What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyCsüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amTo: Vadászok


Feelings change, but memories don't!


A lépcsőn leérkezve nem sokat változott a hangulat… mindenki ugyan olyan feszült volt, mint fent a kilátóban. Talán még feszültebb… Nem volt elég, hogy mindenkit felkavart a történtek, a neheze talán csak most jön. A kihallgatás, nem lesz egy sétagalopp. – Rendben van, legyen úgy. – Nem ellenkeztem, inkább beletörődtem, hogy Isaac fog vezetni. – Na, de… hol van a kulcs? – Matattam a zsebeimet… közben a férfire néztem és már vette is elő azt. – Oh, oké. – Vakartam meg a fejemet. Idegességemben el is felejtettem, hogy ő volt az, aki idefele vezetett, így nem volt meglepő, hogy az ő zsebében pihent a slusszkulcs.
Blair hátraült Skye mellé, Isaac a volánhoz ült be… így nekem csak az anyósülés maradt. Egymás után csapódtak az ajtók. Mindenki bekötötte magát, majd miután Isaac beindította az autót, el is indultunk vissza a bázisra. Karba tett kézzel ültem, közben hol az utat figyeltem, hol pedig a visszapillantóra szökött a szemem, és a hátsó két személyre koncentráltam. Isaac-re is csak akkor lettem figyelmes, mikor a rádióval babrált. Eléggé kellemetlenül éreztem magamat, amikor a zenék között váltogatott. – Hmmm… tipikus. – Dünnyögtem legfőképp az orrom alatt, bár biztosan hallották a többiek is… konkrétan az összes depressziós dalt lejátszották a rádióban… hihetetlen... A fejemet ráztam, miközben a jobbomon néztem ki a kocsi ablakán.
Kicsit elkalandoztam gondolatban, ahogyan a tájat néztem… még mindig a kihallgatáson járt az agyam. Aggódtam a lány miatt. Hiába derül ki bármi is abból a beszélgetésből… fogalmam sincs mi lesz azután… Mi lesz Skye-al? Nem merek belegondolni, hogy… esetleg… ki kell… végeznünk? Blair helyzetét sem tudom elképzelni, vajon min megy keresztül… jó, persze vannak ötleteim…
Nagyot nyelek, majd egy kellemes dallam zökkent ki… Isaac, normális zenét rakott be, miután a rádió cserben hagyott minket, ilyen téren… A kérdésére lettem figyelmes, amit a másik férfi felé intézett…
Rám nézett egy pillanatra, én viszont apró fejrázással jeleztem neki, hogy sejtelmem sincs mit fogunk csinálni. A tekintetemet ezután hátra fordítottam, mivel a válaszra én is kíváncsi voltam, így csendben füleltem.
Számítottam erre a válaszra… viszont ahogyan közölte velünk… na, az… az volt meglepő. Komolyan és határozottan adta a tudatunkra a „tervet”. – Akkor ezt megbeszéltük… – Válaszoltam és ismét az utat kémleltem. Már egy ideje úton voltunk, így a bázis körvonala kezdett kirajzolódni előttünk. Nem kellett tíz perc sem és már oda is értünk. A mellettem ülő férfi megállította a járművet. Kikapcsoltam az övet, majd kiszálltam az autóból és vártam a többiekre, hogy együtt menjünk be az épületbe.

401 words ••• Somebody ••• note: Elhagyatott, omladozó épület & kilátó 2395127797 ••• kredit


Reagan Blair szívét megdobogtatta
Castiel Doyle
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_nzmwvyG0WP1s8tmiz_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
► A Tékozló Fiú ✭✮✯
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
► Denver ✭✮✯
Zenedoboz :
Who's that sexy thing? ✭✮✯
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_ptdroq15BD1rqq37j_400
Grimme more ✭✮✯
Love lockdown ✭✮✯
I am not okay ✭✮✯
Keresem :
Léptek száma :
12
Az álarc mögött :
Fedora ✭✮✯

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyVas. Ápr. 04, 2021 1:54 am
Brotherhood of the Five

Brotherhood of the Five


Zavarnia kellett volna, hogy közvetlenül mellém ült Blair, de nem zavart. Sőt, valahol örültem neki, de végül mégis áthúzódtam a másik oldalra, az ablakhoz, hogy azon bámuljak kifelé. Nem akartam ránézni, mert csak megszakadt volna a szívem. Valójában egyszerre voltam dühös és szomorú a helyzet miatt. Dühös voltam, mert őszinte voltam vele és azt vártam, hogy megbocsát – dühös voltam magamra, mert ezt vártam el tőle. Igen. És szomorú voltam, mert még ha tudtam is, hogy őrültség, amit akarok, nem kaptam meg. Nem bocsátott meg, sem ő, sem pedig más. Talán az lett volna a legjobb, ha Isaac tényleg lelő. Úgyis ez lesz a vége, nem? Másra aligha tudtam gondolni.
A zenére figyeltem fel, de nem néztem el az irányába. Csak ironikusnak tartottam, hogy minden adó, mintha nekem játszana. Hát, bizonyos értelemben persze.
Isaac hangjára rezzentem végül össze és egy fél pillanatra ránéztem, majd a szemem sarkából Blairre, aki… engem figyelt. Valószínűleg egész végig és nem csak most. Kíváncsi voltam, mit reagál a férfi kérdésére, majd nagyot nyeltem. Az, ahogyan kimondta a nevem… nem tudom, miért, de másabb volt, mint amilyen alapból a hangszíne volt. Vagy csak én akartam különlegesnek hallani. Sóhajtottam egy nagyobbat, majd újra kifelé kezdtem figyelni az ablakon. Már nem sírtam, legalább ezt el tudtam fojtani magamban. Nem lett volna értelme, sem jelentősége, ha tovább itatom az egereket. Túl akartam lenni ezen az egészen és menni, vagy vállalni a büntetést, amit amúgy nem érdemeltem meg. Nem teljesen, legalábbis. Hiszen nem szándékosan árultam el őket. Szándékosan mentem el, féltem, de nem akartam senkinek sem ártani. Kár, hogy ezt senki sem akarta elhinni nekem.
Ha a bázis közelébe értünk és elkezdett kirajzolódni előttünk az épület, a gyomrom azonnal görcsbe rándult. Elkezdtem félni, hogy mi lesz. Nem akartam végigmenni a bevett procedúrán.

291 words note: most mi lesz velem? mercy

291 words note: most mi lesz velem? mercywe got to stop before the regret

Reagan Blair szívét összetörte
Skyler Hastings
Beavatott vadász
a testvériség mágikus csatlósa
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_nuipabTM3Z1szaa83_250
D szint:
Ophizril
Ez az én történetem :
Titulus :
♡ The Traitor Angel
Kapcsolatban :
My Hunter Prince
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_o0t5hhYJXU1tmr08vo8_250
maybe
Tartózkodási hely :
♡ Denver
Egy lélek titkai :
♡ And he will always hate me
No matter what I say

And there is no mistaking
The love is gone
Zenedoboz :
Léptek száma :
77
Az álarc mögött :

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyPént. Ápr. 02, 2021 9:26 pmI trusted you
but now your words mean nothing
because your actions spoke the truth
To: My Brothers & Skye


Az utóbbi időben túl sok nehéz szituációval kellett megbirkóznom. Skyler lelépése, Raleigh visszatérése, és most ez. Mintha nem éltem volna meg elég szörnyűséget gyerekkoromtól kezdve. Vagy talán rosszul fogtam fel. Minden amiatt a gyerekkori hiba miatt volt, ami miatt mindkét fivérem életét vesztette. Büntetést érdemeltem a sorstól, amiért vér tapadt a kezemhez, s ha így néztem a dolgot, meg is érdemeltem minden rosszat. Csakhogy ostobaság volt tőlem az ellenkezőjét gondolnom. Ostobaság volt újra beengednem az érzelmeimet a burok alá, amit magam köré vontam. Skylert pedig végképp nem szabadott volna közel engednem magamhoz, de talán még a társaimat is még távolabb kellett volna taszítanom, mielőtt még nekik is miattam kell szenvedniük.
Nem érdekelt, hogyan dönt Isaac és Castiel, nem számított, ki vezeti az autót, a sofőr nem változtathatott a tényeken. Skylert árulóként kellett kezelnünk, amíg be nem bizonyítja az ellenkezőjét, bár ebben egyelőre kételkedtem. Hiszen, ha nem is ő okozta Hazel halálát, engem elárult, ezen semmi sem változtathatott.
Amint döntöttek, és Isaac előhalászta a kulcsát, kinyitottam a hátsó ajtót Skylernek, majd minden hezitálás nélkül beültem mellé, nem pedig a másik oldalra, így középre kellett húzódnia, vagy az ülés túlsó oldalára. Kellemetlen volt, hiszen az az énem, aki még mindig... szerette a lányt, meg akarta vigasztalni, megfogni a kezét, vagy csak megérinteni az arcát. Akaratlanul is eszembe jutott az első randink, amikor a haja betemetett mindkettőnket, és úgy éreztem, megtaláltam a saját kis menedékem. Aztán minden szertefoszlott.
Ahogy zötykölődtünk a bázisra vezető úton, végig a lányon volt a pillantásom, nem tudtam és igazából nem is akartam máshová nézni. Gondolkodtam, a közösen eltöltött pillanatokon, miközben próbáltam kitalálni, hogyan tovább. Ekkor szakított ki a gondolataimból Isaac, aki a visszapillantóból vizslatott engem. Az is csak ekkor tűnt fel, hogy zene szól a kocsiban.  
- Kihallgatjuk Skylert. Elmondja azokat a dolgokat nektek is, amiket nekem mondott. Majd közösen döntünk, ahogy mindig szoktunk mindenről. - A hangom teljesen érzelemmentes volt, kivéve akkor, mikor a lány nevét mondtam ki. Akkor némileg ellágyult, és egy pillanatra rá is néztem, majd vissza Isaacre, már amennyire láttam őt a sötét autóban.


words: 333 ❖ hold on ❖ note: Sadkredit
Maybe we were
always meant to meet
Skyler Hastings szívét megdobogtatta
Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó AzdUwsR
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Titulus :
You're either the predator or the prey
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
Denver
Zenedoboz :
Léptek száma :
105

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyPént. Ápr. 02, 2021 7:57 pm


Brotherhood of the Five


419 words ✩ Open Your Eyes ✩ note: áruló...The time will come, when you'll have to rise Above the best, improve yourself

Talán nem volt jogom haragudni Hastingsre. Legalábbis azért nem, amiért haragudtam. Nem engem bántott meg, nem engem hagyott cserben, nem engem hagyott el, miközben megígérte, hogy ilyet sosem tenne. De nem tudtam parancsolni magamnak. Fájt, ahogy Blairrel bánt, mert tudtam, hogy mennyire rossz lehet neki és a barátomnak tartottam. Fontos volt nekem és nem akartam, hogy szenvedjen egy ilyen lány miatt, aki talán meg sem érdemli. Mindenesetre talán olyanba ütöttem az orrom, amibe nem kellett volna. Épp ezért végül már nem mondtam semmit, csak hagytam, hogy a dolgok úgy menjenek, ahogyan akarnak. A feszültség bennem mégsem oldódott.
Castiel kérdésére hanyagul vontam vállat, hisz fogalmam sem volt, miről beszél.
- Nem nagyon nézek filmeket… - Néztem rá komolyan, majd elhúztam a számat. Nem volt gyerekszobám, és felnőttként sem azzal töltöttem az időmet, hogy filmeket bámuljak. Illetve csak nagyon ritkán. Nem igazán ugrott be egy rendőrös film sem, amit esetleg láthattam, így ennyiben is hagytam. Azért hálás voltam Castielnek, hogy ha nem is szándékosan, de mégis próbálta oldani a bennem levő feszültséget.
Bár az „vigasztalt”, hogy mindenki más is igazából feszült volt. Leginkább a légkör. Sóhajtottam egy aprót és követtem Blairt meg Hastingst lefelé, miközben el-elnéztem Castielre, hogy ő jön-e. Végül lent az autóhoz indultam, de Blair kérdése megállított. Ránéztem, majd a lányra, végül sóhajtottam.
- Majd én vezetek. – Pillantottam végül Castielre és nyújtottam a kezemet a kulcsért; őszintén szólva le sem esett elsőre, hogy a kulcs igazából nálam van, így néhány másodperc után legyintettem és előhalásztam a saját zsebemből. – Nálam van, bocs. Menjünk, sok a teendőnk még a kisasszonnyal – A megjegyzéseimet azért nem bírtam magamban tartani, de legalább már nem akartam rá fegyvert fogni. Nem néztem rájuk, csak az autóhoz lépve kinyitottam, beszálltam, övet csatoltam és vártam, hogy mindenki beszálljon. A visszapillantó tükörből néztem el Hastings felé, és elgondolkodtam néhány pillanatra. Mi van, ha ártatlan? Akkor elég szép bocsánatkéréssel kell majd előrukkolnom. Ez a gondolat csupán néhány pillanatra vert szöget a fejemben, utána el is tűnt.
Amint mindenki az autóban volt, beindítottam és el is indultunk a bázis felé. A nyomasztó csend viszont hamar zavarni kezdett, így bekapcsoltam a rádiót és váltogatni kezdtem a csatornák között. Valahogy a depressziósabbnál depressziósabb zenéket nyomatták, így egy idő után feladtam és a pendriveról indítottam valami kevésbé nyomasztó zenét.
- Szóval, mi a terv, ha visszaértünk, Blair? – A visszapillantó tükörből ezúttal ránéztem, mert most nagyon is ő volt a főnök. Az ő majdnem-barátnőjéről volt szó és én már meg sem próbáltam dönteni az ügyében. Castielre is vetettem egy pillantást, majd inkább az útra fókuszáltam.
Call me a sinner, call me a saint... Tell me it's over

It's all that I can say. So, I'll be on my way

Reagan Blair szívét megdobogtatta
Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyPént. Ápr. 02, 2021 5:57 pmTo: Vadászok


Feelings change, but memories don't!


Szinte tapintani lehetett a feszültséget… bár ez egyáltalán nem volt meglepő, hiszen elég érzékenyen értintett mindenkit a téma. Mindannyian a végére akartunk járni a dolognak… hogy mégis ki állhatott amögött, ami végül Hazel halálához vezetett…
Jó pár szóváltás után döntés született. Skyler csuklóján szinte hallani lehetett a képzeletbeli bilincs kattanását. Amint elindult vele Blair, nem is nézett ki másként… olyan volt, mint amikor a bűnözőt elfogják a rendőrök. Éppen viszik kihallgatni, vagy már azonnal a börtönbe. Talán ezért is ugrott be az egyik jelenet valamelyik sorozatból… – A filmekben is alkalmazni szokták ezt a módszert, nem? – Kérdeztem Isaac-től oldalra billentett fejjel.
A lépcső felé vettem az irányt, majd néhány perc múlva már lent is voltam az alján. A tekintetem rögtön az autón, illetve a közelében álló két személyen akadt meg. Skye egyáltalán nem ellenkezett… a helyzethez képest nyugodt volt… beletörődött, hogy velünk kell jönnie. Legalábbis kívülről úgy tűnt, de persze fogalmam sincs mi játszódhatott le a fejében. Azt viszont be kellett látnia, hogy ez volt a lehető legjobb döntés a részéről. Ha nem akart bajba kerülni, akkor kénytelen volt engedelmeskedni a parancsnak.
Hmmm… jobban belegondolva csodálkoztam is, hogy nem estünk rögtön egymás torkának a fenti beszélgetés kezdetekor… Mindenki saját magához képest nagyon is jól kezelte a helyzetet. Pislogtam párat majd Blair mondandójára lettem figyelmes… hirtelen nem tudtam megszólalni, így egymást követő bólogatással jeleztem felé, hogy nekem megfelel. A mellettem álló férfire pillantottam, végül egy kérdést intéztem felé. – Öhm… Szeretnél te vezetni, vagy én üljek a volán mögé? – Igaz nem volt határozott a kérdés és feleslegesen is tettem fel, mert tudtam rá a választ… „Majd én vezetek”… viszont a kettőnk lelki állapotát, ha nézzük én nyugodtabb voltam, mint Isaac. Mindenesetre vártam a válaszát és ezzel a döntést az ő kezébe adtam.

289 words ••• Somebody ••• note: Elhagyatott, omladozó épület & kilátó 2395127797 ••• kredit


Skyler Hastings szívét megdobogtatta
Castiel Doyle
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_nzmwvyG0WP1s8tmiz_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
► A Tékozló Fiú ✭✮✯
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
► Denver ✭✮✯
Zenedoboz :
Who's that sexy thing? ✭✮✯
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_ptdroq15BD1rqq37j_400
Grimme more ✭✮✯
Love lockdown ✭✮✯
I am not okay ✭✮✯
Keresem :
Léptek száma :
12
Az álarc mögött :
Fedora ✭✮✯

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyPént. Ápr. 02, 2021 3:10 pm
Brotherhood of the Five

Brotherhood of the Five


Senkire sem néztem rá, sőt, próbáltam abbahagyni a sírást, mert ha látták volna, az még megalázóbbá tette volna számomra a helyzetet. Valószínűleg nevetség tárgya is lettem volna, nem csak egy árulónak titulált egykori tag. Tudtam, hogy elvesztettem őket és fájt, de leginkább az, hogy Blairt veszítettem el. Nem tudtam, hogyan éljek mindezek után. Ahogyan azt sem, hogy élhetek-e… elengednek-e. Vagy egyáltalán mit terveznek. Csendben haladtam le a lépcsőn, nem próbáltam megszökni, vagy bármi hasonló. Értelme sem lett volna. Ahogy kiértünk az épület elé, elpillantottam az autó felé, majd vissza a földre. Ekkor engedte el Blair a csuklómat, de még ezek után sem mozdultam és fel sem néztem rá. Azon gondolkodtam, mit akarhatnak még tőlem tudni, mikor mindent elmondtam. Bár nyilván Blair nem hitt nekem. Hisz miért is hitt volna? A szavait ugyan hallottam, de nem nekem címezte, így erre sem reagáltam. Nekem mindegy volt, hova ülök, ki mellé. Az sem lett volna meglepő, ha megkötöznek és a csomagtartóban végzem. Na jó. Talán azt nem tették volna. Akárhogyan is volt, végül oda ültem, ahová vezényeltek, aztán az ablakon kezdtem kifelé bámulni. Merengtem. Legfőképp azon, hogyan ronthattam el így mindent. Csak megbíztam valakiben és ez lett a vége. Ha akkor nem megyek el a szervezetből, másképp történt volna minden? Vagy akkor is én lettem volna az „áruló”? Kár volt ezeken agyalnom, de folyton ilyen kérdések ostromolták a fejem.

226 words note: most mi lesz velem? mercy

226 words note: most mi lesz velem? mercywe got to stop before the regret
Skyler Hastings
Beavatott vadász
a testvériség mágikus csatlósa
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_nuipabTM3Z1szaa83_250
D szint:
Ophizril
Ez az én történetem :
Titulus :
♡ The Traitor Angel
Kapcsolatban :
My Hunter Prince
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_o0t5hhYJXU1tmr08vo8_250
maybe
Tartózkodási hely :
♡ Denver
Egy lélek titkai :
♡ And he will always hate me
No matter what I say

And there is no mistaking
The love is gone
Zenedoboz :
Léptek száma :
77
Az álarc mögött :

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyPént. Márc. 05, 2021 3:25 pmI trusted you
but now your words mean nothing
because your actions spoke the truth
To: My Brothers & Skye


Nem tudtam volna ezekre a szavakra akkor sem felelni, ha nem bukkannak fel a társaim. Egy kissé ideges pillantást küldtem feléjük, majd a tekintetem azonnal visszavándorolt Skyler arcára, miközben a fejemet ingattam. Bele sem akartam gondolni abba, hogy elveszíthetem, habár nagyon úgy tűnt, valójában sosem volt az enyém. Egy részem mégis úgy érezte, hozzá tartozik, a halála említése pedig valódi rémülettel töltött el.  
Nem voltam biztos abban, hogy valaha újra bízni fogok-e a lányban vagy sem, de abban biztos voltam, hogy meg akarom védeni. Talán a kihallgatás után nem látjuk egymást többet, nekem viszont már elég lesz a tudat, hogy valahol életben van, biztonságban. Az már egészen más kérdés volt, a többiek hogyan vélekednek erről, nem-e válik üldözötté a lány, miután elhagyja a testvériséget. A gondolat is fájdalommal mart belém, de mégis hogyan máshogy alakulhatott volna? Sokkal jobb volt nekem érzelmek nélkül az élet.
Hiába voltunk négyen, ahogy a lépcsők felé haladtam a lánnyal, úgy éreztem teljesen egyedül vagyok és körülvesz a sötétség. Már az csodának számított, hogy rendesen levegőhöz jutottam. Rengeteg érzelem kavargott bennem, főként a lány miatt, de a csapatban lévő széthúzás sem segített sokat a helyzeten. Értettem Isaac nézőpontját is, és tudtam, ostoba vagyok, amiért ennyire óvom Skye-t, mégsem tudtam másképp cselekedni.
Ahogy kiértünk az épület elé, elengedtem a lány csuklóját, és lepillantottam rá, bár én magam sem tudtam, miféle kifejezés ülhet az arcomon. Csalódott voltam, dühös, és leginkább fogalmam sem volt róla, mit művelek.  
- Ti üljetek előre, mi beülünk hátra. Ha nektek is megfelel így. - intettem a fejemmel a kocsi irányába, de amíg nem hagyták jóvá a többiek is, nem moccantam. Nem akartam megint ellenük beszélni, vagy helyettük dönteni.


words: 275 ❖ hold on ❖ note: Sadkredit
Maybe we were
always meant to meetReagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó AzdUwsR
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Titulus :
You're either the predator or the prey
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
Denver
Zenedoboz :
Léptek száma :
105

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptySzer. Márc. 03, 2021 12:12 am


Brotherhood of the Five


242 words ✩ Open Your Eyes ✩ note: áruló...The time will come, when you'll have to rise Above the best, improve yourself

Hastings egész egyszerűen dühített: és talán nem pont azért, amiért elő kellett őt állítanunk. Nem azért, amiért kérdőre akartuk őt vonni. Úgy értem… én maximum azért akartam igazán kérdőre vonni, amiért magára hagyta Blairt. És tudtam, hogy mérhetetlenül ostoba vagyok emiatt. És rossz vezető, rossz csapattárs: nem Hazelre gondoltam elsősorban. Rá is, de… Blair elsődleges volt még ebben a helyzetben is. És talán pont emiatt lettem volna képes bántani a lányt. A düh és a harag miatt, ami bennem tombolt az irányába.
- Hmphm… - Ennyit tudtam reagálni végül Castielnek, mert féltem, lemorgom őt is, jobban, mint azt megérdemelné. Rá például nem haragudtam, nem volt miért. Azonban Blair is megszólalt végül, így mély levegőt vettem, és csak a szemeimet forgattam meg. Hogyne. Persze. Haja szála se görbül a lánynak, aki bántott. Csak magamban morogtam, ahogy a fegyveremmel szórakoztam az ujjaimmal. Két pillanat se kellett volna hozzá, hogy újból bebiztosítsam és rálőjek: elég lett volna egy gyanús mozdulat a részéről.
Nem nagyon figyeltem arra, hogy milyen lelkiállapotba került a lányt, csak Castielre pillantottam végül a szavakra. Értetlenül pislogtam rá.
- Jó zsaru meg… rossz zsaru? Miről beszélsz? – Sietve felzárkóztam mellé. – Mi volt ez a szöveg? Nem vagyunk zsaruk – Fogalmam sem volt róla, miből vagy kitől, honnan idézett, vagy volt-e bármi valódi jelentése annak, amit mondott, de… mindenesetre kicsit elterelte a figyelmem a valódi problémáról. A lányról.
Mindent félretéve viszont kezdtem kívülállóként is érezni magam, főképp amiatt, mert nem volt nagy egyetértés a csapatban.
Call me a sinner, call me a saint... Tell me it's over

It's all that I can say. So, I'll be on my way
Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyKedd Feb. 23, 2021 4:49 pmTo: Vadászok


Feelings change, but memories don't!


Puskaporos volt a levegő, szinte tapintani lehetett a feszültséget. Egyikünknek sem állt szándékában, hogy eldurvuljon a helyzet. Sőt akár ki is jelenthettem volna… míg meg nem láttam, ahogy Isaac pisztolyt ránt mellettem. Azt azért nem hittem volna róla, hogy el is sütné, de bevallom őszintén azért kinéztem volna belőle. Blair hatással volt rá ezért sem tette… talán Skye-nak ez volt a szerencséje, ha Blair nem lenne itt, akkor Isaac habozás nélkül belé eresztett volna egy golyót. Próbáltam jó szándékkal fellépni és ezzel oldani a feszültséget, de Isaac szinte leteremtett. – Lestrange… most miért mondod… – Sóhajtottam egyet és a tekintetemet félig felé fordítottam. Mindenki a vezetéknevekkel dobálózott, valahogy ez rám is rám ragadt… Nem mondtam már semmit, mivel egy dologban igazat adott nekem. Meglepődtem. A további beszélgetésüket csendesen figyeltem… nem akartam beleszólni… csak annyit szerettem volna, ha a lánynak semmi baja nem esik és elvitetni a bázisra, ahol normális keretek között kikérdezzük.
Egy pillanatig azt hittem rosszabbra fog fordulni a helyzet, de végül egy hatalmas kő esett le a szívemről. Valamilyen szinten örültem, hogy Skye engedelmeskedett, viszont amikor elindultak a kijárat felé, láttam oldalról a lány arcát… Elszomorodott. Konkrétan megsajnáltam szegényt. Karba tett kézzel néztem, ahogy Blair a karjánál fogva viszi a lányt… ezalatt odaléptem Isaac-hez. – Hmmm... Igaz nem beszéltük meg, de ezt a „jó zsaru, rossz zsarus” dolgot teljesen máshogy képzeltem el. – Isaac tekintetét fürkésztem és egy vállvonás után elindultam én is lefelé.

232 words ••• Somebody ••• note: Elhagyatott, omladozó épület & kilátó 2395127797 ••• kredit


Reagan Blair szívét megdobogtatta
Castiel Doyle
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_nzmwvyG0WP1s8tmiz_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
► A Tékozló Fiú ✭✮✯
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
► Denver ✭✮✯
Zenedoboz :
Who's that sexy thing? ✭✮✯
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_ptdroq15BD1rqq37j_400
Grimme more ✭✮✯
Love lockdown ✭✮✯
I am not okay ✭✮✯
Keresem :
Léptek száma :
12
Az álarc mögött :
Fedora ✭✮✯

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyKedd Feb. 16, 2021 10:10 am
Brotherhood of the Five

Brotherhood of the Five


- Miért? Lehet sokkal jobb lett volna… talán még meg is akadályozhattam volna, hogy Hazel… - Sóhajtottam. Nem tudtam, mi történt konkrétan a bányánál, de azt tudtam, hogy tényleg ott kellett volna lennem. Bár talán akkor is árulónak hittek volna, de lehet, hogy nem. Mindenesetre csapda volt és én voltam az, aki igazából belesétált; a vezetők csak utánam következtek.
Nem tetszett, hogy Isaac és Castiel megjelentek. Ezzel Blair megszegte azt, amit kértem tőle, de talán jogosan. Az ő szemében mindenképp és fel sem róhattam neki, hogy miért… hisz én voltam az, aki elárulta őket. Castiel szavai megnyugtattak volna egy kicsit, de Isaac közbevágása nem. Tudtam, hogy ő lelőne. Egyszerűen láttam a tekintetében, ahogyan rám nézett. Féltem. Nem akartam velük menni, nem akartam ezt az egészet, pedig valahol sejtettem, hogy nem vár rám más. Csak… fájt, hogy úgy éreztem, Astridnak igaza van. Elvesztettem az Ötöket, főképp a bizalmukat és vele együtt minden mást is, pedig fontosak voltak nekem. A családomnak tartottam őket, de… már nem tartoztam közéjük. Blair szavaira ránéztem, majd félre. Nem mondtam semmit. Már nem tudtam mit. Csak aprót bólintottam, miközben elindultam vele a lépcsők irányába.
Néhány lépés után viszont elkezdtek folyni a könnyeim, nem bírtam tovább. Némán sírtam, nem akartam felhívni magamra a figyelmet, de többet nem ellenkeztem. Úgysem akadályozhattam volna meg, hogy bántsanak, ha akarnak. Három férfi ellen voltam, ugyan már. Egy lánynak se lett volna esélye ellenük.

231 words note: most mi lesz velem? mercy

231 words note: most mi lesz velem? mercywe got to stop before the regret

Reagan Blair szívét összetörte
Skyler Hastings
Beavatott vadász
a testvériség mágikus csatlósa
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_inline_nuipabTM3Z1szaa83_250
D szint:
Ophizril
Ez az én történetem :
Titulus :
♡ The Traitor Angel
Kapcsolatban :
My Hunter Prince
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Tumblr_o0t5hhYJXU1tmr08vo8_250
maybe
Tartózkodási hely :
♡ Denver
Egy lélek titkai :
♡ And he will always hate me
No matter what I say

And there is no mistaking
The love is gone
Zenedoboz :
Léptek száma :
77
Az álarc mögött :

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyHétf. Feb. 15, 2021 1:50 pmI trusted you
but now your words mean nothing
because your actions spoke the truth
To: My Brothers & Skye


Zack már nem volt képben, mégis fájtak a lány szavai. Tudtam, hogy fontos volt neki a férfi, talán azt is, hogy volt köztük valami, így érthetetlen volt számomra, ez miért zavar engem. Ám így, ahogy kimondta a szavakat, azok az éles késként fúródtak belém. Nem is reagáltam semmit a szavakra, elfordítottam a fejemet is, nem akartam, hogy lássa rajtam a csalódottságot, ami amúgy is érzékelhető volt.
- Nem erre gondoltam, nem kellett volna velünk jönnöd, csak... - A fejemet ingattam. Még belegondolni is rossz volt, hogy Hazel helyett neki esik baja, vagy még rosszabb. Az ő halálát nem viseltem volna el, még most, ebben a helyzetben sem, mikor egy részem árulónak tartotta.
Folytattam volna, a tudtára akartam adni, hogy nem kívánom a halálát és soha nem is fogom, de közben meghallottuk a lépteket, majd a társaim rövidesen fel is bukkantak. Így legalább nem csúszott ki a számon a vallomás, bár sokkal rosszabb volt a lány arcán látni a megdöbbenést, talán némi fájdalmat is láttam rajta. Én is elárultam őt, még ha az én esetemben ez jogos is volt. Rosszul éreztem magam tőle, főleg Isaac reakciója miatt.
- Sajnálom! - ismételtem meg.
Legalább Castiel nem lépett fel ellenségesen, bár a másik férfi reakcióját is értettem. Én magam is felemelt fegyverrel léptem az üvegszobába, de míg én nem tudtam volna ártani a lánynak, addig Isaac képes lett volna rá, láttam a tekintetében az elszántságot.
- Lestrange! - szóltam a férfire, újra a vezetéknevén szólítva, mert a helyzet megkívánta a hivatalosságot. - Nem esik baja a lánynak! - jelentettem ki, még mindig a csuklóját fogva, majd a férfiről őrá emeltem a pillantásom.
- Gyere velünk, és megígérem, hogy nem esik bajod. A többieknek is hallaniuk kell, amit nekem mondtál. - fújtam ki a levegőt kissé ingerülten, és a lépcső felé kezdtem húzni a lányt, amennyiben engedte, s ha a többiek sem akadályoztak meg benne. Egyáltalán nem örültem, hogy az egyik társam ellen kellett fellépjek, de... nem eshetett baja Skylernek. Akkor sem, ha valóban elárult minket.


words: 332 ❖ hold on ❖ note: Sadkredit
Maybe we were
always meant to meetReagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Elhagyatott, omladozó épület & kilátó AzdUwsR
C szint:
Kalmithil
Ez az én történetem :
Titulus :
You're either the predator or the prey
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
Denver
Zenedoboz :
Léptek száma :
105

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó EmptyHétf. Feb. 15, 2021 1:38 am


Brotherhood of the Five


260 words ✩ Open Your Eyes ✩ note: áruló...The time will come, when you'll have to rise Above the best, improve yourself

Heves voltam. Talán. De talán pont így volt jó – valakinek ugyanis képesnek kellett nem hímes tojásként bánnia Skyler Hastings személyével. Ezért is fogtam rá a fegyvert és készen álltam rá, hogy meghúzzam a ravaszt. Megölni nem akartam, hisz várt még rá egy alapos vallatás, de nem féltem volna attól, hogy megsebezzem. Talán ez volt bennem egyszerre a jó és a rossz is. A társunk volt, jogilag még mindig az, mégis csak az árulót láttam benne. Egy olyan személyt, aki nem tartozott közénk és aki jól tudtam, hogy engem nem is kedvelt. Szóval nem volt okom jónak lenni hozzá. Nem, konkrétan nem. De Blair miatt nem árthattam neki. Tudtam, hogy neki fontos. Még ha nem is akarja bevallani magának, a tekintete elárulta. Az, ahogyan Skylert nézte, ahogyan megragadta a csuklóját, ahogyan kérlelte… bár a szemforgatás a részemről nem maradt el. Egy nagyobb sóhaj hagyta el a számat és hagytam, hogy Castiel emeljen szót ezúttal, bár ő is túl kedves volt.
- Ne ígérj ilyesmit, Doyle. Közel sem tudjuk, mi lesz ezzel a lánnyal – A fegyvert továbbra is a lányon tartottam, ahogyan lassan Blairre néztem kérdőn. Némán azt kérdeztem a tekintetemmel, hogy jól van-e, minden rendben van-e… Aztán visszapillantottam a lányra.
- Jobb, ha együttműködsz, ebben Doylenak igaza van. Okunk van rá, hogy így bánjunk veled, de ezzel nem mondtam újat – Közelebb léptem hozzájuk, lassan leengedve a fegyvert. Tudtam, hogy megérdemelte volna, hogy meglőjem, de nem tehettem. Blair miatt nem. Bebiztosítottam az eszközt, de figyeltem a lány minden mozdulatára. Ha gyanús mozdulatot tett volna, azonnal kibiztosítom a fegyvert, hogy ezúttal tényleg rátámadjak.
Call me a sinner, call me a saint... Tell me it's over

It's all that I can say. So, I'll be on my way
Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
TémanyitásElhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty


Ajánlott tartalom


Elhagyatott, omladozó épület & kilátó Empty
 

Elhagyatott, omladozó épület & kilátó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next