Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásPoszeidón haragja - Page 2 EmptySzer. Aug. 26, 2020 12:36 pm

•• Poszeidón haragja

2020. december 25., este

“Őrző.” Olyan komolynak, fontosnak, jelentőségteljesnek hangzik. Nem tudom, ki találta ki, hogy ezt a szerepet rám szabja, de nézzem csak rám most! Ahogy szinte reszketve lépkedek keresztül New Orleans kihalt utcáin, mint egy kislány. Vagy még inkább egy félős nyulacska. Nem vall rám. Persze néha én is félek, vagy megijedek, de az efféle, csontig hatoló borzongás, ami most kísér, ez azért nem mindennapi. Szinte paranoiásan pásztázom a látómezőt, mintha minden pillanatban attól rettegnék, hogy valami mumus kiugorhat elém. Az agyam egy része kiröhög ezért, és azt mondja, ugyan már! A másik fele meg óva int, emlékeztetve, mennyi szörnyűség létezik ebben a világban. Igen, tudom, hogy ez milyen skizofrén módon cseng.

Mindenesetre Seraphim nem a legjobb alkalmat választotta arra, hogy mögém settenkedve elkapja a vállam. Jó, talán nem settenkedett, de nekem úgy tűnt. Meg is kapja érte a méltó büntetését. Persze amint rájövök, hogy ő az, sajnálkozó tekintettel el is engedem a karját.

- Bocsi. - Fel is emelem mindkét kezem, jelezve, hogy vége az akciódús műsorszámnak. A mosolyát látva pedig az én ajkaim is azonnal felfelé görbülnek. Arról pedig igyekszem nem venni tudomást, hogy közben a szívem is kihagyott egy ütemet. - Szia - szólalok is meg egy árnyalattal szégyenlősebben.

- Lehet valaki egyáltalán túlzottan paranoiás ilyen körülmények között? - tárom szét a karomat a bennünket körül ölelő havas városra és annak különös hangulatára utalva. - Csak én nem figyeltem eléggé földrajz órán, vagy tényleg szokatlan errefelé ez az időjárás? - kérdezek rá, mert ki tudja, talán a klímaváltozás már idáig is elért. Annyi biztos, hogy én nem erre készültem, és a vékony dzsekimet kissé fázósan húzom össze magamon, amikor tovább indulva ismét valaki pillantását érzem magamon. A tekintetem végig járatva a házak között, nem látok senkit, mégis folyamatosan úgy érzem, mintha figyelnének, és ez már magában is elég, hogy a hideg is kirázzon. És akkor ezt még tetőzi az utcalámpák sorozatos kihunyása.

- Na jó, ez már tuti nem normális.  Te csinálod? Léci, mondd, hogy te. Csak mert már így is a frász kerülget. Mióta betettem a lábam a városba, úgy érzem, mintha valaki szemmel tartana – ingatom a fejem. Valószínűleg csak azért nem kezdtem még futva menekülni, mert Raphi itt van. Mármint hol máshol lehetnék nagyobb biztonságban, mint mellette? Bár ez kicsit talán nézőpont kérdése is...

CODAGE PAR AMATIS

Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
másból nyeri a mágiát
Elisabeth Saltzman

163
C szint:
Kalmithil
Poszeidón haragja - Page 2 JRywwO3
D szint:
Lamia

Ez az én történetem :
Oh, she's sweet but a psycho
Poszeidón haragja - Page 2 898332f92dc80fef226694a503449bb6156c350f
That's the thing about magic;
you've got to know it's still
here, all around us, or it just
stays invisible for you.
Az életem ennyi titkot rejt :
90
Titulus :
✩ the rebellious gemini witch
Másik felem :
✩ there's a crazy warlock in my future
A lelkem zárt ajtói mögött :
Ennyi éve vagyok a világon :
22
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
✩ Shelley Hennig
Tartózkodási helyem :
✩ here, there and everywhere

Poszeidón haragja - Page 2 Empty
TémanyitásPoszeidón haragja - Page 2 EmptyVas. Aug. 23, 2020 9:37 pm

Tell me a story
2020. december 25., este

Az alattomosan hátulról támadó alak, ahogy Lizzie is ráébredhet, Seraphim, aki úgy tűnik, eljött egészen a lány elé, csak hogy biztonságban tudja - a kis boszorkánynak mégis olyan érzése lehet, hogy határozottan nem a férfit látta és érezte az imént, hanem valaki mást. Még ha hajlandó is beadni a derekát, hogy tovább induljanak kettesben az utcán, az érzés, hogy valaki figyeli, ugyanúgy vele marad, noha az ősi boszorkány jelenléte talán tompíthat túlfeszített érzékein.
Az utcalámpák vibrálni kezdenek, ahogy elvonulnak alattuk, ami egy idő után szemet szúrhat mindkettejüknek. A sárga fények mindig akkor zizegnek be, mikor Lizzie elsétál a fénygömbjük alatt. Enyhe, fagyos szél támad olykor, havat és egy női hang kivehetetlen, hátborzongató susogását hozva magával. Mintha a hőmérséklet percről percre lejjebb zuhanna, ahogy egyre mélyebbre érnek New Orleans utcáin. A veszély érezhetően körülöttük van, egyelőre mégsem mutatja magát azt az érzést keltve, hogy a páros teljesen egyedül van.

reagsorrend: nincs ❖ határidő: augusztus 30.

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Poszeidón haragja - Page 2 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
Poszeidón haragja - Page 2 5b5bbd29a1b5ab3aac0f975e27b6ae1b6b14acbf
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Poszeidón haragja - Page 2 4e8110ea98a6afcd16833caa4564b5143cf05e21
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

TémanyitásPoszeidón haragja - Page 2 EmptyVas. Aug. 23, 2020 8:47 pm

poszeidón haragja
2020. december 25. este

- Ouch, ouch, ouch! - szisszenek fel, ahogy barátinak szánt üdvözlésem közepén Liz váratlanul megragadja a csuklóm és csavar rajta egyet. Kissé rogyasztva oldalra dőlök, hogy ellen tudjak tartani és ne törje ki tőből a karom, pillanatnyi, fájdalmasnak ható sziszegésem ellenére azonban rögvest szétolvad egy széles és látszólag nagyon is elégedett mosoly az arcomon. - Szép csavar! Nem vagy egy kicsit paranoiás? - villantom rá legelbűvölőbb görbületemet, kicsit sem leplezve, mennyire örülök, hogy viszont láthatom - ahogyan annak is, hogy ilyen ügyesen reagált váratlan közeledésemre.
Röpke pillantással és erőtlen gesztussal jelzem, hogy visszahúznám a karom, ha engedi, és kiegyenesedve leporolom a kabátomról a havat, ami a várakozás közben temetett be.
- Szia, nyuszi. Jó újra látni. Habár vannak kétségeim afelől, jó ötlet-e ilyenkor egyedül mászkálnod a városban... - Tétován ingatom a fejem, majd zsebre dugom a kezem és állammal előre bökök az utcán, jelezve, folytassuk a sétát, elkísérem. Hogy mióta várok rá és honnan tudtam, hogy most jön, arról talán nem is feltétlenül kell minden részletet tudnia.

üdv, kisboszorkány~

Seraphim_Scamander
Leadott karakter
Egy árny vagyok a múltból
Seraphim_Scamander

163
C szint:
Kalmithil
Poszeidón haragja - Page 2 2kAPTep
Egy értékes tag
Ez az én történetem :
Poszeidón haragja - Page 2 Tumblr_nnzjuvGZAO1qehsoxo7_250

i've become so numb
i can't feel you there
i've become so tired
37
Titulus :
brother of madness
Másik felem :
Poszeidón haragja - Page 2 Tumblr_pwulnj1YY81s3x641o9_250

alone is my favorite word
...but only
for now...
1067
Lejátszási listám :
every step is another mistake
when the days are cold
falling, can I ever go back?
please Steph, save me
it's not me, it's not my family

luke mitchell
Tartózkodási helyem :
new orleans
Keresem :

TémanyitásPoszeidón haragja - Page 2 EmptyKedd Aug. 18, 2020 3:38 pm

•• Poszeidón haragja

2020. december 25., este

Tudom, hogy a családom már sok mindent megélt, sok mindent látott és tapasztalt, és ahhoz képest néhány kulcs felbukkanása a semmiből szinte semmiség, de akkor sem értem anya ellenkezését. Valójában éppen azért, mert ez a dolog olyan rejtélyesen történt azzal figyelmeztetéssel - ami még mindig a fülemben cseng, főleg a sokszor elismételt “őrző” szó, a lovasok, meg az ítéletnap, melynek gondolatától még mindig borsódzik a hátam - hogy már csak ezért is késztetést érzek rá, hogy kutakodni kezdjek. És még mindig úgy hiszem, hogy egyedül Seraphim tudna választ adni a kérdéseimre. Vagy legalább módot találni rá, hogy többet megtudjunk. Ő a legidősebb és legerősebb boszorkány, akit ismerek. Bár a küldetésem fontossága mellett a tervezett utazás talán egy picit öncélú is, de még magamnak sem igazán szeretném beismerni, hogy örülnék, ha újra láthatnám a férfit.

Mindenesetre én semmiképpen nem tudok úgy tenni, mintha mi sem történt volna, ezzel az állandó, sürgető késztetéssel, ünnepelni és élvezni a karácsonyt a szeretteim körében, miközben talán csak napokra vagyunk a világvégétől. Így hát úgy döntök, ha anya nem hajlandó elkísérni vagy elengedni, megyek a magam útján. Végül is már nem vagyok gyerek, nem kell mindenhez az engedélye. Csak egy cetlit hagyok a szobánkban Josienak, hogy falazzon nekem, de ha nem hajlandó, vagy nem találja meg az üzenetemet, igazából az sem izgat.

Ahogy megérkezem New Orleansba, az eddigi rossz előérzetem tovább erősödik. A havas, kihalt utcák látványa egyszerűen szürreális, mintha egy másik dimenzióba kerültem volna. A szőr is feláll a hátamon. Az érzékeim kiéleződnek, és amikor hirtelen valaki megragadja a vállamat, ösztönösen, reflexből reagálok, elkapom a csuklóját, és ahogy felé pördülök, csavarok egyet a karján - pontosan úgy, ahogy Isaac-től és Blairtől tanultam az önvédelem órákon.

CODAGE PAR AMATIS

Elisabeth Saltzman
Elszívó boszorkány
másból nyeri a mágiát
Elisabeth Saltzman

163
C szint:
Kalmithil
Poszeidón haragja - Page 2 JRywwO3
D szint:
Lamia

Ez az én történetem :
Oh, she's sweet but a psycho
Poszeidón haragja - Page 2 898332f92dc80fef226694a503449bb6156c350f
That's the thing about magic;
you've got to know it's still
here, all around us, or it just
stays invisible for you.
90
Titulus :
✩ the rebellious gemini witch
Másik felem :
✩ there's a crazy warlock in my future
A lelkem zárt ajtói mögött :
22
Lejátszási listám :
✩ Shelley Hennig
Tartózkodási helyem :
✩ here, there and everywhere

TémanyitásPoszeidón haragja - Page 2 EmptyVas. Aug. 16, 2020 6:04 pm

Tell me a story
2020. december 25., este

Legutóbb, mikor Elisabeth Saltzman New Orleansban járt, még tombolt a nyár. Talán még élénken éltek benne a néhány hónappal ezelőtti nyaralásának emlékei, bőrén érezhette a forróságot, ami kifejezetten jól jött, mikor a városba megérkezve térdig süllyedt a hóban. Ugyan Mystic Fallsban született és ott is töltötte élete nagy részét, mégsem emlékezett rá, hogy New Orleansban normális lenne, ha ennyi hó esik. Vagy egyáltalán hó esik.
A nap már jócskán lement, mire Mystic Fallsból ide ért. Ha három titokzatos kulcs jelenik meg a családod tagjainak, az nem igazán szokványos dolog még a te egyébként sem szokványos családodban sem. Lizzie hiába próbálta azonban felvetni az anyjának, hogy kérdezzék meg Seraphimet - hiszen ki más tudhatna többet titokzatosan megjelenő kulcsokról, mint egy majd ezer éves boszorkány? -, Caroline hallani sem akart róla, hogy holmi ősi boszorkányokat kergessenek a világ másik felén a szeretet ünnepén, a család ünnepén, egyébként meg ki az a Seraphim és az ő lánya miért áll szóba idegen, túlkoros férfiakkal. Így hát Lizzie-nek nem volt más választása, mint ikertestvére fedezésével vagy anélkül, de a családi ebéd után meglógni a házból.
És most itt volt. A hó tömött pelyhekben szállingózott a sötét égből, miközben a teljesen kihalt utcán sétált. Az érintetlen fehérség ropogott a talpa alatt, lehelete meglátszott a dermesztő hidegben. Az utcalámpák gyér világítása ijesztő árnyékokat festett körülötte a házak, épületek falára. Bármerre nézett, senkit sem látott maga körül. Csend és hó fogadta.
Talán csak a borzongató környezet miatt, de végig úgy érezte, hogy figyelik. Mintha égették volna a tarkóját a láthatatlan szemek, ahogy a nála lévő kulcs is enyhén izzott; ujjaival ösztönösen kereste annak melegét. Ahogy jobbra-balra szlalomozott a pillantása az utcán, az utcalámpa fénye, mely alatt épp elhaladt, enyhén pislákolni kezdett. Ha ez nem is vonta magára a figyelmét, az mindenképpen, hogy a szeme sarkából egy alakot vett észre az utca túloldalán. Magasnak tűnt és vörösnek, talán nőnek, ám mire odakapta a fejét, senki sem volt ott. Minden kihaltnak látszott.
Ekkor egy kéz megragadta a vállát a háta mögül.

reagsorrend: nincs ❖ határidő: augusztus 23.

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

TémanyitásPoszeidón haragja - Page 2 EmptyVas. Aug. 16, 2020 2:11 pm

Poszeidón haragja nyitja @Elisabeth Saltzman & @Seraphim Scamander kalandját.

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :