What about the world today?
It’s all about power then


"Kijövök a homályból. Kijövök az árnyékból. Kijövök a ködből. Kijövök. A hamvakból emelkedek fel. Elfuthatsz, de nem bújhatsz el. Egy lélegzet a bőrödön, megérkeztem. Itt vagyok. Egy erő, amivel el kell számolni. Egy penge, amivel szórakoztál. Itt vagyok. Egy játék, ami soha nem fogsz megnyerni. Ez a sírod, halld, ahogy csalogat. Itt vagyok."

You saw light in me when
all I saw was darkness
Isaac Lestrange
Alapítóadmin
Reagan Blair
Társadmin
Castiel Doyle
Társadmin
A pokol kapuja

itt nyílik
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hello Brother
We're broken souls
in the darkness
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 3 Bots

NincsA legtöbb felhasználó (119 fő) Kedd Ápr. 25, 2017 11:20 pm-kor volt itt.
It always seems impossible
until it’s donePoszeidón haragja

Kulcsok Õrzõi Empty
Yesterday at 4:12 pmHard To Believe

Kulcsok Õrzõi Empty
Yesterday at 2:58 pmTwo Princes

Kulcsok Õrzõi Empty
Yesterday at 12:57 pmSikátor

Kulcsok Õrzõi Empty
Pént. Ápr. 09, 2021 2:04 amImogen Ward

Kulcsok Õrzõi Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 10:29 pmDaisy & Bluebelle törmelékekkel teli szobája

Kulcsok Õrzõi Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 7:21 pmJenna Coleman

Kulcsok Õrzõi Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 5:26 pmPartnerkeresõ

Kulcsok Õrzõi Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:27 pmWalker lakás

Kulcsok Õrzõi Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pmElhagyatott, omladozó épület & kilátó

Kulcsok Õrzõi Empty
Csüt. Ápr. 08, 2021 8:59 amKépzeletek tere

Kulcsok Õrzõi Empty
Szer. Ápr. 07, 2021 2:02 pmThe monsters are inside us

Kulcsok Õrzõi Empty
Kedd Ápr. 06, 2021 7:44 am
I was feeling Epic
April ℘ top 10

7 Hozzászólások - 22%
4 Hozzászólások - 13%
4 Hozzászólások - 13%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
3 Hozzászólások - 9%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%
2 Hozzászólások - 6%

Share
 
Kulcsok Õrzõi
Let's go out in flames so everyone knows who we are
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásKulcsok Õrzõi EmptyVas. Aug. 16, 2020 2:03 pm

A Négy Lovas legendája
most kel életre

2020. decembere... a világvége lenne?Hosszú évszázadokkal ezelőtt a világ lángokba borult. A pusztítás tapintható, látható, érzékelhető volt – a lángokban pedig ott álltak ők. Négyen voltak. Mindenki pontosan emlékszik máig az arcukra – azok közül, akik életben maradtak. Négyen voltak, négy lovas. Különleges aura lengte körbe őket, s a belőlük áradó energia félelmet keltő volt. Még Ő is megrendült egy pillanatra. Nem hitte, hogy sikerülhet. Minden erejére szüksége volt ahhoz, hogy az utolsó pillanatot kihasználva elszívja a lovasok erejének túlnyomó részét és elzárja azt 12 kulcsba, őket pedig sötét, kietlen börtönbe száműzte. Eltűntek. Talán egy másik dimenzióba? A Pokolba? Ezt a titkot Wallace, az angyal, magával vitte a semmibe - a lovasokkal együtt ő maga is eltűnt.
A világ pusztulásnak indult. Hosszú időbe telt, mire a hamuból újra virágok bukkantak elő, de végül így lett. Földünk újra azzá a békés és csodás Paradicsommá vált, mint aminek Isten teremtette. A lovasok ezúttal elbuktak.

2020. december 21. Egy ősi boszorkány megszegi a legsötétebb tabut. Seraphim Scamander már semmit sem veszíthet; eljutott arra a pontra, hogy bármi lesz is, bevégzi azt a feladatot, amit eltökélt. A húgáért. Pusztítani akart, tombolni, kiadni a testvére elvesztésével járó fájdalmat, dühének központjává pedig New Orleans hatalmi harcokkal sződdelt városa vált.
Többen is látták a fényes pontot az égen, a város felett elhúzó üstökös csóváit. A boszorkány ajkai mosolyra húzódtak. Itt az idő – most vége lesz mindennek. Mély levegőt vett és mormolni kezdte a bűbájt.
Ekkor egy ismeretlen hang csendült fel mögötte.
- William, ne tedd! – Egy lány kétségbeesetten bámult rá a varázskör lángoló peremén túl, élénk, vörös haja keretbe fogta könnyes szemét. Ahogy a tekintetük találkozott, Seraphim tudta, hogy a húgával áll szemben.
- Aria? Te… Élsz… - A lángoló meteorit áttörte magát a légkörön, tüzes csóvákat köpködve vakította el felettük az eget. A bűbájt már nem lehetett megállítani. A boszorkány utolsó erejével az égre szegezte tenyerét, a szökő idő csak annyit engedett, hogy eltérítse és ne New Orleanst tegye a földdel egyenlővé.
Ekkor még senki sem sejtette, a mágikus erejű robbanás és a misztikus égi jelenés miféle átjárót nyitott meg, melyről azt hitték, örökre zárva marad, s melynek örökre zárva is kellett volna maradnia...

Ugyanezen a napon történt, hogy rejtélyes és megmagyarázhatatlan módon a 12 kulcs megjelent egy-egy kiválasztottnál. Wallace olyan embereket, természetfeletti lényeket választott, akiknek szívébe nézve jóságot látott. Beléjük fektette bizalmát. A kezükbe adta a világ sorsát azzal, hogy a kulcsokat, melyek az Apokalipszis négy lovasának erejét rejtették, a védelmükre bízta.

„Őrző! A varázslat megtört. A lovasok kiszabadultak. Meg kell állítani őket, különben elpusztítják a világot! Őrző! Fogd ezt a kulcsot és ne engedd, hogy megszerezzék! El fognak jönni. Őrző! Készülj! Közel az ítéletnap. Nem szerezhetik meg! Őrző! Már jönnek.”

Ekkor kezdődött minden. Pontosan ekkor indultak útnak a lovasok, hogy Sivár erejének elszívását követően, erejüket megalapozva, jogos jussukért induljanak. A teljes erejükre szükségük volt, hogy lerombolhassák a világot.

És aztán eljött a Karácsony: december 25.

Useri tudnivalók
Miért csak pár játékos érintett? Ez a mini kaland egy nagy kaland felvezetője, tehát lesz majd világméretű játék is, ahova bárki becsatlakozhat, ám ahhoz szükséges némi felvezetés.  Kulcsok Õrzõi 1250325136
Miért pont december 21.? A kalandjátékok általában el szoktak húzódni, és nekünk fontos, hogy ne játsszatok ki olyan eseményt, ami a kaland után zajlana. Azzal, hogy a jövőbe helyeztük a kezdést, abban bízunk, hogy mire a kulcsos kaland végére érünk, a való életben is december lesz (legkésőbb!), addig pedig tudtok szabadon játszani, valós időben a játéktéren.
Épp ezért a játéktéren december 25. után nem indíthatóak új játékok! Ez most még nem érdekes, de ha a jövőben játszanál, december 25-ig mehetsz csak el!  Kulcsok Õrzõi 689691771
Karakterhalállal nem kell számolni, azonban sérülésekből akadhatnak bőven.
Aki nem tud írni az adott körben, az sajnos kimarad, a mesélő, illetve a lovasok pedig mozgathatják a következő körben!
A lovasok pofátlanul erősek, kéretik nem megsértődni egy-egy megnyilvánulásuk miatt! Szándékosan indultok ekkora hátránnyal. ;)
A négy lovas mögött a három stafftag áll; viszont a kérdéseket, észrevételeket, ötleteket kérjük a mesélői fiókra küldeni!
A kaland reagok szókorláta maximum 300 szó. Nagyon kérünk titeket, hogy ennél többet ne írjatok a gyorsabb, pörgősebb haladás érdekében! Sőt, elég 100-150 szó is. Tempó! Ne lazsáljon senki! Kulcsok Õrzõi 3808243726
Az első mesélői reag augusztus 16-án este 18:00-kor, vasárnap kerül ki! Rákövetkező hét vasárnapjáig várjuk a reagokat, tehát egy hetetek van az írásra. Ha véletlenül mindenki hamarabb írna, a mesélés is hamarabb jön!  Kulcsok Õrzõi 450640341

A mesélők nevében: Isaac Lestrange
2020. augusztus 16.We are heroes in the darkest times


we're gonna keep moving, survivingHope Mikaelson, Dominic Arback and Cedric Sutton szívét megdobogtatta
The Travelers
Bejárták a világot
készen állsz a mesére?
Kulcsok Õrzõi QeBDzLH
Legfelsőbb szint:
The Survivor
Ez az én történetem :
Kulcsok Õrzõi KC5fXfj
"Mindannyian követünk el szörnyű hibákat az életünk során. Teszünk olyasmiket, amiket semmiféle bocsánatkérés nem tehet jóvá. De élni kell tovább. Meg kell próbálni valami új boldogságot találni. Mindegy, mennyi mindent vesztettünk."
Kulcsok Õrzõi Y2FzamG
Titulus :
Ϟ Kalandmester
Zenedoboz :
Keresem :
A fiók mögött :
Léptek száma :
102

Kulcsok Õrzõi Empty
 

Kulcsok Õrzõi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal