Vas. Május 30, 2021 4:50 pm
| Satoru Ajánlott Play by: Song Kang |
Státusz Szabad Csoport Kitsune Rang A pokol őrzőinek egyike Tartózkodási hely Pokol Foglalkozás A pokol őrzőinek egyike Kapcsolatok Démonok, szirének, kitsunék, Quentin Gilroy (beavatott vadász, szerelem) |
Ahogyan én látlak... ℘ A legönzőbb vagy mind közül, legalábbis mindenki ezt gondolja rólad. Nehéz elképzelni, hogy bárki más is számít neked magadon kívül, olykor még a saját társad is figyelmen kívül hagyod. Kissé öntelt, számító jellemmel rendelkezel, egészen biztosan nem lopod be magad mások szívébe - első alkalommal biztosan nem. Ám mi van akkor, ha olyasvalami lapul benned, amiről még te magad sem tudsz? Talán titkon vágysz a szerelemre, még akkor is, ha Sakura is az ellenkezőjét gondolja rólad, illetve te is úgy gondolod, nem szenvedsz hiányt semmiben. Egy érzéketlen, tapintatlan, igazi ravasz róka vagy, ennek ellenére a pokol ugyanolyan fontos számodra, mint a többi kitsunének, illetve a társadhoz is roppant hű vagy - csak szereted titkolni. Adott képességek ℘ Jövendőmondás ℘ E szint ℘ Te és Sakura képesek vagytok a jövőbe látni, s a jövőt érintő kérdéseket rejtvényekben, rébuszokban megválaszolni, konkrét választ sosem adtok. Ehhez csupán koncentrálnotok kell, vagy egy bizonyos témakörre összpontosítani. A jövő viszont sok mindentől függ, így nem feltétlenül úgy fog történni minden, ahogy azt megjósoljátok, számtalan lehetőséget láttok a döntések, s külső behatások miatt.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|