Az időnként felhangzó lónyerítés alátámaszthatja Reagan teóriáját a lovasról, ám érdekes módon a kert végében ácsorgó alak nem mozdul feléjük. Úgy tűnik, remekül érzi magát látótávolságon kívül, habár néha a páros felé hozza a hangját a szél és olyan, mintha rajtuk nevetne. A vadászoknak egyelőre van egy kis idejük összeszedni magukat. Skyler öntudatlanul és akaratlanul, de pont Reagan kiugrott vállába kapaszkodik bele, amitől erős fájdalomhullám söpör végig a férfin. Azt a karját egyáltalán nem tudja használni, míg valahogy vissza nem ugrasztotta a helyére, de ha Skyler lábát kezelik le először, nélküle is képes lehet boldogulni. Öld meg..., csendül fel egy férfi hangja Reagan fülében. Öld meg. Szúrd át a szívét. Mintha a gondolatai közt beszélne. Az Ötöket védő mágiaellenállás miatt újszerű lehet az élmény, de bármi is mászott bele a vadász fejébe, édes suttogással egyre csak buzdítja: Öld meg. Végezz vele. Tépd ki a torkát. Vágd el a nyakát. Szakítsd szét. A hang a férfi tetteire semmilyen befolyással nincs, ám egy idő után egyre hangosabban és tisztábban szól a fejében, míg végül már mintha nem is ott szólna, hanem inkább mögötte...
reagsorrend: nincs ❖ határidő: szeptember 13.
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
163
C szint: Kalmithil
Legfelsőbb szint: The Survivor
Ez az én történetem :
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Senki sem gondolta, hogy a karácsony tragédiába fullad – legalábbis én semmiképpen. Ha számítottam is valami gubancra, nem erre. Nem ilyenre. Fogalmam sincs, mennyi időmbe telt, mire magamhoz tértem. Nem láttam semmit, csak homályos foltokat és úgy éreztem, hogy szétrobban a fejem. Aztán próbáltam körülnézni és ekkor a szédülés is felerősödött bennem, ami eddig csak ott lappangott valahol. Hányingerem volt. Ekkor esett le, hogy valószínűleg agyrázkódásom volt. Megijedtem ettől, nem is kicsit, a fülem csengett és ez csak rátett néhány lapáttal az ijedtségemre. Próbáltam mély levegőket venni és nem pánikolni, de az, hogy homályos foltokon túl semmit nem láttam, egy picit sem segített a helyzeten. Aztán hirtelen belém hasított a fájdalom. Az érzékszerveim lassan elkezdték küldeni a jeleket az agyam felé, hogy gáz van, méghozzá óriási. Legalábbis, ahogy kitapogattam, sikítani lett volna kedvem, de nem jött hang a torkomra. A léptekre nyeltem egy nagyot, de nem mertem hirtelen mozdulatokat tenni, így csak remélni tudtam, hogy nem az jött oda hozzám, aki a történtek mögött áll. Hanem… Blair, a fenébe! Aggódni kezdtem érte, de végül ő volt az, aki megszólalt. - Blair… - A hangom remegett, ahogy ránéztem. Foltokban láttam, de tudtam, hogy ő az. – Te jól vagy…? – Pislogtam néhányat, hátha tisztul a látásom, de végül a szavaira kezdtem koncentrálni. – Rendben, csináljuk… - Nem voltam felkészülve erre az egészre. A fájdalomra, ígyis minden mozdulatomba beköltözött. A vasrúdra csúsztattam a kezemet, onnan a lábamra, aztán nyeltem egy nagyobbat. – Segíts felállni... – Suttogtam, miközben megkerestem a karját és belekapaszkodtam. A távolban levő alak nekem nem tűnt fel, örültem, ha a közelebbi dolgokat jobban láttam, mint néhány perce, mikor magamhoz tértem.
Először semmit sem éreztem, szinte azt se fogtam fel, mi történt, aztán... hirtelen megéreztem a fájdalmat mindenhol. Ennek ellenére nagy a porfelhőben mégis Skye-t kezdtem el keresni, először csak a tekintetemmel, amivel semmire sem mentem. Részben azért, mert nem ült el a por, részben a vértől, ami az egyik szemembe szivárgott. A számban lévő vértől kicsit megijedtem, de amint megéreztem a fájó, szúró pontot a nyelvemen, rögtön tudtam, hogy amiatt kell a legkevésbé aggódnom. Minden egyes mozdulat fájt, de nem maradhattam veszteg, mert abban biztos voltam, a zuhanásunkról valaki tehet, talán épp a közelünkben volt, a lányt pedig még mindig sehol sem láttam. Ép karommal nyomtam fel magam a földről, néhány törmeléket arrébb rúgva, s óvatos, lassú léptekkel, szinte csak araszolva indultam keresésre. Nagyjából tíz lépés után találtam meg a lányt, rengeteg törmelék között, a legrosszabbra számítva, de a látvány így is sokkolt. A fájdalmaimról és minden egyébről megfeledkezve siettem oda hozzá, mellé térdelve, de a mozdulattól olyan erős fájdalom hasított az oldalamba, hogy még a levegő is belém szorult. - Skye?! - kérdeztem ijedten, mégis rekedt hangon, a tüdőm és a torkom is pokolian sajgott, ezt az egy szót is alig bírtam kiejteni. Ekkor már a szemei nyitva voltak, de nem tudhattam, észrevette-e a legkomolyabb sérülését. - Muszáj segítened nekem. Ezt az izét muszáj kihúznunk, különben nem tudlak meggyógyítani. - suttogtam, köhögésbe fulladva. Gyorsan szemeimmel felmértem a terepet, nincs-e valaki a közelben, nem-e jött ki valamelyik társunk segíteni, de csak egy ismeretlen alakot pillantottam meg tőlünk nem is annyira messze, mellette pedig egy lovat..? Talán hallucináltam. - Sietnünk kell! - Ebben legalább biztos voltam, s minden eshetőségre igyekeztem felkészülni.
Ugyan a mágiájukkal mindketten próbálják tompítani a becsapódást, ahogy azt egy ilyen erejű eséstől várni lehet, a szerencse nem igazán áll egyikőjük mellé sem. A nagy lármára, a földbe csapódó betondarabokra, az ezerfelé szálló törmelékekre egész biztosan felfigyeltek a bázison belül is, mégsem tűnik úgy, hogy ennek bárki bármi jelét adná bentről. Habár Reagan és Skyler egymásba kapaszkodnak, a földet érés ereje elszakítja egymástól őket. A felszálló por igencsak lassan ül el, addig talán a két vadász sem érzi igazán, pontosan hol és hogyan ütötték meg magukat. Csak abban biztosak, hogy minden porcikájuk sajog, és mint egy-egy forró cirógatás a bőrükön, úgy érezhetik, hogy itt-ott véreznek is. Reagan számára ismerős lehet a fémes, kesernyés íz a szájában, de ahogy feje sajgása lassan csitulni kezd, talán megnyugvást jelenthet a felismerés, hogy 'csak' a nyelvét harapta el, a szájába tóduló vér nem szervi eredetű. Még. Már ha egyáltalán van ereje a nyelvével foglalkozni amellett, milyen elviselhetetlen fájdalommal hasogat kettő pontja: az oldala - borda egészen biztosan törött, és nem csak egy. Megmozdulni, lélegezni egyaránt mérhetetlen kínnal jár, sőt, utóbbi enyhe hörgéssel is, mely után fájdalmasan kaparja a torkát a köhögés. Bárhogyan is törtek a bordái, megsebezték a tüdejét is. A másik az a jobb válla, mely kiugrott a helyéről és igencsak torz szögben állva jelzi, hogy nagyon nincs jó helyen. Jobban szemügyre venni azonban nem olyan könnyű, mint szeretné: kisebb fejsérülésének köszönhetően felsebzett homlokáról a vér a bal szemébe csordogál, amitől átmenetileg nem igazán tudja azt kinyitni. Skyler hasonlóan szerencsétlenül járt azzal a jótékony mellékhatással, hogy ő sokkal