Vas. Május 30, 2021 2:43 pm
| Stella Winslet Ajánlott Play by: Ana de Armas |
Státusz Szabad Csoport Warlock Rang Az Augustine társaság tagja Tartózkodási hely Mystic Falls Foglalkozás Scott segítője Kapcsolatok Scott Griffin, Douglas Cooper, Augustine vámpírok
|
Ahogyan én látlak... ℘ Mi okod volt Scott mellé állni? Valójában semmi, azon kívül, hogy örömöd leled mások megölésében. Amikor meghallottad, hogy egy vámpír mire készül, egész egyszerűen felkeltette az érdeklődésedet. Őrültségnek tartod, mégis segítő kezet nyújtottál neki, hiszen úgy véled, vámpírként a hiénák közt Scott egymaga védtelen lenne. Úgy érzed, nem tudja, mibe vágta a fejszéjét, pedig eddig elég sikeres abban, amit véghez akar vinni. Mindenesetre te a jobb keze vagy, Douglas mellett és minden kérését teljesíted, amit csak óhajt. Leginkább azon vámpírokat igyekszel kordában tartani, akik Scottra támadnának, hisz ez valljuk be, elég sűrűn előfordulhat, ha beadja nekik a vírust, ugye? ℘ Kissé őrült vagy a magad módján és imádsz szórakozni. Ugyanakkor egy túlélőnek is vallod magad, így ha nagyon szorulna a hurok, nem lenne tőled váratlan, ha egyik pillanatról a másikra eltűnnél. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|