Csüt. Szept. 17, 2020 10:16 pm
| Alon Szabad//Stoppolva/Foglalt
Play by: Alex Høgh Andersen Faj: Démon Kor: 1.200 + - 1-2 év Tartózkodási hely: Pokol Beállítottság: Hetero szexuális Szerepkör: Katherine egyik hű alattvalója Kapcsolatok: Katherine, szirének, pokolban bárki, Freydis ;) Történetünk: Már nagyon rég óta a pokolban élsz mint démon. Annak idején egy hódító viking nemzetiség része voltál. Öltél, raboltál, erőszakoltál bár számodra ez nem számít annak mert mind imádott téged...elképzeléseid szerint. Mindent ami kifért a csövön. Nem is csoda, hogy a pokolba kerültél és démon lett belőled. Te végig ott voltál, figyeltél, tengetted a napjaidat. Neked van egy bizonyos nárcisztikus jegyed és ezért nem bírtad elviselni Arcadiust mint a feljebbvalódat. Katherine megérkezésével viszont már minden más. Imádod a stílusát, a szirén kísérőit, imádod mint vezetőt és nem akarnád a Világért sem lecserélni. Hiszen neked minden így szuper, ahogy van. Szeretnéd magad becsempészni a kegyei közé és valószínűleg az ágyába is. De itt van a bökkenő az egyik szirén: Freydis, aki viszont a legnagyobb akadály a célod elérésében. TE akarsz lenni a királynő "üdvöskéje", de Freydis úgy tűnik sokkal közelebb áll ehhez a pozícióhoz és hozzád képest pofátlanul rövid ideje van a körötökben. Freydis látja, hogy mi a terved és "utál" érte, te is "utálod" őt. Csak is azért vagytok hajlandóak egymással szóba állni, mert mind a ketten svéd honból származtok és a vonzódás is ott lappang az "utálat" vékony jege alatt. Nagyon szeretném, ha a PB maradna, de ha van más hasonló elképzelésed, akkor rugalmas vagyok. ;) Az előtörténet, teljes név, kor és egyebek terén hagyom, hogy szárnyaljon a fantáziád, elvégre a TE karaktered lesz, én csak egy alapot adok. DE ha van kérdésed, írj PM-et nyugodtan. Nagyon várlak. | |
| | Freydis Runa Ahlstrom Szirén Katherine bizalmasa
E szint:
Parthenopé Ez az én történetem : Az életem ennyi titkot rejt : 41
Titulus : Hóbortos
Másik felem : Not yet ;)
Ennyi éve vagyok a világon : 28
Lejátszási listám : Akinek az arcát viselem : Vanja Jagnic
Tartózkodási helyem : Főleg a pokol, Indra...meg amerre Katherine küld :3
Keresem : Az álarc mögött :
|