Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 71 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 71 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyHétf. Jan. 25, 2021 7:45 am

isaac & blair & castiel & lara

195?❖ toxic ❖ note: remélem jó  What Have We Become - Page 2 3739568389

what have we become

Habár valamennyire megnyugtatott, hogy viccelődött mégis megforgattam a szemeimet. Legalább abból kiindulva, hogy még olyan hangulatban van, hogy képes viccelődni talán nem lehet olyan vészesen rossz a helyzet. - De ha egy kicsit is rosszabb lesz rögtön szólsz. - Nem fogadok el semmiféle ellenkezést, mert most össze kell tartanunk. Nem akarom, hogy egyik pillanatról a másikra kiessen az egyenletből a sérülése miatt.
Ahogy elindultunk a többiek felé megfogta a kezemet, de nem tiltakoztam. Részben azért, mert így legalább biztos lehettem, hogy ott van mellettem, másrészt pedig így ha esetleg mégis következményei lennének a fejére mért ütésnek elég közel van hozzám, hogy segítsek neki.
Odaérve a többiekhez a tekintetem azonnal Castiel lábához terelődött és megpróbáltam segíteni nekik kiszabadítani a lábát, de időközben Blair figyelme láthatóan elterelődött, aminek következtében egy pillanatra abba az irányba tévedt a tekintetem amerre ő is nézett, de semmit sem láttam. Talán ezért maradtunk életben. Sokkal szórakoztatóbb az őrület szélére taszítani mindannyiunkat.  

Larissa Blackwell2
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Larissa Blackwell2

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_pf4f7lz7WQ1ukxd9g_500
E szint:
Pharael

Ez az én történetem :
Az életem ennyi titkot rejt :
5
Titulus :
⬤ second chance ⬤
Másik felem :
Ennyi éve vagyok a világon :
35
Lejátszási listám :
Akinek az arcát viselem :
⬤ alicia vikander ⬤
Tartózkodási helyem :
⬤ the ღ of denver ⬤
Keresem :
my little
brother
℘ ℘ ℘ :
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_pbqqrbJJ571tq4j4w_500
Az álarc mögött :
⬤ wicked chaos ⬤

What Have We Become - Page 2 Empty
TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyVas. Jan. 24, 2021 5:36 pm

If we dont end war, war will end us.

To: The team

Gyanúsan kihalt volt a környék, mintha rajtunk kívül senki sem élte volna túl az eseményeket. Természetesen erről szó sem volt, de a környéken tényleg nem volt senki.
Néhány méterre tőlünk lépésekre, mozgásra lettem figyelmes. Lara és Isaac is már majdnem odaértek hozzánk, miközben én már megpróbáltam a törmelékek egy részét eltávolítani. A gond csak az volt, nem tudtam egyszerre Castiel lábát is figyelni, pontosan hol is ragadt be, a kövekből és téglákból pedig rengeteg volt.
Feladtam a kiszabadítást amíg a társaink oda nem értek hozzánk, majd aggódva néztem Castielre, aki nemleges valaszt adott a kérdésemre. 
A többiek nekiláttak a segítésnek, én viszont ledermedve néztem a távolba, ahol mintha Ralt láttam volna, de ahogy kirajzolódott az arca a ködben, már biztos voltam benne, őt láttam. Egy ideje már nem hallottam felőle, ráadásul akár hatással lehetett rá az a vérszomj, ami a legtöbb vámpírra.
- Hogyan? - kérdeztem, amint eljutott a tudatomig, hogy ketten is hozzám szóltak. - Bocsánat! - szabadkoztam, s rögtön kapcsoltam, hogy éppen Castielnek segítettünk. A fejemből azonban nem tudtam kiverni a bátyámat, de a társunk volt az első.

words: 162 ❖ - ❖ note: What Have We Become - Page 2 2908646552kredit

ex-Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
ex-Reagan Blair

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 AzdUwsR
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
106
Titulus :
You're either the predator or the prey
Másik felem :
41
Lejátszási listám :
Brett Dalton
Tartózkodási helyem :
Denver

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyVas. Jan. 24, 2021 12:39 pm

What Have We Become

191 words ✩ Open Your Eyes ✩ note: ajjajj... What Have We Become - Page 2 2395127797   

The time will come, when you'll have to rise Above the best, improve yourself

Elidőztem volna Blackwell közelében, de az idő túlságosan is sürgetett minket. A fejfájásom viszont nem akart múlni, ami megnehezítette a dolgomat. A kérdésre reagáltam végül.
- Eléggé. De túlélem – Ez egyértelmű. Néhány másodpercig még nem mozdultam, csak igyekeztem összeszedni magamat első körben annyira, hogy felüljek. Amint ez megvolt, bólintottam. – Persze, hogy fel. Ki ne tudna egy ilyen után? – Nevettem, és poénkodtam, tőlem nem megszokott módon, de már annyira nem volt semmi sem megszokott az életünkben, hogy talán ez volt a legkevesebb. Amint sikerült talpra küzdenem magamat, megragadtam Blackwell karját, aztán végül a kezét, így indultam el a társaink felé. Nem érdekelt, a nő mit gondol a kézfogásról, vagy feltűnik-e egyáltalán neki… nem akartam elszakadni tőle, féltem, hogy baja esik ebben az őrületben. Nem véletlenül rántottam magamhoz, mikor érzékeltem a bajt. Meg akartam védeni és ha az életem múlt rajta, az sem érdekelt.
- Doyle, te jó ég… - Ahogy megláttam, miféle helyzetben van, kissé ledermedtem. Aztán a következő pillanatban inkább megpróbáltam a többiekkel leemelni a lábáról azokat a súlyokat. A fejfájásom továbbra is kínzott, de igyekeztem kizárni a fejemből. – Blair, segítenél? – Úgy tűnt, nem éppen figyel, mintha valami mást nézett volna…

Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
Isaac Lestrange

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 Tumblr_pj8jjbQOSp1qbeouto7_400
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
What Have We Become - Page 2 4893ca8685e686eb56220ac81ad9bfbc668a3f44
where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
167
Titulus :
• The Killer ↯
Másik felem :
What Have We Become - Page 2 9d8fd12327b953447672f74dcbd0ce79d962c1cc
Don't wanna break your heart
Larissa Blackwell
A lelkem zárt ajtói mögött :
39
Lejátszási listám :

She never asked me once
about the wrong I did.
• Matt Ryan ↯
Tartózkodási helyem :
• Denver ↯
℘ ℘ ℘ :
What Have We Become - Page 2 9c5ad5e13dd714a1933a224e00c4b32267872f84
My scars remind me
that the past is real. ↯
Az álarc mögött :
• Eliffe ↯

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptySzomb. Jan. 23, 2021 1:29 pm

To: Vadászok

Feelings change, but memories don't!

Nem tértem észhez a sokktól… alig tudtam felfogni az eseményeket… nem elég, hogy egy robbanás szétválasztott minket percekre, de még valaki a fejünkkel is játszott. Olyan valóságosnak tűnt, ami a szemem elé tárult. Pedig nem volt az… kicsit sem. Körbe néztem, de nem láttam senkit Blair-en kívül… meg mertem volna esküdni, hogy a robbanás után sikolyokat hallottam, de egy árva lelket sem láttam… Ráztam meg a fejemet. A bokámra szegeztem a tekintetem, ami a szikla alatt lapult, mivel a fájdalom szinte elviselhetetlen volt. Próbáltam kihúzni, de nem használt. Minden erőmet a hatalmas kőnek irányítottam… A férfi segített ugyan, de ketten sem bírtunk vele…
Egyet pislogtam és hirtelen kettő alak jelent meg előttem… Jobban szemügyre vettem őket és realizálódott bennem, hogy a társaink voltak azok… Larissa és Isaac. Egyszerűen lefagytam… mi az ördög folyik itt. Mintha pár perc kiesett volna… csak nem a jobb lábamon lévő jel okozhatja ezeket az időkieséseket? Minden esetre nem fordítottam rá nagyobb figyelmet. Hárman próbáltuk elmozdítani a sziklát, mivel Blair addigra már egy alakra lett figyelmes, ami megjelent a távolban. – Blair, minden oké? – Kérdeztem tőle.

179 words ••• Somebody ••• note: What Have We Become - Page 2 1390903549 ••• kredit

Castiel Doyle
Ötök testvérisége vezetõ
Castiel Doyle

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_nzmwvyG0WP1s8tmiz_100
E szint:
Pharael

Ez az én történetem :
12
Titulus :
► A Tékozló Fiú ✭✮✯
Másik felem :
34
Lejátszási listám :
Who's that sexy thing? ✭✮✯
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_ptdroq15BD1rqq37j_400
Grimme more ✭✮✯
Love lockdown ✭✮✯
I am not okay ✭✮✯
► Richard Madden ✭✮✯
Tartózkodási helyem :
► Denver ✭✮✯
Keresem :
℘ ℘ ℘ :
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_ptdrnnDEE21rqq37j_400
Az álarc mögött :
Fedora ✭✮✯

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyVas. Jan. 17, 2021 11:59 pm

What Have We Become
Mivé váltunk?

2020. december 29. 12:00

A környék meglepően csendes volt az iménti robbanás után. Sőt, kihalt volt. Sehol egy teremtett lélek sem volt rajtuk kívül. Úgy érezhették, mintha nem is jó helyen lennének – hisz jól tudta mindegyikük, hogy a pusztítás napok óta az életük része volt, valamint a pánikoló, rohangáló emberek sokasága. Most mégis csend, már-már vihar előtti csend honolt azon az utcán, ahol voltak.
Miután Blair odaért Castielhez, a férfi észhez tért és könnyedén felismerte, hogy valami nem stimmel. Talán azt is sejtette, hogy komoly időkiesései vannak, időről-időre, de azt nem sejtette, hogy mennyi időről lehet szó.
Isaacnek kellett még néhány perc, mire összeszedte magát Larissa mellett, de amint sikerült, mindketten tudták, hogy nem szakadhatnak le a csapattól – mindketten csatlakoztak Blairhez, hogy segíthessenek Castielnek kiszabadulni.
Ugyanakkor a nagy munka közben Blair megpillanthatott egy ismerős alakot, aki elkezdett kirajzolódni a porfelhőn át. A testvére volt az.

// Ezúttal sincs kockadobás. //

141 words aláfestő határidő: 2021. január 24.

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
What Have We Become - Page 2 5b5bbd29a1b5ab3aac0f975e27b6ae1b6b14acbf
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
What Have We Become - Page 2 4e8110ea98a6afcd16833caa4564b5143cf05e21
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyPént. Jan. 15, 2021 9:39 am

To: Vadászok

Feelings change, but memories don't!

Az autónak dőlve álltam és vártam… de senki nem jött a segítségemre. Ezalatt az érzékeim is kezdtek cserben hagyni. Először a hallásom szűnt meg, de azt elkönyveltem a robbanás okozta utóhatásnak. Majd a szaglásom és legvégül a látásom is megszűnt… Nem vagyok az a pánikolós fajta, de nem mondanám, hogy nem rémisztett meg a helyzet. A teljes feketeség beborított. Semmit sem éreztem kivéve egy dolgot… olyan volt mintha lebegtem volna. Kis híján magába szippantott a sötétség, de azelőtt, hogy ez megtörtént volna, a bal vállamon kezdtem érezni egyfajta nyomást. – Huh… Blair? – Hatalmas lélegzetvétellel tértem magamhoz. A férfi zökkentett vissza a valóságba. Valóság? Ami a szemem elé tárult, arra nem számítottam… A földön ültem és azon voltam, hogy a lábamat kiszabadítsam a szikla alól… ismét? – Micsoda? – Értetlenkedtem… Nem a kocsi mellett voltam? Körbe néztem, de sehol sem láttam egyetlen járművet sem… – Arghh… a Lábam! – Ragadtam meg a combomat, hiszen eléggé erőteljesen áramolt belém a fájdalom… – Nem hinném! – Válaszoltam Blair kérdésére… főleg azok után, hogy nem csak az ő elméjével, de már az enyémmel is játszik valaki…

175 words ••• Somebody ••• note: What Have We Become - Page 2 1390903549 ••• kredit

Castiel Doyle
Ötök testvérisége vezetõ
Castiel Doyle

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_nzmwvyG0WP1s8tmiz_100
E szint:
Pharael

Ez az én történetem :
12
Titulus :
► A Tékozló Fiú ✭✮✯
Másik felem :
34
Lejátszási listám :
Who's that sexy thing? ✭✮✯
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_ptdroq15BD1rqq37j_400
Grimme more ✭✮✯
Love lockdown ✭✮✯
I am not okay ✭✮✯
► Richard Madden ✭✮✯
Tartózkodási helyem :
► Denver ✭✮✯
Keresem :
℘ ℘ ℘ :
What Have We Become - Page 2 Tumblr_inline_ptdrnnDEE21rqq37j_400
Az álarc mögött :
Fedora ✭✮✯

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyPént. Jan. 15, 2021 12:53 am

195?❖ toxic ❖ note: remélem jó  What Have We Become - Page 2 3739568389

what have we become

Megkönnyebbültem, hogy mindannyian kijutottunk az épületből, mielőtt még felrobbant volna. Nem tudom, hogy ez volt a terv is, vagy ott bent kellett volna pusztulnunk. Egyrészt lehetett ez egyfajta figyelmeztetés is. Mégis úgy gondolom, hogyha már egy ilyen figyelmeztetésre képesek voltak talán egyszerűbb lett volna, ha meg is valósítják. Mert amíg életben vagyunk nem fogunk leállni.
Csak azért nem voltam oda, hogy ennyire elsodródtunk egymástól. Akármennyire is szerettem volna megkeresni a többieket és összeszedni nem tudtam nyugodt lelkiismerettel magára hagyni Isaac-et, akinek hálával tartozom, hogy csak pár karcolás lett a testemen, ugyanakkor ha nem kapott volna már így is egy nagyobb ütést a fejére jól fejbe kólintanám azért, hogy ennyire előtérbe helyezett. Nagyobb baja is eshetett volna, mikor osztozhattunk volna a fájdalmon.
- Mennyire fáj? - Kérdeztem, majd segítettem neki nagyjából felülni. - Kérlek, mondd, hogy talpra tudsz állni. - Egyáltalán nem tetszett a helyzet, hogy már most elszakadtunk egymástól. Egységben az erő vagy miként is mondják. Muszáj volt újra összeállnunk, de addig nem mozdulhattam míg ő nem és csak remélni tudtam, hogy nem akkora a sérülés, hogy hosszútávú probléma legyen, bár őt elnézve lehet, hogy azzal kell terveznünk, hogy nem kifejezetten lesz száz százalékos ezután.

Larissa Blackwell2
Ötök testvérisége vezetõ
Larissa Blackwell2

163
C szint:
Kalmithil
E szint:
Pharael

Ez az én történetem :
5
Titulus :
⬤ second chance ⬤
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
⬤ alicia vikander ⬤
Tartózkodási helyem :
⬤ the ღ of denver ⬤
Keresem :
my little
brother
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
⬤ wicked chaos ⬤

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyPént. Jan. 15, 2021 12:35 am

What Have We Become

122 words ✩ Open Your Eyes ✩ note: ajjajj... What Have We Become - Page 2 2395127797   

The time will come, when you'll have to rise Above the best, improve yourself

Gyorsan történt minden és esélyem sem volt még saját magamat is megvédeni. De legalább Blackwellt magamhoz tudtam húzni és képes voltam megóvni őt. Ennyi elég volt nekem, más pedig egyáltalán nem számított.
Aztán egy ütés következtében elveszítettem az eszméletemet. Hosszú perceken át feküdtem mozdulatlanul, végül megmoccantam. Éreztem, ahogy a fájdalom minden porcikámat átjárja, de a legerősebb fájdalom a fejemből sugárzott. Mikor lassan felnéztem, akkor érzékeltem, hogy Blackwell nem ment el mellőlem és hogy jól van. Ez volt a legfontosabb. A kezére csúsztattam a sajátomat, hogy rám figyeljen, majd nagyot nyeltem.
- Blackwell… - Suttogtam, ezután pedig megpróbáltam felülni legalább, ha másra még nem is voltam képes. Próbáltam felmérni, hogy ki merre van és hogy van, miközben a lány kezét nem szándékoztam elengedni.

Isaac Lestrange
Ötök testvérisége vezetõ
Isaac Lestrange

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 Tumblr_pj8jjbQOSp1qbeouto7_400
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
What Have We Become - Page 2 4893ca8685e686eb56220ac81ad9bfbc668a3f44
where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
167
Titulus :
• The Killer ↯
Másik felem :
What Have We Become - Page 2 9d8fd12327b953447672f74dcbd0ce79d962c1cc
Don't wanna break your heart
Larissa Blackwell
A lelkem zárt ajtói mögött :
39
Lejátszási listám :

She never asked me once
about the wrong I did.
• Matt Ryan ↯
Tartózkodási helyem :
• Denver ↯
℘ ℘ ℘ :
What Have We Become - Page 2 9c5ad5e13dd714a1933a224e00c4b32267872f84
My scars remind me
that the past is real. ↯
Az álarc mögött :
• Eliffe ↯

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 14, 2021 7:59 pm

Nagy nehezen lelöktem magamról azt a néhány törmelék darabot, amitől mozdulni is alig bírtam. A cél az lett volna, hogy felálljak, hátha úgy jobban látok a porfelhőben, de csak felülni voltam képes. A tekintetemmel még mindig Castielt kerestem, helyette azonban egy ismeretlen alakot pillantottam meg, ami a következő pillanatban már nem volt ott. Ekkor láttam meg a férfit a helyén, Castielt, aki addig nem volt ott. Aprót ráztam a fejemen, amit talán észrevétlenül mégis beverhettem, így az agyrázkódást nem zárhattam ki, az megmagyarázta volna az előbbi jelentet.
- Castiel? Te vagy az? - kiáltottam abba az irányba, ahol látni véltem, majd észrevettem, hogy az egyik lába megsérült. Erőt vettem magamon, és odatámolyogtam hozzá, hátha tudok neki segíteni. - Hé, minden rendben? - kérdeztem, megérintve a vállát, mert... nem is tudom, valami furcsa volt vele kapcsolatban. Mielőtt segítettem volna neki kiszabadulni, ami talán egyedül nem is ment volna, tudni akartam mi a fene történt vele.

words: 154 ❖ hold on ❖ note: What Have We Become - Page 2 2908646552kredit

ex-Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
ex-Reagan Blair

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :
106
Titulus :
You're either the predator or the prey
Másik felem :
41
Lejátszási listám :
Brett Dalton
Tartózkodási helyem :
Denver

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 07, 2021 3:22 am

What Have We Become
Mivé váltunk?

2020. december 29. 12:00

A porfelhő nem akart egyhamar felszállni, így a vadászok hiába keresték Castielt, nem látták sehol. Mindeközben a vadász elveszítette maga felett az irányítást, avagy, mintha csak kikapcsolták volna az agyát, nem látott, nem hallott, nem érzett semmit. A porfelhőn át egy alakot vélhettek felfedezni a többiek, ha jól figyeltek; de csupán néhány szempillantás erejéig volt látható, utána már nem. Ezután szállt fel a por és vált láthatóvá Castiel, pont ott, ahol az imént valaki más is volt. A férfi nem mozdult, nem fájlalta semmijét, csak próbálta kihúzni a sérült lábát a ráesett törmelék alól. Furcsán viselkedett, de ha valaki odaért hozzá, akkor újra visszatért az önuralma és felismerte a társát. A fájdalom is visszaszivárgott az elméjébe.
Ezután kezdett magához térni Isaac, vélhetően Larissa mellett.

// Ezúttal nincs kockadobás. //

124 words aláfestő határidő: 2021. január 13.

The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
The Travelers

163
C szint:
Kalmithil
What Have We Become - Page 2 Nui9OmD
Legfelsőbb szint:
The Survivor

Ez az én történetem :
What Have We Become - Page 2 5b5bbd29a1b5ab3aac0f975e27b6ae1b6b14acbf
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
What Have We Become - Page 2 4e8110ea98a6afcd16833caa4564b5143cf05e21
102
Titulus :
Ϟ Kalandmester
7
Lejátszási listám :
Ϟ Scary Face
A fiók mögött :

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 07, 2021 2:49 am

176?❖ toxic ❖ note: remélem jó  What Have We Become - Page 2 3739568389

what have we become

Amikor már reménykedtünk abban, hogy esetleg a kezünkben lehet az irányítás, hiszen megtaláltuk Blair-t, aki habár nem emlékezett arra, hogy mégis mi történt legalább többé-kevésbé önmaga volt. Akkor még csak nem is sejtettük, hogy valószínűleg még csak most kezdődik a legrosszabb. De az igazat megvallva egy idő után már azt gondolná az ember, hogy tényleg sikerült elérnünk a mélypontot.
Éppencsak megkönnyebbülhettünk, hogy a csapat újra együtt van, amikor az épület, amelyből alig pár másodperce távoztunk egyszerűen csak felrobbant. Hirtelen nem is volt időm reagálni csak azt érzékeltem, hogy Isaac magához húz aztán pedig együtt esünk a földre.
Kellett egy-két másodperc, hogy összeszedjem magam, mielőtt még megmozdultam volna, de az első dolog, amire feleszméltem, hogy Isaac nem volt magánál. Óvatosan a hátára fektettem majd a kezemet az arcára csúsztatva próbáltam segíteni rajta, miközben a tekintetemmel próbáltam felmérni, hogy hol vannak többiek és, hogy ők milyen állapotban vannak.
Nem túl messze megpillantottam Blair-t, de Castiel-t sehol sem láttam. Szerettem volna megkeresni, hogy mégis merre lehet, de nem tudtam elmozdulni Isaac mellől, amíg nem győződtem meg arról, hogy jól van.

Larissa Blackwell2
Ötök testvérisége vezetõ
Larissa Blackwell2

163
C szint:
Kalmithil
E szint:
Pharael

Ez az én történetem :
5
Titulus :
⬤ second chance ⬤
Másik felem :
35
Lejátszási listám :
⬤ alicia vikander ⬤
Tartózkodási helyem :
⬤ the ღ of denver ⬤
Keresem :
my little
brother
℘ ℘ ℘ :
Az álarc mögött :
⬤ wicked chaos ⬤

TémanyitásWhat Have We Become - Page 2 EmptyCsüt. Dec. 31, 2020 3:02 pm

Ha nem szereztünk volna tudomást a lovasokról, nem tudtam volna, miért történik velünk ennyi szörnyűség. Így viszont nem volt kérdés egy percig sem.
Az épület felrobbant, én pedig hiába húztam fel egy védőpajzsot, nem tudtam fenntartani. Azonnal reagálni akartam, megnézni, hogy vannak a többiek, segíteni nekik, ha kell, de betemetett a törmelék, nem tudtam mozdulni. Próbáltam kiszabadulni alóla, ám csak a fejemet tudtam felemelni, épp annyira, körül tudjak nézni. A por lassan leülepedett, így láttam végre valamit, amit abból a helyzetből láthattam. Larissa és Isaac a földön hevertek, mégis alig tudtam kivenni őket, kövek, téglák és por lepte be őket. Castielt viszont nem láttam sehol, s ez aggodalommal töltött el. Nem veszíthetünk el még valakit...
Zúgott a fülem, esélyem sem volt arra, meghalljam ha valamelyikük megszólal, semmit sem hallottam volna belőle. Megpróbáltam kikecmeregni a romok alól, de sajgott a kezem, a mellkasom, és nagyon nehezen kaptam levegőt, részben a belélegzett por, részben a rám hulló romok miatt.

words: 153 ❖ hold on ❖ note: What Have We Become - Page 2 2908646552kredit

ex-Reagan Blair
Ötök testvérisége vezetõ
ex-Reagan Blair

163
C szint:
Kalmithil
C szint:
Kalmithil

Ez az én történetem :