Vas. Május 30, 2021 2:45 pm
| Eilie Abbott Ajánlott Play by: Kiernan Shipka |
Státusz Szabad Csoport Werewolf Rang Az ezüsthold falka tagja Tartózkodási hely Mystic Falls Foglalkozás Megalkotóra bízva Kapcsolatok Kahn Silvermoon, Lynede Silvermoon, Grace Abbott, Peter Atwood, a falkatagok
|
Ahogyan én látlak... ℘ Te vagy a legfiatalabb a két falka túlélői közül és te vagy az egyetlen, aki még nem aktiváltad az átkod. Mivel nem engedték, hogy részt vegyél a bridgewateri csatában, ezért édesapátok és a szeretteitek haláláról csak menekülés közben értesültél. Azóta sem sikerült feldolgoznod az elvesztésüket, hiszen mióta anyukátok meghalt, édesapád volt számodra a mindened. Te voltál az ő kicsi hercegnője, ő pedig a hősöd - és most odalett minden. Az otthonotok, a falkátok, a családotok. Meg sem próbálod tagadni, mennyire nem kedveled Kahnt, nem csak azért, mert a nővérednek hozzá kellett mennie az egykori rivális falka örököséhez, hanem mert úgy érzed, apátok helyét próbálja átvenni. Számodra csakis egyetlen falka létezik, a Shadowmoon, és csakis egyetlen alfa: elhunyt édesapátok. Ezért a lehető legellenszenvesebb vagy Kahnnal, aki egyelőre türelmesen viseli, talán mert tudja, miféle fájdalmon mész át, és ettől csak még jobban gyűlölöd. Miért nem eresztheted ki rá teljesen az utálatod? Miért kell ilyen rendesnek lennie veled, amikor te soha nem fogsz rá családként tekinteni? ℘ A Mystic Fallsba vezető út egy örökkévalóságnak tűnt neked. Javarészt magadnál sem voltál, a stressztől elájultál és álomba merültél. Peter, Kahn öccse cipelt téged. Vigyázott rád, megetetett, betakart, hagyta, hogy a vállán aludj. Mindig volt hozzád egy kedves, türelmes szava, gyengéden simogatta a hajad és még azt is elérte, hogy újra nevess. Úgy bánt veled, mintha a húga lennél, te viszont rögtön beleszerettél. Hiába lettetek a testvéreitek házassága révén egy család, fontos lett számodra. Amikor csak lehet, a nyakán lógsz, próbálsz a közelébe kerülni. A többiekkel ellentétben te nem vágysz vissza Bridgewaterbe, jól érzed magad Mystic Fallsban és azt reméled, a szörnyűségeket elfeledve boldogan élhetsz itt - igen, lehetőleg Peterrel. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|