Vas. Május 30, 2021 5:04 pm
| Helah Kötött Play by: Helena Bonham Carter |
Státusz Mesélői kézben lévő karakter Csoport Az apokalipszis egyik lovasa Rang Az Éhínség Tartózkodási hely Bárhol a világban Foglalkozás A világ elpusztítása Kapcsolatok A többi lovas |
Ahogyan én látlak... ℘ Évezredek óta szunnyad négy szörnyeteg elzárva a külvilágtól. Mindent érzékelnek maguk körül, érzik az idő múlását, az ürességet, ami körbeveszi őket. Valami azonban megváltozott. Fogvatartójuk ereje csökken, nekik viszont esélyük lesz kiszabadulni. Vagy talán már le is tépték magukról a béklyókat? ℘ Egyiküket az őrületbe kergette a hosszú, sötétségben töltött idő. Vagy talán... soha nem is volt épelméjű. Göndör fürtjei, porcelánfehér bőre, hatalmas barna szemei ártatlanságot is sugározhatnának, ha nem csillogna eszeveszettül a tekintete, mint aki rosszban sántikál. S így is van, már ha az Éhínség céljai valóban rosszak. Abban pedig biztos lehetsz, hogy semmi jóra nem készül. Sok mindenért ő a felelős, nem csupán az éhezés megy az ő kontójára, ám jobb, ha nem vagy kíváncsi a részletekre. Hacsak nem akarsz az egyik áldozatává válni, nem mintha lenne választásod... Vigyázz, a lovasok már úton vannak, talán pont hozzád! Adott képességek ℘ Képesség ℘ X szint ℘ Alapból megadott képesség, szinttől függetlenül. Opcionális a kitöltése, megjelenítése.
| | Always and Forever Örökkön-örökké a legtöbbet birtokló
Legfelsőbb szint:
The Survivor Ez az én történetem :
"Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. Tudnod kell, hogy még amikor úgy is tűnik, hogy minden hamuvá égett, a történetben mindig lesz egy még el nem mondott fejezet."
Az életem ennyi titkot rejt : 1120
Ennyi éve vagyok a világon : 7
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : ℘ A body without a soul
A fiók mögött :
|