Vas. Május 30, 2021 2:54 pm
| Shaw Evans Ajánlott Play by: Sean Teale |
Státusz Szabad Csoport Werewolf Rang Az Ezüsthold falka bétája Tartózkodási hely Mystic Falls Foglalkozás Megalkotóra bízva Kapcsolatok Kahn Silvermoon (alfa és unokatestvér), Lynede Silvermoon (alfa), a falkatagok
|
Ahogyan én látlak... ℘ Édesanyád és Kahn anyja testvérek voltak. Mivel később születtél és Peter is előtted volt a sorban, tudtad, hogy sosem lehet belőled alfa, amit eleinte bántál, mert mindig is bizonyítani szeretted volna, mennyit érsz. Szerinted jól el tudtad volna irányítani a falkát. Miután azonban édesapád elhagyott téged és a testvéreidet, Kahn apja magához vett. Saját fiaként nevelt és tanítgatott, igazi bétát faragott belőled. Tisztelted és szeretted őt, mindig is egyfajta hősöd volt, ezért lemondtál a nagyobb ambícióidról és annak szentelted az életed, hogy a jövőben Kahn oldalán átvehesd majd a falkát, az ő bétájává válva. ℘ Senki sem számított a bridgwateri vérontásra. Te láttad a vészjósló előjeleket és próbáltad figyelmeztetni a falkákat, hogy azok a kóbor vérfarkasok veszélyesebbek, mint azt hitték, de senki nem hallgatott rád. Minden erődet beleadtad a küzdelembe, édesanyádat és a húgaidat azonban nem tudtad megmenteni. A szemed láttára hurcolták el őket és hiába akartál maradni, Kahn elrángatott a helyszínről. Azóta sem tudod, mi lett velük, élnek-e vagy sem, és ez szinte megőrjít. ℘ Lynede nézetein már az első pillanattól kezdve osztozol, személyes érdekeltség is hajt téged, hogy ne akarj Mystic Fallsban ücsörögni, míg a családod ki tudja, min megy keresztül. Kahn próbálja megértetni veled, hogy valószínűleg már meghaltak, de te nem vagy hajlandó ebbe beletörődni; sőt, minél jobban próbál békíteni téged az újdonsült alfa, te annál inkább őt okolod mindenért. Azóta barátok, rokonok vagytok, hogy megszülettél, ismered őt, mióta kinyitottad a szemed, most mégis minden porcikádban haragot és gyűlöletet érzel, és ez mind őrá irányul. Az idősek halálával Kahn bétája lettél és ahhoz, hogy a falka jól működjön, hamarosan választanod kell egy nőstényt magad mellé, neked azonban vannak jelenleg nagyobb gondjaid is. Tudnod kell, mi lett a családoddal. Őket választod, vagy a falkát? Adott képességek Nem rendelkezik vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|