Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 107 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 107 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásLost Girls - Page 2 EmptySzer. Dec. 30, 2020 8:13 pm

The member 'Zoe Kendra Walsh' has done the following action : Dobókocka

'E szint' :
Lost Girls - Page 2 0N2vIjU
Result :
Lost Girls - Page 2 MrGrHBt

Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Always and Forever

163
C szint:
Kalmithil
Lost Girls - Page 2 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
Lost Girls - Page 2 99b4938c245b0cd431ace7968390674e0ee9f16a
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Lost Girls - Page 2 F97377f1957c2499834fa8de31fda3cd119039ef
Az életem ennyi titkot rejt :
1120
Ennyi éve vagyok a világon :
7
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
℘ A body without a soul
A fiók mögött :

Lost Girls - Page 2 Empty
TémanyitásLost Girls - Page 2 EmptySzer. Dec. 30, 2020 8:13 pm

Charlie barátjának átváltozása váratlanul ért. De ahogy elnéztem ő se tudta, hogy a fiú vérfarkas. Viszont sikerült elérnie nálam azon ritka alkalmak egyikét amikor nem találtam a szavakat. Már csak jóval később, a pincében fordultam Charlie felé és tettem fel a kérdést.
-Te tudtál erről? – nagyon is érdekelt a válasza, hiszen még azt sem mertem eddig elárulni neki, hogy én boszorkány vagyok. Meglepett volna, ha többet tud erről a világról, mint én. Lucy néni már mesélt vámpírokról és vérfarkasokról, szóval tudtam a létezésükről, de még sosem találkoztam eggyel sem. Vagy ha mégis arról nem tudok, még sosem alakult így át előttem senki.

Lassan kinyitom a szemem, nem tudom, hogy mennyit alhattam, még azt sem tudom milyen nap van és mennyi az idő. A mobilom után kotorászok, ügyelve, hogy ne ébresszem fel Charliet. Ahogy a kezembe akad a keresett tárgy, megnézem a kijelzőjét. Csodás! Felsóhajtok. Szóval már két napja itt raboskodunk a pincében és semmi hír a fiúkról. Hol lehetnek és mit csinálhatnak? Remélem nem esett bajuk. Bár nem sok időm volt felmérni Dominicot, az átváltozása előtt, de elsőre szimpatikusnak tűnt. Szerintem jól meglennének a barátnőmmel.
Visszarakom a mobilt és visszamászok a falhoz, Charlie mellé.
-Még mindig nem hívott Conrad, nem tudom mi lehet vele – kezdem aggodalmas hangon, ahogy mozgolódást érzékelek magam mellől. Aggódom a vőlegényem miatt, szeretném biztonságban tudni. De nem tudom mi folyik odakint, úgyhogy nem merek a pincéből sem elmozdulni, hogy megkeressem. Pedig lassan fel kellene merészkedni, vészesen kezd fogyni a tartalékunk, amit le tudtunk hozni magunkkal. Ennyi étellel és itallal már nem sokáig fogjuk itt bírni.
Még a bejárati ajtóig sem merek elmenni. Eddig sem tartottam magam egy bátor nőnek, most meg pláne nem, hogy kitudja milyen veszély leselkedik ránk odakint.
-Charlie? – nézek a barátnőmre, aki hirtelen mintha teljesen megváltozott volna. A szemei elfeketedtek és a viselkedése is mintha más lenne.
Jól vagy? Tenném fel a következő kérdést, de már nem tudom kimondani, mert a kezei a torkomat szorongatják. Mi üthetett belé? Esdeklőn nézek a szemébe, miközben az enyéimbe könnyek szöknek.

Charlie & Zoe
What happening?

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

TémanyitásLost Girls - Page 2 EmptyKedd Dec. 29, 2020 12:57 am

Lost Girls
Elveszett lányok

Kezdés: 2020. december 29. 13:00

Charlie, miután hazaért a nevelőszüleitől huszonötödikén, Dominickal találta szemben magát. A fiú aggódott érte a Mystic Fallsban történtek miatt – és tudni akarta, hogy Charlieval minden rendben van-e. Nem bírta ki, hogy ne szálljon fel az első buszra, miután sikerült összeszednie magát; már amennyire sikerült. Theo és Celian nem szívesen engedték el, de nem tudott rájuk hallgatni.
A huszonötödikét így együtt töltötték, kettesben, ahogyan Kendra és Conrad is. Tökéletesnek tűnt minden, talán túlságosan is.
Charlienak jött végül egy olyan ötlete, hogy huszonhatodikán fussanak össze – titkon le akarta ellenőriztetni Kendrával a talán leendő barátját. Azonban a nagy találka kudarcba fulladt rögtön az első percekben.
A New Orleansban tomboló Lovas, a Halál, kiélvezve minden adottságát és hatalmát, rombolta, pusztította a várost, ahol csak érte. Közben a Háború Lovasa sem tétlenkedett, használva a hatalmát olyan viszályokat, bizalmatlanságot szított a lények között, amilyet még ember nem látott. Akarva-akaratlanul elérte, hogy a legtöbb, arra hajlamos vérfarkas elveszítse uralmát maga fölött és tomboló vadállattá változzon. Így történt ez Dominickal is. Az átváltozás Kendráék házában történt. A lányok megijedtek, Conrad viszont, elfeledkezve magáról eredt a farkas után, aki meg akart szökni.
Mire a lányok észbe kaptak és kifutottak az utcára a páros után, a fiúk sehol sem voltak. Az utca lángokban állt és épp előttük dőlt ki az a hatalmas fa, ami talán még az ő születésük előtt került oda. Magukra maradtak, elszakadva a fiúktól.
Talán megpróbáltak volna a fiúk után menni, ha nem szaladt volna el egy furcsa, kutyaszerű lény mellettük. Szőre fekete volt, ahogyan a szeme is koromfekete színben pompázott. A halált idézte. Ekkor még észre sem vették, de valami lepottyant a kutya szőréről.
Kendra és Charlie végül a ház pincéjében talált menedékre. Bezárkóztak, némi élelemmel és vizes palackokkal együtt. A mobiljaikat sem felejtették el, habár tudták, hogy sem Dominicnál, sem pedig Conradnal nincs telefon. De remélték, hogy valamikor telefonhoz jutnak és beszélnek. Hittek abban, hogy jól lesznek.
Huszonkilencedikén még mindig a pincében raboskodtak. A lámpa más pislákolt, a kiégés határán táncolt. Az étel és ital készletük is a végénél járt. Nem sokat tudtak lehozni. A mobiljaik is 9%-nál járhattak körülbelül és egyetlen hívás sem érkezett, a térerő sem volt a legjobb.
Végül, ahogy ott ültek a nyirkos földön, Charlie észre sem vette, hogy valami végigmászott valami a ruháján, végig a karján, a nyakán, majd bemászott a fülébe. Kendra a másik oldalán ült, így ő sem érzékelt ebből semmit.
A következő pillanatban Charlie furcsán kezdett viselkedni, a szemei feketére váltottak és hirtelen a falhoz szegezte Kendrát, miközben ujjait a lány torka köré fonta.

// Kendra, dobj Szerencsekockával a szintednek megfelelően és nézd meg, hogy sikerül-e elhárítanod Charlie támadását, vagy sem. //

417 words aláfestő határidő: 2021. január 6.

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
Lost Girls - Page 2 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
Lost Girls - Page 2 5b5bbd29a1b5ab3aac0f975e27b6ae1b6b14acbf
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Lost Girls - Page 2 4e8110ea98a6afcd16833caa4564b5143cf05e21
Az életem ennyi titkot rejt :
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Ennyi éve vagyok a világon :
7
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :