Vas. Május 30, 2021 4:28 pm
| Thelion Ajánlott Play by: Hugh Dancy |
Státusz Szabad Csoport Demon Rang A kevélység démona Tartózkodási hely Pokol (Kali), illetve bárhol felbukkanhat Foglalkozás A királynő tanácsadója Kapcsolatok Katherine Pierce (a királynője) |
Ahogyan én látlak... ℘ Több ezer éves démon vagy, megannyi tapasztalattal magad mögött. A pokol kezdetén már jelen voltál, így mindenről, ami a pokolban folyik, tudomásod van. Épp ezért vagy te a főtanácsos. Egykor Arcadiust szolgáltad hűen, most viszont Katherine előtt hajtasz fejet. Mindenről beszámolsz neki, ami a pokolban történik. Mindenben a segítségére vagy Katherinenek és egyszer sem kérdőjelezed meg a tetteit. ℘ Kimért vagy, rejtélyes, titokzatos, s megfontolt. Sokáig tűrsz és sokáig hallgatsz a saját véleményedről, míg végül kimondod. De akkor ott kő kövön nem marad. Az erőd hatalmas - sokan irigykedhetnek rád emiatt. Hiszen minél idősebb egy démon, annál inkább kiteljesedik az igazi ereje. A legfőbb tartózkodási helyed a kastélyod, vagy maga Kali, egy középkor stílusú birodalom, mely kellemes szórakozást nyújt neked. Adott képességek Nem rendelkezel vele.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|