What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 3 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Into The Fire Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Into The Fire Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Into The Fire Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Into The Fire Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Into The Fire Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Into The Fire Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Into The Fire Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Into The Fire Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Into The Fire Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Into The Fire Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Into The Fire Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Into The Fire Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Into The Fire
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásInto The Fire EmptyPént. Ápr. 02, 2021 12:52 pm

Into The Fire
A tűzben

Kezdés: 2020. december 29. 12:00

A következő fél óra alatt ismét felpörögtek az események. Az ismerkedő beszélgetést félbeszakította egy kisebb, emberekből álló csoport, akik úgy tűnt, nem voltak túlzottan maguknál. Mintha a pánik annyira úrrá lett volna rajtuk, hogy nem tudták megkülönböztetni, mi a jó és mi a rossz. Robbantgattak, tüzet gyújtottak, rongáltak.
Az egyik robbanás szakította szét Ameliát és Imogent is egymástól. Ha vissza is akartak jutni egymáshoz, esélyük sem volt: de legalább mindketten életben voltak.
Ameliának egyetlen lehetősége volt csupán. Tovább indulni. Egyetlen egy út volt előtte, amit porfelhő takart, de más irányba nem tudott volna elindulni.

@Amelia Morgenstern
a kalandod itt folytatódik.

94 words aláfestő határidő: -We are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, surviving


The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
Into The Fire QeBDzLH
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Into The Fire KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Into The Fire Y2FzamG
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
102

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyVas. Feb. 28, 2021 4:26 pm

To: Amelia
Egyenesen a pokolból

Vélhetően nem vagyok képes felocsúdni a sokkból, talán az egész kezdete óta, talán sosem tudtam, tény, ami tény, most érzem igazán, hogy mennyire fáradt vagyok. Már nincs kényelmes alvás, csak félelemmel teli, röpke órák, de álomtalanok. Régen rengeteget álmodtam, szebb világot, jobb életet, most viszont, szinte semmit. Talán az, hogy kiszakadtam onnan, elvette a jobbra való vágyat, most viszont, egyenesen a pokolba taszítja az éjjeleket a világ.
- Hogy.. hogy érted, hogy gazdája? És mi volt ez…? – mert azt sem tudom, azt meg felfogni végképp, hogy meg akart minket enni. Talán kicsit idegesebben kapkodom a levegő után, érzem, hogy szívem hevesen kalapál, most jobban, mint eddig, félek, most reped majd meg.
- Én, én nem tudom – hova tartottam? El, el mindentől, csak aztán jött ez a valami és üldözőbe vett. Azt sem tudom, hogy a városnak melyik felén vagyok, hogy vajon átfutottam egy másik világba? Semmit sem. – Hol vagyunk? – mintha ismerném amúgy a környéket, úgy próbálok a kérdéssel erre utalni, de ha elhiszi, rosszul fogunk járni. Mert nem így van.
- Én valami biztonságos helyet kerestem. A… hallottam a testvériség házáról, vagy hogyan nevezik – voltam ott, talán ott lenne az? Elhittem, de időm nem volt megnézni, megtapasztalni. Fogalmam sincs. – Örvendek, Amelia – kicsit alább hagy a zihálás, van időm emberien köszönteni és amúgy felfogni, hogy mit is mond. Még mindig nagyon furcsa a helyzet, de nagyon örülök annak, hogy nem vagyok egyedül. Lehet ő nem akarja, hogy itt legyek, de én nem szeretnék most egymagam tovább menni. Lehet visszajön az a valami, vagy rosszabb.
- Rosszul vagy? Lehet van valamim – mert a táska a mindenem, abban van az élet, de pár ruhán, a piperetáskámon kívül nemigen van benne hasznos. Talán a körömreszelő lehetne fegyver, de az apró, általános egészségügyi cuccok mutatóban, olyan vész esetére, vagy épp amennyi szükséges. Nem tudnám meggyógyítani, de fájdalomcsillapítóm akadhat.
- A motelek… én ott laktam egy ideig, aztán azon a környéken maradtam, segítettem picit, de… - elfogott valami rossz érzés és elindultam. Mert egyedül voltam, szerettem volna valakit magam mellé, csak senkit se ismerek. – Merre lenne jó?

376 words ❖ youtube ❖ remélem oké <3
[/quote]

Vendég

avatar
Vendég

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyKedd Feb. 02, 2021 1:04 pm

Imogen & Amelia
❖ let's see how bad it will be
Nem tudom, hogy mégis mi a fene zajlik pontosan, de az egyszer biztos, hogy nem örülök annak, hogy egy másik ember csöppent ezáltal a nyakamba. Senkinek nem vagyok a bébiszittere, ugyanakkor nem is vagyok akkora szemét, hogy magára hagyjam, amikor legszívesebben pontosan ezt tenném. Engem is hagytak már magamra és végül jól kerültem ki belőle. Legalábbis egy leckét igazán kaptam az élettől.
- Nem is kell érteni. Úgy tűnik a gazdájának nagyobb szüksége volt rá valahol máshol, mintsem minket akarjon megetetni vele. - Vagyis eredetileg csak őt üldözte, de ebbe az egészbe engem is belerángatott abban a pillanatban, hogy felbukkant itt. Talán meg kellett volna húznom magam és hagyni, hogy ez az egész lejátszodjon. De sosem voltam az a típus, akinek az első gondolata az, hogy meneküljön. Szóval mondhatjuk azt is, hogy ezt az egészet én hoztam a saját fejemre.
- Más körülmények között talán még mondanám, hogy örülök, hogy megismerhettelek, de most ugorjuk át ezeket a formaságokat és inkább tervezzük meg, hogy mégis merre tovább. - Utálom, hogy többes számban beszélek, de látom rajta, hogy alig bírja visszafolytani a zokogást, hiszen az arca már így is nedves a könnyeitől így meg már tényleg kegyetlenség lenne magára hagyni. Na, meg aztán oda tudja tenni magát, ha úgy van, szóval még hasznát is vehetem. - Amúgy Amelia vagyok. - Nem érzem szükségességét annak, hogy teljes egészében bemutatkozzak, hiszen úgy is felesleges. Keresztnévnél többet erre a rövid időre, amit valahogy ki kell húznunk úgy sincs szükségünk.
- Voltam már jobban is, de ez nem fog vissza abban, hogy túléljem az éjszakát. - Lehet, hogy egy kicsit visszafog a láz, amely ostromolja a testemet, de sosem adnám fel a küzdelmet egy ilyen aprócska probléma miatt. Bár ez is attól függ, hogy kinek, mi az apróság. - Szóval merről jöttél pontosan? Csak, hogy tudjuk merre ne induljunk. - Különösebben nem érdekel, hogy milyen céllal volt itt, tényleg csak a megtett útja érdekel, hogy ne sétáljunk vissza a veszélyforrás kellős közepébe.

remélem jó  Into The Fire 3057071457  

Amelia Morgenstern
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Into The Fire Tumblr_inline_oi5fkihHDZ1u8p84r_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
♡ isolated princess
Kapcsolatban :
too dead to care
heart of stone

Tartózkodási hely :
♡ denver's calling my name
Egy lélek titkai :
Into The Fire Tumblr_ogzbl9RG1Y1qe7idyo8_250
sweet as sugar, hard as ice, hurt me once i'll kill you twice
Zenedoboz :
Keresem :
Léptek száma :
11
Az álarc mögött :
♡ winnie

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyVas. Jan. 31, 2021 10:43 pm

To: Amelia
Egyenesen a pokolból

Fogalmam sincs, mihez és kihez szólok némán, és azt sem tudom igazán, hogy mit remélek ettől az egésztől. Azt hiszem, semmit, mert olyannyira más, szürreális és lehetetlen számomra, hogy nem tudom, nem tudok feldolgozni ennyi mindent. A kutya, ha valóban kutya, a nő egy karddal, ez az egész világ, amely most kialakult, ez a helyzet. Annyira bizonytalan és lehetetlen minden, hogy kívánom, bárcsak maradtam volna vele, nem futok el, nem érzem azt, hogy ott nem jó, nem vagyok biztos benne. Mert itt és most, azt sem tudom, hogy mit kellene éreznem.
A pánik teljes mértékben elönt és ural, szinte toporgok a megoldásért, hogy megkapjam, végül pedig, amikor a kezembe kerül, ösztönszerűen cselekszem és teszem azt, amit. Hirtelen felindulás, vagy élni akarás, vagy egyszerűen csak azt teszem, amit a másik és ahogy, csak hajt a gép, az élet ösztöne. Pedig a félelem kihozta a könnyeim, ha nem is írok, zokogok, arcom fénylik, a por, amely egy ideje észrevétlen lepte el, most szakadékokkal van tűzdelve, ahogy könnyeim tisztára mosták a bőröm ott, egy-egy ponton, szakaszban. De nem ez ural, nem a könnyek, ahogy végül megemel és lecsapok, érzem, ahogy alkaromon felszalad a fájdalom, mert sosem fejtettem ki vele ekkora erőt, sosem küzdöttem így az életemért, most életünkért és fáj. De csak egy pillanat, ennyi volt, mint amikor magasból ugrasz egyet és a bokádban érzed egy töredéknyi időre. Elillan. Mert most nincs helye a fájdalomnak.
- Si… sikerült? – annyira meglep a dolog, hogy automatikusan nézek a nőre, válaszért, pedig az ott van. A kutya megtorpan, majd el is tűnik, amilyen gyorsan jött, úgy távozik és látom rajta, hogy nem imbolyog, hogy nem nyüszít. Csak elmegy. – Én ezt, nem értem – nézek le a kezemre, fehéredő ujjaimra, ahogy szorongatom a fát, majd végül elengedem és a földön koppan. Nem akarok harcolni, csak egy biztos helyet. Most engedek magamnak egy kis időt, sóhajtok, reszketek, félek, de a nő szavai rántanak ki belőle.
- Imogen… Imogen Ward – pillantok felé, próbálom a sírást, amit a pánik hozna fel, visszafogni. A nyelvem harapom. – És téged? – ha már biztos nem jön vissza, van idő rá. Talán… - Jól vagy? – mert nem tűnik annak, sápadtabb, mint illene. Talán a harc. Talán… a kardra esik végül a tekintetem és ott tartom. Mi történik. Nem sírhatok. Nem törhetek össze.

376 words ❖ youtube ❖ remélem oké <3

Vendég

avatar
Vendég

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyHétf. Jan. 18, 2021 1:27 am

Imogen & Amelia
❖ let's see how bad it will be
Sosem működtem túlzottan jól együtt senkivel sem. Főleg azok után nem, hogy Isaac cserben hagyott. Az volt az a pillanat, amikor megfogadtam egy életre, hogy senkire sem fogok támaszkodni és semmi nem fog számítani. Most azonban szinte berontott a kis menedékhelyemre egy szőke hajú leányzó, aki valamelyest talán még Isaac-re is emlékeztetett. Végül is megvolt bennük a hasonlóság. Egy púp volt a hátamon mind a kettő.
De akármennyire is szerettem volna magára hagyni volt azaz érzésem, hogy elfutni ez a szörnyeteg elől én sem tudok olyan gyorsan, mielőtt még darabokra téphetni az újdonsült problémám forrását. Így kénytelen voltam szembeszállni vele, aminek igazából csak az lett a végeredménye, hogy még jobban felbőszítettem, mintsem komolyabb kárt okoztam volna benne.
Mikor a lány a léccel jól fejbe kólintotta, amely első ránézésre hátrálásra késztette az állatot meglepetten megszólaltam. - Nem is olyan rossz. - Talán koránt sem olyan értékelhetetlen, mint egykoron Isaac volt bár akkor mind a ketten idióták voltunk és abban is biztos voltam, hogyha úgy adódna ez a kislány is hagyna meghalni, ha az azt jelenteni, hogy mentse a saját bőrét.
Miután a kutya azonban elrohan, mintha csak a gazdája hívta volna magához kicsit megszédülök és meg kell támaszkodnom, mert az adrenalin, amely eddig tökéletes löketként járta át a testemet hirtelen köddé válik a veszéllyel együtt.
Azonban hamar összeszedem magam és elkezdek visszahaladni a cuccaimhoz, hogy felszerelkezzek és minden szükséges dolgot magamhoz vegyek. - Mi a neved? - Teszem fel a kérdést közben a lánynak, hiszen van azaz érzésem, hogy ezután nem fogok tőle megszabadulni. De azt sem ígérhetem, hogy különösebben érdekleni fog az élete. Végső soron önzőnek kell lennünk ezt már elégszer megtanultam.

remélem jó  Into The Fire 3057071457  

Amelia Morgenstern
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Into The Fire Tumblr_inline_oi5fkihHDZ1u8p84r_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
♡ isolated princess
Kapcsolatban :
too dead to care
heart of stone

Tartózkodási hely :
♡ denver's calling my name
Egy lélek titkai :
Into The Fire Tumblr_ogzbl9RG1Y1qe7idyo8_250
sweet as sugar, hard as ice, hurt me once i'll kill you twice
Zenedoboz :
Keresem :
Léptek száma :
11
Az álarc mögött :
♡ winnie

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyHétf. Jan. 18, 2021 12:09 am

Into The Fire
A tűzben

Kezdés: 2020. december 29. 12:00

A pokolkutya erősebbnek, szívósabbnak tűnt, mint talán szabadott volna. Amy másodjára is megpróbálta a karddal megölni, de azon túl, hogy sérülést okozott neki, nem ölte meg. Sőt, inkább csak felbőszítette a kutyát. Újra és újra odakapott Amy kezéhez, amivel a kardot fogta, majd a kisebbik szőkeségnek sikerült eltalálnia őt a léccel, mire egy kicsit visszahátrált. Legalábbis a lányok azt hihették, hogy az ütés miatt, de valójában nem erről volt szó. A kutya ugyanis teljesen ledermedt, mintha csak lefagyott volna, fülelt, majd hirtelen sarkon fordult és elfutott. A lányokat egy igazi kutyára emlékeztethette, akit hív a gazdája. Talán őt is hívta valaki.
Amy a gyengeségtől szenvedve fordulhatott oda Imogenhez. Magukra maradtak, de semmit sem tudtak egymásról. A kérdés csak az volt, hogy a vadász a szárnyai alá veszi-e a lányt, vagy sem. Imogennek szüksége volt valakire, akire támaszkodhatott.

// Kaptok néhány kört ismerkedni. Discordon jelzem/beszélünk, mikor lépek újra be a körbe!  //

137 words aláfestő határidő: jelenleg nincs megszabvaWe are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, survivingAmelia Morgenstern szívét megdobogtatta
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
Into The Fire QeBDzLH
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Into The Fire KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Into The Fire Y2FzamG
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
102

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyVas. Jan. 17, 2021 10:11 pm

To: Amelia
Egyenesen a pokolból

Azt hiszem, van az a pillanat, amikor visszasírom, visszakívánom az anyámmal töltött karácsonyokat. Beparáztam, megijedtem és végül elmenekültem a férfi elől, aki az apám, akinek arcát nézve, szemeibe mélyedve ösztönösen elhittem, hogy az, hogy egy vér, hogy egy… És ez, ennyi év után, iszonyatosan sokkosan ért. Dühös voltam anyára, amiért nem találkozhattam vele előbb, dühös voltam a férfire is – mert nem tudom még úgy nevezni, ahogy illene -, hogy ő sem, de ez gyermeteg dac, mert ő nem tudott rólam. Láttam rajta, elhittem, hogy meglepettsége valódi.
De azóta sem mentem el hozzá, azóta sem fogadtam el és azóta is egyedül tengődök, lassan mégis kénytelen leszek bevallani, sikertelen. Vagyis, bevallanám, de kifutottam az időből. A magányos karácsony mégsem volt olyan szörnyű, azt néztem és csináltam, amit csak akartam, de a hangulat hiányzott. A világ azonban, kifordult önmagából.
Csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy nem kerültem a motel romjai alá, ahonnan utolsó pillanatban hoztam el a cuccaim és végül, a kifordult, halott világba érkeztem. Megrémisztett az egész, halottak, sebesültek mindenhol, én pedig egyedül, azt sem tudva, mit tehetnék. A nap elején segítettem egy családnak pakolni, ellátni a kisebbik fiú karcolásait, cserébe kaptam ételt, de tovább álltam. Senkiben sem bíztam, akit ismertem, akit egyedül ismertem, az pedig… Vajon mindenhol ez történt? Épp elhatároztam, hogy felkeresem Őt, talán mégiscsak jobb lenne, ha, jobb lenne ott, de a gondolatnak ideje sem volt megszilárdulni. Magával a pokollal néztem farkasszemet és a vérem meghűlt.
Már fogalmam sincs, mióta rohanok előle, nem akar eltűnni, nem akarja feladni, ebben a halott világban már elhiszem, hogy megnyílt a föld és az alvilág jött fel, hogy azokat is magával rántsa, akik túlélték. Akik túlélnék. Hangom rekedt, hiába kiáltozok, arcomra száradt könnyeim a félelmem jele. Én sosem… Én nem ezt akartam.
Egy lépcsőn rohannék fel, a vasajtónak mögöttem ideje sincs becsapódni, pedig eltorlaszolhattam volna. A dög azonban az ablakon át tódul be, nekem annyi előnyöm volt csupán, hogy eldönthettem, lent vagy fent keresek menedéket. Reszketve állok meg, amikor tudatosul bennem, hogy élő, valódi embert látok magam előtt.
- Segíts… - ez volt egyetlen szavam hozzá, már fent voltam és maga mögé utasítva, karddal támadt. Karddal. Azt hiszem, kezdem elveszteni az eszem. Hátul maradva, körbetekintve, a pániktól fuldokolva próbálok valamit kitalálni, ekkor kerül kezembe egy talán valaha bútorban pihenő léc, szálkái tenyerembe fúródnak, de úgy markolom, mintha az életem múlna rajta. Az is. Lehet, a nő sem bír vele, az előbb olyan sápadtnak tűnt, de most, most nem tudok logikus lenni. Állok a lépcső tetején és ha kell, védem magam vagy őt. Valahogy.
Segítség Magam sem tudom, kinek fohászkodom.

425 words ❖ youtube ❖ bocsánat a hosszért, 2 in 1 <3

Vendég

avatar
Vendég

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyVas. Jan. 10, 2021 11:39 pm

The member 'Amelia Morgenstern' has done the following action : Dobókocka


'E szint' :
Into The Fire 0N2vIjU
Result :
Into The Fire R00BhldStanding in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Into The Fire 73Gher5
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Into The Fire LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Into The Fire AavKTjb
Tartózkodási hely :
℘ Look around
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
911

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyVas. Jan. 10, 2021 11:39 pm

Imogen & Amelia
❖ let's see how bad it will be
Akármennyire is gondolkodtam el, hogy mennyire ostoba voltam, amiért nem löktem a dögnek egyenesen a karjába a lányt, hiszen sosem voltam hős megmentő és nem vagyok oda azért sem, hogy a nyakamra hozta a bajt, de azt hiszem azért annyira szörnyeteg sem vagyok, hogy ilyet elkövessek.
Azonban a hőemelkedés miatt a szerencse koránt sincs az én oldalamon, de azt hiszem, ha már futni próbálnék se lenne lehetőségem. Még azelőtt a hátamra ugorhatna a kis dög, hogy egyáltalán tehetnék pár lépést. El kellene terelnem a figyelmét, de nem éppen túl sok eszköz áll a rendelkezésemre ehhez. Így nincs más megoldás, mint az Amelia-special. Azaz ugorjunk egyenest fejest a bajba és reméljük utána a legjobbakat.
Próbálom figyelni a mozgását, valamit kiolvasni a szörnyetegből, akinek láthatóan egyetlen egy célja, hogy jól megcsócsáljon, ami valószínűleg hamarabb lesz valóság, mint azt gondolnám. De úgy érzem, hogy még egyszer meg kell próbálnom. Muszáj. Hiszen ha megsebesíteni sikerült talán, ha összeszedem minden erőmet, akkor másodjára sikerrel járhatok. De ha nem, akkor nagyon hamar elő kell állnom egy tartaléktervvel, mert akkor mind a ketten nagy szarban leszünk és csak perceket nyertem a szőke kislánynak, semmi mást.

remélem jó  Into The Fire 3057071457  

Amelia Morgenstern
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Into The Fire Tumblr_inline_oi5fkihHDZ1u8p84r_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
♡ isolated princess
Kapcsolatban :
too dead to care
heart of stone

Tartózkodási hely :
♡ denver's calling my name
Egy lélek titkai :
Into The Fire Tumblr_ogzbl9RG1Y1qe7idyo8_250
sweet as sugar, hard as ice, hurt me once i'll kill you twice
Zenedoboz :
Keresem :
Léptek száma :
11
Az álarc mögött :
♡ winnie

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptyVas. Jan. 10, 2021 11:27 pm

Into The Fire
A tűzben

Kezdés: 2020. december 29. 12:00

A pokolkutya csattogtatva fogait nyomult előre, de Amelia ügyesen maga mögé tessékelte Imogent, aki így feljebb tudott futni a lépcsőn, tisztes távolságba kerülve a dögtől. Azonban így Amyn volt a sor, hogy szembeszálljon a kutyával, aki ezúttal már őt akarta megharapni, hogy aztán felfalhassa a lelkét.
A lánynak sincs sok esélye a kutyával szemben, nyilván a hőemelkedés miatt, de kevesebb a koncentrációja, avagy lassabb a reakcióideje, mint szabadna, így a kutyát épp, csak megsebezni tudja, de az továbbra is ugat és vicsorog rá. Imogen már nem is érdekelte, csak az idősebb lány. A kutya, a fegyver ellenére is egyre közelebb merészkedett Amyhez, viszont ezúttal a tekintetét hol a kardon, hol a lányon tartva. Szemei cikáztak a kettő között. Azt figyelte, mikor mozdul a lány, mikor próbálja őt újból megsebezni.
Mindeközben Imogen a felső szinten próbálhatott fegyvert keresni, hisz nem tudhatta, hogy egy ilyen kutyát csak különleges eszközzel lehet megölni.
Amy újra megpróbálhatta megölni a kutyát.

// Amennyiben @Imogen Ward a következő körben sem tud írni, úgy idővel kiírásra kerül a kalandból.  //

155 words aláfestő határidő: 2021. január 17.We are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, survivingAmelia Morgenstern szívét megdobogtatta
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
Into The Fire QeBDzLH
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Into The Fire KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Into The Fire Y2FzamG
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
102

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptySzer. Jan. 06, 2021 12:35 am

The member 'Amelia Morgenstern' has done the following action : Dobókocka


'E szint' :
Into The Fire 0N2vIjU
Result :
Into The Fire 4FPpFR7Standing in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Into The Fire 73Gher5
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Into The Fire LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Into The Fire AavKTjb
Tartózkodási hely :
℘ Look around
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
911

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire EmptySzer. Jan. 06, 2021 12:35 am

Imogen & Amelia
❖ let's see how bad it will be
Valószínűleg amennyiben tisztában lettem volna azzal, hogy mégis mit is vállalok magamra, amikor a városba érkezem soha nem lépem át a határát. Még azt a nyamvadt kardot is elásom a föld alá. Még akkor is, ha jelenleg az volt a legjobb barátom. Habár többnyire nem szokásom barátnak titulálni bárkit vagy bármit, hiszen egyszer már emiatt kis híján meghaltam azért pont egy kardtól reménykedtem abban, hogy nem fog majd hatba szúrni. De amennyi segítséggel volt számomra a kard legalább annyira hagyott engem cserbe a saját egészségem. Nem szoktam túlzottan beteg lenni talán ezért sem viselem kifejezetten jól a hőemelkedést.
A viszonylag békésnek tűnő szemhunyásnyi pihenőmet hamar megzavarják, de az elmúlt napokban nem is tudtam nyugodtan aludni. Valahogy fél szemem mindig nyitva volt. A kardomat magamhoz véve indulok el a zaj forrásába, izmaim teljesen megfeszülve készen állnak szinte mindenre.
A lépcsőhöz érve a tekintetem találkozik egy szőke leányzóéval, majd rögtön a mögötte érkező lényre szegeződik a tekintetem. - Ó, ugye most viccelsz... - Azzal elindulok lefelé a kis szörnyecske irányába és ahogy elsétálok a leányzó mellett feljebb tessékelem a lépcsőn, mert még az kell nekem, hogy még az utamban is legyen, ha már hivatlanul érkezett és pofátlanul még plusz egy főt is hozott magával.
Lehet, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán a hőemelkedésem miatt, de nem én lennék, ha most inkább futásnak erednék, aminek legalább ugyanakkor esélye van, hogy balul sül el.

remélem jó  Into The Fire 3057071457  


The Travelers szívét megdobogtatta
Amelia Morgenstern
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Into The Fire Tumblr_inline_oi5fkihHDZ1u8p84r_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
♡ isolated princess
Kapcsolatban :
too dead to care
heart of stone

Tartózkodási hely :
♡ denver's calling my name
Egy lélek titkai :
Into The Fire Tumblr_ogzbl9RG1Y1qe7idyo8_250
sweet as sugar, hard as ice, hurt me once i'll kill you twice
Zenedoboz :
Keresem :
Léptek száma :
11
Az álarc mögött :
♡ winnie

Into The Fire Empty
TémanyitásInto The Fire Empty


Ajánlott tartalom


Into The Fire Empty
 

Into The Fire

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next