később eszmél csak rá földöntúli fájdalmának fő okára, földet éréskor ugyanis sikerült a törmelékekbe vernie a fejét. Az agyrázkódás könnyen felismerhető tünetei egyszerre jelentkeznek nála: szédülés, fejfájás, hányinger és erős fülcsengés már a legkisebb mozdulatra is. A látása elhomályosult, csak foltokat, halvány sziluetteket lát maga körül, hallani pedig mintha a víz alól próbálna, minden távolinak tűnik az erőteljes csengésen túl. Így talán nem csoda, ha kissé lassan érzékeli majd az erőteljes, hasogató fájdalmat a bal lába felől. Ha valahogy sikerül megnéznie, mi történt vele, vagy Blair előbb ér esetleg oda, a szeme elé tárulhat a bal combjából kiálló vasrúd látványa. Az elemeire tört korlát vékonyka vascsöve alulról átszakította a húsát, és körülbelül húsz centire kiáll a lábából. Megmozdulni ezáltal igencsak nehézkes. Egyedül rajtuk múlik, észreveszik-e a kert végében ácsorgó fiút, aki őket figyeli elégedetten egy nála nagyobb, testesebb árnyék mellett állva, mely mintha egy ló formáját öltené magára.
reagsorrend: nincs ❖ határidő: szeptember 6.
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
163
Ez az én történetem :
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
The member 'Reagan Blair' has done the following action : Dobókocka
'Dobókocka' :
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Skye-nak alig volt ideje válaszolni, s még szerencse, hogy épp odaértem hozzá, mikor szinte eluralkodott rajtam a pánik. Nem volt alaptalan a furcsa érzés, ami mindkettőnket fojtogatott, a zene és a hangzavar is elült mögöttünk, majd egy hirtelen robbanásszerű valami miatt az erkély felmondta a szolgálatot. Ebből nem sokat érzékeltem, túl gyorsan történt minden, csupán igyekeztem még szorosabban fogni Skye-t, miközben egyik kezemmel az erkély korlátjába kapaszkodtam, de ott és akkor kételkedtem benne, hogy bármit is érni fog. Skylernek még volt annyi lélekjelenléte, hogy megpróbáljon megvédeni minket a mágiával, s azon kaptam magamat, hogy megpróbálok segíteni neki, valamiféle pajzsot vonva körénk az együttes erőnkkel, de közben zuhanni kezdtünk. Nem sok esélyt láttam rá, hogy csakugyan megvéd minket a varázslat, vagy egyáltalán a levegőben képesek vagyunk fenntartani. Néhány másodperc leforgása alatt fulladt minden katasztrófába. Egyik pillanatban még minden tökéletes volt, én mondom, túl tökéletes... aztán bumm. Szó szerint.
The member 'Skyler Hastings' has done the following action : Dobókocka
'Dobókocka' :
Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
163
Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Automatikusan húztam el tőle a kezemet, érezve a hirtelen megrázkódását. Nem akartam megijeszteni. Ennek ellenére rámosolyogtam, aztán odaléptem mellé a korláthoz. Aztán rossz érzés kerített a hatalmába, nem is kicsit. Mintha figyeltek volna minket. - Igen, talán… - Ekkor jutott el a tudatomig, hogy teljes csend vesz körül minket. Értetlenül kaptam a fejem magunk mögé, az erkély ajtó felé, de már késő volt. - Blair…! – Szerencse, hogy közel volt, mert így még volt esélyem arra, hogy megragadjam a karját. Habár a mágiám nem volt olyan kifinomult, mindenképp, sőt, ösztönösen próbáltam védeni őt, magammal mit sem törődve, miközben zuhantunk lefelé, az egész erkéllyel együtt. Szabad kezem, avagy karom az arcom elé kaptam végül, a varázslatomat megtörve ezzel, hogy magamat is védjem, amennyire képes voltam rá. De fogalmam sem volt, épségben érünk-e földet… minden csak a szerencsén múlt és túl gyorsan történt minden.
Vadászok lévén Reagan és Skyler megérzései pontosnak bizonyulnak. Mindketten érzik, hogy valami nem stimmel, mire azonban feltűnik nekik, hogy bent elhallgatott a zene és semmiféle beszélgetés vagy nesz nem hallatszik ki, már késő. Fényes csóva villan a hátuk mögött, a következő pillanatban pedig valami szemmel kivehetetlen robban a hátuk mögött, mintha valami elképzelhetetlen erő kés a vajban mozdulattal elmetszené mögöttük a teraszt. A fényes csóva csíkot robbant mögöttük a betonba, és az egész erkély úgy, ahogy van, leomlik a páros alatt. Semmit nem tehetnek, hogy megakadályozzák, ám megpróbálhatják megvédeni magukat vagy egymást, kapaszkodhatnak a korlátba vagy egymásba, hogy a földet érés ne legyen végzetes egyikük számára sem.
//Kockadobás! Mindketten dobjatok sima Dobókockával a következő reagotokban. A dobás értéke fogja meghatározni, mennyire sérültök meg és pontosan hogyan is estek le majd. 1: könnyebb sérülések. 6: ... Ha nem muszáj, ne dobjatok hatost.//
reagsorrend: nincs ❖ határidő: augusztus 30.
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
163
Ez az én történetem :
Nehéz volt elhinni, hogy hónapokkal ezelőtt mennyire nem voltam önmagam, még lélegezni is fájt. A karácsonyi parti így, hogy Skye újra az életünk része volt, kifejezetten élvezhetővé vált. Mindenki jól érezte magát, köztük én is, de egy idő után kicsit sok volt. Az alkohol egy kicsit a fejembe szállt, a zenétől lüktetni kezdett a fejem, mégis mosolyogva osontam ki az erkélyre. A hűvös levegő megtette a hatását, pár perc múlva már tisztábbnak éreztem a fejemet, bár whisky még mindig lüktetett az ereimben. Elbambulva néztem a havas tájat, a mellettem elszánkázó hópelyheket, mikor egy kéz érintette meg a vállamat. Az érintéstől megrázkódtam, de ahogy megpillantottam Skye arcát viszonoztam a mosolyát. - Igen, kezdtek kicsit elfajulni a dolgok. - utaltam leginkább a töménytelen mennyiségű alkoholra, ami néhányunk torkán lecsúszott, meg egy kicsit Larára is. Az ünnep, a buli, az ital, a társaság jó felejtő volt, de egész este alatt ott motoszkált a fejemben a kérdés a tárgyról a csuklómon. Éjszakánként felriadtam, mintha pislákolt volna, máskor úgy éreztem mocorog a bőrszíjon, melyre akasztottam. Nem tudtam kiverni a fejemből, s hiába próbáltam interneten, régi könyvekbn kutakodni róla... mégis mit találhattam volna? Semmit sem tudtunk róla, egyszer csak megjelent. A lovasok hallatán volt egy nagyon őrült elméletem, néhány régi legendát elolvasva pedig egyre csak erősödött a megérzésem, hiszen tudtunk a pokol létezéséről, egyre több démon szabadult a világunkba. Ha nem is konkrétan arról volt szó, amire gondoltam, úgy sejtettem köze van a káoszhoz, ami az utóbbi időben az életünkké vált. - Rossz érzésem van. Talán... menjünk inkább be? - kérdeztem, közelebb araszolva a lányhoz, derekára csúsztatva a kezemet, amin a kulcs is lógott.
Furcsa volt velük lenni, mintha mi sem történt volna. Amikor Hazel meghalt és elszöktem, sosem gondoltam, hogy visszafogadnak maguk közé… de idővel megtört a jég és Blair is rájött, hogy nem tehettem semmiről. Legalábbis szándékosan sosem ártottam volna nekik, főleg nem lettem volna bűnrészes egy vezető meggyilkolásában. A karácsonyi party hangulata engem is magával ragadott és jól éreztem magamat. Aztán, mikor Blair felé fordultam volna, nem találtam sehol. Először elfogott egy rossz érzés, aztán az erkély felé pillantva megláttam őt. Kiszökött. Halvány mosolyt csalt az arcomra és pillanatokkal később már ott voltam mellette, gyengéden érintve a vállát. Aztán lassan visszahúztam tőle a kezemet és a korlátra csúsztattam azt, így merülve bele a hófödte tájba. - Jó elszakadni bentről… és egyedül lenni kicsit, nem? – Kérdeztem halkan, de ahogy feltettem a kérdést, koránt sem voltam biztos benne, hogy valóban egyedül vagyunk. Hátrapillantottam a vállam felett az erkély ajtóra, ami ugyan tárva nyitva volt, mégsem állt ott senki. – Hm… ez különös – Suttogtam magamnak szinte, majd lassan a férfira pillantottam, ő is ugyanazt érzi-e, mint én, vagy csak én meséltem be magamnak hülyeséget. Bár nem lett volna meglepő, ha igazam van: elvégre ott lógott az a kulcs Blair csuklóján és fogalmunk sem volt róla, kihez vagy épp mihez tartozik.
205 words ➢ another love ➢ note: a kutya csak díszlet a gifemen xD olyan cuki meg persze Blair is ➢ kredit
Valahol a harmadik kancsó puncs környékén vesztették el teljesen az irányítást a karácsonyi parti felett. Larissa vadabbnál vadabb játékokba próbálta belerángatni őket, aminek eleinte a frissen kiegészült, ötös csapat még próbált ellenállni, de aztán minél több alkoholos ital és alkoholos sütemény fogyott (ki gondolta volna, hogy az az őrült nő még a süteményekbe sem főzőrumot tesz?!), valahogy a csapat ellenállása is csökkent. Isaacé egész biztosan, aki a nő karácsonyi szellemének és szeretethiányának legújabb áldozatává vált, amit az előző áldozat, Reagan, megkönnyebbült sóhajjal vett tudomásul, és a hirtelen jött figyelemapadást kihasználva kisurrant az erkélyre friss levegőt szívni. Még hallotta a háta mögött a bentről kiszűrődő hangzavart, Larissa nevetését, a vidám muzsikát, és ahogy a fények és színes izzók melege a hátát érte, miközben a hólepte, Denveri táj kirajzolódott a szeme előtt, talán egyetlen pillanatra képes volt megfeledkezni a világ romlottságáról. És a sajátjáról. Békés, nyugodt este volt, a sötét égboltból sűrűn hullott ugyan a hó és a dermesztő hidegben meglátszott a lehelete, de valahogy olyan idillinek tűnt minden. A város, amit védtek, amiért kockára tették nap mint nap az életüket, színes szentjánosbogarak táncaként ragyogott a távolban. És ekkor egy puha érintést érzett a vállán, ahogy Skyler mellé lépett. A hideg ellenére egyikük sem érezte sürgető szükségét, hogy visszatérjenek a benti lármába. A nevetésekből úgy hallatszott, mindenki jól szórakozik, az erkély csendes magánya azonban végre csak az övéké volt. Óráknak ható percek telhettek el így, egymásba feledkezve. Vajon feltűnt bármelyiküknek is, melyik volt az a pillanat, mikor elhallgatott a hátuk mögött a zene és már nem hallatszódott ki semmi? Nem volt körülöttük más, csak hó és némaság - és az érzés, hogy valaki figyeli őket.
reagsorrend: nincs ❖ határidő: augusztus 23.
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
163
Ez az én történetem :