Vas. Május 30, 2021 2:40 pm
| James Burke Ajánlott Play by: Jared Padalecki |
Státusz Szabad Csoport Vampire Rang Augustine vámpír Tartózkodási hely Mystic Falls Foglalkozás Scott vámpírja Kapcsolatok Valami
|
Ahogyan én látlak... ℘ Nem önszántadból lettél vámpír közel 150 évvel ezelőtt. Sosem voltál az a fajta, aki könyörtelenül ártana bárkinek, főképp nem embereknek. Az emberi életed manapság álmokban kísért téged és tényleg minden álmod teljesülne, ha visszamehetnél a múltba. De nem lehet. Sőt, az élet az utadba sodorta Scottot, aki egy átlagosnak tűnő napot magával ragadott. Nem nagyon kérdezte meg, te mit szeretnél, azonban az előéletednek alaposan utánanézett, így pontosan tudta, hogy ártatlanokat sosem öltél, a vámpírokat pedig egyenesen gyűlölöd. Nem volt kérdés hát számára, hogy beadja-e neked a vírust, vagy sem. Így váltál Augustine vámpírrá. Az első, ami feltűnt, hogy rettenetes vérszomjat éreztél Scott felé. Először nem értetted, miért, de később mindenbe beavatott. Persze, miután a celládban gyakoroltál némi önuralmat a "főnök" felé. Ebben a segítségére volt Stella is, a boszorkány, akitől elég fejfájás generáló varázslatot kaptál ajándékba. ℘ Manapság ugyan szabadon mászkálhatsz, de Scott elvárja tőled, hogy minél több vámpírt ölj le a kedvéért. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|