What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Kambionok és guardianok legendája Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Kambionok és guardianok legendája Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Kambionok és guardianok legendája Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Kambionok és guardianok legendája Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Kambionok és guardianok legendája Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Kambionok és guardianok legendája Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Kambionok és guardianok legendája Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Kambionok és guardianok legendája Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Kambionok és guardianok legendája Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Kambionok és guardianok legendája Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Kambionok és guardianok legendája Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Kambionok és guardianok legendája Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Kambionok és guardianok legendája
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásKambionok és guardianok legendája EmptyHétf. Márc. 23, 2020 12:41 pm

A Sors köteléke
A Kambionok & Guardianok Legendája

Idõtlen idõk elõtt

Senki sem tudja pontosan, hogyan történhet, hogy valahányszor egy féldémon születik a világban, az univerzum hozzáköti annak lelkét egy éppen akkor születő gyermekhez. A gyermekből, kit apja révén démoni vér jár át, kambion lesz, az embert pedig láthatatlan angyali erő ruházza fel guardianná. Számtalan feljegyzés található ismert, híressé vált kambion és guardian párokról, csatákról és bukásokról, ám hogy hogyan is jöhetett létre az univerzumnak e sorsszerű, groteszk párosítása, arról csak feltételezések születtek eddig. Van egy legenda, egy mese, ha úgy tetszik, mi szájhagyomány útján terjed a boszorkányok közt: anyák adják tovább gyermekeiknek, mikor este összebújnak lefekvés előtt az ágyban. Valóságalapja, ahogy történelmi hitelessége is erősen megkérdőjelezhető, mégis évszázadok óta kering ez a legenda angyalokról és démonokról, egy lélek meghasadásának szívszorító, mégis gyönyörű történetéről.
Kérlek, húzódj közelebb! Szeretném megosztani veled e történetet. Minden akkor kezdődött, mikor a világ még csak egy képlékeny ötlet volt az Úr fejében, a Mennyet pedig csodásabbnál csodásabb lények lakták: fehér szárnyú, gyermekszívű angyalok.


Az idõtlen idõk kezdetén

Minden fényes volt és ragyogó a Mennyek országában, hiszen az Úr nem teremtett sötétséget, az angyalgyermekek tiszta szíve pedig nem ismerte a gonoszságot. Nem létezett idő, sem pedig múlt; sem nappal, sem éjszaka, sem betegség, sem halál. A szárnyas kis gyermekek sosem nőttek fel. Égi bárányokkal és egymással kergetőztek, dalokat költöttek, nevettek és az Urat dicsőítették, akit lekötöttek a világ teremtésének tervei és gondolatai: az első nap szétválasztotta a világosságot és a sötétséget, a második nap a vizeket, harmadnap pedig a vizet és a szárazföldet. Negyednapon az eget csillagokkal díszítette, amit az angyalgyermekek nagy áhítattal csodáltak - így volt ezzel Mydaiel és Rahmiel is. Mydaiel az Úr tilalma ellenére elcsent néhány csillagot az égről és felhőpamacsokból koszorút font belőlük, amit legkedvesebb barátjának, Rahmielnek ajándékozott. A fiú éjjelente suttogni hallotta ezeket a csillagokat: különös jelenéseket, ígéreteket suttogtak neki Isten új világáról és annak teremtményéről, az emberről. Rahmiel aggódni kezdett, a csillagok elültették a fülében a kételyt, hogy talán az emberek mégsem lesznek olyan méltók és tökéletesek Isten világának benépesítésére, mint az angyalok lehetnének. Mydaiel nem értett a csillagok nyelvén, ártatlan szíve nem ismerte a kételyt vagy a félelmet.
Amikor Rahmiel megosztotta kétségeit Istennel, Isten szörnyű haragra gerjedt, hiszen az ő világáról mit sem tudó gyermekek nem kérdőjelezhetik meg hibátlan és kikezdhetetlen terveit. Büntetésből ezer darabra hasította Rahmiel lelkét és szétszórta a csillagok közt. Az angyalfiú addig nem térhetett vissza a Mennyek országába, míg össze nem szedte lelke minden egyes darabját. A gyermek nekikeseredve vágott neki a hosszadalmas útnak, legnagyobb meglepetésére azonban barátja, Mydaiel vele tartott. Ketten együtt hátrahagyták az Úr birodalmát és nekivágtak a csillagok végtelen tengerének.
Míg csillagról csillagra járva gyűjtögették Rahmiel lelkének darabjait, Isten megteremtette a Földet és az első emberpárt. Ádám és Éva bukásával a Paradicsom kapui bezáródtak, az emberek esendővé váltak, fizikai korlátaikkal küzdve megkezdték országaik kiépítését az Úr világában. Évszázadok teltek el, mire a két angyalgyermek sikerrel járt. Csupán egyetlen, az utolsó darab szilánkot nem lelték sehol. Nem sejtették, hogy azt Isten maga rejtette el, így Rahmiel sosem térhet vissza, hogy bűnös gondolataival megfertőzze a társait. Hiába keresték, hiába kutatták át az egész égboltot, az utolsó darab nem lett meg. Ekkor Mydaielnek támadt egy ötlete: lehasított a lelkéből egy darabot és Rahmielnek adta, így a fiú lelke ismét teljessé vált és visszatérhetett a Mennyországba. Isten azonban rögtön felismerte a csalást. Rájött, hogy angyalai képesek a megtévesztésre és a hazugságra, így haragjában letépte Rahmiel szárnyait és a fiú lelkét a Földre taszította, ahol halandóként született újjá, emlékeitől megfosztva, halandó életre kárhoztatva. Mydaiel keservesen megsiratta barátja elvesztését és az őket ért igazságtalanságot. Többé már nem volt ártatlan gyermek, így Isten igéje megtört rajta és a többi angyalon, elkezdtek öregedni. Mydaiel felnőtt, ám sosem feledte legkedvesebb angyal barátját, kinél a lelke egy darabja volt. Felhők árnyékából figyelte, hogyan cseperedik emberként a Földön és őrizte minden egyes léptét.


Idõtlen idõkön túl

Bár megfosztották emlékeitől és angyali mivoltától, Rahmiel különleges képességekkel született újjá a lelkében maradt angyalszilánknak köszönhetően: képes volt mások fejébe látni. Halandó évei során jóra használta az erejét és igyekezett másoknak segíteni, az emberek mégis kivetették maguk közül, végül pedig ellene fordultak. Rahmiel tiszta és gyermeki lelke képtelen volt elviselni a sötétséget, az emberi gonoszságot, árulást, igazságtalanságot és fájdalmat. Halála pillanatában lelke meghasadt és befeketedett, erejének robbanása pedig megnyitotta a Pokol kapuit. Az egykori angyalgyermek felnőtt és a világ kegyetlenségébe beletorzult, korcsosodott lelke démonná tette. Csakhogy egy apró kis fény még ott pislákolt a mellkasában: Mydaiel, attól rettegve, hogy egykori barátja lelkét végleg elnyeli a sötétség és sosem fog már emlékezni arra a jóra, ami egykor volt, ellopta Rafael kardját és kihasította mellkasából az egész lelkét. Halála előtt lelke tisztaságával és halhatatlan életerejével feltöltötte a Rahmiel lelkében lévő szilánk erejét, mely attól kezdve örökké tisztán ragyogott, míg a sors kereke forog.
Mydaiel meghalt, életének feláldozásával azonban megmentett egy darabot barátja lelkéből. Rahmielt túlságosan bekebelezte a sötétség ahhoz, hogy megmenthessék, azonban az elkövetkezendő időkben született félvérek, kiket apjuk vére által kisebb dózisú, meggyengült gonoszság hatott csak át, ugyanúgy magukban hordozták Mydaiel fényét. Valahol pedig, ugyanazon csillagzat alatt minden pillanatban, valahányszor az angyalfény felgyúl egy féldémon lelkében, egy gyászoló csillag leküldi Rahmiel lelkének utolsó, elrejtett szilánkjának fényét egy embergyermekbe, kinek meghasított lelke örökké keresni és óvni fogja e hiányzó szilánk gazdáját...
Egyesek szerint Mydaiel nem halt meg, hanem megtalálta Rahmiel lelkének befeketedett, hiányzó szilánkját és azt beépítette a sajátjába; így tisztátalanná vált és kitaszították a Mennyekből, maga is a Földre került és halandóként született újjá abban a pillanatban, hogy Rahmielből démon vált. Így valahányszor egy féldémon születik, párban jön vele egy angyallelkű embergyermek is: a két egykori angyal, Mydaiel és Rahmiel lelkének reinkarnációi, kik azóta is fáradhatatlanul kutatják saját lelkük utolsó darabját régi barátjukban. Mások szerint ez az egész csak egy szép tanmese a barátság erejéről és az időn túlmutató szeretetről és önfeláldozásról.
Csakis rajtad múlik, te melyik történetben hiszel.
Standing in the hall of fame


And the world's gonna know your name


Always and Forever
Örökkön-örökké
a legtöbbet birtokló
Kambionok és guardianok legendája 73Gher5
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Kambionok és guardianok legendája LR2C7YU
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Kambionok és guardianok legendája AavKTjb
Tartózkodási hely :
℘ Look around
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
911

Kambionok és guardianok legendája Empty
 

Kambionok és guardianok legendája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal