Silhouette in the Darkness
Whoever enters here

give up all hope
Karakter neve ℘
Jelszó ℘
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (415 fő) Kedd Okt. 15, 2024 11:27 am-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s done
Hesperus
Csüt. Márc. 16, 2023 1:09 am

Always and Forever
Vas. Dec. 12, 2021 10:34 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:53 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:52 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:48 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:40 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:39 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:37 pm

Always and Forever
Pént. Dec. 10, 2021 1:36 pm

Megosztás
ÜzenetSzerző
TémanyitásHelena Wright EmptyKedd Okt. 03, 2017 6:12 pm

Helena Wright

Idézet

Becenév

Hell

Titulus

werewolf lady

Születési hely, dátum

Mystic Falls, 1992. július 22.

Faj

vérfarkas

Átváltozás

Megvédtem magam egy zaklató ellen. Bővebben az előtörténetemben.

Család

A szüleim nagyon kedves emberek és mindig, mindenben segítettek engem. Ők mondták el azt is, hogy a családunk vérfarkasokból áll - vagyis anyám nem aktiválta az átkot, csak apám, de sosem árulta el, hogyan.

Play by

Kaya Scodelario

Ez az én történetem...

A szüleim első alapszabálya az volt, hogy az őszinteség a legfontosabb. Ennek fényében mesélték el nekem, hogy a mi családunk vérfarkas család, azaz, hogyha megölök valakit, legyen az szándékos vagy véletlen, akkor minden teliholdkor átváltozok egy vérengző fenevaddá. Hálás voltam, amiért nem titkolóztak, mert így tudtam figyelni az intő jelekre. Kerültem a veszélyes helyzeteket, nem keveredtem soha bajba, nem veszekedtem senkivel. Így a legtöbben azt hitték, valami gyámoltalan kislány vagyok, holott ez nem volt így. Magamat védtem és igazából mindenki mást is. Az évek teltek és a farkasom egyre inkább a felszínre akart törni. Éreztem, hogy egyre agresszívabb vagyok és már mások is rám szóltak, hogy ugyan mégis mi lett velem? Nem tudtam felelni.

Egy éjszaka hazafelé tartottam egy szórakozóhelyről, mikor egy férfi elkezdett követni. Hallottam a lépteit. Olyan tempóban lépdelt, mint én. Ha gyorsítottam, ő is gyorsított. Megfordultam és felnéztem rá.
- Meddig akar még követni engem?! – Csattantam fel, de a férfi nem állt meg, még közelebb lépett hozzám. Részeg volt, tántorgott, de tudta, hogy mit akar: egy nőt, aki kielégíti ügyes-bajos dolgait. Ahogy a karomhoz ért, egyből elhúztam tőle. – Hagyjon! Ne érjen hozzám, maga…! – Újra elkapta a kezem, mire én a mellkasára csúsztattam a kezem és erőset löktem rajta. A falnak esett, a fejét azonnal beverte. Vérezni kezdett, így megtántorodva nézett rám néhány pillanatig. A fejéhez nyúlt, motyogott valamit, mielőtt összeesett volna előttem.
- Ne, ne, ne, ez nagyon nem jó… - Szűrtem a fogaim közt, ahogy letérdeltem hozzá. Igen, zavart, bosszantott, hogy hozzám akart érni. Igazából nem is tudtam, mit akar. Inkább csak sejtésem volt és mégis… sóhajtottam egy nagyobbat, de végül nem nyúltam hozzá. Csak figyeltem őt és láttam magam előtt, ahogy szertefoszlik eddigi életem békés, nyugodt sziluettje.

Csatlakoztam egy falkához. Úgy véltem, sokkal jobb, ha olyanok között vagyok, akik olyanok, mint én. A régi barátaimmal úgymond megszakítottam a kapcsolatot is, mert féltem, hogy egy szörnyetegnek tartanának, ha kiderülne, mi vagyok. Hiányoztak, az elején nagyon is hiányoztak, de aztán megszerettem a társaimat. Nem is egy farkassal voltam jóban, sőt. Olyanok voltunk, mint egy család. Számíthattunk egymásra, összetartoztunk, mindenhová együtt mentünk. Egészen Daniel, az alfa haláláig. Akkor és ott minden megváltozott. Nem tudtam, hogyan jön rendbe a béke a falkában, ha nincs rendes vezetőnk.
Egyetlen egy név jutott az eszembe, azé, aki egy ideje már nem volt a falkánk tagja. Mégis ő volt az, akinek elég ereje, képessége, kitartása lett volna a falka rendjének visszaállításához. Egy éjszaka összecsomagoltam egy táskába a holmijaimat, majd elindultam. Charlotte viszont megállított.
- Hová mész, Hell? – Kérdezte mögülem, mire én megfogtam a táskám pántját a vállamon. Hátrapillantottam rá.
- Elmegyek Chadért. Ő vissza tudja állítani a falkában a békét. Tudom, mert ismerem… képes rá. – Határozottan fürkésztem a lányt, mire ő bizonytalanul elmosolyodott. – Bízz bennem, oké? Addig pedig… próbáld lenyugtatni a kedélyeket. Bár kétlem, hogy ez menni fog. – Sóhajtottam, majd visszaléptem a lányhoz és röviden megöleltem.
- Remélem, sikerrel jársz, Hell! – Szorosan vont magához, de én lassan megszakítottam az ölelést és hátráltam pár lépést.
- Ha bárki kérdezi, hol vagyok… hazamentem meglátogatni a szüleimet. – Vontam vállat. Ez tűrhető hazugságnak tűnt. Intettem még a lánynak, majd sarkon fordultam és futva indultam tovább, hogy előkerítsem akár a föld alól is Chad Jenkinst, a falkánk leendő alfáját. Mert tudtam, hogy így lesz. Nem lehetett másképp.

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Helena Wright Empty
TémanyitásHelena Wright EmptyKedd Okt. 03, 2017 7:30 pm

Gratulálunk, elfogadva

My beautiful Helena

Drága Helena! először is, örömömre szolgál, hogy én fogadhatlak el téged, hiszen te hozzám kapcsolódsz, vagyis van egy kis közös múltunk. Ugyanahhoz a falkához tartoztunk, amíg Klaus engem hibriddé nem tett, s azt követően le nem léptem. Még a sarjkötődés megszakadtával sem tértem vissza, de hát, ki akartam élvezni a szabadságomat. Azonban legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a falkánk ilyen problémába ütközik majd, azt pedig végképp nem, hogy te úgy döntesz, nekem kell átvennem a vezetést. Nem is tudom, hogy örüljek-e ennek, vagy inkább meneküljek el a felelősség alól, ahogy eddig is tettem...
A írásod könnyed olvasmány volt, mint ahogy azt az életedről is el lehet mondani - többé kevésbé. Szerető családban felnőni biztosan jó volt, bár én ezt nem tudhatom, elvégre nekem ilyenben nem volt részem... Igaz, a vérfarkas lét kicsit megnehezíti az életedet, de te sikeresen vetted az akadályt, és ebbe az új "világ"ba is sikeresen beilleszkedtél. Nem mindenki mondhatja ezt el magáról, ezért légy büszke magadra, meg az elért sikereidre,
még ha nem is tűnnek azok nagynak. Very Happy
De nem is tartalak fel tovább, menj, foglald le az arcod, és utána már nagyon-nagyon várlak a játéktéren Helena Wright 3575419701 Helena Wright 2142956176

Vendég
Vendég
163
C szint:
Kalmithil

Helena Wright Empty

Helena Wright

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal