Vas. Május 30, 2021 4:06 pm
| Camille O’Connell Kötött Play by: Leah Pipes |
Státusz Halott Nem igényelhető Csoport Vampire Rang Halott Tartózkodási hely New Orleans/New York Foglalkozás Megalkotóra bízva Kapcsolatok Klaus Mikaelson, és a többi Mikaelson |
Ahogyan én láttalak... ℘ Elraboltak. Eleinte fogalmad sem volt róla, hogy kicsoda vagy micsoda, de hamar rádöbbentél, hogy Elijah Mikaleson van az egész mögött. Nem is nagyon értetted, mit ártottál neki, mert kimaradtál a Sivár elleni küzdelemből, nem tudsz arról sem, hogy felbomlott az Always and forever... így hát kérdőjelekkel a fejed felett próbáltad megérteni, Elijah miért rabolt el, de nem sikerült rájönnöd. Sőt, egy idő után elhitted, hogy senki sem keres téged. Úgy gondoltad, halottnak hisznek téged, így majdnem feladtad az egész küzdelmet... aztán megtaláltad a kiutat. Megszöktél, hogy visszatérj a fénybe. Hajrá, Camille, hisz sok dolgot kell megértened, sőt, helyrehoznod! Kezdd mondjuk Klaus Mikaelsonnal. Adott képességek Nem rendelkezett vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|