Vas. Május 30, 2021 4:04 pm
| Seraphim Scamander Kötött Play by: Luke Mitchell |
Státusz Csoport Warlock Rang Ősi boszorkány Tartózkodási hely New Orleans Foglalkozás Megalkotóra bízva Kapcsolatok Aria Stafford aka Lysandra Lockhart (testvér) |
Ahogyan én látlak... ℘ William Stafford. Legalábbis, egykor így hívtak téged. A helyzet az, hogy te magad voltál Dahlia első kis tanítványa, akinek az erejét fel akarta használni, akitől el akarta szívni. Az élet kegyetlenül elszakított hát a szerető családodtól, mely állt az apádból, anyádból és a szerető kishúgodból, aki mindig is rajongott, felnézett rád. Imádott mindig is, s ez nem változott akkor sem, mikor kiléptél az életéből. Várta, hogy visszatérj. S mikor végre megjelentél, már nem az a szerető bátyus voltál, aki egykor. Ellenséges voltál, hideg, s távolságtartó. Nem voltál önmagad. Voltaképpen Dahlia annyit bántott és annyit használt, hogy teljesen beleőrültél abba, amik ott történtek veled. Sikerült megszöknöd tőle, s úgy érezted, haza kell jönnöd. A megváltásban reménykedtél. Abban, hogy ha hazajössz, minden jóra fordul. Ám legbelül tudtad, hogy semmi sem lehet a régi. Nem lehetsz velük. Nem is tudnál olyan lenni, mint régen. S azt is tudtad, hogy Dahliának az első dolga lesz a családi házban keresni. Így hát eldöntötted. Megterveztél mindent. Nos, a saját halálodat rendezted meg, tulajdonképpen. Nem sejtetted, hogy a húgod pont az utolsó pillanatban lép be a szobába, de ez mit sem változtatott azon, hogy megtetted. Felakasztottad magad, s meghaltál. ℘ Legalábbis a kíváncsi szemek ezt látták. A húgod, Aria ereje aznap éjjel elszabadult, s a családi ház porig égett. Mindenki úgy hitte, hogy a te tested is hamuvá égett a tűzvészben, ám... senki sem tudta, hogy a Dahliánál töltött idő elég volt a testcserés bűbáj megtanulásához, s elsajátításához. A tested meghalt tehát, de te magad egy új testbe költöztél, hogy új életet kezdhess. Élsz, de nem vagy már William Stafford. Valaki más lettél, aki őrült mód gyilkol, s keresi a saját maga megváltását, de nem tudod, hol találhatnád meg. Tudsz a húgod ámokfutásáról, arról, hogy az életét Dahlia megölésére tette fel. Ám azóta Dahlia halott. S ő továbbra sem találja a helyét. Ahogyan te sem. Talán ideje lenne felkeresned őt, s mindent újrakezdeni. Ha egyáltalán képes vagy még emberi érzésekre, William. Adott képességek ℘ Testugrás ℘ E szint ℘ Alapból megadott képesség, szinttől függetlenül. Opcionális a kitöltése, megjelenítése.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|