Vas. Május 30, 2021 4:43 pm
| |
Státusz Szabad Csoport Kitsune Rang A pokol őrzőinek egyike Tartózkodási hely Pokol Foglalkozás A pokol őrzőinek egyike Kapcsolatok Démonok, szirének, kitsunék
|
Ahogyan én látlak... ℘ Talán az egyetlen vagy a rókák között, aki jobban szerette állati formáját, mint a jelenlegit. Legalábbis az egyszerűségét az életnek, az ösztönöket, az érzékszervekre való hagyatkozást. A mai napig is inkább ezekre hallgatsz, mintsem az érzéseidet követve élsz. Egy kissé komor, magadnak való fickó vagy, első ránézésre nem is több ennél, de te is tartogatsz meglepetéseket, fajtársaid pedig már ismerik az összes énedet. Hiszen nem csak egy arcod van, ahogy egyik kitsunénak sem. Te is ravasz, találékony, komisz, kiszámíthatatlan vagy. Szeszélyesebb, mint a többiek - kivéve Asamit - ugyanis míg egyik nap élettelinek látszol, addig a következő napon már másokra morogsz, s tartod a távolságot. ℘ Talán épp emiatt nem működik közted és a társad között a kapcsolat, ha egyáltalán lehet annak nevezni. Hol rajongva néztek egymásra, hol marjátok egymást, soha nem vagytok egy hullámhosszon, afféle se veled, se nélküled szituáció van köztetek. Adott képességek ℘ Igazmondásra kényszerítés ℘ E szint ℘ Te és Asami képesek vagytok bárkiből kicsikarni az igazságot, s ehhez nem kell trükkökhöz folyamodnotok, hiszen bárkit rákényszeríthettek erre a legapróbb mozdulat nélkül. Ezáltal bármire fényt deríthettek, amire kíváncsiak vagytok, titkokat fedhettek fel, amiket aztán a saját előnyötökre fordíthattok. ℘ Idő megállítás ℘ E szint ℘ Ezenfelül az idő megállítása is ott lapul a tarsolyotokban, így észrevétlenek lehettek bárki előtt, bármit megtehettek. A képesség addig áll fent, amíg van erőtök hozzá, így a pokolban bármeddig használhatjátok. Bármelyikőtök is alkalmazza a képességet, a társra nincs hatással, egymás ellen nem vethetitek be.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|