What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Hard To Believe Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Hard To Believe Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Hard To Believe Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Hard To Believe Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Hard To Believe Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Hard To Believe Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Hard To Believe Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Hard To Believe Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Hard To Believe Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Hard To Believe Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Hard To Believe Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Hard To Believe Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Hard To Believe
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásHard To Believe EmptyYesterday at 2:58 pmTo: Vadászok


Feelings change, but memories don't!


Fogalmam sincs mi történt velem… egyik pillanatban még a társaimmal voltam, utána… mintha felszívódtak volna. „Követték volna Blair-t? Vagy mi a fészkes fene lehet? Hová tűntek?” Gondolatban csak ez járt a fejemben. A helyzeten nem segített az sem… míg a társaim eltűntek, ezalatt démonok vettek körül… az eltorzult hangok miatt nem értettem mit mondanak, de nem vártam meg, míg eldöntik, mit csinálnak velem… támadtam. Igen… támadásba kezdtem… elővettem a késemet és egy határozott mozdulattal le akartam szúrni a közelebbi démont. Már majdnem sikerült beledöfnöm az oldalába… de még előtte ellökött magától…
Hirtelen ért ez a reakció… és nem is tudtam semmiben sem megkapaszkodni… ráadásul a lábam miatt alapból nem tudtam talpon maradni. Elestem. Seperc alatt a földre kerültem. Annyira azért volt lélekjelentlétem, hogy nem terültem el teljesen, így négykézláb meg tudtam tartani magamat. A két szörny előttem volt. Ahogy felemeltem a fejemet, csak néztek rám. – Végetek van! – Kétségbeestem. Csak üvöltöttem a szavakat. Dühös voltam. Egyedül éreztem magam. A veszély érzete kerülgetett.
Egy hatalmas csattanásra lettem figyelmes. A szemközti épület falának nekiütközött valami… valami, mivel nem láttam semmit… viszont az a dolog hatalmas port kavart… szinte ellepett mindent egy pár másodpercre… Láttam, hogy itt az esélyem a menekülésre, de tekintve a sérülésemet nem láttam sok értelmét. De megpróbáltam. Kúsztam el az ellenfeleimtől… azonban nem voltam elég gyors és, amint a porfelhő eltűnt ismét megláttak. – A franc esne belé… – Morgolódtam és a tekintetemet egy újabb szörnyre szegeztem. Nem volt elég a két démon a közelemben, még egy harmadik is megjelent… – Komolyan? Erősítést kaptatok? – Ezt nem hagyhattam annyiban… A földön megtaláltam a késemet, amit a lökéstől kiejtettem a kezemből. Felkaptam, majd a távolban lévő lény felé hajítottam. – Nesze neked, te fééreg! – Torkom szakadtából ordítottam. Csak abban reménykedtem, hogy ezzel a lépéssel, sikerrel járok…

290 words ••• Somebody ••• note: Hard To Believe 1390903549 ••• kredit

Castiel Doyle
Ötök testvérisége vezetõ
mágiával rendelkezõ vadász
Hard To Believe Tumblr_inline_nzmwvyG0WP1s8tmiz_100
E szint:
Pharael
Ez az én történetem :
Titulus :
► A Tékozló Fiú ✭✮✯
Kapcsolatban :
Tartózkodási hely :
► Denver ✭✮✯
Zenedoboz :
Who's that sexy thing? ✭✮✯
Hard To Believe Tumblr_inline_ptdroq15BD1rqq37j_400
Grimme more ✭✮✯
Love lockdown ✭✮✯
I am not okay ✭✮✯
Keresem :
Léptek száma :
12
Az álarc mögött :
Fedora ✭✮✯

Hard To Believe Empty
TémanyitásHard To Believe EmptyPént. Ápr. 02, 2021 12:51 pm

Hard To Believe
nehéz elhinni

2020. december 29.; délutáni órákban

(...) A következő fél óra alatt ismét felpörögtek az események. Az ismerkedő beszélgetést félbeszakította egy kisebb, emberekből álló csoport, akik úgy tűnt, nem voltak túlzottan maguknál. Mintha a pánik annyira úrrá lett volna rajtuk, hogy nem tudták megkülönböztetni, mi a jó és mi a rossz. Robbantgattak, tüzet gyújtottak, rongáltak.
Az egyik robbanás szakította szét Ameliát és Imogent is egymástól. Ha vissza is akartak jutni egymáshoz, esélyük sem volt: de legalább mindketten életben voltak.
Ameliának egyetlen lehetősége volt csupán. Tovább indulni. Egyetlen egy út volt előtte, amit porfelhő takart, de más irányba nem tudott volna elindulni.

✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦

(...) Ryderson szemei furcsán csillognak, így figyeli fivérét, azt, aki megölte őt. Még ha Raleigh át is értékelte a dolgokat és tudja, hogy nem a kis Blair okozta a valódi vesztüket, Ryderson nincs ilyen állásponton.
- Nem is rémlik, hogy már találkoztunk? – Pislog értetlenül. Blairben lassan utat törnek azon emlékek, amikről nem tudott. Az idő, amíg el volt tűnve, most napvilágot lát a fejében. Önmagát láthatja, ahogy Rydersonra támad újra és újra, míg a férfi próbál védekezni. Azt is láthatja lelki szemei előtt, hogy közel sem volt önmaga. Mintha egy őrült lett volna. Újra és újra bántotta a fivérét, mígnem meg is ölte. Ekkor azt hitte. – Nem rémlik, hogy megöltél? Újra. – Hangsúlyozza ki Ryderson a történteket, mielőtt közelebb lépne.
- Azért nem látnak, mert… oké, igazából fogalmam sincs. Lehet, meghaltál? A holtakat nem látják. De én is halott vagyok és te látsz. Van ennek értelme? – A fejét vakarja, majd még közelebb lép Blairhez. Ezúttal ő támad rá, szemmel követhetetlen módon. Nem emberi gyorsasággal, de nem is vámpíréval. Egészen más, egészen fura. Blairt neki vágja az egyik közeli épület falának, ha sikerül. Ezt viszont a többiek is érzékelik, még ha nem is látják a férfit. A hang, a csapódás, a törmelékek hangja igazán valóságos.

✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦

Castiel hallucinációja odáig vezet, hogy rátámad Larissára, a saját társára. Isaacnek eszébe juthat, amikor ő támadta meg a nőt, mert azt hitte, démon. A nő mindenesetre időben kapcsol, így képes elugrani Castieltől. Nem szerez súlyos és könnyebb sérüléseket sem; újakat legalábbis nem. Castiel a földre zuhan, tovább fájlalva a lábát és továbbra is hallucinálva társait. Démonokként. Úgy hathat, mintha teljesen megőrült volna. De vajon van rá mód, hogy Isaac és Larissa visszahozzák őt?
Mielőtt elgondolkodhatnának ezen, ekkor hallhatnak egy hangosabb morajlást, mintha valamit nekilöktek volna az épületnek. Ha elpillantanak arra, akkor porfelhő száll felfelé.

✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦

Valójában nem csak Isaac, Larissa és Castiel pillanthatnak meg újból valakit, hanem Blair és Ryderson is, amennyiben figyelnek. Ahogy a porfelhő teljesen felszáll, egy szőke hajú nő lép elő. Nyilván első pillanatban sem ő, sem a jelenlevő társaság nem tudja, hogy ellenség-e a másik. Továbbá Castiel hallucinációja sem rendeződött még.

// Remélem, sikerült normálisan összefűznöm a két társaságot és most már együtt tudunk tovább haladni.  Hard To Believe 2566525366 //

390 words aláfestő határidő: 2021. április 10.We are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, survivingReagan Blair szívét megdobogtatta
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
Hard To Believe QeBDzLH
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Hard To Believe KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Hard To Believe Y2FzamG
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
102

Hard To Believe Empty
 

Hard To Believe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal