott cseng körülöttük a levegőben. Vagy talán a fejükben szól?
- Minden lehetséges, amit elképzelsz. A képzeletnek pedig semmi sem szabhat határt. Az álmok valóra válnak... - Pillanatnyi szünet, azt az illúziót keltheti, hogy a hang a semmibe veszett. A vihar előtti csend tömött frissessége árad a csukott ablak ellenére meglibbenő függönyökből. - Ahogyan a rémálmok is.
A konyha felőli egyik ablak nagy csattanással szilánkosra törik, mintha erőteljes huzat vágná be, mely aztán sápadt, fehér foltként alakot ölt. A nő magas és vékony, arca beesett, hófehér haját szellő táncoltatja, vonásai szobormerevek, szinte nem is emberiek. Látszólag fegyvertelenül áll az ablak előtt, mégis mindhárman érezhetik rajta, hogy nem ember. A nő fennkölten hordozza végig a pillantását az egybegyűlteken, végül sötét szemei Celianon állapodnak meg. Tekintete lejjebb siklik az arcáról, fakó ajkait halovány, örömtelen mosolyra húzza, majd tenyerét parancsolón a fiú felé emeli, mire az eretneket láthatatlan erő kezdi mágnesként a nő keze felé vonzani pont úgy, ahogy az imént a kulcsokkal történt.

reagsorrend: nincs ❖ határidő: szeptember 6.

Nimue
Az Apokalipszis Lovasa
megérint a Háború szele?
Nimue

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
12
Titulus :
horsewoman of war
Minka Kelly
Tartózkodási helyem :
on the battlefield

Témanyitás A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 EmptyPént. Aug. 28, 2020 8:42 pm

a Christmas carol

Úgy tűnt, azon kívül, hogy a kulcsaink megőrülni látszanak, nem lesz több gond velük… egészen addig hittem ebben az állapotban, amíg közelebb nem léptem Domhoz, hogy kezet rázzunk üdvözlésképpen, és hirtelen húzás éreztem az irányába, majd ahogy összetalálkoztunk egy kisebb robbanás erejével vágódtunk szét. Keményen vágódtam a bejárati ajtó mellett a falhoz, s hangosan koppant a fejem, amire felszisszentem. S alig néhány perccel később, hogy felkászálódtam a padlóra, s a férfi újra közelebb lépett hozzám, ismét megtörtént: rántás és taszítás… Meg tudtam kapaszkodni a fogasban, hogy ne essek a földre, de Dominic ezúttal már beljebb sodródott a lakásban.
– Nagyjából – nem mertem beljebb indulni, mert pont elég volt kétszer ez az élmény ahhoz, hogy ne akarjam többé megismételni, ráadásul az éles nő sikoly sem tetszett. Na meg az sem, hogy a kulcsok ilyesmit váltanak ki egymásból.
Először Theora pillantottam, némi megnyugvást jelentett, hogy neki nem esett baja, amikor elmondta, hogy a villanás során egy lovast vélt látni, aztán Dominic-ra, akinek remegős hangjára megráztam a fejemet.
– Amikor megjelent a kulcs, kutatni kezdtem, és rátaláltam egy elég régi könyvre a gyűjteményemben, amit rám hagyományoztak, a nagy része pedig számomra ismeretlen nyelven íródott, a másik része viszont latinul. Ebből azt tudtam csak megfejteni, hogy a kulcson szereplő szimbólum valamiféle háborúistenhez köthető, akit rettegés övezett. De a te kulcsodon lévő szem… Menj beljebb, át kell jutnod a szobámba – ha Dom arrébb ment, akkor vámpírsebességgel berohantam a szobámban és előhúztam a könyvet, amiről korábban beszéltem. A konyhapultra pakoltam le a dolgokat, míg a két farkas a nappaliban voltak. Lapozgattam egy darabig, aztán fennhangon szólaltam meg, bár inkább magamnak, mint a két férfinak: – Lovas… lovasok… nem, az nem lehetséges.

272 --- war machines couldn't break us    note:   A viszály pallosa & Apollón dala - Page 3 564837130   --- kredit

Celian Darveaux
Ősi eretnek
a legelső eretnek
Celian Darveaux

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Witch Bats

Ez az én történetem :