Vas. Május 30, 2021 12:57 pm
| Connor Walters Ajánlott Play by: Ryan Gosling |
Státusz Szabad Csoport Hunter Rang Beavatott vadász Tartózkodási hely Denver Foglalkozás Vadász Kapcsolatok Valerie Bythesea, Ötök vezetők
|
Ahogyan én látlak... ℘ Tizennyolc éves korod óta űzöd a szakmát, így a beavatottak közt is tapasztaltnak és erősnek számítasz. Jó viszonyt ápolsz az Ötökkel, általában te szoktál felelni az új tagok eligazításáért és kiképzéséért, ha az Ötök nem érnek rá vagy túl sok a jelentekező. Megbízható alappillére vagy a Testvériségnek, akire bármikor számíthatnak. ℘ Az elsők közt voltál, akik támogatták és kezdeményezték a denveri vérfarkas falka létrehozását, hiszen a barátnőd, aki azóta már menyasszonyod lett, szintén vérfarkas. Az első találkozásotok ugyan nem volt valami romantikus, lévén akkor már vadul tomboltak benned a vadászösztönök, viszont idővel sikerült szövetségre lépnetek és második látásra határozottan beleszerettél. Azóta is dúl köztetek a szerelem, habár a munkád miatt elég kevés időtök van egymásra, amit ő nehezen visel. ℘ Nem mintha neked könnyebb lenne: látod, hogy Valerie milyen jól kijön a falkavezérrel, Nolannel. A közös vicceik, a terem két sarkából váltott, titkos pillantások... Nem mered a legrosszabbat feltételezni, de érzed, hogy van valami, amiből téged kihagytak és ez feszültté, féltékennyé tesz. ℘ Azért csatlakoztál a vadászokhoz, hogy segíthess helyreállítani az emberek és a természetfelettiek közt a békét, mégis nehéz levetkőznöd az ellenszenvet, amit Nolan Douglas iránt érzel. Szükségetek van az újhold falka támogatására, hogy fel tudjátok venni az Ellenállással a harcot, de mennyire leszel képes megőrizni a hidegvéred, ha mocskos titkokat fedezel végül fel? Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|